Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@adrika91 ja som mala dostať 14.08. Čiže presne týžden 😀
@vlasko0903 ak ti nezvykne meškávať MS tak je to jasné bude bambinko 🙂 gratulujem ...kedy už aj ja budem mať pokoj od mršky 9 mesiačikov hm...??
@adrika91 aj na teste sú pekne čiarky. Ešte zvládnuť prvých 12 tt a môžeme sa tešit aj s rodinou. zatial je to samozrejme naše tajomstvo.
Ahooj, konecne som vas tu nasla, lebo do snaziliek sa mi velmi nechce prispievat, kedze tam je asi tritisic bab a cita to kde kto 🙂 takze aj my sa snazime od leta, jedno uz doma mame, ale chceme surodenca 🙂 ..
Ahojte. Tak ja som teraz 4 DC, no prekvapilo ma to že pri tejto mrche nemá až také bolesti ako inokedy. Podľa predbežných prepočtov by sa mala ovulka dostaviť koncom augusta a začiatkom septembra, tak sa ideme pokúšať ďalej. Pijem alchemilku aj Inofolic a dúfam, že sa nám to konečne podarí.
Ahojte 🙂 mám 20 a môj priateľ 21 🙂 moja otázka je či jé normálne že v takom skorom veku túžim po bábätku ?? Milujeme sa a sme spolu 2 roky 🙂 ja mám taký pocit že by som už chcela bábätko a priateľ tiež.hovorí že by si to už vedel predstaviť 🙂 čo myslíte ? 🙂
@sasa119944 je to normálne a krásne a môj prípad... Ja som bola s priateľom rok a povedali sme si ze hneď ked skončím strednú ze chceme miminko a mala som 20 a môj priateľ 21 a babatko uz na ceste👍 presne volakedy mna mala moja mamička v 20rokoch to vtedy bolo bezne😊som si povedala ze aj ja tak chcem a nelutujem. Robte to čo cítite držím palce🍀
@sasa119944 ked sa prvé narodilo mala som 21 ked druhé tak 26 a teraz hádam uz vyjde aj tretie po dlheeej dobe sazenia😊zatiaľ to vypada nadejne aspoň podla testov. Teraz mam 32 rokov, 11rocnu dcérku, druha ma 6 rokov a hádam je tretie na ceste😉 nelutujem ani trosicku ze som deti chcela ako 20rocna👍
Takže niesom sama čo to takto cíti 🙂 ale myslím že keď je to plánované je to ešte krajšie 🙂 no tak pôjdeme na to 🙂
@sasa119944 ak sa mate o dietatko ako postarať, tak prečo nie ?
No dnes som bola u gynekologa a vraj je to 50 na 50. Sliznica je vyssia, ale z ultrazvuku nevedel povedat, ci som tehotna. Zobral mi krv a zajtra poobede mam volat. Dovtedy budem asi aj minuty pocitat 😀
@monicka9 Meska mi 15 dni a testy su negativne, posledny som robila vcera. Doktor vravel, ze mohla byt posunuta ovulacia, tak je este skoro, aby nieco videl.
Predo mnou bola jedna baba a pocula som do kabinky, ako vravi, ze si mysli, ze je tehotna, lebo jej pred tyzdnom vysiel pozitivny test. Doktor povedal, ze je skoro, aby nieco videl, test z mocu je otazny, ze najviac prezradi krv.
@sasa119944 - mat dietatko vzdy musi byt rozhodnutie srdca ;) V mladom veku to aj ide lahsie, myslim zdravotne ;) Nenechaj si do toho kecat uzasnymi odporucaniami okolia, len ty vies, ako na tom vas vztah je, ci partner suhlasi, mate sa ako o babo postarat a podobne..
