Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@miskahryzka8 neboj bude tam uvidis 😉
@lucka222 to ma mrzi :( a to ti dosli aj tie ovu ci len tehu? a neskusis si merat aj tu teplotu, ci sa ti do toho nechce?
@renata1981 ak ano, tak by sa mal snad uz kazdym dnom objavit, zajtra vydrzim netestovat az v sobotu, tak dufam, ze sa teploty budu drzat a mrcha nepride 🙂, pozeram, ze si uz 10tt ako to leti 😕 🙂, teraz mas najblizsie nejaky ultrazvuk alebo vysetrenia, aj si uz presne nepamatam, co bolo v akom tyzdni 🙂...
@renata1981, @vlasze, @lucka222 ahojte, tak dnes mi vystupila teplota na 36,8, tak som testla aj dnes a je tam 🙂 🙂 , este taka slabsia ale nie duch, ciarka, vlaszeeee ako, sa neozyvas 😉 ....
Este pockam ale kym pojdem dokine, s Markom som bola 6tt a 4 dni, co pozeram v albume a este nebolo vidno srdiecko, len vak, mi aj vtedy dokina hovorila, ze to som este dost skoro dosla, tak uvidim, dokedy vydrzim a potom pojdem 🙂 .
@miskahryzka8 waaaaw juchuuu to je úžasná správa, tak pekne si to vychutnávaj a prihoď fotečku
jeeej @rula dakujeeeem 🙂 🙂 , dnes bola este slabsia, zajtra nafotenim oboje a poslem sem aj tehu bacilky pre vsetkych 🙂
@miskahryzka8 budeme sa tešiiiť
@miskahryzka8 ahoj ano idem 28.10. Uz mi bude robit ultrazvuk neviem sa uz dockat este som nasho pampusika nevidela.Ma ma merat odber krvi na genetiku.Tak dufam ze je a ze bude vsetko v poriadku. 😉
@miskahryzka8 Gratulujem ze máš ducha snád bude aj ta druha jasna. Merať teplotu sa mi moc nechce a ani ovu testy nebudem robiť. Som sa rozhodla ze nebudem na to tlačiť.
Teraz vôbec nemám chuť na nič možno to je depka neviem. V robote mame velke zmeny doma sa neviem rozhýbať. Neviem čo som nou je.
@rula tak konecne som sa k tomu dostala, foto zovcera 😉 , dnes som uz netestovala, tak zase orientacne za tyzden a doktorke chcem ist teda v tom 8tt, tak snad bude vsetko OK 🙂
@renata1981 ahoj drzim palce daj potom vediet 🙂 🙂
@lucka222 dakujem, jj uz je jasna nie uplne ale je tam klop,klop,klop 🙂 , hmm ved skusate len dva mesiace ci? No psychika je dolezita, to mozno aj tym pocasim a teda tou robotu, treba si povedat, ze to nic, rok je taka normalna doba, my sme sa o maleho snazili pol roka... a vsak ked ti tie testy dosli, tak ich aspon obcas ocikaj 😅 😉
Tak posielam vsetkym tehu bacilky 🙂 🙂
@vlasze, dufam, ze si oki, ked sa nehlasis vobec 😕 ...
Pozeram, ze na fotke na tych prvych dvoc skoro nic nevidno, ale nazivo su jasnejsie aj na poslednej 🙂
@miskahryzka8 Nie dva mesiace ale 5 mesiacov sa snažíme. Ale vieš možno to tak veľmi chcem že preto sa nám nedarí, preto som sa rozhodla ubrať tempo. Možno sa podarí až v novom roku. Teraz ide také hektické obdobie predvianočné. Bude toho veľa. Pracujem v obchode. Ono sa aj hovorí že žena musí byť hlavne v pohode aby mohla otehotnieť. Ale prišla som asi na dĺžku môjho cyklu ako sa tak sledujem a aj ovu mávam neskôr ako iné.
