Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@nynyky no mna boli brusko uz tyzden akoby som mala dostat ms ... cele podbrusko ... takze este si testovala isto skoro ... lebo ja som testovala predvcerom a snehobiely test a dnes toto ... uvidime co zajtra bude , mam este jeden klasicky a jeden digi .. 🙂
A mm som este nic nepovedala .. tak mam take mini svoje tajomstvo a strasne sa na tom bavim... teda dufam, ze ozaj je to tak ako si prajem 🙂
A ze aj zajtra budu " II " a budu uz silnejsie ...
@nynyky ale prosim Ta ... vsetko bude aj babo bude ..
pozri ja mam v hlave dva nadory a povedali mi ze nikdy nebudem mat deti a verim, ze mam pod srdcom stvrte ...
🙂 Nezufaj ... modli sa ... aj ked sa nemodlis, tak tak posvojom .. ver tomu .. a bude 🙂
A ja sa skerim pred mm ... a strasne ma to teraz bavi, ze ja to uz asi viem, a on vobec 🙂 😎 😎 😎
@nynyky
@sophina baby bola som si kupit pepino a uvidime rano kupila som kazetovy aj obycajny tak zajtra uvidime spravim najprv ten obycajny a neskor ten kazetovy
@nynyky ani nam neukazalo tak skoro mne na 29DC ked mi 1 den meskalo a niekomu ani vtedy neukazuje teraz vyskusam ten pepino hovoria ze je dobry ze skoro ukazuje a tie bolesti pred MS su tiez len su o trosicku insie viac bolestive a prsia citlive bradavky biely vytok kremovy to su take signaly tehu 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😎 😀 😵 😵 😵 😵
@kudusko biely vytok mam aj ja, aj prsia ma bolia ( skôr len jedno) ale nie cele ale zo strany pod pazuchou.. Neviem ale ci to nemôže byt aj z kostíc na podprde, aj keď doteraz som to nemala.. Inak bolesti žiadne iné.. Ale vratim sa k vytoku.. Vytok je priznakom tehu? Biely, hustý? Resp. bielo-zlty? To som ešte nepocula...
@sophina Ahoj ja som natom rovnako ako ty mala som ju slabsiu a dnes som mala slabucky ruzovy vytok ale minimum s takymi blankami takze neviem co z toho bude ale ja sa citim tehotna a ty tiez tam mas slabu ciaru myslim si ze aj tebe aj mne pomaly rastie hcg zajtra poobede testnem lebo som si vsimla ze poobede mam silnejsie testy a ty? Inac aj ten digitalny sa moze mylit nemas tak - a slabo +ohranicene ?
@kudusko na digitalnom som si nic ine nevsimla, ako som videla " - " som ho hodila do kosa nashnevana, ze je zly 😀 😀 😀 ani som netusila, ze tam by mohlo byt aj "plusko" 😀 😀 😀
Ja uz test doma nemam, a asi ani testovat nebudem kym mrska mrchava nepride ... necitim sa nijako, ani tehu ani netehu ,,, kaslem ja na to .. slak ma len triafa, musim zehlit a nechce sa mi ,,,
ak zajtra naaaaaahodou na 30 DC nedostanem ms tak v stredu kupim nejaky iny test ako som mala doteraz.,, uvidime ... ach jaj ... 😎
@kudusko to ma mrzi ...
ja zatial nic ... dnes 30 DC
kamoska mi este vravela ako sa da nie 100% ale da sa zistit , ze ak si cupnes a nahmatas si krcok ...
ak ho mas nizko, ze ho dociahnes a je trvdy je velka pravdepodobnost, ze si tehu, ak nan skoro nedociahnes ze je vysoko a je makky, tak o 1-2 dni by mala prist mrcha ...
Ak je to tak, ja mam krcok uplne nizko, na clanok prsta sa ho dotknem ...
tak uvidime ... cakame ..
ale kedze mne vysiel vcera digitalny negativny, tak ja uz neviem , a pred dvomi dnami jasne kolajnicky ...
tak cakam a cakam, brusko ma pobolieva uz 10 dni .. tak som z toho jelen ..
a ozaj by potom bolo kazde tehulkovanie ine ...

@kudusko Dokonale, prave si zacala 2 mesiac 🙂 a doma to uz tusia ?