Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@miskahryzka8 Dúfam že do Vianoc sa nám to podarí :D
renata1981 to este nebude nic vidno, to je este malo dni, z krvy ale bude dokina vediet 🙂, @lucka222 no dufam, ze co najskor, maly na vianoce sa podaril, je sept., zle mu vychadzaju roky 🙂... a hlavne, aby sa clovek nemusel stresovat dlho 😉 , @renata1981 pojde doktorke, ta jej to potvrdi, posle nam "tehu bacilky" a budeme mat dve ciarky pekne rad za radom vsetky a je to 😀
@miskahryzka8 ahoj ty máš už doma chlapčeka?kolko má rokov?moja slečna má 9 mne sa zatial drzi teplota už 4 tý den na 36.9 tak uvidime ci sa fakt ten cyklus znova umudril a bude 27dnovy
Mrcha zatial neprisla 😀 tak dufam ze uz nepride 😀
@vlasze ahoj 🙂 , ano v stredu bude mat 5 rokov 🙂, tak to uz mas fakt velkacku a buducu super pomocnicku k babatku 🙂 , fiha stale rovnako aj pocas ms aj cez ovulu 😕 , tak to uz nemozez byt tehu ked stale teplota tak hore, lebo ona zvykne cez cyklus dost behat podla teda ci je ms ovula a tak 🙂
@renata1981 super, tak nech jej to vydrzi 😀
miskahryzka8 este stale nic 🙂
@miskahryzka8 ahoj ano mam už velku babu teplota sa mi už 7 den drži rovnaku hore 36.9 tak teraz mam cakat žeby mala klesnut?myslim pred ms alebo kedy ma klesnut?tak mala si pravdu ovu som mala 6-7.9 to boli tie bolesti a teraz čakám čo bude a ty ako tento mesiac?
@miskahryzka8 inac nemam rovnako cez ms mam 36.5 a teraz po ovu mam už 7mi den 36.9 čo myslis?
@miskahryzka8 5 dni po injekcii a mrcha stále nikde. Dako už neviem či to je dobre alebo zle 🙂
@renata19781 super a zajtra ides tej doktorke, ci teda ked je to v pohode si v klude pockas na ultrazvuk 🙂?
@vlasze ja si cez ms nemeriavam, ale pred mi klesa tiez tak na okolo 36,5, nie teraz cakaj ze neklsesne, vtedy nepride ms ;), trosku moze poskakat hore dole ale ked necakas a vtedy a drzi hore to je super 🙂
No ja mam tento mesiac uplne divny graf, hore dole :D, v noci 36,5 este stale mi graf neukazal ovulu, ked sa bude dat pripojim sem, moj tehu s markom, minulomesancy ukakovy, ked sme sa ale este nesnazili a tento mesacny "sialeny" 😀 😀
@lucka222 a doktor ti povedal ze ked nic mas prist za dva tyzdne zase? Nech ti potom urcite spravi krvne testy, tam sa na sto percent uzaze, ci si tehu 🙂
miskahryzka8 neviem ci pojdem lebo v utorok je sviatok a neviem ci zajtra robi.Rano jej zavolam a uvidim.Dnes som test nerobila spravim rano zajtra a uvidim aka bude ciarka.Ked by bola v pohode tak by som isla asi az na buduci tyzden este neviem.Ale na druhej strane som velmi zvedava 🙂
A toto je tento mesiac, uplne sialeny hore dole 😀 , by to vyzeralo na ovulu 6ty den aj 13ty 😕 , ale podla mna bola normslne 18ty, neviem, preco ju FF neznaci 😠 😀
@renata1981 podla mna nemusis ist zajtra 🙂, staci neskor, ale uplne chapem, ze sa nevies dockat, to som aj ja bola tak a potom mi dokina povedala, ze som dosla zbitocne skoro 🙂
@vlasze a ty si len merias a zapisujes alebo aj graf niekde takto robis 🙂 ?
miskahryzka8 uvidim co mi povie ked jej budem volat 🙂
@miskahryzka8 aha tak den dva pred očakávanou ms by mala teplota klesnut?lebo zatial sa drži hoci meriam len prvy mesiac a to sa mi posunul cyklus z 21 dni na 28 aspon podla ovu som rada že mi radíš dakujem ti
@miskahryzka8 ano zapisujem na kalendar.sk a vytlacila som si grafy prázdne a tam si to značím
@ranata 1981 🙂
@vlasze no rada poradim co viem, ale z tohto mojho posledneho grafu som aj ja jelen 😀 😉 , ale ano zaklad je aby teplota pred msm sa drzala hore, resp stupla a hlavne neklesla uplne tie dni ked ma byt ms, pred tym moze este skakat trosku hore dole, niekedy zvykne aj prudsie klesnut, ked sa zahniezduje vajicko 🙂
@miskahryzka8 takm mna prave zacali dost boliet prsia a podbrusko tak neviem co to bude na mrchu by to bolo skoro
@vlasze to je dobre 🙂 🙂 , podbrusko aj mna tak obcas pichn,e ale hlavne ho mam stale take nafuknute a tvrde ale tak pri tomto mesacnom grafe neviem co mam cakat, este tyzden a den a budem vediet 😅
@miskahryzka8 tak ja už len 4-5 dni tak to by bolo super keby sa nam naraz zadarilo
@vlasze vidis, vladtne hej, ako ryhclo to leti 🙂 ,pre mna ten tyzden cca 🙂, no ja mam to podbrusko stale take "divne" aj ked ten graf teda fakt cik cak, stale cakam, ci teplota stupne... a bolo by to super naraz a na prvy sup 😅
ahoj tak teplota ako vždy už 8my den 36,9 a včera pri žehleni ma tak pichlo v podbrušku že som musela zastat no uvidime nechce sa mi tomu verit ale podbrusko ma pobolieva ako na mrchu hm dokonca sa mi objavil aj hlien taky krémovy neboj dáme to aj ked nie na prvy šup
@vlasze ahoj, juj super, to vyzera fakt nadejne 🙂 🙂 , len nezakriknut... ten kremovy aj ja mam tieto dni 🙂 , tak dnes v noci konecne na 36,7 vybehla teplota, ale FF mi vyznacil ovulu az na 19DC, co podla mna je 18ty, kedy bola najnizsie, keby 18ty to je sanca, kedze sa na to dievcatko snazime, tak hlavne pred ovulou, nech je to vopred, ale keby 19ty, tak neviem, c by tak dlho vydrzali bojovnici v tele 😕 , ved uvidime, co bude teraz robit teplota, ale keby to bolo ten 18ty, tak to ide rovnako skoro ako v tom Markovom grafe ze teplota, hore, hore, dole, hore a uvidime co tuto noc 🙂
@miskahryzka8 no super tak to je dobrá správa tak musime byt trpezlive teda večer napíšem dnešne pocity a budem cakat čo máš ty nove
@miskahryzka8 Tak dnes prišla mrcha :(

@renata1981 Ak by nebolo aj ešte nič vidno netráp sa môže to byt maličké daj si urobiť krvne testy 🙂