Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@renata1981 dakujem 🙂 , uz ti robili tie tripple testy co sa robia v 12tt? Uz si to dobre nepamatam, to sa berie krv a nasledne sa robi ult. babatka, ze?
miskahryzka8 ano brali mi krv a este mi bude brat 2.12. na dalsie a robila mi aj ultrazvuk merala babätko.Malo 4,5 cm a termin porodu mi vychadza na 27.5.2016
@renata1981 ahoj 🙂, no ja som bola dnes na krv a prvu poradnu mam 8.12. 🙂, ja budem mat termin niekedy koncom juna, cca mesiac po tebe 🙂, to ked bude abatko vacsie sa bude dat urcite presnejsie 🙂
lucka222 ako 🙂?
zdravím bábiky, tehuľkám prajem zdravie a veľa síl. 🙂
@miskahryzka8 ahoj mne povedala uz dva terminy.Ja mam termin 27.5.2016 🙂 tak by som bola rada keby to tak ostane.Ja som dnes volala kvoli prvym vysledkom genetickych vysetreni a su negativne tak sa velmi tesime.Ja idem do poradne 2.12. a uz sa neviem dockat znovu uvidim nasho chrustika 😉
@miskahryzka8 Ja stále nič 🙂 Ale teším sa z tebou :D
@rula ahoj rula, dakujeme, ty ako 🙂?
@renata1981 super gratulujem 🙂 a to ti brali len krv alebo robili ze krv a naraz potom aj ultrazvuk 🙂?
@lucka222 a snazilkujete teda, ci neriesis teraz nejako?
@miskahryzka8 ahoj aj ultrazvuk merala babo a urcila mi datum porodu.A ty ako sa mas?Ako sa citis?
@renata1981 tak super 🙂, no ja zjem vsetko co nezje mna a stale by som len spala :D, mnuly tyzden som mala nadchu a bolelo ma hrdlo, tak som sa trochu setrila mi to nastastie preslo, inka v pohode ani zle mi nebyva klop,klop,klop a ty ako 🙂?
dievcata kt. uz mate "vysnazené" , viete mi odpovedat na otazku ohladom tvorenia hlienovej zatky. Chcela by som vediet kedy sa zacne tvorit alebo ci sa po oplodneni prip. uz ori uhniezdovani tvori hlien. 🙂 dakujem
@miskahryzka8 ahoj s tou chutou do jedla ti trosku aj zavidim.Ja sa nutim do jedla.Tie nevolnosti celkom ustupili ale zacala ma boliet hlava a krcna chrbtica a plet mam strasnu,sama vyrazka☹
Ahoj @bad_delight ja som citala akurat minule na nete, ze sa tvori okolo siesteho -siedmeho tyzdna tt, uz neviem presne ale urcite az neskor 🙂. A ten hlien tyk kremovy sa tvori az tak po uhniezdeni, som to mala v prvom tehu tak aj teraz 🙂
@renata1981 tak mne nebyva zle klop,klop,klop, to som vtedy asi fakt mala len tu virozu, ja som brala este bred otehu chlorelu a spirulu, neiviem ci som to tu pisala a minule som citala ze je to super pri otehotnovani aj pocas tehu proti nevolnosti, ale ked si to nebrala pred tym treba pomaly zacat brat, ja beriem dve tabletky rano, to mi staci, este pijem kokosovu vodu, t aje tiez super v tehu som aj pred a mi to pomaha trosku an energiu aj mieto kavy ta mi chyba v tehu najviac, a úprave ta je dobra ako taka na plet vlasy a tak, tebe to robia asi hormony 🙂 a davam si do vody trosku citronu aj do cajov vzdy aj to ej zdrave a akurat som si kupila cervene grapy, to som citala ze su super, urcite je tam vela cvitaminu ako vo vsetkych citrusovych plodoch, ale pomahaju aj proti preklampsii ku koncu tehu a ked su kyselsie mne aj chutia, budem sa snazit jes kazdy den, no a ja aj stale este precvicujem zumbu, pohyb je dobry na bolesti hlavy a chrbtice, zumba zrovna nie ked si necvicila pred tehu :D ;), ale aspon nejake prechadzky, trosku sa ponatahovat a dat sa na 4 a robit macaci chrbat 🙂
@miskahryzka8 dakujem za odpoved. a tebe sa po uhniezdeni zacal tvorit kremovy hlien. lebo ja mam tera taky , ovu predpokladam ze som mala pred 9 dnami
@bad_delight jj zda sa mi ze az tak po zahniezdeni, teraz to mas ako 🙂?
@renata1981ahoj ako, uz nezacinas pomalicky citit pohyby bababtka 🙂?
