Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@majuska7979 aha tak ty žiješ v uk 😀 tak to ti nepomožem ☹ jedine skusiť tie testy a tu teplotu 🙂 aj ked sa nie vždy na to dá spolahnut
ženy pridávam sa k vám. Za tento júl august to musíme dať. Zajtra príde mrcha mrchovatá a potom už hádam nepríde vôbec!!! pre mňa nasadený inofolic a pre manžela folandrol. 😝
@majuska7979pocuj a o nepriechdnych vajecnikoch si pocula????mozno to je tvoj pripad...vsetki prebirha len vaje niky neprejdu vaji kovodom....
@luciferik9 a co to je pre tvojho mm??? to je na podporu rybiciek ??? 😎 😎 😎 😎 kde sa to da kupit?/ ako dlho snazite????????
@majuska7979 tak doki kukal aj takym ultrazvukom aj vnutornym..ze nic co tam nema byt tam nevidi...ze pozrieme hormony.. ked nebudu ok tak zacenme licbu...ale ok...
@1234lubka pocula ale nechce sa mi verit ze to patrim medzi ne 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 dufam ze nie?? 😕 😕 😕 😕 😕 baby proste ak nebudem tehu do konca tohto roka to ma mate nakopat a mam ist k dr 😀 😀 😀 😀 😀
@1234lubka tiez som zvedava ako ti pride?? dufam ze nepride ale ak pride to nech skor...lebo cajiky moj cyklus upravili uuuplne vsak vidis skoro co mesiac 28dc...29max...akurat ak sme cestovali to bolo zrazu 35dc ale to som nepila cajik pravidelne ...priznam sa skoro vobec 😅 😅 😅 😅
@22beba budem snazit do konca roka a uvidime 😉 😉 😉 😉 😉
@1234lubka no u mna to iste...presne pozrela aj z vnutra aj z von a vse je ok 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@majuska7979 co zo pijes? Kapsicku? Aj jedna tu z mk mi ju radila...mala tske cykli ako ja...
@1234lubka kapsicku pastiersku 10dni pred mrchou 😉 😉 😉 😉 😉
@1234lubka a priznam sa ti alchemilku som este nepila iba kapsicku a tiez mi upravile hned v ten mesiac cyklus na 28dc...
@majuska7979jojpre teba
@majuska7979 to pijes 10dni pred ms ci ako?
@majuska7979 ten obsahuje hluchavku, kspsicku, lubovnik bodkovany...a este dajake dve....vraj vhodny hlavne pri nrprVidelnejms, zapaloch maternice...atd
@majuska7979 je to od tej istej firmy ako inofolic, na tom istom princípe. ideme to vyskúšať keďže muž ma horší spermiogram. Má to byť dobré na dozrievanie spermií. Objednávala som to v lekárni 17 eur. Snažíme sa cca 3 roky, ja mam PCO. Chodim aj do CAR ale zatial som nebola na žiadnom zákroku ................ Pomáha niektorej tá alchemika?
@1234lubka super pekne ho pi;)
@luciferik9 vidis ty aspon vies co je a liecite sa...no budem musiet nieco vyspekulovat.... 😖 😖 😖 😖 😖 asi ak pojdem v septembri domov to tam pokupim ..co inne nam ostava...
@luciferik9 inak to nerozumie,,,zdravo sa stravujeme....tolko zeleniny a salatov...a ovocia...no co poviem...ale znova mame radi cokoladu 😕 😕 😕 😕 😕 😕 dobre baby ja padam idem varit obed...a poriadok v skriny vyhadzat veci co nenosim...od vcera mam upratovaciu maniu...predchvilkou upratana chladnicka a umyta...a teraz sa ide po veciach...co nenosim fuc ide von 😠 😠 😠
@majuska7979 a ty sa kolko snažiš? u doky si bola? ja som sa vždy gynekologa bala ako čerta ale teraz urobím vše pre miminko ked to nejde samo. 😀
@majuska7979 ja tiež ale nejdem to hrotiť 🙂 držim palce 🙂
@luciferik9 ja som ju prestala pit...pijem odfirmy agrokarpaty zensky caj....plus teraz zacnem rano ten zensky a vecer hluchavku...mam svoju nazbieranu....myslim ze toto mi pomohlo....
@majuska7979 heh čokoláda je moje trápenie... ale zatial sa jej uspešne vyhýbam. každý večer som bola schopná pred spaním zjesť celú. Už to domov nekupujem! 😝
@luciferik9 troska som citala ohladom pco a nesedi to namna.....ja vazim iba 50kg a nemozem pribrat a mozem sa snazit a jest co chcem...o pol noci ci rano ci o 10vecer..aj tak nepriberem 😠 😠 😠 😖 😖 😖 😖 takze nesedi mi to pco...ja musim mat nieco inne
@1234lubka a v čom ti tie čaje pomohli?... ja mám dlhé cykli (PCO). Zatiaľ som skúsila jeden cyklus tú alchemiku a jedinou zmenou bola väčšia sliznica maternice.
@majuska7979 ale ani ja nepriberám... mam 173 cm a 62 kg.
@luciferik9 no nechranime sa uz asi 2 roky....co sme si davali plus minus pozor ked je ovu...ked som si myslela ze moze byt a ak by bolo to proste stalo sa ale nestalo sa doteraz a od januara uz testujem ovu...proste sa snazim..beriem vitaminky vsetko mozne a nic 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 prve nam trvalo 11mesiacov../...

@majuska7979 to sa dá ovulovať počas mrchy? 😀 no neviem každým cyklusom sa tvoria nové vajka nie? či sa mýlim? 🙂