icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sophina
13. sep 2014

@kudusko Dokonale, prave si zacala 2 mesiac 🙂 a doma to uz tusia ?

nynyky
13. sep 2014

@kudusko gratulujem 🙂 ano robila a nic nebolo.ms by mala prist buduci tyzden tak uvidim, sle naxej tomu nedavam.

nynyky
13. sep 2014

@sophina gratulujem 🙂 testovala som vcera a nic tam nebolo :( ms pride bud tyzden takze uvidime, ale uz teraz ma pobolieva brucho sem tam takze nic s toho. Po ms zacneme od znova

sophina
13. sep 2014

@nynyky no mna boli brusko uz tyzden akoby som mala dostat ms ... cele podbrusko ... takze este si testovala isto skoro ... lebo ja som testovala predvcerom a snehobiely test a dnes toto ... uvidime co zajtra bude , mam este jeden klasicky a jeden digi .. 🙂
A mm som este nic nepovedala .. tak mam take mini svoje tajomstvo a strasne sa na tom bavim... teda dufam, ze ozaj je to tak ako si prajem 🙂
A ze aj zajtra budu " II " a budu uz silnejsie ...

nynyky
13. sep 2014

@sophina drzim ti palce moja nech to vyjde. Ja by som nedokazala to udrzat pred muzom by som sa skerila jak šašo 🙂
Ja uz to neidem riesit uvidim do ms.
Aj kef niekedy mam take mysllienky ze uz mi boh nedopraje babo, lwbo prvy krat som zlyhala. Proste mam strasne vycitky :(

sophina
13. sep 2014

@nynyky ale prosim Ta ... vsetko bude aj babo bude ..
pozri ja mam v hlave dva nadory a povedali mi ze nikdy nebudem mat deti a verim, ze mam pod srdcom stvrte ...
🙂 Nezufaj ... modli sa ... aj ked sa nemodlis, tak tak posvojom .. ver tomu .. a bude 🙂

A ja sa skerim pred mm ... a strasne ma to teraz bavi, ze ja to uz asi viem, a on vobec 🙂 😎 😎 😎

nynyky
13. sep 2014

@sophina si hrdinka a prajem ti vela zdravia a bozieho pozehnania. Verim a modlim sa za nas vsetky co sme tu nech nas pan boh pozehna zdravimi detickami

kudusko
13. sep 2014

@sophina to som stiahla ( tehotenska kalkulacka.sk ) a tam ti to takto vyhodi no ako to ide a nasi to prezivaju somnou a uz sa tesia ale som im povedala nech sa netesia dopredu az ked mi to doktor potvrdi ze je vsetko ok.

kudusko
13. sep 2014

@nynyky
@sophina baby bola som si kupit pepino a uvidime rano kupila som kazetovy aj obycajny tak zajtra uvidime spravim najprv ten obycajny a neskor ten kazetovy
@nynyky ani nam neukazalo tak skoro mne na 29DC ked mi 1 den meskalo a niekomu ani vtedy neukazuje teraz vyskusam ten pepino hovoria ze je dobry ze skoro ukazuje a tie bolesti pred MS su tiez len su o trosicku insie viac bolestive a prsia citlive bradavky biely vytok kremovy to su take signaly tehu 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😎 😀 😵 😵 😵 😵

nynyky
13. sep 2014

@kudusko ja som mala min tyz.slabulinkeho dusika a id vtedy uz nic :( brucho ma tiez pobolieva obcas tak silnejsie ale len tak narazovo.uvidime buduci tyzden.

Uz sa tesim na tvoje testiky zajtra a silno drzim palce

ssj04
14. sep 2014

@kudusko biely vytok mam aj ja, aj prsia ma bolia ( skôr len jedno) ale nie cele ale zo strany pod pazuchou.. Neviem ale ci to nemôže byt aj z kostíc na podprde, aj keď doteraz som to nemala.. Inak bolesti žiadne iné.. Ale vratim sa k vytoku.. Vytok je priznakom tehu? Biely, hustý? Resp. bielo-zlty? To som ešte nepocula...

sophina
14. sep 2014

@nynyky
@kudusko no ja som dnes nejaka posmutnela ... lebo som myslela, ze kolajnicky budu silnejsie, a skor tam nic neni ... nechapem ...

sophina
14. sep 2014

@nynyky
@kudusko

robila som aj digitalny, je negativny ... ☹
😖 😖 😖

sophina
14. sep 2014

@ssj04 vytok nema nic spolocne s tehulkovanim ..

