icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monicka9
5. sep 2014

@vlasko0903 dakujem,dakujem,dakujem moja😊 pekny deň a vikend prajem☀️🍀😊

alisha3
5. sep 2014

Tak uz som aj spat...ale take zmiesane pocity 😒 Videl gestacny vak asi 10mm, aj zltkovy vacok, ale okrem toho este nic. Takze vylucil mimomaternicove, co je dobre, ale vraj este nemoze povedat, ze je to dobre, tak mi zase brali krv a v pondelok mam ist zase na krv. Totiz, podla poslednej ms by som mala byt 8tt, ale podla toho, co videl to vyzera na 5tt. No a potom podla vysledkov krvi na kontrolu zas az o 3 tyzdne. Uz zacinam byt unavena z toho kolotoca krv-cakanie a stale pride len dalsia faza neistoty☹

kudusko
5. sep 2014

@monicka9 dakujem aj ty aj ja teraz cakam 11teho mam ( nechcem) dostat dufam ze sa to hned na prvy sup podarilo ako 2 krat predtym ale mam takeho citaka ze to vyslo citim to v podbrusku take tlaky ako v maji ked som ostala a ked sme prestali davat pozor len dufam ze to tak neskonci ale vysledky ukazali ze tam bol zapal vsak som aj mala 38,2 horucku a mesiac som sa dusila od maleho som chytila ten mal anginu ale uz sme vybrali mandle tak by to malo byt ok 🙂 😉

monicka9
5. sep 2014

@alisha3 no a posledný menzes si mala kedy??? Ja 24.7. Moj vacok ma cca 13mm ,máš aj foto zo sona?? Ja som nepytala foto ale dala mi ho spolu s ambulantnou správou... Mimimaternicive aj mne vylúčili lebo dutinka (teda vak)je v maternici...kks tak to nevies na com si😁 to sme dve😔 tebe az 8tt vychádza podla menzesu? No mne práve 7tt začal... Teda 6tt+0 ći ako to je uz som domotana😳a podla sona zodpovedá 5tt+4d ale mne nevidel ani žtkovy vacok co by mal vyzivovat plodik😁 drz sa moja😘🍀🍀🍀

monicka9
5. sep 2014

@kudusko tak ty máš tiez dve zlaticka uz domka😊super a drziiiiim palce nech tretie pride😊 ja uz mam veľké dievky staršia 10,5 roka a mladšia 5,5 roka uz sa nam žiada malé miminko😊👍

kudusko
5. sep 2014

@monicka9 PM som mala 15.8 takze este len cakam ale ty si mazle pochopila teraz som mala v juni kyret koli zapalu v tele mala som horucky a pockala som 2 cykly a teraz sme zase zacali skusat takze neviem nacom som este podobne ako ja maly ma 6 a mala 11 a chceli sme este jedno na maznanie. 😉

monicka9
5. sep 2014

@kudusko podobne staré detičky mame teda😊no ja som minuly rok bola na kyrete a mohli sme uz druhy,tretí cyklus sa snažiť no vyšlo to az po takmer roku... No teda asi nevyšlo lebo neviem co bude.. Tak este počkaj a potom robte babiku tretiu držím palce😊

alisha3
5. sep 2014

@monicka9 No praveze posledny menzes bol 9.7., co uz je doba, podla toho by som mala byt 8tt+2, ale podla sona to vyzera na 5tt+5. Foto mi akurat ukazal, vysvetlil, kde je co 😀 takze gestacny vak - biely flak a zltkovy vak - maly cierny puntik v tom 🙂 Dufam, ze to bude ok, ze fakt sa len cyklus nejak natiahol...hcg doteraz pekne rastlo, este v pondelok bola hladina taka, aka ma byt, snad sa medzitym nieco nezaseklo.
Tebe mozno len nebolo vidno ten zltkovy vak, ved co by inak produkovalo hcg? A testiky mas pekne silne. Doma mam este jeden test, tak skusim v nedelu, aka bude ciarocka.

monicka9
5. sep 2014

@alisha3 no dobre tak potom daj vedieť čo máš nové... Ja budem mat info utorok; krv aj sono... Aj ja test ešte urobím ale dievčatá na fórach píšu že to nie je vôbec smerodajné lebo pozitívny test môže byt aj pri zamlknutom potrate keď sa plod prestane vyvíjať no nechce sa mi veriť že by boli stále silne čiarky.. Ja ich mám nádherne dokonca silnejšie ako testovacie //... No som zvedavá ako dopadneme... Pekný víkend ti prajem🙂)

alisha3
5. sep 2014

@monicka9 Diky, pekny vikend aj tebe 🙂 My mame v nedelu vyrocie sobasa, tak aspon prejdem na ine myslienky.

