Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@ivkafu noo 22.Jula mam termin tak uvidim.ale aj ona je dobrucka cez den kopka a v noci spinka.ale dnes je extremne ziva asi ma diskoteku v brusku.
@lienka2407 vies čo 1.7 t.j. o 3 tyzdne budem vedieť či je všetko ok, zdravotne verím ze bude a nasledne ideme nato čize som v tom, ze v júli sa budeme snaziť 🙂 a vy lienka?
@inngrid to je ci sa ti tvoria v tele vajicka a aky pocet
@inngrid na folikumetriu sa chodi ku gynciari v case ovulky a meria ti velkost vajicka najlepsie je ked ma velkost 20 mm pri vecej velkosti praskne a vyplavy sa menstruaciou
@petuska123 a to ti gynekolog navrhol?
@inngrid nie len som odpovedala na otazku ale ano moze ti to tvoj doktor navrhnut alebo sa ho na to spytat nech ta vysetri v case ovulky
@inngrid ja som vsetky vysetrenia podstupila pred tym ako som otehu z dovodu ze sa nam nedarilo 3, roky otehotniet tak tie nazvy mam v malicku ka som podstupovala aj umele oplodnenie ale neuspesne
@inngrid az ked tak po svadbe v auguste cize cca 2 a pol mesiaca 🙂 som zvedava ako to vsetko dopadne 🙂
@kotatko1232 jeej ty mas termin 22 jula? Ja mam narodky 24.7 🙂
@lienka2407 takže to plus minu mesiac po nás no dobreeeeeeee som zvedavá a kedy mate svadbu?
@petuska123 júúúúúúúj ale ako vidíš toto je plodná skupina uvidiš teraz sa ti zadarí verim tomu
@inngrid 17.8 🙂
@lienka2407 jééééééj to je super, my mime o den neskôr výročie 🙂
@inngrid hej vy ste mali svadbu pred rokom? No super moja tak ak vam to vyjde tak zo bude krasny darcek na vyrocie 🙂 a preco si bola na vysetrenia klasicka preventivka ci nieco ine?
@lienka2407 nie nie svadbu sme mali v oktorbi to ešte len budeme mat rok my sme ešte tiez vlastne novomanzelia 🙂 a tiez sme vlastne chceli po svadbe ako vy ale mne sa trošku posahalo zdravie 2 tyzdne pred svadbou no trošku 🙂 trošku dosť, bola som 7 mesiacov na liekoch a nemohhli sme teraz detoxujem a verim, ze uz všetko ako tak ok a môzeme teraz uz 🙂 na vianoce by to bol super darček 🙂 a čo sa týka toho výročia mame 7 rokov čo sme sa dali dokopy 🙂
@inngrid no tak snad uz teraz bude vsetko dobre a podari sa vam rychlo uzivas aj vitaminy?
@lienka2407 ano ano nasadila som si ten femibion kyselina listová a mm pomali dávkujem vitamin E 🙂 a ty? uz by si mohla tiez je doporučené 2 mesiace pred planovaním otehotnením tak ak by motyka vystrelilaa a zadarilo sa vam v auguste uz by si aj mohla zakat uzívat 🙂
@inngrid no viem ale este uzivam forcapil na vlasy a tam je tiez kyselina listova tak zo nechcem prehanat velmi tak zacnem az o mesiac uzivat ;)
@lienka2407 jasné ved oni aj píšu, ze neodporučuju napríklad uzivat femibion a kysleinu listovu lebo uz v tom femibione je 🙂 tak stači 1x a načo je to dobré? na tietvoje vlásky? a svadba uz pripravená?
@inngrid no trosku som mala problem ze sa mi zacali lamat vlasy pd farbenia tak som sa rozhodla ze zacnem uzivat forcapil a pomaha takze som velmi rada 🙂 na svadbu uz je takmer vsetko pripravene takze super 🙂 uz sa tesime na august obidvaja mame mesiac volno a po svadbe ideme do bulharska 🙂 ja mam hned po svadbe dostat kramy takze plodne dni pridu az toho 28.8 tak musime pockat 🙂
@lienka2407 jéééééééj tak to mate všetko super vymyslené, tak sa teším a kde mate svadbu vidim, ze zijete v zahraniční? som zvedavá na šaty 🙂
@inngrid nie svadbu mame doma na slovensku ale zijeme v dubline uz 7 rokov 🙂 no ak mrknes na mojasvadba tak tam ma pripravny album a su tam aj saty
🙂
@lienka2407 idem pozriet 🙂
@lienka2407 no wau krásne aj svadobné aj popolnočné uplne ze jééééééj
@lienka2407 pošlem ti do IP 🙂
@lienka2407 no krásna budeš krásna nevestička 🙂

@kotatko1232 ja som rodila v 39tt +5 ci ako sa to pise uz som aj zabudla🙂 , este vydrz aspon do 38tt sak to zbehne ako voda, nas drobec bol velmi zivy v brusku az velmi, on cely den kopkal, ale ked treb alo spinkat, tak spinkal 🙂 , ja som toto nemala. Ty mas asi niekedy v juli termin ked dobre pocitam, ako ja pred 3mi rokmi, Boze ako to ubehlo a uz ide do skolky 🙂 . drzim ti palce 🙂