icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasko0903
18. aug 2014

@zuzanka2211 jasna tehulka. Kedy ides dokymu ?

heregova
18. aug 2014

@zuzanka2211 Zuzii, úúúplne krásne, gratulujem a dávaj na seba pozor🙂

zuzanka2211
18. aug 2014

@sophina Dakujem no zatial sa tesim velmi, velmi opatrne.. Lebo nechcem onho opat rpist.. Volala som doktorke (prestahovala som sa do BA a kartu mam v inom meste..) ze kedy by som mohla prist, ze raz sa mi uz stalo ze som v 7.tyzdni potratila, no ona ze jasne, nie je problem, ale az 10.septembra, ze uz ho ja uvidime.. No ja mam strasny strach, ze sa dovtedy nieco stane, chcela som aby mi dala nejake lieky na udrzanie.. No nepovedala nic ☹ Tak teraz rozmyslam, ze budem cestovat za doktorkou, kde mam este kartu.. A rovno ju odtial potom vezmem … Ine ma nic nenapada, takto cakat do 10.septembra nevydrziiim..
A ty si na tom ako??? Citala som ze prisla ta mrcha mrchava 😠

zuzanka2211
18. aug 2014

@vlasko0903
@vlasko0903 Baby, akurat som pisala, ze sa tesim velmi opatrne.. K dokimu ma objednala az 10.septembra ☹ Tak rozmyslam ze budem cestovat za mojou doktorkou kde mam este kartu.. aby som bola skor.. DOvtedy nevydrzim cakat, ja som stresswoman..

vlasko0903
18. aug 2014

@zuzanka2211 ja pôjdem asi 08.09. takže podobne

heregova
18. aug 2014

@zuzanka2211 kks, az tak neskoro? chod svojej podla mna, opatrnosti nie je nikdy dost...pocuj a kedy sa mala dostat MS, lebo je haluz, ze testiky ti tak krasne vysli tak skoro🙂 ale je to nadherne...ja robim test az vo stvrtok

vlasko0903
18. aug 2014

@heregova ja som pri prvom mala krasneho ducha už 9 DPO

sophina
18. aug 2014

@zuzanka2211 my sme nedavno prisli o babo v 6 tt, takze tiez mi to nie je jedno , a teraz prisla mrcha tak nejako dovne, ze som uz 31DC a stale akoby sa nevedela rozbehnut, ale uz asi je .-... take je to spomalene divne, na ine som zvknuta na vodopad cerveny so strasnymi bolestami a teraz nic 🙂
A ty sa nestresuj, ,,, nepomoze to ani tebe ani babatku ... hlavne usmev a dobra nalada 🙂 a vsetko bude OK ... 🙂 ja sa ani nemam cas ani sledovat ani stresovat pri troch detoch 😀

heregova
18. aug 2014

@vlasko0903 to je super...ja som skúsila včera, bolo tam niečo, ale že musím to nakloniť, aby som to videla, takže to nepovažujem za nič🙂 no bolia ma už dva týždne brutálne prsia a to mňa nikdy neboleli, ale pri ovulke, ani pri MS...každá žena má iný podiel hCG v moči...mám kamošku a jej až 10 dní po meškaní ukázal test slabučkú čiarku...takže je to individuálne...ja už radšej nič neočakávam🙂a použila som mamatest...ten rapiclear podľa mňa robí duchov

zuzanka2211
18. aug 2014

@heregova Hej, aj podla mna je to neskoro.. Ako ja si stale hovorim ze vsetko bude oki aj som tak naladenaaa, ale volala som aj tej svojej, velmi ma nepotesila, lebo povedala ze sa nemam zdrziavat tam kde je vela ludi a ze cesta vlakom tiez nie je velmi dobry napad, takze.. Neviem, asi pojdem autom s manzelom, no v kazdom pripade vo stvrtok chcem byt najneskor uz tam 🙂 Ja som testovala 5 dni pred MS, citila som sa tak zvlastne, neviem preco vedela som to v tej chvili a starsne som tomu verila.. 🙂 Ale az dnes mi vysiel taky krasny test.. 🙂 Ty si ktory DC?

@sophina Ved to, tiez mi to nie je jedno, chcem a strasne si zelam aby to bolo vsetko ako si prajeme 🙂 A bude to dobreee 🙂 Teba aspon rozveseluju deticky, my sa snazime o prve.. 😵
Takze budem sa velmi snazit nestresovat sa a byt v pohode.. 🙂 A ty skus test po tejto cudnej mrche..

zuzanka2211
18. aug 2014

@vlasko0903 A kolko ti meska mrcha?

