Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte 🙂 chcem sa opýtať mešká mi mrcha už 6 dni a bolia ma prsia na dotyk a niekedy cez deň mi príde nevolno .. Sú to príznaky tehotenstva ?? Kedy si mám urobiť test?? Priateľ mi len včera povedal že mu to asi pred dvoma týždňami dvakrát ušlo ale že len trošku .. Stačí aj to trošku ?? 🙂
@sasa119944 samozrejme že stačí aj trošku. Ak ti mešká 6 dní test by ti mal už ukázať, či si tehotná. Nech nýjdeš to čo ta poteší 😀
@monicka9 zlate ,musia sa tesit urcite 🙂
@vlasko0903 ďakujem krasne😊no mne podla tehotenskej kalkulačky vychádza ze som v 5tt a k Dr. Plánujem za 2tyzdne nech pekne vsetko vidiet na sone uz😊
@julypetkova no velmi sa tešia oni by uz teraz nakupovali malé vecicky pre babatko😃mladšia dcérka uz odkladá svoje vecicky co su jej malé ze pre sestričku😃👍a staršia uz kocik vybera😄😄😄
Jeee, gratulujem, @monicka9 🙂 🙂 Dufam, ze coskoro sa budem moct aj ja tak tesit, zatial sa tesim len tak tichucko na 50%. Stvrtkovy odber ukazal HCG 7, takze ma objednali dnes na odber a poobede budu vysledky. Medzitym som v nedelu robila Pepino test, kedze je citlivejsi a ukazal veelmi slabulinku druhu ciarku. A dnes som nevydrzala, takze po odchode z ordinacie som si zbehla kupit test, ale tentokrat s citlivostou od 25, lebo ked teda tehotna som a HCG rastie, ako ma, uz by mal ukazat aj ten nieco. A veruze vybehla krasna silna ciarka 😀 Takze este pockam do poobedia na potvrdenie z krvi, ale dufam, ze budem mat dovod na radost.
@alisha3 no super tak este dnes daj vedieť ako si dopadla😊 no ja som nevydrzala a dnes som si kúpila digi test bude clear a ten krásne potrvrdil tehotenstvo a cas od oplodnenia 2-3tyzdne čiže mi to vychádza podla menzesu aj podla testu digitálneho na ten 5tt. Bola som sa objednať ku gynekologovi hned taká som vytesena bola. No nezastihla som ho inak by ma hneď vyysetril tak teda zajtra ráno 8.30 tam mam byt. Drz palce prosím nech je vsetko ok aj ja tebe budem 😊🍀🍀🍀
ahojte. Ja som ochorela a mam strach a mimi. Tak uvidím. Ak to neprejde smer lekar. ☹
@vlasko0903 nič sa neboj a na virusove choroby je naj preventan akut zaberie hned,alebo všetky homeopatika najlepšie je oscillococcinum ako prevencia alebo ked uz prepukne choroba... Veľa veľa cečka treba a čajiky bilinkove... Dúfam ze si mala na mysli prechladnutie alebo daketo virusove ochorenia.
@monicka9 Jasné, držím palce 🙂 Hlavne, nech je všetko v poriadku. Ja som zatiaľ nijak nepochodila. Volala som sestričke po 15ej ohľadom výsledkov a vraj to ešte nemá v počítači, nech zavolám tak o 10 min. Volala som o 20 min., nech teda nie som ako nejaká nedočkavá koza a odbila ma s tým, že teraz nestíha, že ona mi zavolá. A doteraz sa neozvala, tak som z toho trošku rozladená, lebo už pomaly 3 týždne čakám, som v neistote a stále nemám nič potvrdené.
@alisha3 jaaj takyto pristup sestriciek nechapem ja som kvoli takej sestricke musela zmenit gynekologa aj ked on bol velmi dobry gynekolog no jeho sestricka bola jedna neprijemna,negativna zenska ktoru vsetko otravovalo😣bala som sa aj spytat dačo😁 no dufam ze sa ti ozve teda ked slubila...Tie testiky vyzeraju super na vrchnom je jemna ciarka ruzova a na spodnom krasna uz ruzova vyrazna😊 tak super zelam ti nech vsetko je ok a nech ti sestricka oznami pozitivne spravy🍀🍀🍀
@monicka9 Tak volala pred chvíľkou, že hcg vyskočilo na 201 jednotiek 🙂 Pýtala sa, ako sa cítim, či ma nič nebolí a pod. No a objednala ma zas na 1.9. na odber, aby sme videli, či to aj naďalej pekne rastie.
Zajtra potom napíš, ako si pochodila u gynekológa, určite už bude niečo vidieť aj na ultrazvuku 😉 Mne minulý týždeň videl len zvýšenú sliznicu a sám vravel, že pokiaľ sa mi posunul cyklus, je to samozrejmé.
Držím silno palce 😀
@alisha3 tak sme sestricku zmagnetizovǎli nech sa ti ozve konecne😊 no tak pozitivna spravicka teda👍 a povedala ze je to dost tych 201 jednotiek?? Kolko si to mala pred tym z odberu? A kup si este tycinkove testiky rovnakej znacky aby kym pojdes na dalsi odber si bola kludna a videla ze ciarky tmavnu teda plodik sa drzi a vyvija ked hcg stupa tak aj ciarka je silnejsia😊
Ahojte, tak dnes som si bola po výsledky, takže prolaktín 7,2, čiže v norme,tehu nie som, ani doki nechápal prečo mám sekréciu z prsníka pri stlačení, tak mi dal na 2 mesiace nejaké tbl na zastavenie laktácie, ináč snažilkujeme ďalej + budem brať aj kys. listovú.
@alisha3 prosim ta ten prvy desiatkovy test si si robila ktoru znacku? Preto sa pytam bo mne vysiel takto test v pondelok a nevydrzala som urobit digi a ten mi dal minusko.
@luciferik9 digitalny mi nikdy neukazal ani ked mi meskalo 3-4dni.. A to klasicke tycinkove boli uz nadherne pozitivne... Ukazal mi digi ked mi meskalo 5dni až..☺️
@monicka9 waw... Fuuu tak si mi dala nadej 🙂 v piatok skusim klasicky az nepride mrcha.
@luciferik9 no lebo na klasickom tycinkovom alebo kazetkovom vidis aj ked je ciarocka slaba ale digi zachyti len urcite mnozstvo hcg v moci aby mohol zobrazit vysledok... Tolko moja skusenost čize rob si ho ked bude na klasickom už vyraznejsia ciarocka testovacia😊
@luciferik9 sleduj si radsej či ti tmavne ciarocka na klasickych to je spolahlivejsie a digi az neskor rob😊
babenky čo je lepšia citlivosť 10 či 25?
ahoj baby pridavam sa sem hadam sa nam to uz koecne podari!!! mam anovulacny ciklus a doktorka mi naordinovala Inofolic na tri mesiace vraj to by mohlo pomouct a ked nie tak sa mam vratit za 3 mesiace a vraj dostanem neake hormony no ale dufam ze sa to podari uz s tym Inofolicom
ahojte, je tu nejaka "snazilka" vo veku 38 ?? 🙂
@luciferik9 Ten desiatkovy bol Pepino. Skor verim tym obycajnym tycinkovym 🙂 Moze byt, ze je este len skoro a nezachytil hcg, ako u mna....pockaj par dni a otestuj znova.

@monicka9 blahoželám a nech len silnie 😀