icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

puffu
13. júl 2015

@juliett99 zatial som bez pozitivneho vysledku, dnes som 17dc.. presne pre toto som tie ovu testy nechcela riesit ze mi nic neukazu.. 😀 no uvidime ci aspon bude tento mesiac pozitivny alebo nie ale podla mna tu tie testy poriadna blbovina 😀

juliett99
13. júl 2015

@puffu ja tiez nechcem robit testy .. teraz som ich robila kvôli tomu aby som si potvrdila ci mam alebo nemam ovulku. A taktiez sa mi potvrdilo ze ked ma pobolieva, picha a boli tak je ovu alebo bude 😀

puffu
13. júl 2015

@juliett99 presne tak..🙂 ja sa tiez spolieham radsej na hlien a pichanie ako na ovu ale tiez som si to chcela overit ovu testami ale tak potvrdilo sa mi ze na mna nefunguju.. ty ked si si este merala BT, ktora ti ukazala ze ovu prebehla tak to nas potvdene este viac ze to nefunguje..🙂

juliett99
13. júl 2015

@puffu ved to ze teplota mi nesedi z ovu testom. ovu test mi sedi z bolestami. este stale ma pobolievaju vajecniky. Ja som si tiez myslela ze u mna nereaguju tie testy ale ako som kupila pepino tak tie mi velmi pekne ukazuju.

lucia1002
13. júl 2015

@juliett99 no ved uvidis a hlavne aka bude zajtra teplota...a predtym poklesom na 10dc si nemala pozitivny?

juliett99
13. júl 2015

@lucia1002 bol taky slabsi nie taky silny ako vcera

lucia1002
13. júl 2015

@juliett99 tak to isto bol pozitivny az dnes...tak uvidime... 😉

riusi
13. júl 2015

ahojte, chysta sa niekto testovat trebars vo stvrtok? 🙂

sintuska06
13. júl 2015

@riusi jaaaaaaa...v piatok podla vsetkeeeho by som mala mat ovulku 😉

riusi
13. júl 2015

@sintuska06 no ja uz pomyslam na tehu test 🙂 ale tak to ma predbehne skor MS 😝

sintuska06
13. júl 2015

@riusi myslis si ze dostanes MS?

riusi
13. júl 2015

@sintuska06 skor vyhram sportku ako by sa mi podarilo otehu. ale testovat je aj tak zabava 😅

mima177
13. júl 2015

@riusi Si podarena. Ja bud vydrzim do soboty, ci pride MS,alebo to nevydrzim a skusim trebars vo stvrtok uz test. Uz som mala niekolko dni bolesti podbruska,zvysenu TT,unavu...ale skor som tuki a namyslam si....Uz som sa citila vcera dobre a nebola zvysena TT,tak som sa nechcela sklamat a prestala si namyslat.Manzel v noci hovoril zo sna,ze cakame dvojcata...nic viac mi nebolo treba k tomu,aby som mala opat chrobaka v hlave...strasne so mnou...

tomasko27
13. júl 2015

@mia005 Ahoj,ako pokracujete?Moj dnes odisiel do prace,ale rano sme este stihli.Dnes sme 10DC a ja mam pocit ze mam ovulaciu,podla hlienu a este ma aj tak pichalo na lavej strane a som sla potom na WC a pozeram zeby to bolo dnes.Co myslis?

mia005
autor
13. júl 2015

@tomasko27 ahooj,no dnes konecne uz 10DC..ja mam dovolenku od dnes takze s mojim stihame vsetko co treba 😀 skusala som aj ovu test a po zaschnuti bol celkpm tmavy.tak sa asi uz blizi ovulka..

juliett99
13. júl 2015

Dobry vecer kocky.. kuki moj ovu test.Dnes som 20 DC ... Samostany test je zo vcera m..podla mna dnes je slabsi.

dajenka11
13. júl 2015

Baby, môže sa stať, že máte ovulku 2krat za mesiac? Mala som 13DC úplne rovnako silné 14 a 15 DC bola slabšia a slabšia, už úplne a dnes som opäť spravila ovu test. Teda 16DC a čiaročka je tmavšia než včera. Čo to? Ďakujem za odpovede

puffu
13. júl 2015

@dajenka11 LH stupa a klesa, takze to je uplne normalne ked ti ciarka tmavne, svetleje a opat stmavne.. pozitivny test je iba vtedy ak je ciarka rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna.. aspon takto by to malo byt ale to ze mas dnes ciarku silnejsiu od tej vcerajsej neznamena nic.. zajtra moze byt opat svetlejsia

dajenka11
13. júl 2015

@puffu aha, ďakujem pekne 🙂 a ešte otázočka, je zbytočné už teraz snažiť sa alebo... ?

puffu
13. júl 2015

@dajenka11 kludne sexujte..🙂 ak mate chut tak preco nie.. 😉

riusi
13. júl 2015

dokelu, uz spinim 😖 vyhoda? usetrim za test, pockam na cervenu a mozme sa vrhnut do dalsieho kola.

tomasko27
13. júl 2015

S manzelom sme dnes rano este stihli,odisiel do prace a vyzera to tak ze poobede dosla ovulacia,manzel pride az v stredu a to uz bude troska neskoro ak som ju teda mala dnes comu ale nasvedcuje hlien ktori som mala.Moze sa to podarit?

meggie07
14. júl 2015

my sme vcera oslavovali 10-te vyrocie ako sa patri 😝 😀 dnes 9DC.. v piatok k doktorovi pre vysledky.. drzte mi palceky 😕 bojim sa co zisti..

juliett99
14. júl 2015

@meggie07 neboj nic nebude zle,.. mysli pozitivne .. eliasko Ti pomoze.

juliett99
14. júl 2015

moj dnesny graf.. dnes 21 DC... uplna horska draha

meggie07
14. júl 2015

@juliett99 dakujem velmi pekne.. si zlata.. :* kvalitna zostava femibion+alchemilka+clostil+duphaston 😎 tento mesiac aj ja skusam Alchemilku 😉

juliett99
14. júl 2015

@meggie07 no to teda je zostava.. som zvedava aky bude aj ten dnesny test.. nakoniec bol ten vcerajsi silnejsi

puffu
14. júl 2015

@meggie07 my mame za 3 dni 9 vyrocie co sme spolu ..🙂 a neboj u lekara bude vsetko fajn, uvidis..🙂 drzim palce..🙂

zuzina24
14. júl 2015

Ahojte prve snažilkovanie máme za sebou kedže manžel išiel na 2 tyždne do práce. žiadne OVU testy som nerobila, nemerala BT. uživali sme si sexik aj 2x do dňa 🙂 Snaď sa nam zadarilo 🙂

juliett99
14. júl 2015

Babulky dnes 21DC.. Uz slabsia ze??