Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@miskahryzka8 ahoj tak ste si oddychli.☺Ja som bola vcera na morfologickom ultrazvuku.Malinka je v poriadku pekne rastie a pribera ma 382g a termin porodu mam podla toho 20.5. Velmi sa tesime,konecne bola pekne otocena lebo do teraz bola stale chrbatikom.Ja idem do poradne 18.1.Pohyby uz pekne citim na vianoce som zacala takze som mala najkrajsi darcek.
@bad_delight no maly je 16.9. 🙂, stihnete, len ja ako som bola tehotna 2010 bolo strasne horuce leto, tak som ho prevazne travila posadena v bazene na zahrade ako taky hroch :D :D to verim ,to budu super pocity, ked uvidis drobceka 🙂
@renata1981 jj odychli a opat v robote, strasne rychlo to ubehlo ako vzdy 🙂, super, tesim sa s tebou 🙂 🙂, no ja toho 16.1. to by mali byt potom aj tie tripple testy, som zvedava casto vidu zle aj pri malo nam vysli zle, potom ich opakovali a uz dobre, zbitocne stresy to su...
@miskahryzka8 aj my mame bazen na zahrade tak sa tam tiez asi v lete ulozim 🙂 inac sko je to s opalovanim teda pobytom na slnku?zaciatkom aprila ideme na dovolenku, to budem asi strcena pod slnecnikom :/ ale nevadi 🙂
@miskahryzka8 ahoj nam chvala bohu vysli v poriadku.Ja nerobim som na pn a do nastupu na MD ale ide to aj tak rychlo.Uz pozeram veci pre malinku pomalicky.Uz sme nieco aj dostali,nechcem to nechavat na poslednu chvilu.Syncekovi ste uz povedali ze bude mat surodenca?
Ahojte, tak môžeme my podľa čínskeho horoskopu a všetkého možného robiť dievčatko, keď muž vie len chlapcov robiť :P. Marko bude mať teda bračeka, ako chcel 🙂, pri ňom sme sa dozvedeli v 20tt že bude chlapec, pri bračekovi už v 16tt je to jasné, však nech viem hneď na čom som :D..
@bad_delight no slnieco nevadi, to je vytamin D a dobre pre teba aj babatko, len sa nesmies samozrejme prehriat a spalit a na dovolenku idete lietadlom? To vraj nie je moc dobre pre tehulky...
@renata1981 tak ja som mala teda poradnu v utorok, kde sme sa dozvedeli ako pisme ze chlapec :D ana krv idem v pondelok na testy... Tak to si aspon uzivas volno, ja som zivnostnicka takze ja budem v robote asi az tesne do porodu 🙂, ja som pre maleho mala nakupene kopec oblecenia este som len druhy alebo treti mesiac bola :D aj vsetko dopredu, teraz pri druhom sme aj dostali aj po prvom, este som nic take nepozerala, kocik priebezne, lebo sme predali, sme nevedeli, kedy druhe a ci vobec budeme mat a chcela by som BEXU trojkmbinaciu co sme aj mali, ta je super, vtedy sme kupovali novu teraz by som aj z druhej ruky, ale moc ich nie je n nete :(... JJ povedali sa velmi tesi a chcel velmi braceka, tak o to viac sa tesi teraz 🙂
miskahryzka8 Gratulujem k chlapcekovi.My sme chceli chlapca a bude dievcatko ale nevadi nam to tesime sa.Ja pomalicky nakupujem aj som uz dostala nieco aj kocik sme dostali sice je do modra ale je super troj kombinacia.Ja idem pondelok do poradne tak som zvedava znovu co bude☺
@miskahryzka8 jasne ze ideme lietadlom. no pojdem v druhom trimestri a ja si myslim ze ked je vsetko v poriadku tak bynemal byt s lietanim problem
@renata1981 dakujeme 🙂, hlavne ench su zdrave deticky 🙂 🙂, ja uz som kocik tiez zohnala zase cerveno cirnu tu bexu roxy, vyssia trieda ako sme mali, som chcela nejaky modry alebo tyrkysovy, ale tato je super, su z Ba aj dobra cena koncom februara si ho prevezmeme a je pekna aj ta kombinacia a ked muz povedal, ze ako ferari, tak som som sa s nou uplne stotoznila :D, ako dopadla poradna 🙂? Ja zase 11.2. a testy dopadli dobre, klo,klop,klop sa tesim, aspon nemusim prezivat stresy ako pri malom, ked sme mali najprv zle potom to opakovali a uz dobre...
