icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katkatonkova
12. júl 2014

@tinkafe tak dufam ze to je tehu.....my sa tiez snazime....a tie pocity mam aj ja...presne tie iste...vcera ma zrovna vecer pichalo v lavom vajecniku jak som sa nadychla...a teraz tiez trocha...a to som 12 dc....a posledna mrcha bola len 3 dni a to som minula len 5 vloziek...testovat sa este nechcem...uvidime ci dojde dalsia....teda dufam ze nedojde......

majuska7979
autor
12. júl 2014

@katkatonkova baby viete kolko si chceli zaratat za postovne za 1 balicek infolic...25eur postovne do uk bluw 13 EUR balicek...no Godin ze mi to bude musiet priniest kamoska

tinkafe
12. júl 2014

@katkatonkova Tak vam drzim palce aby neprisla, ja (ne)cakam buducu sobotu, tak verim ze sa nedockam 🙂 Ja mam bolesti na viac na pravej strane ako lavej a sem tam taky tlak v strede, a dnes ma zacali pobolievat prsia... len sa nechcem velmi premotivovat lebo potom to bude tazsie ak nic, ale sme len na zaciatku 🙂 Ak to vydrzis bez testu do dalsej mrchy super, mna stale pokusa 😠 niektore baby tu maju pofotene aj 5 testov tak ma to asi namotivovalo 😉

leishmania
13. júl 2014

@28maja28 ako? mas kupeny test na rano? 🙂

28maja28
13. júl 2014

@leishmania tak to zatial nie, povedala som si ze skusim vydrzat do stredy...ale som velmi zvedava ako to dopadne u teba, veeeeeelmi ti drzim palce, nech tie dve ciarky tam maš 🙂

leishmania
13. júl 2014

@28maja28 jeeej drzim palce aby si vydrzala ja som nedockavec

leishmania
13. júl 2014

@28maja28 som sa tesila ze budeme spolu duchov hladat 😀

28maja28
13. júl 2014

@leishmania vsak to ze ja nechcem duchov hladat, len hned na hotove dve ciarky :D 🙂 ale toho ducha u teba urcite najdeme ! ak inac nie tak ho privolame! 🙂

leishmania
13. júl 2014

@28maja28 no uvidime duchov som uz mala vela tak sa na nich ani nespolieham ale tak lepsie duch ako snehovobiely, to je aspon nadej..

28maja28
13. júl 2014

@leishmania vsak to, taky snehobiely som mala minulý mesiac, keď mi meškala mrcha jedna 🙂 ale tak ide sa dalej, len ma to dost skormutilo, ked som to videla :/ Vsak zajtra uvidime u teba, šup do postele a čakať na rano 🙂

lina129
14. júl 2014

@anitu coze vazne? ☹ tak to mi je luto... mne tiez prisla vo stvrtok... som myslela, ze to vyslo a nic zasa... no nic, ideme od znovu na to...

majuska7979
autor
14. júl 2014

@leishmania
@28maja28 tak ako uz ste testli????????????? mame tu nejaku novu tehulku????????????????? 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 ja som bola dost mimo praca,dom,, a vsetko este 2 dni prace mi zostali a 3 dni volno uz sa neviem dockat ufff 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 mrcha mi uz pomaly konci a musim uznat baby ze cajiky a grepovy dzus ju uuuuzasne oslabili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nadherna mrcha...taku chcem co mesiac... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

majkatri3
14. júl 2014

Ahojte kocky pridavam sa k vam 🙂aj my sa snazime uz vlastne o druhe...pri prvom sme museli podstupit IUI tak dufam,ze teraz sa zadari 🙂zacala som uzivat indonal3C ..drzme si vsetky palce

zzuzanah
14. júl 2014

ahojte, ostali mi ovulačné aj tehotenské testy One step 😎 . Ak by bol záujem, kuk moj bazárik.

28maja28
14. júl 2014

@majuska7979 Tak ja som este netestovala, ale mam pocit, ze ta hnusna mrcha ma navstivy uz zajtra a pritom sme sa snazili takmer denne :D no co uz, snad to na dovolenke nejak dame dokopy 🙂

majuska7979
autor
15. júl 2014

@28maja28 ak nie teraz to dovolenka to isti...pravdu ti poviem ze co denne nieje dobre ...lebo spermijky potrebuju dozrievat..cize hovoria ze co 2 dni je ideane 😉

majuska7979
autor
15. júl 2014

@majkatri3 moja mi tiez snazime o 2....prve sa podarilo po 11mesiacoch co som mm poslala na spermio ale nestihol ist...dostal papier od dr a nedosiel lebo v tom mesiaci som otehu 😎 😎 😎 😎 😎 az rozmyslam ze ci to je zakon schvalnosti a neposlem ho tiez tento mesiac 😀 😀 😀 😀

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 no tak ako?? mrchujes?? neva...ide sa dalej..mne akurat mrcha konci..7dc dnes.. 😉 ale tak cajikujem...tak hadam sa coskkoro podari...ale priznam sa baby ze som chora a beriem paralen...mam zapalene hrdlo ale tak ze take zelene smrkam a vypluvam ze neviem ci neskoncim na antibiotikach 😖 😖

lina129
15. júl 2014

@majuska7979 ahoj 🙂 no uz aj pomaly koncim s mrchovanim... 😒 dostala som vo stvrtok, tak dnes uz koncim... tak sme tak podobne na tom... ja som 6dc dnes... neboj, paralen mozes v pohode 🙂 a cajikuj, aj zazvorovy je v pohode... no hadam nebude treba atb... ☹

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 no tiez dufam ze to prezijem bez antibiotiku...ale neviem 😕 😕 😕 😕 😕 pockam este 2dni aj neprejde to predpokladam ze budem musiet 😖 😖 😖 😖 😖 no to budeme spolu ocakavat kolko dni mavas cyklus?

leishmania
15. júl 2014

@28maja28 ako ? mrcha dosla ci budes testovat?

lina129
15. júl 2014

@majuska7979 mavam tak od 25 - 28 DC dlhsie nemavam... zatial najdlhsi som mala 29 tak pred 2 mesiacmi asi... teraz naposledy som dostala na 27DC... a ty?

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 no ako pijem cajiky to je 28,29dc...takze mozme spolu testovat 😎 😎 😎 😎

28maja28
15. júl 2014

@leishmania Tak zatial este nedosla, tak uvidime, ci to vydrzi uz a nepride 🙂 A ty ako robila si aj dnes test, ci az zajtra? ja budem testovat zajtra ak ma teda ta mrcha nepredbehne :D

leishmania
15. júl 2014

@28maja28 ja som testovala uz nedelu 😀 testy 9-10-11 dpo 🙂 ale zatial je to prisne tajne 🙂

lina129
15. júl 2014

@leishmania tak to vyzera super! ciarka tmavne! a na 11DPO 🙂 dobreeee... a mas aj nejake ine priznaky?

leishmania
15. júl 2014

@lina129 ani nie kedsa moc pozorujem mozno by som si dake nasla ale nic vyrazne zatial

28maja28
15. júl 2014

@leishmania tak a uz to je tam 🙂 🙂 🙂 teraz je to uz jasne! A idem si kupit test i ja :D nech uz viem aj ja na com som ...tak ci onak aspon budem v obraze 🙂

lina129
15. júl 2014

@leishmania jasne, ved netreba sa zbytocne pozorovat 🙂 ale test vyzera nadejne! urcite je to tam 🙂
Ako dlho sa snazite?

lina129
15. júl 2014

@majkatri3 my rozmyslame tiez nad IUI... u vas vyslo na 1. krat? ako dlho predtym ste sa snazili?