nynyky
14. sep 2014

@sophina na tom druhom to vidno pekne. Skus este pockat mozno ti rastie hcg pomaly alebo ja neviem zeby testy boli blbe? Ale ak ti to meska tak pockaj este tyzden a potom alebo zavolaj doktorovi.
Drzim palce moja

sophina
14. sep 2014

@nynyky no ten druhy test bol vcera, a dnes nic tam nevidno,a ja na duchov neverim, ze ho vidno na teste ...
meska jeden den, tak neriesim este .... tak ocakavam teda mrsku dnes zajtra alebo tak nejako 🙂

ssj04
14. sep 2014

@sophina no podľa mňa to tiež nemá s tým nič spoločné, ale @kudusko to tu písala..

kudusko
14. sep 2014

@sophina Ahoj ja som natom rovnako ako ty mala som ju slabsiu a dnes som mala slabucky ruzovy vytok ale minimum s takymi blankami takze neviem co z toho bude ale ja sa citim tehotna a ty tiez tam mas slabu ciaru myslim si ze aj tebe aj mne pomaly rastie hcg zajtra poobede testnem lebo som si vsimla ze poobede mam silnejsie testy a ty? Inac aj ten digitalny sa moze mylit nemas tak - a slabo +ohranicene ?

sophina
14. sep 2014

@kudusko na digitalnom som si nic ine nevsimla, ako som videla " - " som ho hodila do kosa nashnevana, ze je zly 😀 😀 😀 ani som netusila, ze tam by mohlo byt aj "plusko" 😀 😀 😀
Ja uz test doma nemam, a asi ani testovat nebudem kym mrska mrchava nepride ... necitim sa nijako, ani tehu ani netehu ,,, kaslem ja na to .. slak ma len triafa, musim zehlit a nechce sa mi ,,,
ak zajtra naaaaaahodou na 30 DC nedostanem ms tak v stredu kupim nejaky iny test ako som mala doteraz.,, uvidime ... ach jaj ... 😎

kudusko
14. sep 2014

@sophina JA ich nevyhadzujem mala si si ho dobre pozriet lebo zdanie klame moja kamoska vyhodila a potom dostala take nutkanie a nakoniec na druhy den sa pozrela a mala tam slabu ciarku 😉 🙂

sophina
14. sep 2014

@kudusko no do kontajnera uz nepojdem .. alebo zeby ano ? ... no ani nahodou 😀 😀 😀 😀 nech sa stane co sa ma stat ... ani by ma nenapadlo, ze na digitlanom moze sa ukazat aj aj ... nechapacka
a kamoska mala na digi aj plus aj minus a nakoniec bola tehu ?

kudusko
14. sep 2014

@sophina ano jedna baba tu mala tak skoro robila a potom jej ukazazalo ohranicene plus zato sa ta pytam

sophina
14. sep 2014

@kudusko no tak u mna uz smola, lebo test som v cukuletu vyhodila a uz na neho nepozrela 😠 😠 😠
a teda uvidime .. zajtra teda poobede testujes ? ... ja asi poviem mm, nech kukne nejaky test iny ako som mala doteraz .. neviem ci to ma zmysel ...

kudusko
15. sep 2014

@sophina Ahoj moja ja hlasim 1DC a ked tu budes tak ti porozpravam ale ani sama tomu nechapem brala som duhaston od 17DC a doteraz som vzdy ostala na prvy sup tehotna ateraz som ho brala a toto ☹

sophina
15. sep 2014

@kudusko coze ??? 😒 😒 😒 a mala si vlastne pozitivny test a aj tak ??? kedy si dostala

kudusko
15. sep 2014

@sophina dnes doobeda ale slabo krvacam neviem je to vsetko take cudne vzdy som ostala na prvy sup a teraz toto neviem ci to sposobil ten duphaston alebo co sa stalo

sophina
15. sep 2014

@kudusko to ma mrzi ...
ja zatial nic ... dnes 30 DC
kamoska mi este vravela ako sa da nie 100% ale da sa zistit , ze ak si cupnes a nahmatas si krcok ...
ak ho mas nizko, ze ho dociahnes a je trvdy je velka pravdepodobnost, ze si tehu, ak nan skoro nedociahnes ze je vysoko a je makky, tak o 1-2 dni by mala prist mrcha ...

Ak je to tak, ja mam krcok uplne nizko, na clanok prsta sa ho dotknem ...
tak uvidime ... cakame ..
ale kedze mne vysiel vcera digitalny negativny, tak ja uz neviem , a pred dvomi dnami jasne kolajnicky ...
tak cakam a cakam, brusko ma pobolieva uz 10 dni .. tak som z toho jelen ..
a ozaj by potom bolo kazde tehulkovanie ine ...

kudusko
15. sep 2014

@sophina a ja klrvacma ale velmi slabo tak nechapemnemala som brat ziadny duphaston bola som zvyknuta na poridny ms a nie toto

sophina
15. sep 2014

@kudusko uz teraz je to jedno ... radsej nech sa to poriadne spusti, ench mozete cim skor zacal zase tutumutu 🙂 😀 😎

kudusko
15. sep 2014

@nynyky ahoj ako? co noveho s tebou
@sophina a ty? robila si si este test?