icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majkatri3
15. júl 2014

@lina129 ano duph.a clost. A staaale dookola a este som brala kys.listovu..kludne sa pytaj 🙂 ved praveze IUI je teraz poslesna moznost boli by sme radi ak by to prislo prirodzene...uvidime..ale dohodli sme sa s mm ze ak do vianoc nic tak pojdeme opat na IUI

28maja28
15. júl 2014

@majuska7979 Asi si budem musiet zaobstarat aj ja tie ovu testy...nech vie presne, kedy to mam 🙂 maju aj v drogerii ci len v lekarni?

lina129
15. júl 2014

@majuska7979 aha... posielam to zlozenie inofolicu: 2g inositol a kys. listova 200...

lina129
15. júl 2014

@majkatri3 dakujem, si zlata 🙂 no my sa snazime od septembra min. roku... aj ked nie uplne intenzivne... ale zasa sa obavam, ze u nas uz je ta "posledna moznost"... tak nam povedal aj doktor v CAR, ze po roku snazenia uz urcite odporuca IUI.. len sa samozrejme bojim ci to vyjde... zatial nemam ziadne lieky, len ten inofolic...

majkatri3
15. júl 2014

@lina129 moj nazor je ze ak babo velmi chcete a nici ta to aj psych. Urcite pdpprucam IUI

majkatri3
16. júl 2014

Ahojte dievcata co mate dnes nove?objavila niektora dve //?ja som mala tri dni migrenu dufam ze dnes bude lepsie....mm sa chysra v piatok domov tak uvidkme 🙂

nynyky
16. júl 2014

normalne nestiham necitat po par dnoch odmlcania 🙂 takze ako vidim niektorym sa uz zadarilo? gratulujem vam dievcata 🙂

katkatonkova
16. júl 2014

@majkatri3 ahoj...ja som si ho objednala cez internet...tak cakam kedy mi dojde...zatial som si merala klasickym ortutovym...a chcem to porovnat....

majkatri3
16. júl 2014

@katkatonkova a z ktorej si objednala prosim

katkatonkova
16. júl 2014

@majkatri3 dala som to cez otehotnenie.sk....a je to teplomer na meranie bazalnej teploty...stal okolo 8 eur + doprava 3,5...takze cca 12 eur ma to vyslo...ale aspon nemusim nikde zhanat po lekarnach...lebo tam je to niekedy problem...no a chcem ho porovnat s klasickym ortutovym...lebo ten mi do teraz daval bazalku nad 37....tak neviem...uvidime....

majkatri3
16. júl 2014

@katkatonkova mne bolo povedane ze s klas. Sa to nema merat vraj to nie je presne...kulnem a objednam aj ja dakujem 🙂

katkatonkova
16. júl 2014

@majkatri3 zas ja som pocula ze ortutovy je najlepsiii....meriam uz cca 1,5 mesiaca...ale prerusovane...az tento mesiac to dodrziavam...ale hned po ms mi nabehla teplota na 37,1....aj ms bola taka divnaaa....uvidime ci tento mesiac dostanem a ked nie tak testnem....

majuska7979
autor
16. júl 2014

@leishmania no davaj foto tehu testu??????????????? dnes si nerobila?

majuska7979
autor
16. júl 2014

@lina129 tiky mozno to kupim ale nie tento mesiac...ta choroba ma vzala baby celu noc som nespala...dnes prvy den volny vonku nadhernych 27stupnov a ja lezim v posteli...drobca som zaviezla do skolky a potom musim ponho :( ako naschval :(

lina129
16. júl 2014

@majkatri3 Cauko... uz ta neboli hlava? prave citam, ze si pisala, ze si mala 3 dni migrenu... tak ja tiezzz... presne v nedelu ma to chytilo... dnes prvy den, co mi je lepsie... 😒

majkatri3
16. júl 2014

@lina129
@lina129 uz je mi lepsie ale bol to riadny brutal teda...ach aj s hlavami

anitu
17. júl 2014

@lina129 uz ani priznakom neverim.no,skusame dalej,kamaratka uz coskoro rodit bude,a ja este stale nic.hm..

lina129
17. júl 2014

@anitu no o tom mi hovor... ja o tom viem svoje... uz ani nemam s kym ist von, vsetky kamosky bud tehotne alebo s malym babom... uz maju ine "problemy" a aj ked su stale super kamosky, tak uz maju iny zivot... a robote detto... uz som zostala len ja a kolegyne nad 45... 😒 ☹
no ale hadam sa k nim coskoro pridame... treba verit! teraz som pred ovu, tak musim byt pozitivne naladena 😀

majuska7979
autor
17. júl 2014

takze babule dnes idem k dr...uz som taka slaba ze odprevadit maleho do skolky bol maraton ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ tak neviem co mi povie...ale predpokladam ze da antibiotik ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ takze ak bude ovu to budem na liekoch ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a este co cloveka vie vytocit ..tak nadherne vonku..do parku by som sla..na plavaren...a co z toho ...nc 😒 😒 😒 😒 😒 😒

majkatri3
18. júl 2014

Babule ide ma porazit opat mam zapal..vytok..uff...opakuje sa to pomaly kazdy mesiac...poradite mi co sa osvedcilo?jasne ze aj od dr.mam capiky

majuska7979
autor
18. júl 2014

@majkatri3 a aky zapal mavas??????????? no ja som od vcera vecera na antibiotiku ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ja som to vedela 😠 😠

pitufinka
18. júl 2014

Baby a bromelain niektorá užívate? Mám otázku :D

majkatri3
18. júl 2014

@majuska7979 no zapal taky...ako to nap...klasika zensky "zo spodu" 😀 😀 😀 😀 😀

mamulienka30
18. júl 2014

Ahojte dievcata, mozem sa pridat? Doberam poslednu HAK, buduci tyzden este gynekolog, ci je vsetko ok a v auguste cez dovolenku ideme na snazilkovanie 🙂 UZ sa mooooc tesim, hadam sa zadari hned ;)

majkatri3
18. júl 2014

Baby otazka mozno blba ale pri prvom som vlastne ani ne edela ako ovulka vyzera lebo sme vsetko riesili liekmi a v centre tak sateraz pytam som 10DC a mala som kvapku dve krvi..moze to byt ovulka ?tak skoro?pretoze aj kes sme isli na zakrok som takto troska spinila...

majuska7979
autor
21. júl 2014

@majkatri3 moze byt ovu 😉 😉 😉 😉

majuska7979
autor
21. júl 2014

@leishmania tak ako???????????????????

majuska7979
autor
21. júl 2014

@majkatri3 no to sme potom dve ktore beru lieky,,,ja antibiotiky a ovu bude v tento tyzden 😠 😠 😠 😠 😠 ako naschval 😠 😠 😠 😠 😠 ale co uz...musim sa prvo vyliecit 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ty tiez pekne vymyvaj maju 😎 😎 😎 😎 😎 viem ze nejake cajiky kupele su dobre na zapaly 😉 😉

majuska7979
autor
21. júl 2014

@mamulienka30 aby sa vam zadarilo hned 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 drzkam palceky 😉 😉 😉

majuska7979
autor
21. júl 2014

@nynyky
@anitu
@lina129
@mamulienka30
@katkatonkova
@majkatri3 baby ktory DC ste???????????? ja som 13dc...a cakam do 11 kym urobim ovu test...ale tak zatial som robila od 11dc a stale slaba ciarka 😕 😕 😕 tento mesiac tu ovulku chytim 😅 😅 😅