icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

lucka222
17. sep 2015

@miskahryzka8 Nebudem sa testovat teraz. Az po ovu ak bude :D

vlasze
17. sep 2015

@miskahryzka8 ahoj ano testujem dnes teplota 36.9 ale mala som take jemnucke špinenie tak neviem či už mrcha nepríde, ale ak do rana nepride testnem sa ved test je už kupeny.no tak vidíš možno sa to naozaj podarilo držim palčeky teda ak by si nahodou nevydržala a testla sa skor napiš budem zvedava.ja si myslim že mne už tá mrcha asi pride takže buduci mesiac ideme skúšať dalej

miskahryzka8
17. sep 2015

renata1981 super 🙂, jj este mas malo tyzdnov na videnie plodu, to bude potom super uz vidiet srdiecko, uvidis 😉

@lucka222 a na ovulu sa teda budes merat ci ako 🙂?

@vlasze spinenie nie je mrcha, to este ta prva pri otehu zvykne byt, alebo to uhniezdovanie plodu, aj vtedy zvykne byt spinenie 🙂, ved teplota sa ti drzi a to je dobre 🙂, velmi drzim palce na ranne testovanie, no skusim ja vydrzat, uvidim ci vydrzim 😅

vlasze
17. sep 2015

@miskahryzka8 dakujem krásne ano bolo to len take malinke na papieri takže uvidime ale ak aj príde nič to ved je to len prvy mesiac a manžel verí že sa budeme snažit troška dlhsie ako pri dcerke hihi vydržis neboj nic a o to vacsia radost bude

miskahryzka8
17. sep 2015

@vlasze tak to este nic take malinke..., tak teraz teda neviem co potesi manzela viac, ci hned ze tehu alebo to snazenie :D 😉

vlasze
18. sep 2015

@miskahryzka8 teplota 36.8 test negativny špinenie zmizlo , tak idem asi ku gynekologovi ci tam niečo zle nešarapatí mam totiž problem so štítnou žlazou tak nech ma prezrie tak poobede dám info.a ty ako teplota?

miskahryzka8
18. sep 2015

@vlasze ja dnes teplota tiez 36,8 som nevydrzala testla nad ranom, ale nic, to je este velmi skoro, vcera som akurat citala tu na konikovi, kedy mali maminy pozitivny test a vacsinou az dva tyzdne po ovu, niektore az 3 tyzdne a niektore dokonca az mesiac a pred tym stale negativne, takze to este nic neznamena kym nepride mrcha aj u teba si myslim, kedze teplotu mas stale hore. Drzim palce u doktorky, daj potom vediet 🙂. Ja teda testovat nebudem ani v nedelu, pockam az do stredy, kedy mi FF vyratal ms, budem dovtedy merat a dufat, ze nepride 🙂 Podbrusko mam stale nafuknute a take divne...

vlasze
18. sep 2015

@miskahryzka8 tak zatial sa mrcha nerozbehla ale spinim tak uvidim do zajtra a ty ako?už mam len naliate prsia ale to asi pred mrchou hoci su to už dva tyždne no uvidime

vlasze
18. sep 2015

Ahojte kočenky chcela by som sa Vás opýtať či užívate aj nejake vitaminy ked planujete bábo?ja som len alchemilku pila prvy mesiac?dakujem za tipy

miskahryzka8
18. sep 2015

@vlasze no ja som dnes nosila tazke veci, lebo ja mam obchod s oblcenim detskym a sportovym, chodim aj na akcie so stankom, aj zajtra idem na jednu bezecku a mam teraz akoby taky trosku hnedy vytok a brucho uplne ako na mrchu, tak neviem co z toho bude 😒 a bola si u tej doktorky? A ja uzivam calibrum babyplan uz vyse mesiaca, zacala som vopred aj pri markovi som ho brala aj pred otehu 🙂

poisonblu
18. sep 2015

ahojte, ja mam dnes 26DC, 11 DPO a.zacala som spinit, tak.som si.urobila test.a je tam slabucka ciarka...snad to bude.ok a spinenie.prejde...dala.som.si ascorutin a popijam citronovu vodu

lucka222
19. sep 2015

@miskahryzka8 Hej ovu budem merat. Teraz skoncila mrcha tak budem od pondelka merat kazdy druhy den a od dalsieho pondelka kazdy den,

vlasze
19. sep 2015

@miskahryzka8 ahoj moja tak mrcha mi došla dnes tak začíname už naostro tento mesiac, ten prvý bol skúšobný.aj sa teším a ty ako?čakám na dobré info od teba

miskahryzka8
19. sep 2015

@poisonblue ahoj, ta ciarka vyzera dobre 🙂 , inak dobry napad s tou citronovou vodou, aj ja som si dala vcera aj dnes, aj pred tym som pijavala len tak rano, ale uz som dlhsie nie... 🙂 a ascorutin sa moze 😕 ?

