Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@blackcat8885 idem naštudovať. Tiež by som vyskočila z kože, keby bolo dievčatko. Chlapca už mám, tak nech mám aj koho parádiť. 😀 Ale základ je zdravie, takže je mi jedno, čo to bude, nech len niečo bude 😝
Ahojte snažilky aj ja som dufala ze sa nam to konecne podarilo tento mesiac boli sme na dovolenke aj sme sa milovali pocas ovulacie mrcha meskala 6 dni naliate prsia nauzea BT okolo 37,5 a ked uz som sa zacala tešiť prisla. A dnes som bola u lekára a v septembri ma caka laparodiagnostika ked sa stale nedari a mam vážne steach ☹
baby dufam ze vam to vide tento mesiac 😵
Ahojte. No ja mám teraz zmiešané pocity, lebo pri PMS mávam pred mrchou chuť na špagety, ale až takú, že si ich musím stále spraviť ešte v daný deň. Poobede ma presne táto chuť prekvapila. Normálne som si v obchode bola kúpiť špagety a pretlak, aby som si urobila domácu omáčku. Ja som už z toho dosť na nervy. 😒
Ahojte dievčatá takže nám to v júli nevyšlo lebo MS prišla ale tak verím že v august je ten správny časss 🙂 ja som presne tak minulého roku otehotnela (síce som v októbri potratila) ale teraz to vyjde, cítim to 🙂 a v septembri mám aj narodeniny (okrúhle) tak by som sa mohla dozvedieť krásnu novinu a bol by to ten najkrajší darček 🙂... Takže žienky ... hlavičky hore, pozitívne myslenie a ideme na to 🙂
Aj ja dúfam že tento mesiac to vide. Aj podla jonasa je mesiac nakloneny. Myslím pozitívne a drzim palce všetkým.
Ahojte baby, potrebujem radu. Menzes mám nepravidelný, cyklus mi trvá vždy 30-34 dní. Minulý mesiac som dostala 14.7 ( ak sa to dá nazvať menštruáciou-bola slabá,3dni), ale mala som dostať už 30.6, neviem čo spôsobilo to meškanie ale to sa stáva. Podotýkam, že sme sa intenzívne snažili. Chcem sa opýtať, mám si už urobiť test, či ešte to nechať tak? Zatiaľ žiadne príznaky, ani tehotenstva ani menštruácie. Ďakujem
tak baby pridávam sa.. včera som mala mať podľa mobilového menštruačného kalendáriku ovuláciu, tak uvidíme či sa zadarilo 🙂
Ahojte baby tak ja som to nevydrzala a testla som dnes rano, nazivo je tam viditelna druha ciarka, telefon to samozrejme nevie tak odfotit, vidite ju tam? 😅
Myslela som si ze pockam do pondelka, ale uz dva dni mam zvysenu telesnu teplotu a citim sa zvlastne, mam bolesti ako na kramy take.. zvlastne, aj krize ma bolia.. Ach zajtra budem zasa testovat 🙂
@zuzanka2211 na to prvom teste ju vidim aj jaaaa🙂 pockaj este a testni tak o dva dni a uvidis...mala by byt silnejsia🙂
@heregova Ono vidiet ju nazivo uplne, ale ze uplne 🙂 ja som v šoku trosku aj ked som tomu strasne silno verila, len sa bojim, lebo som pred rokom mala potrat.. Zajtra testujem a hned pridam foto 😅
@zuzanka2211 neboooj, vsetko sa podari, drzim palce, zajtra daj foto, tesim sa na to🙂
@zuzanka2211 to mas asi ako ja ... ci ? ja tam vidim nieco ale to je mozno len moja tuzobna vidina
u mna mrcha dosla ☹

@sophina
@radka752 baby, držím vám palce, chcem vedieť výsledok a určite bude pozitíííívnyyyy, musí byť🙂 mňa neskutočne bolia prsia, v noci sa na to budím, konečne ma prestali bolieť vaječníky a spodok..ja testujem až o týždeň vo štvrtok...aaaa, tak ďaleko to je🙂 držte sa