Gratulujem k tehu. Keby sa ti dalo vydržať bolo by so super Vianočné prekvapko pre rodičov si myslím 🙂
Aspoň by to malo takú krásnu atmosféru. Teším sa že každému novému tehu čo sa na koníku podarí 🙂
@miskahryzka8 no na parádu. Tak sa pekne zabydlujte a veľa zdravia prajem 😲
miskahryzka8 Ahoj ako tu citam tak si tehu?😉 Ja som bola uz vcera u doktorky pretoze som v nedelu skoncila na infuzii, tlak 100/60 tak som isla vcera k svojej doktorke nastastie je vsetko v poriadku 🙂 konecne som videla nase malicke najprv spinkalo s rucickou pod hlavickou a za chvilocku uz kopalo robilo salta rucickami mavalo plakala som od stastia ale aj smiala co to malicke robi 😉 Doktorka ma vypisala na pn.A ty ako kedy sa chystas k doktorovi?Prajem ti aby bolo vsetko v poriadku a malicke rastlo a rastlo 😉
@renata1981 ahoj, ano, podarilo sa klop,klop,klop 🙂 , ale doktorke sa chystam za v 8tt cize tak za 3 tyzdne asi 🙂 a to si mala aj pred tym nizky tlak, ci prvy krat 😕 , tak halvne ze je mimi ok a vsetko v poriadku 🙂 , tak to verim a doekdy budes pn, poriadne oddychuj 🙂 , dakujem napodobne napisem potom aj ty prebezne info, budem sa tesit 😉
@miskahryzka8 tak VELKA GRATULACIA! 😉 nie nikdy som nemala problem s tlakom snazim sa vela pit castejsie jest aj ked mi velmi nechuti.Dufam ze po tom 12tt to prejde.A tu pn neviem do kedy.Tak sa opatruj 😉 urcite sa ozvem.Ja idem 4-ho na krv a merania
@miskahryzka8 ja som od mája snažilka
@miskahryzka8 už si niekomu aj prezradila doma že sa Vám podarilo mimi?
@renata1981 dakujem, zatial len tak opatrne sa tesime, az kym doktorka nepotvrdi, ze je vsetko ako ma byt 🙂, no ja nejake zmeny este nepocitujem, tlak to mam obcas nizky aj normalne, tak ked sa prudko postavim sa mi toci hlava, ale maly mal teraz aj zapal strednehu ucha, tak sme sa 4 noci poriadne nevyspali ako ho to bolelo, tak to mozno aj od unavy 🙂. A vyjedam malemu mixikov a pribinacikov, na mliecne mam viac chut 😅, no a na prsiach mi to vidno, mam pocit, ze su aspon o dve cisla vacsie, co mi nevadi teda 😝 🙂
@rula a aj si merias replotu, ovu testy alchemika a tak 🙂?
@lucka222 este nie, iba nejake kamosky vedia, doma nevedeli, ze sa snazime o druhe, nehovorili sme to 🙂 , ked doktorka potvrdi, ze vsetko je oki tak okolo vianoc bude treti mesiac cca tak uz povieme 🙂
@vlasze sa kam stratila, dufam, ze vsetko ok 😕
@miskahryzka8 Tak to bude super darček k Vianociam pre rodinu 🙂 Moja sestra to tiež tak urobila že nášmu tatovi povedala že je tehu tak že dala do obalky obrázok tehotenským bruchom a napísala tam že nabuduci rok na Vianoce nas bude o jedného viac🙂 Samozrejme mamina naša to vedela už skôr.
@miskahryzka8 šecko, 7 cyklus meriam, aj ovu paličky ocikávam, šecko je ok, doktor potvrdil folikul.... aj alchemilku pijem, aj inofolic aj folandrol sme mali, aj femibion..
Teraz už len alchemilka.
Len problém je, že robím 2 tý v AT a vždy nám tam chýba 1-2 dni.
Ved raz sa to podarí.
@rula ahojj a naco je alchemilka dobra??
@erinka123456 skús si vygúgliť, myslím , že aj tu je taká téma.
