icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ebi52
7. aug 2014

@ritak
@sumilenka dnes rano toto 🙂 uz to nemusim ani naklanat, len sa to tazko foti 🙂

majuska7979
autor
7. aug 2014

@orieskova moja my tiez nic 😒 😒 😒 😒 😒 😒 mrcha este nedosla a http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 a tehu test negativny.................mrcha uz tu mala byt ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to je na nervy...proste znova nic ☹ ☹ ☹

majuska7979
autor
7. aug 2014

@ebi52 vidim // :D gratulujem

ebi52
7. aug 2014

@majuska7979 dakujem... verim, ze tentokrat to dobre dopadne 🙂

sumilenka
7. aug 2014

@ebi52 veru, niečo sa tam črtá ;) držím prsty, aby už len silnela 🙂 Ja mám dnes 27 DC. Krámy majú dôjsť zajtra. Túto noc som spala len 3 hodiny, mala som také tlaky v bruchu že až, už som si myslela, že ráno sa mi spustí mrcha, ale zatiaľ nič. Teraz ma už záhadne brucho nebolí. Ešte počkám čo zajtra a v sobotu by som si urobila svoj prvý tehotenský test 🙂 len či to stihnem dovtedy 😀

janaochi
7. aug 2014

@orieskova ☹ 😠 😖 škoda, ale nezúfaj, nám to vyšlo až na 5 pokus. 😉

ebi52
7. aug 2014

@sumilenka mna vcera boleli krize a dnes som nejak v pohode... tak ti drzim prsty a urcite daj vediet 🙂

vlasko0903
7. aug 2014

@orieskova kolko sa už snažíš ?

wedel
7. aug 2014

babulky tak my zase nič mrcha prišla, ešte aj o deň skôr... no čo len keby mi pred menzesom nebyvalo tak ukrutne zle... ☹ že menzes je skôr pre mňa vykúpením...

tehulka96
7. aug 2014

hm? :D

ritak
7. aug 2014

@ebi52 krasssne, a nejske priznaky??? Aky test to bol? Jeej tak gratulujem potichucky ;)

ritak
7. aug 2014

@tehulka96 gratulaacia ;)

ebi52
7. aug 2014

@ritak mamatest, ja mam len tie aby som to vedela dobre porovnat ... a nevydrzala som a urobila som si aj digi test ale bola to hlupost, jednak to bolo poobede a jednak skoro, no asi nie som ani prva ani posledna nedockava 🙂 piznaky mam vzdy tie iste, cikanie prsia, krize, zaludok 🙂 uvidim ako to bude zajtra a v pondelok a ak bude silniet, v pondelok pojdem na krv 🙂a dakujetm ti 🙂

sumilenka
7. aug 2014

@ebi52 @ritak Babky, čaká nás zaujímavý víkend, čo poviete? 😉 dúfam, že ho nestrávime celý v kúpeľni 😀

ebi52
7. aug 2014

@sumilenka @ritak cely nie len rano 🙂

tehulka96
7. aug 2014

@ritak : Ďakujem.. a podarilo sa nám na 1x..čo som nechápala 🙂 🙂

ritak
7. aug 2014

@sumilenka ,nooo ja uz teraz neviem vydrzaaat. Som zvedava co a akoo :D

ritak
7. aug 2014

@ebi52 kupujes ho len v lekarni alebo aj v drogerke??

ebi52
7. aug 2014

@ritak digi? v lekarni 🙂 aj to ho maju len v dvoch co viem v BA v starom meste..ale kupovala som ho vcera a skoro ma kleplo ze 9,20 pre troma mesiacmi stal 8,50 ... asi idu na dracku 🙂

ritak
7. aug 2014

@ebi52 s tento co si si robila a pridala fofo ale nie digital, ci? Si ho rozobrala?

orieskova
7. aug 2014

@vlasko0903 od aprila

mamulienka30
7. aug 2014

@tehulka96 - ak mas dnes pozitivny test, tak si v 4.tyzdni a nie v deviatom 😀 Kazdopadne gratulujem.

Ja este nemozem zahlasit nic, co by sa tykalo snazenia.. Cakam na ovulku, ale som len 5dc, takze mozem este cakat dlhsie no 😝 Co uz uzivame si to s manzelikom aj tak 😀

tehulka96
7. aug 2014

@mamulienka30 moja ja som tu ten test dala už 3x len tak pre baby nech si pozrú... test je robený dávno som na konci 8tt ... a to mam od doktora... takže asi tak..prosím nepoučuj ma..

ebi52
7. aug 2014

@ritak nee ten je z rana mamatest normlka 🙂

majuska7979
autor
7. aug 2014

Baby takže mrcha zatiaľ nikde...ale tehu testy negatívne ;( takže to nevyšlo;( ide sa dalej už aby dosla mrcha ....

vlasko0903
7. aug 2014

@orieskova to nie je tak dlho. držím palce

vlasko0903
7. aug 2014

ja čakam 15.8. . vačšina tuším čaka na víkend, tak som zvedava 😀

orieskova
7. aug 2014

@vlasko0903 dakujem,aj tebe drzim palce..ale uz mi z toho sibe..tak velmi chcem druhe babo.

sophina
7. aug 2014

@vlasko0903 no ako aj ja 🙂 15-16. cakam ,,, a vlastne necakam, nechcem aby prisla, ale uz treti den sa rano pekne so zachodovou misou objimame, tak zeby ? ... no uvidime ... 🙂

vlasko0903
8. aug 2014

@orieskova to verím. Ja som bola za prvým velmi žiadostiva. Manžel si vtedy myslel, že mi už šibe. Ale nam by teraz vyhovovalo ak by sa zadarilo do novembra, tak som ešte v celku kludna.