@.ucka222 tak potom mozes priebezne aj ty nam pisat teploty 😉

@vlasze ahoj, skoda, ale tak vidim ze beriete to sportovo 😉 a teplota sa ti drzala hore a aj tak prisla mrcha, ci potom teplota klesla? Tak mna vcera pri telke dva krat tak brutal pichlo, ze uplne, vraj ten hnedy vytok mozy byt aj pri uhniezdovani, ja som ho nemala vela iba trosku, inak nespinim ani trosku zatial a brucho mam stale take nafunute uplne do chrbtice az bolest a teplota vyskocila na 36,9 dnes 🙂... Len teda dnes ta akcia, hned ako som dosla domov, tak vsetko umyvam, urpatujem, cyhstam, zajtra ma Marko narodeninkovu oslavu, tak ten chrbat moze byt aj z toho vsetkeho bolavejsi, som dnes 27 den cyklu, 8 DPO, tak sa ukaze tieto najblizsie dni, ale ak nepride mrcha, testovat budem az v stredu 🙂

vlasze
19. sep 2015

@miskahryzka8 tak držím palčeky nech to vyjde .teplota klesla až dnes ráno na 36.6, berieme športovo jasné stresy nie su na plodenie detičiek dobré ale ak sa nam nepodarí do vianoc asi to nebudeme pokúšať.daj teda vediet ako pokracujes ale vyzerá to dobre teším sa

miskahryzka8
19. sep 2015

@vlasze, enboj do vianoc sa podari, este si trosku uzijete to "plodenie" 😀 😉 a bude mimco ako bonus 🙂, ako myslis, ze nepodari, nebudete pokusat, ze uz sa nebudte snazit 😕 ?, no ono to moze klesnut aj v den mrchy ako tebe, tak tiez sa este vopred netesim, tak som zvedava kazdu noc ako bude teplota, je to ako loteria 😅 ....

vlasze
19. sep 2015

@miskahryzka8 ano ak má byť bude ale predbežne sme si dali termin do vianoc no uvidime ako nás to plodenie chytí človek nikdy nevie.ano mne len dnes klesla teplota ale tá tvoja nech sa pekne drži

lucka222
19. sep 2015

@miskahryzka8 tak dnes som urobila ovu este slabulinká druha ciarka ako duch. Som zvedava v pondelok ci bude silnieť 🙂

miskahryzka8
19. sep 2015

@vlasze tak nech je hlavne k vasej spokonjnosti vsetko ako ma byt 😉, dakujem, snad si da povedat a ostane hore 😀

@lucka222 a to uz tak rychlo po ms mas ovu, ci ako funguju tie testy, to som si nikdy nerobila, to niekolko dni je ciarka a ked je najsilnejsia, je ovu 🙂?

miskahryzka8
20. sep 2015

@vlasze ahoj, tak ja dnes v noci som sa zobudila o ejkaej jednej som odmerala 36,8, potom normalne o strtej rano ako meriavam 36,5 😕 , dva krat som, ci som sa nepomylila, nad ranom ako som sa este zobudila 36,8 a pred vstavanim 36,9, tka neviem, smerodajna by mala byt ta o stvrtej, co meriavam vzdy, ale nejake divne rozdiely pocas jednej noci, ze akurat o stvrtej tak nizko 😝 , zatial mrcha nic, ale tak FF mi ju vratal az na stredu a zvyknem mat aj dlhsie cykly, dnes som 28 DC...

lucka222
20. sep 2015

@miskahryzka8 Ano ked su obe výrazne tak by mala prísť do 2 dni vou. 🙂

miskahryzka8
21. sep 2015

@lucka222 aha, ale vsak to aj tak dlho zvykne ukazovat tie dve ciarky, par dni, ci nie, ci je velk ten rozdiel vyrazne a nevyrazne 🙂 ?

Kocky co nove 🙂 ? My za sebou teda vcerajsiu Markovu oslavu narodenin, dom ostal stat, nespadol 😀 , nastastie nebolo az take hrozne pocasie co hlasili, tak deti sa mohli jasit vonku 🙂 ... Teplota dnes 37.0 rovnych, tak snad do stredy nepadne dole, potom skusim testnut, pekny zaciatok tyzdna vsetkym 🙂

lucka222
21. sep 2015

@miskahryzka8 uvidím idem to skusit tento mesiac prvý krat🙂
Som zvedava ci ti povie testík

vlasze
21. sep 2015

@miskahryzka8 super tak sa držkaj a chcem vidiet dve čiarky na testiku my zaciname o par dni aj s ovu testikmy tak uvidime

lucka222
21. sep 2015

@vlasze aj ty zacinas z ovu testikmy ? Uz si ich mala?

miskahryzka8
21. sep 2015

@vlasze dakujem, kazdu chvilu mam pocit, ze uz je tu mrcha, som si ista, ze uz nieco bude a som prekvapena ked nic 😀 , celkom napinka 😝 , 5 minut mam pocit, ze to vyslo potom zase, ze to asi tazko na prvy sup, lebo to brucho mam nafukle nonstop a prsia zacali tiez, ale v podstate to iste byva aj pred mrchou, tuto noc som sa par krat zobudila, tka som ja viac krat merala 😅, ale do tej stredy urcite vydrzim 🙂 a tie ovu testy kupujete v lekarni ci v drogerii? Lebo vraj aj tehu testy sa daju nejake v pohode kupit v dm drogerii dost lacnejsie, ja mam teraz ten rapid clear z lekarne, vraj je z tych co najskor ukazu 🙂

lucka222
21. sep 2015

@miskahryzka8 Ja som ich kúpila tu od jednej mamini 0,30 centov kus

miskahryzka8
21. sep 2015

No to je dobra cena, ale tak maju vacsiu spotrebu ako tehu testy 😉

lucka222
21. sep 2015

@miskahryzka8 to máš pravdu. :D Taka by som bola rada keby mi to pomohlo pri mojom cykle z tehu.

miskahryzka8
21. sep 2015

@lucka222 drzim palce a pisje saj tu alchemiku aj tie vitaminy si zacala 🙂 ?