simonnka2014
7. sep 2014

Takže mrcha meška týždeň,robila som si naraz ovulačný aj tehu test,na tehu teste len jedna čiarka na ovu dve.takže teraz neviem ☹ poradteee

simonnka2014
7. sep 2014

Takže mrcha meška týždeň,robila som si naraz ovulačný aj tehu test,na tehu teste len jedna čiarka na ovu dve.takže teraz neviem ☹ poradteee

snowwhite81
7. sep 2014

mile zienky, v tejto teme som bola len par krat (doteraz som bola hlavne na mojasvadba.sk ) a dnes mi test ukazal // ....som trosku v soku, ale inak ok...drzim vsetkym palce 🙂

ritak
8. sep 2014

Ahojte snažilky v sobotu som dostala najkrajší darček k mojim 30. narodeninám...veľmi sa teším ale zároveň sa aj bojím aby to nedopadlo tak nešťastne ako pred rokom...

ritak
8. sep 2014

test 06.09. 2014 🙂

vlasko0903
8. sep 2014

@ritak blahoželám 😀

miculiatko
8. sep 2014

Kocky prosim vas mozno mi budete vediet dat odpoved. S drahym skusame babenko druhy mesiac no minuly mesiac po plodnych dnoch som prekonala pardnovu mykozu tam dole., klasika priznaky: vytok svrbenie opuch palenie. Samoliecba - canesten rebrickovy caj, po 4 dnoch prestala. Tento mesiac po mrche suche dni, potom vytok plodnych dni - biely husty potom ciry. Tak sme snazilkovali. Po plodnych dnoch vytok pokracoval opat bol biely husty. Pobolievalo ma podbrusko pricom 1.9. To bolo akoby som mala mat ms no tu ocakavam az 13.9. Bola som na gynko doky mi robil ster z vytoku a opat potvrdil mykozu. Chcem sa spytat preco sa mi mykoza opakuje po plodnych dnoch? Ma to nejaky suvis s muzskym ejakulatom? A hlavne ma to vplyv na otehu? Ak mate niektora podobny problem prosim ozvulite sa. Cyklys mam pravidelny 28 dni plodne dni citim a vidim.

ritak
8. sep 2014

@vlasko0903 Dakujeeem....zatiaľ tomu ešte nemôžem uveriť a aj sa bojím ale verím že to prejde a začnem si to užívať 🙂

sophina
8. sep 2014

@ritak blahozelam 🙂 uzasne 🙂

nynyky
8. sep 2014

Co myslite? Je uuuplne slabulinka a to som len 19dc a ovulku neviem kedy som mala. Vidite tam vy nieco a je vobec mozne aby uz bolo nieco vidno tak skoro? Ms by som mala mat 17-20.9

vlasko0903
9. sep 2014

@nynyky posledna ms bola 22.08. či ?

vlasko0903
9. sep 2014

@nynyky ak by to bolo nejak tak približne, tak ovulka by mala byt medzi 30. august - 7. september . v prípade, že sa zadarilo prvé dni, tak by bol už 9 DPO čiže ano mohlo by byť už niečo vidno a na testíku niečo očividne je. Tak nech len silniete. 😀

nynyky
9. sep 2014

@vlasko0903
@vlasko0903 posledna ms bola 20.8

vlasko0903
9. sep 2014

@nynyky tak ešte lepšie. Držím palce 😀

nynyky
9. sep 2014

@vlasko0903 dakujem len tetaz neviem co lebo rano som si tiez robila a nic :/

vlasko0903
9. sep 2014

@nynyky uvidíš neskôr. Nezostava nič ine ako čakat 😉

kudusko
9. sep 2014

@nynyky Aj mne ukazuju lepsie poobede ako rano skus poobede a je este dost skoro 🙂

kudusko
9. sep 2014

@ritak Gratulujem kolko dpo? Kedy si mala dostat? Super darcek najplepsi na svete 😉 😉 🙂

nynyky
9. sep 2014

@kudusko skusila som a nic :( uz neidem testovat a necham to tak nech je ako ma byt

kudusko
9. sep 2014

@nynyky jasne aj ja som mala len dusika musime pockat aspon na den D ja 12.9 uz asi budem vediet nacom som lebo ja mavam presne na 28DC 🙂