Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@28maja28 ako si na tom ty???
@majuska7979 cauko, no my sme si cez vikend uzivali tak, ze sme boli u rodicov, kde sa samozreme keksikovanie nekononalo... 😒 a vcera sme prisli od rodicov a boli sme sa kupat na jazero...No a potom sme prisli domov podvecer a ja som si urobila ovu test a skoro som odpadlaaa... brutalne pozitivny a to upozornujem, ze som bola 11DC (dnes som 12DC) ...tak hned sme na seba skocili ale fakt ma to prekvapilo, ze tak skoro... som si ho urobila len tak "preventivne"... vobec som s tym neratala... 😒
@lina129 to super...tak to vypada ze si vystihla ovu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 - ja este doberam posledny mesiac hak, 28-ho vysadim, 2-ho dostanem mrchu, 16-ho ovu a 26.8. -ho si spravim tehotensky test s dvoma ciarkami 😀 😀 😀 Optimizmu sa medze nekladu!!!!
@lina129 - ved ovu je az 24-48h po pozitivnom ovulacnom teste... tak to dnes este poistite ;) Lebo takto by ste pravdepodobne spravili dievcatko 😉
@majuska7979 no dufam, ze hej 🙂 aj ked uz sme sa viac krat snazili, ked som mala pozit ovu test a nic z toho, tak uvidime 😉 este dnes poistime... Len ja som ratala, ze ovu bude az zajtra alebo v stredu, tak som nestresovala... tak teraz ma to stve, ze mohli sme skusat aj skor, keby som si urobila aj skor test... ☹
@mamulienka30 hehe 😉 jasne, este dnes poistime... ale uz sme viac krat tak skusali a nevyslo to ☹ ale tak skusame dalej... a myslis, ze staci ked skusime az dnes vecer alebo radsej skor? nikdy toto neviem, ze 24h kedy presne je, kedze pozit mohol byt aj rano uz, len ja som si ho urobila asi o 18h az...
@lina129 - ved spermosky vydrzia den-dva uplne bezne v maternici a vacovodoch, takze neboj nic, obden mat sexik v dobe, kedy cakas ovu uplne staci ;)
Ahojte snažilky, nepozná niektorá z vás nejaké chilli tabletky, ktoré vraj pomáhajú pri uhniezdení? Boli sme v MA a transfer bol neúspešný. Tu som sa dočítala o tých tabletkách. Vie mi niektorá s týmto pomôcť? Vo štvrtok ideme skúsiť znova- kontrola a podľa slznice matgernice sa dohodneme , že kedy sa uskutoční transfer. Tak radte, aby sme to už aj mi mali za //. Ďakujem veľmi pekne všetkým snažilkám.
@186saxanka fihaaaa 😨 to som nepocula veru! ak zistis viac, tak sem hod info, pls... to su nejake prirodne? ci normalne lieky na predpis?
@186saxanka - spekulujes s niecim riadne neodskusanym 😀 Babo sa uhniezdi same, ale musi mat krasnu stielku maternice a na to najlepsie pit alchemilku obden az do ovulacie ;)
@majuska7979 fuuu no to by bol zazrak
@majuska7979 Ahoj, no u mna nic, dostala som mrchu akurat na čas takže tak...snažiť sa začneme zas o mesiac
Ahoj Kocky neviem.ci sem patrim. Od piatku som v stimulke a tajne dufam ze v priebehu buduceho tyzdna mi budu vkladat fazulku do bruska a ze vsetko dobre dopadne. Je tu nejaka v podobnej situacii ako ja?
@majuska7979 tak my zatial nic v stredu ocakavam MS tak sa zvidi, ale robila som pred 4 dnami test a nic :(
tak baby ahojte.... my sa tiež snažíme, ale eštesme žiadne ovu testy neskusali... no uvidíme... ovu je už naspadnutie tak uvidíme či sa zadarí... neviem či dobre počítam ovulku a plodné dni, keď už som z toho somár...:D aké máte skúsenosti vy? čo by ste poradili čo sa Vám zdá naj naj naj pri zistovaní ovulky... ďakujem...🙂
@majuska7979 Ano, tak toto vyzera dobre... mozno uz aj 16 DC... este testuj 🙂
@lina129 tajné dufam že tieto testy už ukážu..kupila som tiež teplomer..takže teplota stale dole...36,7.....tak uvidíme 🙂🙂🙂 mohla by ovu vydržať do víkendu..ideme k moru to by bolo super 🙂🙂
@wedel nájdi si na nete vložia deň mrchy aký máš dlhý cyklus a vyrata plodné dni za teba ;););) jedna baba mi napísala že ked už sa urpbi hlien taky kremovy to už je pp ovu ;)
@majuska7979 ano, tak to je super 🙂 to znamena, ze este neprebehla... ked teplota stupne, tak ovu uz bola... mozno vydrzi, ale test je uz dost tmavy... idete letecky niekam dalej?
@lina129 nie iba tu v uk na pláž a rozmyslam booknut hotel alebo penzionat 🙂🙂🙂 aspoň na jednu noc 🙂🙂
@majuska7979 silno sipno drzim palce
@majkatri3 joj aby to vyšlo tento mesiac...;) musí!!!🙂🙂🙂
@majuska7979 mne kalendar minuly mesiac vyratal ovu na 15dc,a 14dc som mala 10min krvacanie,bolest v krizoch a vajecniku,vtedy ledva chodim,tak to bolo iste ovu.no a vtedy na 11 a 12dc sme mali s mojim styk.som si bola ista ze sa podarilo.aaaa nic.by bolo asi lepsie aj v ten den snazilkovat,len moj cez tyzden nieje doma 😠 zosaliem uz z toho.uz 8dievcat odislo z prace,a uz skoro rodit budu vsetky a ja este stale nic 😢 😨 😨
@anitu to vqzne si 10 min krvacala??? Wow..a co dr na to??? To je velmi divne??
@anitu viem Ako sa citos my sme na prve cakali 11mesiacov a to bolo peklo

kupila som si aj ovulacny teplometer...tak som zvedava 🙂 🙂 🙂 🙂