icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heregova
15. aug 2014

@barborazilina nabuduce nepride, neboj nic...

sophina
15. aug 2014

@heregova NO ALE NA TO ZE SOM DNES 28dc TAM mali byt fialove kolajnice po 3 sekundach 😀

heregova
15. aug 2014

@sophina bud trpezliva🙂 všetko má svoj čas

sophina
15. aug 2014

@heregova tak isteze .. 🙂 do konca roku tehu budeme a ak nie dam sa hned o tazden potetovat 😀

heregova
15. aug 2014

@sophina odpadnem, hahaha🙂))

zuzanka2211
15. aug 2014

@sophina Ano ano nieco velmi podobne, nazivo ju vidiet este viac, ze? 🙂

sophina
15. aug 2014

@zuzanka2211 hej jasnejsie je ju vidno, ale tak nic to nemusi znamenat ... uvidime .. necitim sa ani tehu a ani na mrchu, tak neviem ani opisat ze co .. ale ja som ani 3x predtym tehu necitila ... tak pokial nebudu dve kolajnice, alebo jasna cervena, potom budem mudrejsia :-P

emili31
15. aug 2014

@sophina ja tam vidim slabu ale je tam 🙂 sa mas🙂 ja uz neveim co si mam mysliet...dnes 39den, vcera na ultz nic nevidel doky a mrcha nikde.... 😒 strasne je to cakanie furt mam pocit ze len cakam na nieco 😀

sophina
15. aug 2014

@emili31 moja zlata, mrzi ma to. A dr co povedal, ze mas cakat ci co. Ja tam tiez slabucko vidim ale vobec to nic neznamena. Mrcha mrchava prist moze. Ja nemam ziadny priznak ani tehu ani mrchy. Telo si zo mna robi vrtulu. :D

emili31
15. aug 2014

no doktor mi povedal ze sliznica je vysoka ze nic nevidi, ze sa to asi dostavi ze vyvolavacku enbude pichat este.....tot vse..bola som tam dokopy 5 minut.tak snad cystu alebo mimom. by videl...ale uz neviem co si mam mysliet..niektore baby mali negativny test, na ultz nic nevideli a boli predsa.. 😀 fakt mam pocit ze vsetky kombinacie su uz mozne...ak mi to nepride do pondelka..na utorok sa objednam ku gyndovi aj na krv a nech mi nieco uz da na to...s takymi cyklami je to fakt strasne sa snazit o babo..

zuzanka2211
15. aug 2014

@sophina robila som si este jeden o tretej poobede a ciarka je silnejsia.. zajtra rano testujem znova..
pocuvaj, kde si kupovala digitalny test? aka je to znacka? asi stoji celkom dost, co..?

sophina
15. aug 2014

@emili31
@zuzanka2211 ja mam taku zimnicu a boli ma brucho, ze zajtra isto pride mrchava mrcha :(

sophina
15. aug 2014

@zuzanka2211 digi test som dostala od kamosky, neviem kolko stal.

zuzanka2211
16. aug 2014

@sophina Nieee nepride ziadna mrcha! 🙂 Aj ja mam zimnicu a sem-tam ma boli brucho, mam aj zvysenu telesnu teplotu, v brusku ma picha, niekedy aj okolo pupka a picha ma v boku dost casto.. Prikladam fotku testov. Zhora je to vcera rano, vcera poobede a uplne dole je dnes rano. Silnie :-ň 😵 🙂 len nech silnie dalej……..
Kedy mas dostat MS?

sophina
16. aug 2014

@zuzanka2211
@zuzanka2211 och ako ti to zaaaavidim !!! 🙂 uprimne ... ja som dnes 29 DC ale cakam ze dnes zajtra dorazi, cyklus mavam 28-30 podla nalady tej mrchacej mrchy .. takze ak dnes nic, zajtra cikam digital ... 🙂 a ak ani tak nic, dam sa potetovat konecne 😀 😀 😀 😀

zuzanka2211
16. aug 2014

@sophina Ver! Treba v to veriť! 🙂 Všetko bude tak ako si prajeme 😉 Na jednom testiku si uz mala taku slabunku ciarku, nie? Neskusis este jeden dnes?

sophina
16. aug 2014

@zuzanka2211 chcela som, ale asi bol chybny test, nevysla ciarka ani jedna ... nechapem ... takze zajtra digi 🙂 u nas lekaren dnes neni otvorena, tak mam hold smolu a cakam na zajtra ... teda ak ... 🙂 verime uvidime nejako bude 🙂

radka752
16. aug 2014

Ahojte. Tak test bol ale snehobiely. Iba jednokoľajový. ☹ Uvidíme či prijde mrcha v pondelok alebo nie. Ak nepríde, tak si nova urobím test.

sophina
16. aug 2014

@radka752 na porazenie ... Take cakanie ....

radka752
16. aug 2014

@sophina Presne. No už iné neostáva. Ale som našla niekoľko príspevkov, kde sa babám dlho neukazovali //. Uvidíme ... ešte vydržať do pondelka.

sophina
16. aug 2014

@radka752 a,dnes si aky den ? KolkobDC ?

radka752
16. aug 2014

@sophina No dnes som 29 DC

sophina
16. aug 2014

@radka752 aha jasne , my sme na tom rovnako 🙂 no jo ... do prdelky z aby sa nieco dialo 😀 a kedy odes testovat zase , az v pondelok ?

radka752
16. aug 2014

@sophina Áno až v pondelok, lebo už nemám doma test. 🙂 Testnem sa v robote.

sophina
16. aug 2014

@radka752 budem netrpezlivo cakat .. ja testujem asi teda zajtra , ale obavam sa, ze mozno ani nebude treba ... och ...

radka752
16. aug 2014

@sophina Držím palce aby to vyšlo. 🙂

sophina
16. aug 2014

@radka752 tak mne uz nie. Prisla mrcha. :(

zuzkaa8855
16. aug 2014

Cavte baby aj ja snazilkujem) kedy si po pohlavnom styku mozem spravit testik?

radka752
16. aug 2014

@sophina Tak to ma mrzí. 😒 Najbližšie to určite vyjde,

vlasko0903
16. aug 2014

@radka752 z toho si nič nerob. Ešte stale nemusí príst.