icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heregova
14. aug 2014

@sophina
@radka752 baby, držím vám palce, chcem vedieť výsledok a určite bude pozitíííívnyyyy, musí byť🙂 mňa neskutočne bolia prsia, v noci sa na to budím, konečne ma prestali bolieť vaječníky a spodok..ja testujem až o týždeň vo štvrtok...aaaa, tak ďaleko to je🙂 držte sa

radka752
14. aug 2014

@sophina Ja som tiež chcela zajtra ale neviem či to nebude skoro. Neviem. Skúsim testnúť zajtra a uvidíme. Ak bude test snehobiely tak to buď nevyšlo, alebo je iba skoro. Uvidíme či mrcha v pondelok dôjde.

alisha3
14. aug 2014

@miriam24 No vcera som skusala tehu test a samozrejme negativny ☹ Tak pockam do pondelka, ci pride ta meskajuca hnusa...ked nie, skusim znova test a v pripade, ze bude negativny, tak skocim na gyndu po vyvolavacku....

sophina
14. aug 2014

@heregova
@radka752 joj ma picne !!! uz nech je nedela ... mam digitalny test a zebraj je velmi citlivy, tak mozno aj zajtra by uz mohlo byt nieco vidiet, ale bojim sa vysledku 🙂

heregova
14. aug 2014

@sophina dobre to dopadne, neboj...ver tomu

jankes
14. aug 2014

@blackcat8885 idem naštudovať. Tiež by som vyskočila z kože, keby bolo dievčatko. Chlapca už mám, tak nech mám aj koho parádiť. 😀 Ale základ je zdravie, takže je mi jedno, čo to bude, nech len niečo bude 😝

cucila
14. aug 2014

Ahojte snažilky aj ja som dufala ze sa nam to konecne podarilo tento mesiac boli sme na dovolenke aj sme sa milovali pocas ovulacie mrcha meskala 6 dni naliate prsia nauzea BT okolo 37,5 a ked uz som sa zacala tešiť prisla. A dnes som bola u lekára a v septembri ma caka laparodiagnostika ked sa stale nedari a mam vážne steach ☹

emili31
14. aug 2014

@cucila ahoj,ja som sla tiez dnes k doktorovi lebo mi uz meska cca 9dni...ze sliznica 9mm a nic nevidi tak cakam, kedy to pride a nech uz mam mrchu zasebou 😔 😢 som jednym slovom......smutna....

emili31
14. aug 2014

baby dufam ze vam to vide tento mesiac 😵

radka752
14. aug 2014

Ahojte. No ja mám teraz zmiešané pocity, lebo pri PMS mávam pred mrchou chuť na špagety, ale až takú, že si ich musím stále spraviť ešte v daný deň. Poobede ma presne táto chuť prekvapila. Normálne som si v obchode bola kúpiť špagety a pretlak, aby som si urobila domácu omáčku. Ja som už z toho dosť na nervy. 😒

ritak
14. aug 2014

Ahojte dievčatá takže nám to v júli nevyšlo lebo MS prišla ale tak verím že v august je ten správny časss 🙂 ja som presne tak minulého roku otehotnela (síce som v októbri potratila) ale teraz to vyjde, cítim to 🙂 a v septembri mám aj narodeniny (okrúhle) tak by som sa mohla dozvedieť krásnu novinu a bol by to ten najkrajší darček 🙂... Takže žienky ... hlavičky hore, pozitívne myslenie a ideme na to 🙂

cucila
14. aug 2014

Aj ja dúfam že tento mesiac to vide. Aj podla jonasa je mesiac nakloneny. Myslím pozitívne a drzim palce všetkým.

capslock
14. aug 2014

Ahojte baby, potrebujem radu. Menzes mám nepravidelný, cyklus mi trvá vždy 30-34 dní. Minulý mesiac som dostala 14.7 ( ak sa to dá nazvať menštruáciou-bola slabá,3dni), ale mala som dostať už 30.6, neviem čo spôsobilo to meškanie ale to sa stáva. Podotýkam, že sme sa intenzívne snažili. Chcem sa opýtať, mám si už urobiť test, či ešte to nechať tak? Zatiaľ žiadne príznaky, ani tehotenstva ani menštruácie. Ďakujem

sophina
14. aug 2014

@capslock ci ti brani otestovat 🙂 smelo

capslock
14. aug 2014

@sophina bojím sa sklamania :/

1234lubka
14. aug 2014

@capslock toto jenepravidelny cyklus?? mas velmi pravidelny...moja rada test...co ine....

capslock
14. aug 2014

@1234lubka Menštruácia za posledné obdobie si robí zo mňa žarty. Mala som ju 28.5,v júni som čakala ale nič až 14.7 no a teraz neviem ani kedy čakať...myslím že je to nepravidelné či aj vy to mávate takto?

sophina
15. aug 2014

@capslock tak ci tak to skusit budes musiet 🙂 ale toto nie je o sklamani .. to len chce spravny cas 🙂

1234lubka
15. aug 2014

@capslock tohto roku cisty chaos...41, 44, 56,38 a 46...

1234lubka
15. aug 2014

@capslock sabojis sklanania...s tym nic nenarobis..bud si alebo niesi 🙂 tiecykli som len takzhlavy napisalanepametam oresne ale tak nejak...na to zeuzje 8mesiac tak 6cykliv jedist malo...min roku som mala super 33-37 dni stale presne...

kukies
15. aug 2014

tak baby pridávam sa.. včera som mala mať podľa mobilového menštruačného kalendáriku ovuláciu, tak uvidíme či sa zadarilo 🙂

zuzanka2211
15. aug 2014

Ahojte baby tak ja som to nevydrzala a testla som dnes rano, nazivo je tam viditelna druha ciarka, telefon to samozrejme nevie tak odfotit, vidite ju tam? 😅
Myslela som si ze pockam do pondelka, ale uz dva dni mam zvysenu telesnu teplotu a citim sa zvlastne, mam bolesti ako na kramy take.. zvlastne, aj krize ma bolia.. Ach zajtra budem zasa testovat 🙂

heregova
15. aug 2014

@zuzanka2211 na to prvom teste ju vidim aj jaaaa🙂 pockaj este a testni tak o dva dni a uvidis...mala by byt silnejsia🙂

zuzanka2211
15. aug 2014

@heregova Ono vidiet ju nazivo uplne, ale ze uplne 🙂 ja som v šoku trosku aj ked som tomu strasne silno verila, len sa bojim, lebo som pred rokom mala potrat.. Zajtra testujem a hned pridam foto 😅

heregova
15. aug 2014

@zuzanka2211 neboooj, vsetko sa podari, drzim palce, zajtra daj foto, tesim sa na to🙂

heregova
15. aug 2014

@sophina
@radka752 no co baby, dali ste to? ako???

sophina
15. aug 2014

@heregova test bol, ale niecoi ako duch, ci ako sa to zvykne volat, ale asi nic .. mrcha nikde a test taky divny ... pockam do nedele a potom digitalny, alebo este zajtra skusim

sophina
15. aug 2014

@zuzanka2211 to mas asi ako ja ... ci ? ja tam vidim nieco ale to je mozno len moja tuzobna vidina

heregova
15. aug 2014

@sophina no ja tam nieco vidim🙂))este pockaj a urob v nedelu...ale nadejne to vyzera🙂

barborazilina
15. aug 2014

u mna mrcha dosla ☹