icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babatenko
12. aug 2014

@nynyky testovat budem az po meskajucej ms. Pri prvom tehotenstve mi ukazovali negativne az do 6tt, tak budem cakat este

jankes
12. aug 2014

@sophina 8 dní od ovulácie. Robila som si ovu testy a posledný bol pozitívny. Tutulkovali sme sa viackrát (pre istotu 😀 ), ale robila som si 8 dní po ovulácii. To by mal byť aj termín oplodnenia. ženy sú plodné predsa len 24 hodín, niektoré aj menej, že? to len spermie majú dlhšiu životnosť. 😎

sophina
13. aug 2014

@jankes no nejako to bude tak nejako a kazdy mesiac u kazdej z nas ine .. ze ano .. tak drzim palce, aby nejako bolo, hlavne nech je dobre 🙂 a dnes si vlastne v akom stadiu DC ci ako ? 🙂
Ja som dnes 26DC a idem sa zblaznit kym bude sobota 😀

emili31
13. aug 2014

@sophina no ja som na infarkt 😀 37dc 😖

sophina
13. aug 2014

@emili31 a test nic ? akoze to co to .. ci ako to .. cikaj 😀

rosannar
13. aug 2014

tak naše prvé snažilkovanie začína dneska a končí v piatok, kedže len tieto dni je muž doma 😀
držte palce aby to vyšlo...ovulka zatial vychádza na piatok, uvidíme...

emili31
13. aug 2014

@sophina iaaaj ..Sophy bojim sa :( ja som to uz zazila pred 2 mesiacmi som bola 35 den a rano som testla a negativne a vecer dosla mrcha.... ☹ ja som sa rozplakala ...a mala som dve sklamania za jeden den 😔 z testu aj z mrchy....ak nepride este ani zajtra tak piatok testnem slubujem 😉

sophina
13. aug 2014

@rosannar drzime palce 🙂
@emili31 mOJA ZLATA, verim, ze je to take hrozne frustrujuce a neprijemne ... ale vies, nepomozes si .. ked to bude mat prist pride , to mimochodom upokojujem aj samu seba ... ja by som teoreticky mohla testovat v piatok tiez, a bojiiim sa 🙂 tak sa bojme spolu :-P a snad nam to obom vyjde 🙂 a tuzime s mm po dievcatko a ak bude bude to EMILY 🙂

jankes
13. aug 2014

@sophina 26 DC v piatok má dôjsť MS, mám 28 dňový cyklus.

sophina
13. aug 2014

@jankes juuuj, bude to // Prajem ti to ;)

emili31
13. aug 2014

@sophina 🙂 no teda to je nahoda jak remen 🙂 jasne ja sa snazim v praci sustredit na ine..a pojdem dnes na bicykel tak pridem aj na ine myslienky 🙂ja by som chcela chlapceka ak by to slo:D ale v principe hlavne nech je zdrave. 🙂

sophina
13. aug 2014

@emili31 no ja mam uz zbojnikov dvoch a jednu pubertacku 🙂

emili31
13. aug 2014

da velmi dieta zabrat vztahu?neviem co mam od toho cakat... 😅

babatenko
13. aug 2014

@emili31 z mojho prikladu: prve mesiace tehotenstva a aj prve mesiace po porode som bola moc precitlivela smerom k muzovi... najprv sa mi zdalo, ze pomaha malo, ked sa fakt snazil, tak som mala pocit, ze je zas nemtavy, lebo ja by som malu okupala/prebalila/obliekla lepsie a pod. 😀
Co sa tyka partnerstva, dieta nam vyrazne narusilo a zmenilo vztah, prve mesiace po porode urcite, ale potom sme si zvykli na novu situaciu, ze uz nie sme sami a vsetko musime prisposobit babatku a ten malicky cloviecik nas spojil este pevnejsie a dal nam vyznam nasho zivota. Takze dieta partnersky zivot prevrati hore nohami, pretoze na to babo sa neda pripravit, ale je to tym najkrajsim sposobom 😵

