Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte dievcata tento mesuac sme sa s mojou polovickou orvykrat pokusali o babatko ale podla vsetkeho neuspesne lebo mrcha prisla nacas (mam 27-28 dnovy cyklus). Avsak po ovulacii ktoru som mala okolo 5. Augusta som netradicne citila tlaky v podbrusku a jemne tahanie. Taketo pocity mavam ale intezivnejsie par hodin pred mrchou no ta prisla az tyzden na to. Mrcha prisla veelmi bolestiva a silna. Silnejsia ako inokedy. Myslite ze aj napriek takej silnej mrche to moze byt tehu? Pridavam k tomu zavraty kazdodenna ospalost ktoru som predttm nemala. Ma niektora z vas podobne skusenosti ze silna mrcha a napriek tomu tehu? Pocula som o pripadoch ze baby vacsinou pocas mrchy jemne spinili ked boli tehu ale nic viac. Inak tehu test negativ
Ahojte dievcata tento mesuac sme sa s mojou polovickou orvykrat pokusali o babatko ale podla vsetkeho neuspesne lebo mrcha prisla nacas (mam 27-28 dnovy cyklus). Avsak po ovulacii ktoru som mala okolo 5. Augusta som netradicne citila tlaky v podbrusku a jemne tahanie. Taketo pocity mavam ale intezivnejsie par hodin pred mrchou no ta prisla az tyzden na to. Mrcha prisla veelmi bolestiva a silna. Silnejsia ako inokedy. Myslite ze aj napriek takej silnej mrche to moze byt tehu? Pridavam k tomu zavraty kazdodenna ospalost ktoru som predttm nemala. Ma niektora z vas podobne skusenosti ze silna mrcha a napriek tomu tehu? Pocula som o pripadoch ze baby vacsinou pocas mrchy jemne spinili ked boli tehu ale nic viac. Inak tehu test negativ
@julypetkova ano mam dve dcerky 10 a pol ročnú a 5 a pol rocnu😊😊 a po 4 rokoch od druhého pôrodu sme sa snažili o ďalšie babatko ale po polroku snazenia som otehotnela ale tehotenstvo sa nevivijalo tak bol potrebné ukončenie v 9tt. Po 2 mesiacoch sme sa začali snažiť opäť no zatiaľ neúspešne a prebehli u mna asponntanne potraty dva medzi 5-6tt.. No nevzdavame sa a snazime sa dalej🍀 momentálne mi menzes mešká 4 dni a mam krásne pozitívne testiky... Tak uvidíme ako to dopadne či totentokrat vyjde.. Aj ja tebe držím palce aby to skoro vyšlo.. Mysli pozitívne, nevzdavaj sa ver ze miminko raz pride👍🍀
@julypetkova dnešné testiky vypadaju krásne tak mohlo by to tentokrát vyjst🍀
@julypetkova vôbec sa na tým netrap kde nastala chyba a prečo sa to stalo... Proste tak to v živote chodi, vsetko je tak ako ma byt... Nezamyslaj sa nad tým ber to tak ze to tak malo byt a mysli uz
na to ze ďalšie tehotenstvo vyjde a bude krásne a harmonicke a porodis zdrave voňave miminko. Veľa šťastia ti prajem🍀🍀🍀
@monicka9 mas pravdu ,su sqele ,prajem krasne a zdrave tehulkovanie az do uspesneho konca 😉
@monicka9 dakujem moc 🙂
@miculiatko no ak bol negativny test ,tak asi z toho nic nebude ,byvaju spolahlive ,aspon co som ja robila,ale prajem skore tehulkovanie ,nech sa zadari ,mi sa tiez budeme pokusat ,ale az od septembra lebo som po MA,a musime mat troska pauzu. 😉
@monicka9 ahojik nie neprišiel zatiaľ snád nepríde 😀 netestovala som sa rozmýšlam že vydržím tento týždeň ešte netestovať ak MS dorazí tak viem na čom som a ak nedorazí urobím testík 🙂 dám vedieť ako som dopadla 🙂 zatiaľ som v neistote a očakávaní 🙂 a ty máš aké príznaky tehotenstva ? dnešné testíky ukázali krásne 😉
@adrika91 ved to je najspolahlivejsie vydrzat do menzesu tak potom urob ak nepride som zvedava😊 ano testiky mam pekne duchovia sa zmenili na miminko tak dufam ze sa udrzi a menzes nepride a potom pojdem k dr.za dake 2 tyždne😊 brucho mam stale napuchnute ako pred menzesom a obcas citim take tlaky ale nie silne, v noci mam citlive prsia aj vajecniky obcas citim pichachanie, no a pocity na vravanie lebo ja mam citlivy zaludok. Mentolovu zubnu pastu som musela zmenit za detsku ovocnu lebo ma napinalo pocas celeho cistenia zubov😂😂😂