@alisha3 aha tak tak to je... No ja tiež zvazujem kedy pôjdem k dr. Nakoľko mam krásne pozitívne testiky ale mešká mi este len jeden den. Čiže darmo by som sa hnala teraz ku gynekologovi.... Počkam či sa miminko udrží ci menzes nepríde (dúfam ze nie) a pôjdem k dr. az za dake 2 týždne aby bola šanca ze doktor uvidí pekne uz plod a mozno aj akciu srdiecka😊
@adrika91 prilozila som testiky to je vlastne moja cela testovaciu dokumentacia😄 vrchne fialove s duchmi su robene 5dni pred menzesom a to 24,25,26,27 DC no a kazetovy a spodne modre testy su robene v den očakávania menzesu 2 ks a potom krátko po meškaní čiže 28,29,30DC😊vypada ze tmavnu🍀
@adrika91 len ze ked mi zaschla čiarka na spodnom rannom teste tak bola znovu taká istá ako tá vcerajsia aj predvcerajsia😒 nechápem mala by silnieť asi😣sestra mi dotrepala rapi clear test v zelenom balení a ked som ho testla tak druha čiarka žiadna mozno len daky slaby duch tak to ma zaskocilo😬nechápem to...
Tak som volala na vysledky krvi a hcg je strasne nizke....iba 7 ☹ Takze v utorok musim ist este raz na krv....5 je negativne, tak sestricka vravela, ze je to velmi na hrane negativity, ale vylucit tehotenstvo nemozu, takze treba este raz....a zase to nekonecne cakanie 😠
@janchi212 j SOM BOLA 2.jula a potom este pri gynekologovi ,a vravel ze je vsetko pekne ciste,vycistene ,tak neviem ci este k nemu chodit.Alchemilku pijem asi 5 dni pred menzesom a pocas menzesu,aj teraz sa chystam tak urobit,dufam ze nebudeme mat problem s otehotnenim ,nakolko pri prvej dcerke sa nam to podarilo na prvu supu a aj pri druhom ,akurat ze to skoncilo MA pre vyvojove poruchy plodu (cakala som jednovajecne dvojicky).A aj som sa lekara pytala ci netreba uzivat nejake vitaminy alebo caje pit ,tak mi povedal ze neni treba nic ,akurat potom uz ked otehotnejem tak kys. listovu ,ale ja ju beriem uz skor ,asi mesiac. 🙂
@monicka9 Ja som tiez bola v 9 tt,tiez ma museli cistit lebo nebola akcia srdca,ale cakala som jednovajecne dvojcata,doktor povedal ze mohla tam byt vyvojova chyba plodu preto zareagovalo telo takto.Hovoril mi ze mame dva tri mesiace pockat ,ale ja som strasne netrpezliva ,horsie jak pri prvej dcerke ,strasne cem male babo,nakolko uz aj vek,tiez som dostala menzes na 30 den od zakroku,a to som vzdy mala cyklus 28 dnovy,doktor povedal ze moze prist prvy menzes az o 30 -40 dni,tak som rada ze az tak nemeskal a teraz uvidim ,mam dostat 28.8. tak uz pijem alchemilku ,a ani ja som nemla nijake komplikacie po kyretazi,citila som sa praveze lepsie nic ma nebolelo,a pred tym zakrokom ma bolelo brucho ,aj doktor povedal ze maternica je pekne vycistena,ak sa smiem spytat ake testy si myslela ze vyzeraju pekne? Uz mas viac deticiek?Lebo ja mam jedno dvojrocne a tiez som mala sekciu. 😉
@adrika91 ahoj,no ja som sa pytala toho mojho lekara a povedal ze nemusim nic uzivat ,ani vitaminy ani ziadne caje pit ,ale ja som si radsej uz kupila aj uzivam femibion,brala som ju pri prvom tehot.Vravel ze ak je telo zdrave netreba nic ,po zakroku som sa zotavila raz dva ,ale len fyzicky ,psichicky je to trochu horsie,satle hladam na nete rozne clanky o tom kde mohla nastat chyba atak. Je to tazke ,aj si obcas poplacem ,ale mozno sa s tym skor zmierim .Drzim palce pri dalsom snazilkovani ,mozno sa nam to podari v jeden mesiac a budeme mat podobne terminy ,bodaj by 😀

@vlasko0903 a tebe už koľko mešká MS? ja som stále hladná :D