Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@alisha3 sikovnucka si velmi moja len sa šetrí a netrap sa... Tes sa z babatka... Mne moj partner pri prvom ani druhom sa ani mespytal ako mi je janeviemci je to vekom alebo čo ale teraz je iný, citlivý, pýta sa ma ako sa cítim ako mi je,kaze mi oddychovať a šetriť sa.... Fakt asi v tomto dospel alebo čo... Pri prvom mal 22rokov pri druhom mal 27 rokov a teraz ma 33 ale teraz jeho prístup sa nedá porovnať s tym ako sa zaujímal o mna pri prvom aj druhom tehu...
@monicka9 aj ja ti drzim prsteky nech sa babenko udrzi a maternica zaceli nech je vsetko tak ako ma byt!
@miculiatko dakujem krasne za podporu😊🍀
Prvy den mrcha zatial nedosla..predcasne sa neesim,ani netestujem..moc tomu neverim,ale mozno motyka vystreli
@alisha3 Netrap sa tym.. To sú celi chlapi :/ Aj moj muz ma niekedy takéto vypadky :D Zvyknes si.. Aj na to, ze hadkou k ničomu nepridete.. Na chlapov musis pekne .. Lebo inak sa zduju a neurobia nič..
Inak aj my sa snazime druhy mesiac ;) Možno sa to tentokrat podari. Chystam sa do lekárne po nejaké vitaminy.
@monicka9 No moj ma tiez 27, ale niekedy mam pocit, ze jeho mentalny vyvoj za zastavil vo veku 7 😀 Potom isiel robit na novy byt, ja som si vysla na prechadzku, proste sme to museli predychat. Takze potom sme dali pokec, ospravedlnil sa, povedala som mu, ze nabuduce nech si radsej kusne do jazyka, ako vypustit z ust take reci a teraz vobec nepotrebujem zbytocne stresy a hadky, prave naopak, potrebujem porozumenie a podporu. Tak som zvedava, ako dlho mu to vydrzi 🙂
Dnes som bola na treti odber a poobede mam volat, tak dufam, ze je vsetko, ako ma byt a uz si ma objednaju na utz.
@ssj04 Hmm, asi mas pravdu, len niekedy sa uz neudrzim, ked lietam ako na metle, zbieram ponozky zo zeme a prekracujem jeho veci, staram sa o celu domacnost...alebo pride s otazkou, co budem varit, ale nezaujima sa, ci mam z coho navarit, proste niekedy neuvazuje prakticky...chlap 🙄
Drzim palce! Ja som si kupila akurat kontryhelovy (sypany) caj a beriem Folbene, co je kombinacia kyseliny listovej, B6 a B12. S tym som zacala asi tak mesiac pred snazenim a vyslo to na prvy sup 😉 Takze urcite odporucam!
@alisha3 verila som ze sa ti ospravedlni joooj mam radost😊😊😊ked ťa tak chápem ked som si ja prežila svoje s mojim mužom😔 držím Vám palce nech je len dobre nech máš v ňom oporu a empatickeho milujuceho partnera😘🍀 daj potom vedieť ako dopadla krv a uz by si mohla veru aj utz. Mna caka v stredu ultrazvuk v tej Žilinskej klinike... Velmi som zvedava ako Dr. vyjadrí... Pekny den ti prajem🍀
@monicka9 Dakujem, si zlata 🙂 No ja som si za kratku dobu tiez so svojim "uzila" uz dost, no a potom vysvitlo, ze za vela vecami stala svokra...jaaaj, ta co porobila intrig, takze teraz s nou nie som vobec v kontakte, manzel tiez iba malo a je to tak dobre, vymanil sa spod jej vplyvu a ja mam pokoj 😎
Tak dnesne hcg bolo 2040 😀 , cize stupa ako ma, no a som objednana na piatok poobede na kontrolu, tak dufam, ze uvidime nas maly hrasok 🙂 A snad mi povie, na kolky tyzden to vyzera, lebo vobec netusim, v ktorom mozem byt. Podla poslednej menstruacie by som mala byt 7+5, ale myslim, ze cyklus sa natiahol a bude to menej. No a v stredu cakam na spravy od teba, hlavne pozitivne 😉
@alisha3 no tesim sa že stupa hcg moja tak daj vediet potom budem cakat😊 mne konči 6tt pomaly no zhanam vsade info o tom mojom stave (natrhnuta jazva na maternici) aby mohlo moje tehotenstvo pokracovat😊 drz mi palce😊 my sa tiez absolutne nestretavame so svokrovcami lebo zle len robili😣 a mame pokoj... Vsetko je super teraz😊
@vlasko0903 no veru ako telenovela je život niekedy fakt😃.. Dam vediet ako som pokrocilaa ako som dopadla ci som musela na potrat😣
ahojtee, potrebovala by som radu...ak sa mi podarí pridať môj graf tak ma lepšie pochopíte...mrcha mi začala 1.8. podľa hlienu som mala ovu 23.8. ale sex určite nebol iba potom 27.8., mrcha mala prísť včera ale som mala zase len taký priesvitný hlien trošku zafarebný krvou a toto asi trikrát behom dna ale mrcha nikde...nikdy som také nemala ked bola už krv trošku len tak aj mrcha došla ale zatial nič...čo to môže byť??
juj som mimo.. neviem ci mam plakat alebo kricat od radosti.. necakala som to... a to som si len tak urobila pred chvilkou aby som vedela, lebo zajtra uz cestujem a v sobotu idem na sesternicinu svadbu, aby som pre istotu nepila.. ani som nedufama, ja ze by to ani nebolo vidno.. posledna ms. 1.8. len v aprili som vysadila antikoncepciu, tak cyklus som mala rozhadzany...
este to nik nevie.. varit sa mi uz akosi neda.. ale milemu pojdem kupit vinko a ja si poriadne korbace :D :D nedalo mi to, ja ze je isto chybny... a tak som hned na to musela robit druhy.. je preto slabsi, lebo som mala malo mocu :D :D...
