Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@anitu - skor ti praskla nejaka cysta 😖
@majuska7979 joj moja to áno hlien z číreho a takej konzistencie ako bielko sa mení na kalný, vtedy žena aj tam dole skyslie a to už je dobrá antikoncepcia...😀
@mirkaelias nejaky prasok a pomaha otehu ;)
@wedel baby dnes som merala teplotu a stale sa drzi teplota 36,7???????????? 😕
@majuska7979 ja by som nestresovala... meraj ďalej a uvidíš...
@wedel joj to teda budem..ale tento mesiac to vyjde 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 len si to aj nezabudnite užiť... 😝 (nemyslím to meranie...:D )
@majuska7979 aha však ti už začína pekne vidieť tú druhú čiarku... tak šup šup...🙂
@wedel neboj uzijem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale to som v praci do 23:00 tak neviem ci az zajtra 😖 😖 😖 😖 😠 😠 😠 😠 😠
@wedel no najhorsie je ze beriem antibiotiky 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Babule ako sa snes mate?mne je os vcera zle stavy na odpadnutie...vecer ma zachranilinkysle uhorky...co to???
@majkatri3 hahaha który dc si??
@majuska7979 dnes 14DC
@mamulienka30 a ved mohlo to byt ovulacne krvacanie.cystu som nikdy nemala.aj pred dvoma mesiacmi som mala krvavy vytok,o dva dni na to som bola na sone,a vsetko ok..
@majuska7979 aspon si myslim,som mala dost krvave nohavicky,a to nie zrazu vyslo..nie 10min. v kuse 🙂 alebo my klesol progesteron a neprebehla riadne ovu??kto vie....ja uz vobec nie 😒 😖 😔
@anitu - krvacas ked tak pri zahniezdeni a je to spinenie tak mini vidietelne, ze ho drviva vacsina zien prehliadne. Pri ovulacii praska folikul, co sa deje vo vnutri tela a to vo vajecniku a ziadna krv "nezlieza" dolu vajecnikom cez maternicu a posvu az von... seriozne...
@mamulienka30 vsak ovulacne krvacanie moze byt.n..
ach jaj tak dnes dosla dalsia mrcha :( a to som uz tak v kutiku duse dufala ze sa to podarilo :( no nic ideme dalej nic ine neostava...
Ahojte. Ani pre nás nebol júl úspešný. Aj ked mrcha meškala, nakoniec dorazila. Skúsime to zas v auguste. 🙂
@majuska7979 myslis?dnes mam wj zavraty ranobolo hrozne teraz uz lepsie
@majuska7979 super tak sup sup 😀
Baby teraz mam plodne dni.mozem podla vas pit citronovu vodu?nerobi to zle na ovulacny hlien??

@majuska7979 co je to prosim baby infolic? 😲 pocujem to prvy krat.,dakujem