nynyky
13. aug 2014

dievcata ako pokracujete? ja som podla testov tento mesiac nemala ovu aspon to tak vyzerala, takze neviem. a ms ma prist 24 takze mi ostava uz len cakat.ale tehotna urcite niesom si myslim. aj ked dnes rano sa mi stalo ze som zrazu zobudila a prve co ma napadlo ze som tehotna :D mne uz asi uplne hrabe

heregova
13. aug 2014

@nynyky ja cakam na testovanie az buduci tyzden...ale dnes mi muz povedal, ze mam dost vykyvy nalad a hrozne ma bolia prsia..mam pocit, ze kazdym dnom viac...nikdy predtym ma neboleli, ani pri ovulke ani pred MS...ale nechcem si robit zbytocne nadeje, my sa pokusame druhy mesiac...uvidime🙂a nehrabe neboj, potom by nam, muselo hrabat vsetkym🙂))

nynyky
13. aug 2014

@heregova tak ja nemam ziadne priznaky zatial 🙂 aj my sa snazime 2 mesiac. prvy krat sme sa snazili 5 mesiacov ale o nasho anjelika sme prisli v 4 mesiaci :(

heregova
13. aug 2014

@nynyky tak to ma mrzí, určite to už vyjde a bude všetko v poriadku, treba veriť 🙂

nynyky
13. aug 2014

@heregova verim inak by som sa zblaznila. dufam ze sa to uz tento krat podari a budeme opat stastny vsetci. teraz sa tesime s brata lebo im zistili ze cakaju dvojicky takze verim ze aj nam panbozko pozehna. prajem nam to vsetkym co tuzime po babanku aby sme zdrave deticky.

emili31
13. aug 2014

😒.teraz som testla mi nedalo.... sice nie z ranneho...jedna ciarka......37dc... 😒 asi tak

zuzanka2211
13. aug 2014

Ahojte baby, ked testnem 3 alebo 4 dni pred (ne)ocakavanou mrchou, moze mi uz ukazat aj pozit.? 😖

sumilenka
13. aug 2014

@zuzanka2211 niekomu už ukáže, ja som skúšala v deň meškania a mala som už celkom pekného ducha a to nebolo ani z ranného moču.

sumilenka
13. aug 2014

@emili31 a to ti tak veľa mešká, či máš také cykly?

blackcat8885
13. aug 2014

Ahojte žienky.Aj my sa snažíme od júna podľa Jonáša o bábo.Mrcha mi však ako naschval mešká od juna,v juni 14dní a teraz som dostala po 9dnch.Predtým som mala na 29-30deň.Ake lieky z vykne lekar nasadiť pri takomto probleme?Veľmi by som chcela na Vianoce mať bruško 😉 Synček sa nám podaril na prvý šup 😉

jankes
13. aug 2014

@blackcat8885 ako funguje tá metóda podľa Jonáša? Takže pracujete na dievčatku? 😝

emili31
13. aug 2014

@sumilenka nie nemavam,...praveze mam okolo 30,niekedy 28,30,32..najviac som mala 35 ale nie 37 😒

sumilenka
13. aug 2014

@emili31 skús ešte nejaký iný test, citlivejší, možno viac zachytí. Ale ak nič neukáže, treba s tým radšej zájsť.

blackcat8885
13. aug 2014

@jankes je tu o Jonašovej metode diskusia.Pracujeme ne dievčatku ale teraz sa mi prekryvaju dni kedže mi meškala mrcha takže šance na dievčatko su menšie

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/metoda-doktora-jonasa-funguje-vypocet-pohlavia-dietata/

radka752
14. aug 2014

Ahojte. Dnes som 27 DC. Kríže, a prsia ma naďalej bolia. Aj žalúdok mám ako na vode. Tak uvidíme.

sophina
14. aug 2014

@radka752 aj ja 27 DC, byvalo mi rano zle, a uz zase nic .. askurat som spava ako babatko, ale to bude mojim nespanim asi v noci .. juuuuj .. zajtra som chcela testovat, ale bojim sa vysledku, asi pockam do nedele -