icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anitu
9. júl 2014

@orieskova dakujem.si ani predstavit neviem ake je to mat dve ciarky na teste.fuuu.aj by som sa zlakla asi 😀

anitu
9. júl 2014

@monica2812 Neboj,urcite sa podari.Aj ja mam niekedy pocity,ci je so mnou vobec vsetko v poriadku.Aj teraz,ako kazdy mesiac..ked ma zacne boliet v podbrusku.A uz viem ze dojde menzes.Boli to aj v tehotenstve viem,ale ked dorazi,tak som nervozna 🙄 😠

orieskova
9. júl 2014

@anitu no urcite to bude zaujimave🙂 a urcite to vyjde.. 🙂

anitu
9. júl 2014

@orieskova som uz fakt zvedava.ma bolia dost krize uz..no neviem..

orieskova
9. júl 2014

@anitu veeelmi ti to prajem..

anitu
9. júl 2014

@orieskova jaj dakujem.si zlata.aj ja Vam vsetkym.

luciferik9
10. júl 2014

Baby a co si myslite o geloch na podporu pocatia? Mate to niektora vyskusane? Ci je to blbost?

monica2812
10. júl 2014

@anitu a ty sa jak dlho snaziz o babo ??? uzivas niejake vitaminy ???

zuzankaa88
10. júl 2014

Ahojte, pripajam sa, dnes som 16 dc..tak uvidime...

tulka3
10. júl 2014

Ahojte. My sme sa planovali zacat snazit teraz v juli, len manzel dostal pred tyzdnom od deti ovcie kiahne. Neviete, kolko treba po nich cakat, aby nejake residua virusu neovplyvnili kvalitu a zdravie spermii a nesposobili, ze bude babatko nejak poskodene? U dospelych su vraj kiahne celkom zavazne. Uz sa mu to pekne hoji, ale par dni to mal velmi rozsiahle a hnisave. Dakujem za odpovede 😉

majuska7979
autor
10. júl 2014

dobre ranko baby...tak ja este stale spinim......... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 este stale sa mrcha nerozbehla... 😠 😠 😠 😠 😠 dava na seba pockat az som vzala test a urobiila a nasla som to co som vedela ze najdem no iba jednu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale co uz jeden tehu test pouzity... 😖 😖 😖 😠 😠 😠 😠 😠

22beba
10. júl 2014

@majuska7979 ešte sa to može podariť v júli ked skončí ms či? 🙂 ja som dnes dostala riadnééé silné po tých liekoch ☹ ale dufam že sa podarí po mrche 🙂 drž sa 🙂

22beba
10. júl 2014

@tulka3 ja by som to radšej nechala tak nech sa vylieči 🙂 nikdy nevieš , podla mna to može mať vplyv ... a neskusila si dačo o tom vygoogliť? 🙂

majuska7979
autor
10. júl 2014

@22beba joj ja sa modlim aby silne neboli...zatial sa to rozbieha...tak pre istotu vezmem tabletku na zastavenie do prace... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

lina129
10. júl 2014

juuj baby caute... no ja dnes 1 DC katastrofa, ale verim ze jul - august bude nas 😉

lina129
10. júl 2014

@anitu ahoj, tak ako, robila si dnes testik? a BT nemerias?

22beba
10. júl 2014

@majuska7979 a prečo ichc chceš zastaviť? 🙂

22beba
10. júl 2014

@lina129 aj ja som dnes 🙂 hehe dáme to !! 🙂

tulka3
10. júl 2014

@22beba no vyliecit to urcite nechame, len otazky je, ci cakat aj potom nejaku dobu, alebo mozme zacat napr. v auguste. vsade sa puise len o tom, ci to ma vplyv na uz tehotnu zenu, ale nie o tom, ci to ma nejaky docasny vplyv na zdravie spermii u muza, ak to dostane v dospelosti :/

lina129
10. júl 2014

@22beba Anoooo dame 🙂 ale ty uz jedno babatko mas, vam sa to isto hned podari 😉

22beba
10. júl 2014

@tulka3 skus isť do skupiny snažilky tam ti určite poradia 🙂 ja totiž neviem ja by som sa už v auguste snažila podla mna už davno bude mať po 🙂