@bad-delight jj som sa blbo pytala, ved za teplom teraz asi tazko autom :D...jj to by malo byt ok a kam dete, my sme kazde leto posledne 4 roky chodili na zuba dovolenky co som organizovala 3 rka ttalinsko a raz chorvatsko, tak mi to bude chybat tento rok, ale neva, pojdeme o romk zase do lignana tam je to pre deticky idealne 🙂
@miskahryzka8 ahoj dopadla dobre teraz idem 27.1 na tu glukozu tak dufam ze to zvladnem lebo sa toho trosku bojim kedze ja sladke moc nemusim.Inak je to dobre obcas mam problem s tym nizkykm tlakom a bolestami chrbtice ale da sa to zvladnut☺.A mas pravdu hlavne aby boli deticky a aj my zdrave☺
@renata1981 no s tou glukozou dost strasia, ale mozes si dat do nej citron, vezmi si so sebou, ja som si dala a chutilo mi to ako sladsia limonada, uplne v pohodicke 🙂, dju potom vediet ci chutilo :D ;)
@miskahryzka8 ahoj tak glukoza za nami☺ musim sa pochvalit tak ako som mala s toho strach tak som to super zvladla.Bolo to v pohodicke.Potom ma doktorka pozrela vsetko je v poriadku babätko krasne rastie srdiecko nadherne pravidelne bije.Pomalicky priberam aj ja ale len do bruska tak by som bola rada aby to tak aj ostalo.Teraz idem 17-teho.a 15-teho ideme na 3D uz sa neviem dockat😊.A ty ako?
@renata1981 no super, vidis ;) To mas super, ze len do bruska, ja pri prvom tiez a teraz sa zvacsujem tak nejako cela komplet :D. No ja mam 11.2. poradnu potom tiez tak nejako bude glukoza a uz sa tiez tesim na 3D, to je super 🙂
@renata1981 ahoj ako sa mate 🙂, vcera sme mali na poradni utrazvuk, Oliverko sa vrtel ostosest aj tam boxoval :D, ja ho citim uz od 13tt ale dnes taky prvy poriadni stuchanec bol 🙂, v pondelok mame morfologicky ult. a za chvilu tiez 3D, rychlo to uteka... Pekny vikend 🙂
@miskahryzka8 ahoj pekne meno ste vybrali☺Ja som vcera bola na pohotovosti museli mi trhat zub strasne bolel a uz mi zacalo puchnut lice.Ale uz je lepsie taka ulava😊 Nas caka v pondelok 4D tak sa uz velmi tesime uvidime ci sa nam nase babo ukaze a ci nam doktor potvrdi dievcatko Dominiku😃 a v stredu ma caka poradna ale bude to klasika vysetrenie moc tlak.Daj vediet ako dopadlo morfologicke.Mna caka dalsie o 3-4 tyzdne.Pekny vikendik prajem aj tebe
@renata1981 dakujem aj vy 🙂, no zuby su v tehu zradne ja som ked sme planovali si stihla dat jeden vytrhnut co bolo treba, druhy nie, zatial v pohode, obcas mam pocit ale ze ma bolia vsetky :D a potom zase klud, tak snad to vydrzi, ja mam celkovo zle zuby, ale dobre, ze ho mas vonku, budes mat pokoj a prave ten zapal moze spravit zle babatku, trhanie uz v pokrocilom tehu nie 🙂
