Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@sophina Ano ano nieco velmi podobne, nazivo ju vidiet este viac, ze? 🙂
@zuzanka2211 hej jasnejsie je ju vidno, ale tak nic to nemusi znamenat ... uvidime .. necitim sa ani tehu a ani na mrchu, tak neviem ani opisat ze co .. ale ja som ani 3x predtym tehu necitila ... tak pokial nebudu dve kolajnice, alebo jasna cervena, potom budem mudrejsia :-P
no doktor mi povedal ze sliznica je vysoka ze nic nevidi, ze sa to asi dostavi ze vyvolavacku enbude pichat este.....tot vse..bola som tam dokopy 5 minut.tak snad cystu alebo mimom. by videl...ale uz neviem co si mam mysliet..niektore baby mali negativny test, na ultz nic nevideli a boli predsa.. 😀 fakt mam pocit ze vsetky kombinacie su uz mozne...ak mi to nepride do pondelka..na utorok sa objednam ku gyndovi aj na krv a nech mi nieco uz da na to...s takymi cyklami je to fakt strasne sa snazit o babo..
@sophina robila som si este jeden o tretej poobede a ciarka je silnejsia.. zajtra rano testujem znova..
pocuvaj, kde si kupovala digitalny test? aka je to znacka? asi stoji celkom dost, co..?
@emili31
@zuzanka2211 ja mam taku zimnicu a boli ma brucho, ze zajtra isto pride mrchava mrcha :(
@zuzanka2211 digi test som dostala od kamosky, neviem kolko stal.
@sophina Nieee nepride ziadna mrcha! 🙂 Aj ja mam zimnicu a sem-tam ma boli brucho, mam aj zvysenu telesnu teplotu, v brusku ma picha, niekedy aj okolo pupka a picha ma v boku dost casto.. Prikladam fotku testov. Zhora je to vcera rano, vcera poobede a uplne dole je dnes rano. Silnie :-ň 😵 🙂 len nech silnie dalej……..
Kedy mas dostat MS?
@zuzanka2211
@zuzanka2211 och ako ti to zaaaavidim !!! 🙂 uprimne ... ja som dnes 29 DC ale cakam ze dnes zajtra dorazi, cyklus mavam 28-30 podla nalady tej mrchacej mrchy .. takze ak dnes nic, zajtra cikam digital ... 🙂 a ak ani tak nic, dam sa potetovat konecne 😀 😀 😀 😀
@sophina Ver! Treba v to veriť! 🙂 Všetko bude tak ako si prajeme 😉 Na jednom testiku si uz mala taku slabunku ciarku, nie? Neskusis este jeden dnes?
@zuzanka2211 chcela som, ale asi bol chybny test, nevysla ciarka ani jedna ... nechapem ... takze zajtra digi 🙂 u nas lekaren dnes neni otvorena, tak mam hold smolu a cakam na zajtra ... teda ak ... 🙂 verime uvidime nejako bude 🙂
Ahojte. Tak test bol ale snehobiely. Iba jednokoľajový. ☹ Uvidíme či prijde mrcha v pondelok alebo nie. Ak nepríde, tak si nova urobím test.
Cavte baby aj ja snazilkujem) kedy si po pohlavnom styku mozem spravit testik?
@radka752 z toho si nič nerob. Ešte stale nemusí príst.

@barborazilina nabuduce nepride, neboj nic...