Ale zistila som, že sú dve, alchemilka obyčajná a alchemilka žltozelená- tá je tá správna pri snažení
@lucka222 tak to si viem predstavit, ze sa tesili 🙂
@rula my sme sa o prveho synceka snazili dlhsie potom som dala kombinaciu alchemika do ovulacie, calibrum prenatal, celaskon sumivy snazila som sa do mm natlacit nejake tie panske vitaminy celaskon a alchemiku ale on to len tak obcas, ved chlap a nam teda zabrala podla mna ghlavne ta alchemika a calibrum prenatal, ja mam rada ten calibrum aj ako normalnu kuru vitaminovu raz za cas, podla mna je to dobre znacka ale na konikovi sa tusim moc nespomina, infolic, fembion som zachytila folandrol este ani nie na forach, v podstate ani jedno nepoznam 🙂
No a ked sme planovali maleho tak som nasadila vopred alchemiku a calibrum prenatal, zase skusila celkom bez uspech pchat nieoc do mm, ten sumivy celaskon, ten lubim inak aj normalne a niekde som citala ze vie az 80% pomoct otehu, hlavne u muzov 🙂 a sa nam podarilo na druhy krat, ale ja si myslim, ze jeden vajecnik mam nefuncny vzdy mam jeden cyklus uplne blaznive tie teploty a ked som mala 15 mi na nom operovali cystu, podla mna mi tam nieco porobili, takze na ten zdravy na prvy krat 🙂 , ale jj mozno je to len o spravnom nacasovani a hlavne ked sa nedari dlhsie nestresovat, aj ja som sa snazila a okolo vianoc snad budete mat vac kludu, drzim palce 🙂 🙂
@erinka123456 alchemika podporuje dobru vystelku maternice a uchytenie vajicka a treba ju pit od mrchy po ovulu potom uz nie 🙂
Inak kocky tento vikend ako by ma prevalcoval parny valec, do piatku som ani nevedela ze tehu, len picha podbrusko a velke prsia a v sobotu ze idem umyt okna sa mi zacala hlava tocit, vracala som asi 20 krat za den, no hotova, po neviem kolky rokoch som isla spat o osmej :D a dnes trosku lepsie, ale nizky tlak a zase ma prehanalo brutal, tak neviem ci to tka zrazu tehu, alebo nejaka vyroza rychla teraz je toho vela a ako sme boli stvrtok piatok s malym na kramaroch na vyplachy toho uska, tak tam mohlo byt vela bacilov..., tak snad to uz bude oki, lebo pri malom mi nebyvalo zle ani nic, az ku koncu brutal zaha ma palila a doteraz som skor mala problem na zachod od otehu co pred tym nie, no snad to tak nebude, lebo som total ko 😕 @renata1981 ty si mala ten stav co si musela ist nakoniec na infuzky takto nejako podobne a v kt. tt a odvtedy uz nie 🙂?
Fiiha som sa dnes rozsupla, som rad,a ze aspon trosku fungujem 😀, krasny tyzden vsetkym 😉
miskahryzka8 v 10 tt od vtedy sa snazim castejsie jest aj ked mi nechuti a pit vodu.Vcera som bola v poradni vsetko vyzera v poriadku podla ultrazvuku malicke rastie 😉 a ty ako?
@renata1981 no podla ma to bola fakt len viroza, nastastie mi uz nie je zle klop,klop,klop, teda rano mam taky zaludok na vode, ale to si dam citronovu vodu nalacno, to neutralizuje kyselinu, co ja mavam najviac, tak nechcem zakriknut ale pohoda klop,klop,klop. Buduci tyzden by som uz chcela ist konecne doktorke, som mala maleho dva tyzdne doma s tym uskom a som sa este ani nedostala.
Male zlate ako si tam lezka 🙂, tak super ze vsetko v poriadku, uz ti robili aj tie tripple testy? To sa takto nejako tusim robi ak si dobre pamata, ze 🙂?
Ahoj babuľe. Tak dnes som 18DC tento mesiac sa nijak extra nesnažíme. Nekontrolujem ovulaciu ani netestujem. Myslieť na to občas myslím ale snažím sa pomenej. Dnes v noci sa mi zas sníval sen o pozitívnom teste 🙂
@lucka222 tak drzim palce mozno to prave teraz vide 🙂.
@renata1981 tak ja som bola dnes, vsetko oki aj srdiecko uz bije, klo,klop,klop 🙂 , lebo ako som pisala, pri Markovi zaciatkom siedmeho tyzdna este nebolo pocut srdiecko az neskor, tak som mala vtedy trochu stresy, ale teda tentokrat uz bolo aj srdiecko a vo svtrtok idem na krv 🙂.

@miskahryzka8 Ja mam smolu v den ako prišli testy prišla aj mrcha :!(