22beba
10. júl 2014

@lina129 no kočka ... už sa snažíme rok takžee.... 🙂 ani by som nepovedala ... synček bol totálne neplánovaný bola som na vš na intráku a babo som určite nechcela 🙂 🙂

lina129
10. júl 2014

@22beba vies co, poviem ti, ze vtedy ked je to neplanovane, tak to najlepsie vyjde 🙂 ked uz zena moc planuje, tak to nejde... mne teraz tak kamoska otehotnela, ze si akoze prestali davat pozor s manzelom, ze vsak maju cas a hned bola tehu... my uz sa tiez rok snazime a nic! ☹ a to sa testujem, uzivam kadejake vitaminy a nic nezabera... 😢

22beba
10. júl 2014

@lina129 ja som tiež testovala , stresovala ... ale vykašlala som sa na to .... a v provom rade som zmenila doky lebo ona vobec neriešila že mam cyklus aj 80 dni .... pichla mi iniekciu a zase ... až teraz nová doky ma lieči a na všetko prišla prečo nie je možne mať babo atd... a na vyšetreniach si bola a na testoch ? a čo papaš ? ja ten inofolic , a zajtra mi dá doky asi dufhaston alebo clostil .. uvidi ... ešte

lina129
10. júl 2014

@22beba fihaaa 80 dni je uz sila... a co ti vlastne je, na co prisla? Ano na vysetreniach som bola a nic mi nezistili... aj manzel ma SPG v norme a mne robili aj priechodnost vajcovodov a tiez ok... tak nechapem preco to nejde ☹ cyklus mam pravidelny cca. 26 - 28 DC
Tiez uzivam inofolic, ale nie poctivo... citala som, ze sa maju 2 sacky denne na otehotnenie...

22beba
10. júl 2014

@lina129 no prisla mi na to že mam pco a nieco na vajcovodoch mám a potom dlhodobo neliečený zápal krčka maternice a nejaku neliečenú mykozu .... tak sme to poliečili dostala som atb a probiotika dala mi lieky na vyvolanie ms a práve zajtra idem ku nej na dalsie vyšetrenia a na sono tak som zvedava 🙂 ja papam jeden sačok denne a plus kys. listovu a zinok . a uvidim čo mi tá doky nasadi. a teplotu meraš ? a podla testov mavaš ovu?

majuska7979
autor
10. júl 2014

@22beba lebo ja mávam strasne silne a to ked zacne zimná letiet to netiham do zachodu a strasne sa toho bojím.......proste ako by si odkrutila kohútik z vodou..;(...ale tu tabletku beriem ak iz vazne vidím ze nic nepomôže a ze sa vykrvacam....vtedy už slabnem únava a spat....ale ako hovorim to už je fakt posledná nádej ak už neviem čo...stalo sa mi asi 4krat vo ich mám predpísané a to asi tok a pol ich mam..že som vzala...

nynyky
10. júl 2014

ahojte dievcata, rada by som sa k vam pridala. v skratke vam opisem moj pribeh. 12 aprila sme prisli o nasho anjelika v 4 mesiaci a musela som podstupit umele prerusenie koli tomu ze drobcekovi zlyhavalo srdiecko a malo este aj neake defekty nezlucitelne so zivotom :( takze to po par mesiacoch ideme na to opat s manzelom a dufame ze tento raz to dotiahneme do uspesneho konca 🙂

22beba
10. júl 2014

@majuska7979 jaj tak to potom ano ☹ to je velmi neprijemne ked zena tak krvaca mne sa to ešte nesttalo

22beba
10. júl 2014

@nynyky ahoj 🙂 v prvom rade mi to je luto ☹ ale teraz to dotiehnete do konca ! 🙂 drž sa 🙂