@miskahryzka8 ahoj. tak ja deraz 13 dpo a kramy nemam dostat v nedelu takze este 3 dni predomnou, testujem treti den ale nič
@miskahryzka8 ale vcera navecer ma ttosku popichavalo pod bruskom
Ahojte tak info o mne :D Nového nič nemám. Tehu stále nič. Dúfala som že do konca roka sa to podarí a nevyšlo to. Pri mojom 45 dnovom cykle co mam tak tento týždeň by mala prist mrcha ak do menín nepríde budem musieť na injekciu zas aby sa spustili. Ked som si robila dnes testik veľmi som dúfala ze budu dve ale nic, Som ocami priam vypaľovala tu druhu čiarku :D Som z toho trocha smutná ako vždy ale snáď nabudúce ....
@miskahryzka8 ale jem za trich 😀 tlacim cokoladu uz 4 dni 😀
Ahojte, tak dnes som bola prvy krat na poradni a dostala tehu knizk 🙂u, sme 10tt + 3d mimco ma 3,63 cm 🙂, mimco bolo otocene chrbatikom, tak by to mohla byt baba tie su hambosky :D, zajtra este idem na krv a ult. na triplle testy este pred vianocami...Tak snad vsetko dobre dopadne 🙂
@bad_delight ako nedosla ;)
@lucka222 este nie je koniec roka, este stihate, len sa dozvies uz v novom roku, tak co lepsie na zaciatok roka ;)
@miskahryzka8 super, handlivka jedna . Musi to byt uzasny pocit 😉
Mne dosla. takmza dva tyzdne budem opat robit paniku 🙂
@miskahryzka8 ahoj dlhsie som tu nebola.Necitim este pohyby.Ale brusko uz rastie.Este nevieme co nosim pod srdieckom ci dievcatko alebo chlapceka.21.12. ideme na 3D tak verim ze nam povedia.Ako sa citis?
@miskahryzka8 Ahoj, Tak u mňa to bude komplikovanejšie asi. Dnes lekár zistil ze mam už 3 folikuli co nepraskli ešte , tak nemám nielen ze pravidelne mrchu ale ani ovuláciu. odporučil mi chudnutie a ak nepríde mrcha do budúceho týždňa tak mam prísť na injekciu.
@bad_delight to ano, uz sa tesime a tie ult. co abbatko uz tak lepsie vidno, nie len ako machulku 🙂, tak drzim palce, nech je darcek pod stromcek ;)
@renata1981 ahoj, no ja som citala ze to je uplne indi vindi medzi 16tt-20tt, ja si uz nepamatam, ekdy som maleho prvy krat citila 🙂.....Ja dobre klop,klop,klop terza je taky hekticky predvianocny cas, si ani nestiham poriadne uvedomovat tehu, ja mam ult. 18.12. este na tie tripple testy, tak si potom dame vediet ako na ultrazvukoch ;) a ty sa citis v pohode?
@lucka22 ahoj, kamoska tak to nemohla otehotniet rok, tiez mala nadvahu a jej hovorili ze kvoly tomu, ale potom isla so stitnou zlazou k doktorovi, dal jej lieky na nu a za mesiac bola tehotna, maly ma 4 miesiace teraz 🙂. To si neskusala vysetrenia stitnej zlazy? Vraj to ma dost casto suvis, ked sa nedari otehotniet.
Ahojte, zelam Vam krasne a pokojne prezitie vianocnych sviatkov a stastny Novy rok 2016, nech sa v nom vsetkym snazilkam splni hlavne ten najvacsi sen a buducim maminkam nech vsetko dobre dopadne a hlavne vela zdravicka 🙂 🙂
@miskahryzka8 krasne sviatky prajem.Ako sa mas?Ja som uz zacala citit pohyby 23.12 a dnes sa to uz dalo vidiet.Je to neskutocny pocit.Budeme mat dievcatko boli sme na 3D vsetko je v poriadku.
@renata1981 dakujeme 🙂. Tak konecne zrelaxovane po sviatkoch aj ked rychlo ubehli, sme boli aj na chate v Tatranskej Javorine, len dve rodinky, sme tam mali v noci ze -18 stupnov :-O, to som este nezazila, ale krasna drevenicka, kurilo sa v kozube, tka dnu bolo teplucko a za domom zasnezovali na takom mensom kopceku, tak si maly aspon uzil aj sneh a sa posankoval trosku 🙂. JJ to urcite je, ja uz pohyby citim dkhsie, urcite to nie su len bublinky aj ked je to skoro ale v druhom tehu je to vraj citit skor a som si ista, ze to uz ma stekli mimco 🙂. Jeeej gratuljem k dievcatku 🙂, ja este stale neviem, buduci tyzden len idem na poradnu a ratam potom aj na krv a potom asi za mesiac bude ten vacsi ult. tam by sa uz malo dat vidiet pohlavie, tak som zvedava 🙂
@miskahryzka8 ahoj po case. Tak nam sa zadarilo tento mesiac 🙂
@dad_delight jeeeej super, gratuljem, mate darcek pod stromcek 🙂 🙂, my mame takto syna "vianocneho", by sa ti malo babatko narodit v septembri, ze 🙂?

miskahryzka8 Tak ti oficialne gratulujem!Prajem ti krasne tehulkovanie a nech ta obchadzaju tazkosti.Som stastna s tebou 😉