vlasko0903
18. aug 2014

@zuzanka2211 mala som dostať 14.08. 😀

heregova
18. aug 2014

@zuzanka2211 určite choďte autom a určite choďte, radšej skôr, ako by malo byť neskoro...ja som 25DC, čo by už mohlo byť niečo vidieť, včera som si robila mamatest, niečo tam vidieť je, ale veľmi málo, to je pre mňa akoby tam nič nebolo...takémuto neverím, len neviem, prečo ma stále bolia prsia a sú fakt že naliate, už keď to potvrdil môj muž, veď vieš, chlapi majú zmapované naše prsia viac ako my🙂)))a podbruško samozrejme boli a pichajú vaječníky...uvidiíme, radšej bez nádejí

zuzanka2211
18. aug 2014

@heregova Ked ja som taky "panikár".. Pojdeme, určite.. A všetko bude oki 😎
Kup si radsej test z lekarne Dr.Max, mne uzakali uz 5 dni pred MS, jedna baba tu na MK mi ich poradila, ze su najlepsie, nerobia duchov.. Lebo mamatestov som sa naskusala aj ja, a stale mi robili duchov no nakoniec mi dorazila MS 😠
Co sa tyka tvojich priznakov, ja som mala presne to iste, pichanie vo vajecnikoch - take divne akoby potahovanie, stale to mam sem-tam… A tiez ma bolia prsia, najprv ma boleli bradavky, no a terazuz skoro cele, ale nezvacsili sa 😀 Co by som vobec nenamietala keby ano :-P
Tak aj mas poruke lekaren Dr. Max, vyskusaj a uvidis…

heregova
18. aug 2014

@zuzanka2211 a aky je nazov toho testu? 🙂

zuzanka2211
18. aug 2014

@heregova test sa vola Lady MAX test 2 v 1 a maju na krabicke logo Dr.Max. , to su asi original testy od nich.. Ja som len prisla do lekarne a vypytala si tehotenske testy kde su po 2 v baleni a rovno mi ich dala…

heregova
18. aug 2014

@zuzanka2211 ano, dakujem, uz som ich nasla🙂 no, vyskusam, uvidim...som zvedava🙂))

zuzanka2211
18. aug 2014

@heregova Oki a potom daj vediet co a ako 😉 Silno drzim palce!

bejka_85
18. aug 2014

Môžem sa pridať, tiež to skúšame druhý mesiac 🙂 Teraz som 10 DC, to aby sme sa začali snažiť 🙂 Najradšej by som bola keby sa to čím skôr podarilo, toľko sme čakali kým sme sa odhodlali. Sme spolu už 10 rokov....

heregova
18. aug 2014

@zuzanka2211 ďakujem, uvidíme..najhoršie je čakanie, ale bohužiaľ, v tomto si asi nikto nepomôže.))a vy sa držte🙂

heregova
18. aug 2014

@bejka_85 ahoooj, pamätáš si ma? kecali sme spolu ma mojejsvadbe🙂)) držíím ti veľmi palce, aj my sa pokúšame druhý mesiac

bejka_85
18. aug 2014

@heregova Jasnačka že pamätám, preto sa reku pridám, keď tu vidím známu tvár 🙂 Aj vy ste mali svadbu v máji však?

heregova
18. aug 2014

@bejka_85 áno, mali..najskôr sme si povedali, že sa začneme snažiť v decembri, ale akosi to vypálilo inak🙂))

bejka_85
18. aug 2014

@heregova my sme už tiež netrpezliví 🙂 dokonca som si teraz zaobstarala aj ovulačné testy 😀 (asi zajtra začnem testovať, aby sme to náhodou neprešvihli) - uvidím či aspoň ovulujem, lebo do mája som brala HAK, takže svoje telo po tejto stránke bohvieako nepoznám....

heregova
18. aug 2014

@bejka_85 hej, sú to srandovné testíky, ja som zistila, že ovulku som mala skôr ako podľa klasických výpočtov a vtedy som akurát bola aj u gynekológa, mi potvrdil, že teraz ju mám, ešteže sme skúšali aj pred aj počas aj po...no, vo štvrtok mám dosť MS, tak som zvedavá🙂

bejka_85
18. aug 2014

@heregova supeeer, tak držím palce nech ani nedorazí 🙂 na koľký DC si mala? ja tú svoju tipujem až tak po 15tom dni, ale zatiaľ dosť tápem 🙂

heregova
18. aug 2014

@bejka_85 mala som na 10-11 deň...neviem presne, prišla skôr, ako mala byť a to 07.-08.08...v tie dni mi ani ovulačné testy nič neukázali🙂))a 03.08. boli také dosť silnejšie...takže na výpočet sa vôbec nedá spoliehať

bejka_85
18. aug 2014

@heregova 🙂 ej si ma nalakala - radšej skočím na muža (ešte stále divné pomenovanie 😀 ) keď dorazím z roboty 😀 teda ak budem vládať....

luminuska
18. aug 2014

baby, skúste mi prosím poradiť. Už sa snažíme o mimi, ale potrebovala by som zmeniť doktora, lebo ho mám 150 km ďaleko. Ale neviem, či mám zmeniť teraz, alebo až keď otehotniem. Bojím sa, že keď sa zadarí a budem mať nejaké problémy tak budem musieť veľa cestovať alebo ak si ho už zmením, že ešte nebude mať nový doktor kartu. a viete mi rovno nejakého doktrora (nie doktorku) doporučiť? najlepšie ružinov.

radka752
18. aug 2014

Ahojte. Dnes 31 DC a po mrche zatiaľ ani stopy. Znova ma po niekoľkých dňoch bolia prsia aj kríže a znova som nejaká nafučaná. Skúsim skočiť do lekárne kúpiť nejaký test, počkám ešte 1 - 2 dni či mrcha nedorazí a ak nie tak testujem.