Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A je to tu.silny vodnaty vytok,na toto som cakala cely mesiac,a ja styk nebudem mat.dufam zajtra nebude neskoro ☹ ☹ 😠
Pridavam sa k vam! Dnes uz 21.DC, tak uvidime!
ahojte kocky..pridavam sa...dnes 36DC..menstruacia nikde...testy negativne...mavam tak 30-33dnovy cyklus...toto cakanie je hrozneeeeeeeeee 😒 .., ale ak by som bola tehu tak test by mi uz asi ukazal... 😒
Som 32 DC. Mrcha nikde a test negatívny. Najhoršie je na tom to, že pijem dva krát denne inofolic.. Dúfala som, že aspoň S ním keď už neotehotniem tak budem mať aspoň cyklus normálny.. Už som veľmi smutná Z toho mám pocit že tie dve čiarky rám nikdy nebudú..
@majuska7979 tak sa snaz!!nech mas take ciary aj na inom teste 🙂
@majuska7979 tie ruzove su urcite kepsie...sak tamten stary vysiel negativny...
@1234lubka stary vysiel pozitivny len vyschol a vtedy uz je bledy oproti tymto 😀 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 takto som merala ako sa mi chcelo a ovu bud bola 15dc alebo teraz 17dc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jedno z toho najviac pozitivny ovu test bol 15dc..takze asi vtedy
@majuska7979 ty tapka sak po pizitivnom ovu teste ovu nastane o 1-2dni 😀 😀 😀 😀 takze dobre 😀 😀
@1234lubka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ja tiez rozumiem nerozumiem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vikend bol uplne super...sobota pri mori...nadherne horuco...more teplucke maly nechcel z vody vychadzat ...a vcera sme boli tu v parku a tam je bazen pre deti...to tam tiez salel 🙂 🙂 🙂 🙂 takze vikend uuzasny keksik bol prakticky od piatku co vecer,,,,ci stvrtku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a dnes znova do prace 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 6 dni popoludnovky a 7den mam rannu co odrabam za kolegynu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 to bude tyzden maraton...
@majuska7979 a ten polovicny uvazok?
@1234lubka stale cakam...vsetkci su na dovolenkach co s tym robia...to za 3 tyzdne ??????????? 😠 😠 😠 😠
@majuska7979 tak co narobis...musis len cakat 🙂
ahojte žienky ako ste na tom? poraďte ako sa to dá nemyslieť od rána do večera len na to či mám ovulku, či to vyjde alebo nie atď .-)
Ahojte babule, rada sa k vám - snažilkám pridám. My sme sa začali prvýkrát snažiť teraz v júli. Podľa hlienu v čase plodných dní (12. a 14. dc), ale samozrejme si od toho veľa nesľubujem. Pochybujem, že by sme mali toľko šťastia 🙂 Budúci týždeň uvidíme. Ale aspoň viem, že nebudem na to všetko sama 😉 Želám vám veľa trpezlivosti a optimizmu pri snažení 😉
ahojte dievky 🙂 ak mozem tak sa pridavam aj ja k Vam my sa zaciname snazit az od augusta tak si na to este chvilku pockame 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4
takze babule ovu u mna bola 17dc 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sumilenka a mozno sa zadari a budes v soku 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 tak to by bol iný šok, to ti poviem 😀 ale veľké nádeje si nerobím, škoda tých vreckoviek okolo mňa 😀 a vy ste už rozbehli ďalšie kolo?
@sumilenka no my uz dlhsi cas ale nedari sa 😎 😎 😎 😎 😎 😎 ale tak teraz od januara uz ideme naplno 😎 😎 😎 a stale nic 😖 😖 😖 😠 😠 😠 😠 ale raz sa zadari 🙂 🙂
@majuska7979 možno to má byť až teraz v lete 😉 ani nebudeš vedieť a ostaneš v šoku zrazu aj ty 🙂 🙂
@sumilenka joj vsak som sa dockala prveho drobca a 11mesiacov a to som mala cas...slobodu na tutu mutu a teraz to mame doma malu anikoncepciu takze neda sa kedy sa nam chce 😀 😀 😀 😀 😀 to troska potrva 😀 😀 😀 😀 proste musime byt v spravnom case na spravnom mieste 😀 😀 😀
@majuska7979 presne tak, asi o tom rozhodne tá vaša malá "antikoncepcia", zmyslí si mať súrodenca a odštartuje vám to práve ona 😀
aj ja sa pripájam. včera som mala na ovu teste krásne dve čiarky tak sme večer snažilkovali. teraz máme ešte aj dnes aj zajtra alebo obdeň? čo vy nato?

@radka752 nebojkaj podari sa to 🙂