@julypetkova dakujem ti krasne😊 zatial sa tesim len trošičku ale verim ze to vyšlo a miminko uz neodíde😊 moje dcerky stale chodia pozerat na moje urobené testy či naaahodou čiarka druha nezmizla😂lebo chcu surodenca ďalsieho poklady moje💕💕
@adrika91 presne tak spravny pristup👍 treba tomu nechat volny priebeh a veriť ze to vyjde😊 tak budem mysliet na teba nech sa zadarí😊 to s tym pocitom tepla mavam tiez asi piaty den... Normalne nával cela horim aj doma my vravia ze som horuca a potom zase v pohode a v noci mi je zima a to ja som otužilec😃 na wc chodim casto cikat v noci 3-4x😳 papam jemieson komplex vitaminov Prenatal s kysel.listovou😊
@monicka9 aj ja mam také pocity návaly tepla , teraz zrazu zima mi je , akosi sa mi spustil soplik , velmi leskle oči mam ,stale som unavena, a s tym cikanim aj ja tak už to nestíham ani počitat tak často chodím na wc ale tiež pravda dost sa ochladilo za posledne dni može to byt aj prechladnutím ...ale čo je zvlaštne začala som tak trochu pokašliavať čo nezvyknem snad len nebudem chora ☹
@zuzanka2211 daj vediet ako si dopadla ja pojdem sa buduci tyzden objednam k dr. a prvy septemb. tyzden by som chcela na prehliadku tak duuuufam ze menzes nepride uz😃 testy dnesne su krasne a jednoznacne silno pozitivne😊 objednala som si aj blue clear digital tak spravim potom koncom buduceho tyzdna👍 dnes mi meska 4dni😊
@zuzkasu ďakujem ti krasne😊pevne verím ze to teraz po dlhom čase uz vyjde😊velmi tuzim mat veľkú rodinku😊tebe držím palceky nech čím skôr sa zadari a mozno aj vysnivana princeznicka😊 ja mam dve dcerky uz a cítim ze aj tretie bude asi dievcatko😊 no kto vie... ináč aj toto tretie babatko vypada ze bude aprilovy barancek ako moje obe dcerky😄🍀
@zuzkasu no jasne nech je tohotenstvo v poriadku a harmonicke a nech porodǐme zdrave detičky, je fuk či chalan či baba ale vzdy som dako citila že ja budem dievčatká rodiť😃 aj ty mas teda v rovnaky mesiac no sranda toto👍inac mne moje prve dve deti nevyšli na prvy šup a vidis v rovnaky mesiac sa narodili a o toto tretie sa snazime skoro 2roky a bum asi bude april😊
@monicka9 gratulujem krasne čiaročky vyšli , mne MS ešte nedorazila jupii skusim testík v stredu dnes mi meška bud prvy alebo už druhý deň, stále sa cítim ako keby som mala zvýšenu teplotu ale ked si ju zmeraám tak mám normal , nevieš čo to znamená ?aké testíky si si robila ?? ten napravo je aka značka ten krasne ukázal?
Testy woman sescret kazetkovy 2ks za 3,30 eura tie fialove no velmi rychlo ukazali ciaročky😊 peknych duchov pred menzesom a postupne ruzovucke cisrocky som mala na fialovych mamatestoch tycinkovych.. A super su este Top baby test 2ks za 2,15 eura tiez rychlo cisrky nabehli... Vsetko su citlive a spolahlive.. Kazetkovy biely som mala woman secret 2ks za 3,50eura.. Pri prvych tehotenstvach som mala z DM pepina tiez dobre a citlive no poskušaj😊
@monicka9 to je skveleeeeee 😵 velmi sa tesiiiiim a drzim nam palce! Ozvem sa 🙂 😵
@julypetkova tak keď ti vtedy povedal, že nemusíš chodiť tak sa drž toho. Mne môj povedal, že po tej prvej mrche mám dojsť. A tie vitamíny mi povedal, že keď už sa začneme stačiť tak mesiac predtým ako sa chceme začať. Dovtedy že nemusím.
mne začína byt teda fakt zle. 😒

@julypetkova ja som tiez po kyrete. Robili mi ho v aprili a teraz sa hz snazime 2 mesiac ale neuspesne zatial :( ja som bola po zakroku stale kontrolovana lebo mi pomaly klesalo hcg este aj 2 mes po zakroku som mala male mnozstvo a aj ultrazvuk mi stale robili za ci sa dobre hojim. Zotavenie u mne trvalo cca 2 mes.