No mna vo stvrtok na poradni vystrasila doktorka, ze vidi na ult. malemu v havicke cysty dve, ale ze to sa zvykne vstrebat, ze ej to dost bezne, tak som si o tom vela pozerala na nete, aj zvykne, niektorym detoms a to vstrebalo az po narodeni, ale ze zalezi kde su tie cysty ekd mimo mozgu v pohohode, ked na mozgu v niektorych miestach, tak to moze znamenat postihnutie..., nastastie dnes sme mali morfologicky ult. tam nic nevidela doktorka a tento je podrobnejsi, podla mna by sa to nevstrebalo od svtrtku, skor tam neboli a ten menej podrobny ult. u doktorky na ambulancii ukazoval zle, zbotcny stres, ale super ze tam neboli v konecnom dosledku a nemusela som sa stresovat dlhsie, si sa vstrebu a kedy 🙂, akos te dopadli na 4D my idem na 3D 15.3. 🙂 a inak morfologcke sa robia aj neskor? Uz si nepamatam, sa mi zda ze pri malom bol len jeden taky a potom este 3D a blizsie k porodu sa este pozerali prietoky a boli klasicke ult 🙂
@miskahryzka8 ahoj chvala bohu vam to dopadlo dobre az ma zamrazilo ked som to citala.Dopadlo dobre doktor vsetko pozrel pomeral vyzera to byt vsetko v poriadku.Nasa malinka sa nam znovu nechcela ukazat ale ukazala susku takze sa nam potvrdilo dievcatko.Stale si davala nozicky a rucicky pred tvaricku ale co to sme videli.Vazi 850g doktor vravel ze je mensia o cca 4 dni ale ze to babetka zviknu ze rastu a potom chviku nerastu.Dal merania do tabulky a vyslo ze po porode by mala mat 3300g.Len sa nechce otacat.Morfologicke su este v 30 tt a potom uz nie uz sa len kontroluju prietoky a ked neni babenko otocene tak sa sleduje .Akurat dnes som sa na to pytala.
ahojte baby viete mi pls poradit? 6.2. mi skoncila mrcha tak teraz by som mala byt v case ovulky ale mam taky strasne husty biely hrudkovity vytok ktory nezapacha nesvrbi ma nic tak ze mykozu vylucujem....mam to prvy krat.....pred mesiacom sme brali obaja antb na ureaplasmu a vybrala som aj probiotika z dola.....tak neviem z coho by to mohlo byt
@renata1981 ahoj jj nastastie 🙂, no mala typicka baba, tie su hambosky v brusku, zlata 🙂, jj ja my tiez tak doteraz sedel tyzden na tyzden a teraz naposledy bol maly o tyzden vacsi, pri prvom som mala zase ze sedel tyzden na tyzden a potom bol raz o tyzdne mensi, to sa tak strieda 🙂, inak maly sa narodil 49 cm 3060 gramov, z mensich babatiek co mali zname a kamosky v tom case a za pol roka vsetkych predebehol a teraz kedze je sept. je najmladsi v triede ale z najvyssich 🙂, to vam vychadza dobra porodna vaha, mn take nerobili tabulkove ani pred tym ani teraz, ale tak pre nas maminy su tak vahy na nosenie v brusku idelane mali sme na izbe pani co mala 4 a pol kiloveho pri narodeni to bol iny valibuk a jedna znama syn cez 5 kil a mala skoro 6 :-O, ale mam citak ze druhy maly bude vacsi pri narodeni, som zvedava 🙂.... a ved an otocenie ma este cas, niektore babatka sa otocia len tyzden pred porodom. A chces klasicky porod ci radsej cisarsky rez? Aj ekd teda na Sk sa to neda moc vybrat ze ako.... No mne sa zda ze ten druhy mor. mi nerobili, alebo robili ult. len nehovorili ze je to korf., lebo vsak ult. este budu 🙂 a prietoky mi robili dost skoro to si pamatam, ze som pozerala na ente, ekdy sa to robi a sa mi to zdalo skoro, ale nastastie vsetko dobre dopadlo 🙂
@bobo27 ahoj to moze byt aj ovulacny hlien, neberies nieco na podporu ovulacie, ked si doteraz taky nemala 🙂?
