Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@sophina 8 dní od ovulácie. Robila som si ovu testy a posledný bol pozitívny. Tutulkovali sme sa viackrát (pre istotu 😀 ), ale robila som si 8 dní po ovulácii. To by mal byť aj termín oplodnenia. ženy sú plodné predsa len 24 hodín, niektoré aj menej, že? to len spermie majú dlhšiu životnosť. 😎
tak naše prvé snažilkovanie začína dneska a končí v piatok, kedže len tieto dni je muž doma 😀
držte palce aby to vyšlo...ovulka zatial vychádza na piatok, uvidíme...
@sophina iaaaj ..Sophy bojim sa :( ja som to uz zazila pred 2 mesiacmi som bola 35 den a rano som testla a negativne a vecer dosla mrcha.... ☹ ja som sa rozplakala ...a mala som dve sklamania za jeden den 😔 z testu aj z mrchy....ak nepride este ani zajtra tak piatok testnem slubujem 😉
@rosannar drzime palce 🙂
@emili31 mOJA ZLATA, verim, ze je to take hrozne frustrujuce a neprijemne ... ale vies, nepomozes si .. ked to bude mat prist pride , to mimochodom upokojujem aj samu seba ... ja by som teoreticky mohla testovat v piatok tiez, a bojiiim sa 🙂 tak sa bojme spolu :-P a snad nam to obom vyjde 🙂 a tuzime s mm po dievcatko a ak bude bude to EMILY 🙂
da velmi dieta zabrat vztahu?neviem co mam od toho cakat... 😅
@emili31 z mojho prikladu: prve mesiace tehotenstva a aj prve mesiace po porode som bola moc precitlivela smerom k muzovi... najprv sa mi zdalo, ze pomaha malo, ked sa fakt snazil, tak som mala pocit, ze je zas nemtavy, lebo ja by som malu okupala/prebalila/obliekla lepsie a pod. 😀
Co sa tyka partnerstva, dieta nam vyrazne narusilo a zmenilo vztah, prve mesiace po porode urcite, ale potom sme si zvykli na novu situaciu, ze uz nie sme sami a vsetko musime prisposobit babatku a ten malicky cloviecik nas spojil este pevnejsie a dal nam vyznam nasho zivota. Takze dieta partnersky zivot prevrati hore nohami, pretoze na to babo sa neda pripravit, ale je to tym najkrajsim sposobom 😵
dievcata ako pokracujete? ja som podla testov tento mesiac nemala ovu aspon to tak vyzerala, takze neviem. a ms ma prist 24 takze mi ostava uz len cakat.ale tehotna urcite niesom si myslim. aj ked dnes rano sa mi stalo ze som zrazu zobudila a prve co ma napadlo ze som tehotna :D mne uz asi uplne hrabe
@nynyky ja cakam na testovanie az buduci tyzden...ale dnes mi muz povedal, ze mam dost vykyvy nalad a hrozne ma bolia prsia..mam pocit, ze kazdym dnom viac...nikdy predtym ma neboleli, ani pri ovulke ani pred MS...ale nechcem si robit zbytocne nadeje, my sa pokusame druhy mesiac...uvidime🙂a nehrabe neboj, potom by nam, muselo hrabat vsetkym🙂))
😒.teraz som testla mi nedalo.... sice nie z ranneho...jedna ciarka......37dc... 😒 asi tak
Ahojte baby, ked testnem 3 alebo 4 dni pred (ne)ocakavanou mrchou, moze mi uz ukazat aj pozit.? 😖
@zuzanka2211 niekomu už ukáže, ja som skúšala v deň meškania a mala som už celkom pekného ducha a to nebolo ani z ranného moču.
Ahojte žienky.Aj my sa snažíme od júna podľa Jonáša o bábo.Mrcha mi však ako naschval mešká od juna,v juni 14dní a teraz som dostala po 9dnch.Predtým som mala na 29-30deň.Ake lieky z vykne lekar nasadiť pri takomto probleme?Veľmi by som chcela na Vianoce mať bruško 😉 Synček sa nám podaril na prvý šup 😉
@blackcat8885 ako funguje tá metóda podľa Jonáša? Takže pracujete na dievčatku? 😝
@jankes je tu o Jonašovej metode diskusia.Pracujeme ne dievčatku ale teraz sa mi prekryvaju dni kedže mi meškala mrcha takže šance na dievčatko su menšie
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/metoda-doktora-jonasa-funguje-vypocet-pohlavia-dietata/
Ahojte. Dnes som 27 DC. Kríže, a prsia ma naďalej bolia. Aj žalúdok mám ako na vode. Tak uvidíme.

@nynyky testovat budem az po meskajucej ms. Pri prvom tehotenstve mi ukazovali negativne az do 6tt, tak budem cakat este