Tak dnes druhy den meskania..nevydrzala som a urobila test..uuuuplne negativny..ja uz nechapem..takze zas cakat mrchu ☹
no ja tomu stale nechapem.. a neverim.. stale rozmyslam ci to este nedojde, lebo ma strasne pobolieva brucho...
@orieskova ono ked to clovek neocakava tak to pride.. a to tento mesiac co bol sme si povedali, ze sa nejdeme moc snazit a pocitat.. a bum... nechali sme to len tak... budem drzat palce..
@alisha3 no a ani tie dve moje deticky nevyšli na prvy šup ako sa hovori😃 proste vsetko ma svoj cas, babatko pride vzdy vtedy ked má😊 moja sestra sa teraz tie z pokuša skoro 8mediacov otehotniet a stale nic, je zdrava ono to pride😊no musela som sono v ziline zrusit lebo uz treti den mi byva rano zle a kym sa premožem a vyhrabem z postele je skoro 10 hodin.. Nevedela som si predstavit v takom stave cestovat rano do Ziliny a to cez šturec😣kks by ma šlahlo😣 tak som sa vtrela jednej sikovnej doktorke u nas v BB ma nove, kvalitne sono a ambulanciu pre rizikove tehotne tak ma vezme vo stvrtok 4.9 okolo obeda tak som rada😊ty co mas nove??
Baby tak s mužom sme skúšali prvýkrát na ostro v piatok 29.8. A mrcha mala prist 30.8. A doteraz stale nič,žiadna mrcha neprišla..že by sa podarilo na prvýkrát?? 🙂
Ahojte dievčatá tak sa hlásim opäť 🙂 ja čakám MS cca 10. sep ale mám taký pocit že už nepríde... na predĺžený víkend sme sa vzali s babami a boli sme v Chorvatsku tak verím že mi tento oddych pomohol a babtko sa nám zahniezdiloo... Dni predtým som si 6x robila ovulačné testy a skúsili sme každý deň :D... Už v Chorvátsku som pociťovala naliate prsia, podráždené bradavky a jemné bolesti v podbrušku... Teraz cca od 31. augusta bolesť v prsiach ale veľmi intenzívna a aj kríže sem-tam a podbrušku nafúknuté a taká zvláštna bolesť...dnes som si skúsila ráno aj bazálnu a mala som nad 37stupňov (nemerala som si ju pravidelne ale niekoľko dní po MS som mala tak 36,5, 36,4 adď... ) Možno boli tentokrát moje prosby vypočuté a nám a to podarilo. V sobotu mám 30 rokov tak možno si ráno spravím test 🙂 ak to bude takto pokračovať... 🙂 to by bol krásny darček na narodeniny... presne pred rokom som tieto pocity tiež takto zažívala (aj keď vtedy sa to skončilo v 10-tom týždni) verím že by to tentokrát mohlo vyjsť 🙂 Držím všetkým čakateľkám a aj snažilkám hlavne veľa pokoja, radosti a najmä zdravia 🙂 ... neviem či to do soboty vydržím :D
Ahojte dievcata;)neviem kde sa zaradit ale potrebujem o tom vsetkom hovorit:(uz rok sa snazime a stale nic,rozmyslam ako dalej???mam pocit osobneho zlyhania:(je to normalne?
@nikusa6 joooj len to nie pocit zlyhania😔 ak si zdrava ty aj partner... Netrap sa len sa lubte naďalej, majte sex z lásky a nie za účelom splodenia a ono to priiiiide na 100% to je zivot!! Buď pozitívna a proste len ver ze sa to podari dakedy, teš sa zo života a vedz že to miminko príde v správny čas😊😊😊 nic nie je náhoda, vsetko je tak ako ma byt aj to kedy príde babatko😊ani mne nevyšli detičky na prvy šup, ani prve ano druhe, zažila som aj 2 spontánne potraty v 5-6 tt aj kyretaž kvôli nebijucemu srdiecku v 9 tt, no nevzdala som sa ani jeden raz a verila ze vsetko je tak ako ma byt a dieťatko príde😊😊😊 nezúfaj, maj v duši harmoniiu, tes sa z každého okamihu vo svojom živote s partnerom a neboj raz budes mamickou😊 mozno o mesiac mozno o dva, tri,... Ale BUDEŠ a tomu ver!!!!!!! Držím ti palce pekny večer prajem🍀🍀🍀
@simonnka2014 je mozne, ze si tehu, ale myslím si, ze ak si, tak sa vám to podarilo skôr ako 29.8. Sex den pred ms asi neovplyvni jej prichod... Skus pockat par dni a sprav test..resp. ho sprav aj zajtra a uvidíš.
@ssj04 podla vsetkeho sa nam to nemohlo podarit predtym kedze muz bol tri tyzdne prec.a predtym vzdy s ochranou.no uvidime nasledovne dni,i ked myslim ze robit test by bolo priskoro.ale dakujem 🙂
monicka9 dakujem;) no co sa tyka zdravia partner ma 90% patologiu spermiogramu a ja problemy s ovulkou.je mozne aj tak otehotniet ale vidis...tazko a na nervy;(no kazdopadne dakujem a si silna baba to obdivujem ;)

@alisha3 joooj to ti skaredo povedal muž😔dúfam ze sa ti ospravedlni kks to je skarede od neho😁