Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@kika691 no ja sa tiež bojím ísť, už vidím všetky možné zložité konce, kým sa niekam prepracujem, sestra má 3 deti ani nevie ako a ja ??? no stále nič....
pokial vieš, že máš ovulku a len ste sa netrafili, tak to by bolo ok a zrejme z toho u teba nič horšie nebude, bude to OK, držím ti palce 🙂
@matazo to prave neviem ci ovulku mam...MS mam nacas len teraz pri tej preventivnej sa jej zazdalo ze mam akesi lenive vajecniky tak teraz sa na to pride v utorok ako to je....uz treti mesiac beriem aj inofolic tak snad ta ovu aj bude a aj vajka budu ok...inak ma zacala strasit uz aj s vpichovanim nejakej kontrastnej latky do brucha atd....tak duufam ze k tomu sa az nedopracujem....:(
no tak to tiež nie je ružové... kontrastnú látku ti dá asi preto aby lepšie videla ako to tam funguje, myslím že by to nemalo byť až také hrozné, aspoň budeš vedieť na čom si... ja dnes bolesti krížov a podbruška, tak to vyzerá na ms čo chvíla a mám istotu že zas to bol u mna anovulák ☹ ☹ ☹ ☹
@matazo taaak...zatial to vyzera naadejne....v pravom vajecniku vela folikulov a jeden dominantn pekny velky...snazit snazit snazit...vo stvrtok kontrolne sono...ak bude nieco zle tak vbuducu ovulku ma neminu pregnyl injekcie,,,a ak ani toto nezaberie tak uz mam i kontakt nanejake centrum v Ke kde robia nejake specialne vysetrenia
ahoj 🙂
baby ja som 5 dpo a mam take boleti v podbrusku ze z toho zacinam byt uz pipi co to zase je 😕
doteraz za tu dobu 5 mesiacov to bolo asi v 3 pripadoch taketo a nic z toho ...psychicky som z toho mimo lebo len cakam kedy to uz bude -jaj ako sa tych myslienok zbavit a nemysliet na babätko ☹
@zaira1407 ahoj, ako som písala kike vyššie, u mna je to tiež pobláznené, 2dni mám pocit, že ms príde a zatial len biely výtok... tiež som zmätená ako ty, máme to my údel, čakať, čakať a čakať. mnes ani FF nevedel rozhodnúť, či som 5 alebo 9DPO, sama neviem. ale ak ms nepríde, tak 24.12. chcem urobiť test, istota je istota, rátam so všetkým 😀 😀 😀 😀 skús sa venovať vianociam, darčekom, príprave, bude to lepšie 😀
ahojky 🙂 ako babenky ? ja som vyprevadila mojich dvoch nech idu na prechadzku ...kavu si tu dam a idem upratat tu spust a to ze vianoce v utorok 😕 ...ale to nie je podstatne ....hlavne je byt kludny ked je aj "kazdodenny poriadok" 😀 - ako to ja nazyvam ako upratane a nervy na kazdeho ....
kazdodenny poriadok mame doma uz od 15,8,2011 odkedy k nam zavital krasny anjelik ....
co mate nove ?
ahojte kočky, tak u mna sa dejú veci, zväčšili sa mi dvorce, aj priatel mi to potvrdil, mám strašne citlivé bradavky a mám biely výtok, nie je ho vela ale je. pocit na ms zmizol, aj ked ma občas pichne v podbrušku...dúfam, že je to to, čo by som chcela...nie so si istá, ale mám pocit že to vyšlo (dúfam) v utorok ráno si chcem urobiť test, čo myslíte ???
Ahojte baby,tak ja uz mam kolostrum!pri T.som nemala nic az do porodu!
Sa ospravedlnujem,zle som klikla,malo to byt v inej teme🙂
@zaira1407 kika691 ahojte kočky, dnes ráno teplota stúpla späť na 36.7 ale včerajší test zatial biely ako sneh, dnes 11DPO a 38DC, ovulka bola až na 27DC, takže asi budem musieť ešte pár dní počkať, ms by mala (ne)prísť 30.12.2013, ja mám 16 dnovú LF.... 😀 😀 ale určite dám vedieť ako to dopadlo... zatial Vám želám krásne a šťastné Vianoce plné darčekov aj v podobe // 😀 😀 😀
dostali sme najkrajsi vianocny darcek v podobe // 🙂 2 tyzdne s inofolicom a je to tu :D
@skorvankova
@kika691
@matazo
@cathuska
@luckalucka83
Prajeme vam krasne vianocne sviatky plne pohody v kruhu najblizsich! 🙂
@matazo ja mam tiez zvacsene dvorce a mam okolo nich take tmave zilky . dost mi v prsiach tak mravci alebo pali neviem ako to opisat ,su take tazke ale nie napuchnute ...podbrusko ma neboli ale picha ma pri vajecnikoch vcera som robila test -bol negativny ...kazdu chvilu chodim na wc - ako trafena ci som nezacala spinit .... este nekonecne dlhe dva dni musim cakat ....28.12 by som mala dostat to je 28dc ale v poslednej dostavam tak na 26-27 dc ....
prosim nech nam to uz vide !... všetkým ... 😵

@kika691 ja som to tiež neriešila dosť dlho, ale potom mi to nedalo, že čo sa vlastne deje, prečo to nejde a zistila som, že ovulka vôbec nie je každý mesiac. dnes som 29DC a nič z toho, ani ovulka, aj ked 1test ovulačný bol pozitívny, teplota nestúpla....a MS ktovie kedy si príde...neprepína mi, až tak sa nesledujem, len som chcela zistiť, či ovulka vôbec prebieha a neprebieha ☹ ☹ ☹ no a bez nej to nepôjde, daj vedieť ako si dopadla, pekný večer 😀 😀