@miskahryzka8 nene nic neberiem 🙂 uvidim no o tyzden idem aj tak na kontrolu k dr
@miskahryzka8 ahoj v stredu poradna dopadla dobre klasicke vysetrenie popocuvala srdiecko vsetko v poriadku az na to ze som chudokrvna.Znizilo sa mi zelezo na 106 tak mi predpisala lieky.Tak dufam ze sa zvysi.Chcela by som klasicky porod.Teraz poradna 9.3. Velky ultrazvuk merania babatka tak dufam ze do vtedy priberie narastie.To meranie co mi teraz robil dr.to bolo na tom 4D .A ty ako sa citis?
@renata1981 Držím Vám palce 🙂
@bobo27 ako to dopadlo 🙂?
@renata1981 dobre dakujem, rychlo to leti 🙂, tak v stredu drzim palce daj vediet, ja mam 10.3 poradnu presne na moje narodeniny :D, a 3D ci 4D pisu 3D ale podla mna je to 4D :D mame 15.2. 🙂 a to zelezo uz lepsie?
@miskahryzka8 dopadlo to tak ze to bolo fyziologicke 🙂 a mrchu som dostala na den presne :D
@miskahryzka8 ahoj poradna dopadla dobre malinka vazi vyse 1400 g comu sa velmi tesim.Je stale hlavickou hore tak verim ze sa otoci.Bola ako mesiacik ulozena☺ Zelezo hadam lepsie uvidime ked mi budu brat krv v 36 tyzdni.Tlak mam stale nizsi ale uz som si zvykla☺.Tak ty ides zajtra do poradne tak nech mate vsetko v poriadku😊 Daj vediet este pekny dnik prajem😇
@bobo27 ako snazilkovanie 🙂
@renata1981 ahoj som sa dlhsie nedostala k pisaniu... tak 3D mame za sebou maly je uz dole hlavickou, prvy mi sedel, ja by som ale chcela aj druhy cisarsky, kedze som tak mala aj prvy, tak uvidime co povie porodnicka 🙂.... Tiez mi inak zistili nizsie zelezo, som si kupila taky bylinkovy sirup v lekarni, co su tam aj becka vitaminy a vselico strasne dobre chuti a uplne prirodny, musi byt v chladnicke a robi mi vyslovene dobre. som mala vela kyseliny a s ami zda ze to robili aj tehu vitaminy takze ten sirup ked beriem tie teraz neberiem, bude si davat len obcas kedze su tam vyslovene mix vitaminov pre babatko, aspon si odsledujem ci mi to fakt robi tu kyselinu, tu mam uz trez trosku lepsie nastastie 🙂
A vy sa ako drzite, za chvilu budete mat zase poradnu ze? To by ti uz mala dat dokina papiere na matersku ak sa nymilim 🙂 Ozaj a maly vychadza posledne ult. aj ten 3D o tyzden vacsi, prvy bol presne tyzden na tyzden, myslim ze druhy bude aj celkov vacsi, uvidime 🙂
@miskahryzka8 ahoj akurat som na teba myslela ze ti idem napisat.Ano nabuduci tyzden mame poradnu,to uz budem v 33 tt krati sa to a o to mam vacsi strach s porodu.Nasa este neni otocena dako sa jej nechce☺ Ja uz vitaminy neberiem len zelezo co mi predpisala a to obsahuje aj kyselinu listovu.Nasa bola velka na ten tyzden v ktorom som bola taka akurat😊 uz mavam obcas poslickov tak dufam ze malinka vydrzi pekne v brusku ako ma☺.Kedy mate poradnu?
@miskahryzka8 no nijako zatial sa nedari :/
@miskahryzka8 Ahoj ako sa mas?Ako trebieha tehulkovanie?Ja som uz v 36tt zajtra poradna posledny vyter,merania.Teraz posledne dni som plna energie tak dufam ze to vydrzi az do porodu☺.A ty sa ako citis?

@miskahryzka8 ano podma ovulacie to vychadza na 10.9 tak este stihneme kusok z leta 🙂 neviem sa dockat ultrazvuku