icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

adhinka23
26. jan 2014

@skorvankova ja som tiež bola ako mašina, že musíme, aj keď už sme nevládali a nebola žiadna chuť 😀 teraz tiež ideme za tým, že chceme bábo, ale musela som trošku pribrzdiť 😀. Tak to som rada, že je ti dobre, len si ho krásne užívaj, utečie to veľmi rýchlo. A daj mi vedieť či to bude na 100% chlapček. Ono je to aj tak jedno, hlavne nech ste zdravučkí 😵 . Držkajte sa, prajem krásny deň.

skorvankova
26. jan 2014

@adhinka23 určite je dobre že ste spomalili...treba myslieť pozitívne a užívať si aj snažilkovanie. Verím že sa vám podarí 😉 Strašne to teraz beží, chodím do práce a potom ked prídem, tak domácnosť a Šimonko a letí to. Dám vedieť čo to bude, nám je to úplne jedno, len nech je zdravučké. 😵 Aj vám prajem krásny den 😵

adhinka23
26. jan 2014

@skorvankova Ďakujeme 🙂 no už by to mohlo prísť. V dobrom závidím dve čiarky, ten pocit a to rastúce brušenko, joooj ☹ Nejako to musíme zvládnuť 😉

matazo
31. jan 2014

@zaira1407 @skorvankova @adhinka23 ahojte kočky, tak vyzerá to že už sa konečne aj na mna usmialo šťastie, ms mešká 9dní a už sa jej asi nedočkám 🙂 alchemilku som pila 12dní a asi mi to pomohlo 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

adhinka23
31. jan 2014

@matazo zo srdiečka gratulujéééééém 🙂 krásne tehuľkovanie prajem.
Zas nás je o jednu menej, len tak ďalej. Držím palčeky nech sa všetko vyvíja, tak ako má 😉

beruska2327
1. feb 2014

@matazo gratulujem a drzim palce ;)

matazo
1. feb 2014

ďakujem kočky, už som ani ja nedúfala, že to raz uvidím na vlastné oči, je to paráda a som velmi rada, že som netestovala skorej a nehladala duchov 🙂 vám všetkým prajem, aby ste to zažili čo najskôr a tešili sa // paličiek 😀 😀 😀 😀 😀

skorvankova
1. feb 2014

@matazo jejjkooo. Gratulujem. Veľmi sa teším a prajem bezproblemove tehotenstvo a lahky porod 😉 😉

zaira1407
3. feb 2014

Ahojky ....babeny sme obaja s MM na antibiotikach ☹ .... ja 7 dni a MM 10 dni (dnes zaciname liecbu)
dnes- zajtra by mala byt ovulka myslite ze to mam radsej odlozit ... uz rozmyslam nad tym ze sa prestaneme snazit lebo kazdy mesiac nieco do toho pride 😔

zaira1407
3. feb 2014

@matazo 😵 to je super ! gratulujem a prajem vam to z celeho srdiecka ...davaj na vas teraz este vacsi pozor ! 🙂

matazo
3. feb 2014

@zaira1407 snažím sa dávať pozor, som hrozne unavená, malé sa asi dosť rozťahuje, lebo ma občas pobolieva brucho 😀 😀 😀 dúfam, že aj vám to čím skorej vyjde, podla mna ak sa na to cítite, kludne sa snažte, k miminu sa tak rýchlo antibiotiká nedostanú, ja som ich tiež brala, ešte som nevedela že som tehu - bolo tesne po ovulke - mala som angínu, nebola iná možnosť 😀 ale ked sa bojíš, kludne to odložte.. 😀

zaira1407
3. feb 2014

ked som nad tym tak rozmyslala vajicka s tym uz zrejme nemaju nic a ani rybicky a kym by sa babo uhniezdilo tak uz ich brat nebudem ...ale ....stale je tu to ale .... ☹ ...uz ma to nebavi 😔 skor to asi nechame tak aby sme si znahodou potom nieco nevycitali , ked uz sme doteraz vydrzali tak nas mesiac nezabije

matazo
4. feb 2014

@zaira1407 no uvidíš, možno si sa mohla opýtať lekára, čo vám odporúča, či snažiť, či nie ked máte obaja antobiotiká

janaplt
10. feb 2014

Ahojte kočky, nebola som tu dlhoooooo, matazo, blahozelaaaaaaaaaaam 😵 u nas nic noveho zatial 🙂

zaira1407
11. feb 2014

...ahojky 🙂

tak snazilky a teraz mi povedzte ci som tu uz len ja a @janaplt - ahoj 🙂 ....

ja mam dostat 17 teho .2 co isto bude lebo sme kvoli ATB davali pozor 😀

fidela86
12. feb 2014

@zaira1407 som tu aj ja.... Som sice v teme snaziliek od marca 2013, ale tam nas je este menej... Tak asi vas sem pridem sem tam pozriet 🙂

snehulienka82
13. feb 2014

@zaira1407 ahoj,
aj ja som tu, ale od januara si uz meriam bazalnu teplotu, a berieme obaja s muzom vitaminy. a duphaston som vysadila po pol roku, bolo to k nicomu. takze hor sa na deti 😉

zaira1407
13. feb 2014

@fidela86
@snehulienka82

takze vidim ze sa snazite uz asi tak dlho ako my 😔 ...mozno aj dlhsie no mi tak aktivne od augusta min.roka ...viem ze to nie je dlha doba ale to cakanie 😝 ..... dcerka sa podarila na prvy sup a to som uz dva roky pred tym strasne chcela babo ale sme museli cakat este kvoli skol, teraz cakat nemusime a nejde to 😀

snehulienka82
14. feb 2014

@zaira1407 tak my sme to nechavali viac menej na nahodu, ale asi sme sa nesplnili pojem "pravidelny styk", lebo vraj sa ma kexovat kazdy 2-3 dni a to u nas urcite nebolo. no tento rok som to uz zacala trosku riesit, silit to nechcem, ale treba asi tomu trosku pomoct, tak si meriam teplotu, snazime sa trafit do ovulky ked sa da, objednala som aj spec. vypocet od Dr. Jonasa, aj ked mozno su to iba blaboli... uvidime, no, a berieme este vitaminy a snazime sa kexovat kazde 2-3 dni. Zatial nam to ide, tak uvidime ako dalej. 🙂

motorolka
15. feb 2014

Ahojte snažilky z leta 2013, ako ste postúpili, opäť som sa prišla pozrieť, čo sa udialo nového. My s manželom sa stále snažíme, no už sa nám pritrafilo PCO od kedy sa snažíme a už som aj lekára zmenila, už ani Duphaston neberiem, momentálne nový lekár a aj nové lieky, prvý deň beriem Inofolic, tak som zvedavá.
Ako sa darí vám? Už ste niektorá tehu od leta? (Pevne verím, že áno) 🙂

matazo
16. feb 2014

ahojte kočky, prišla som vás pozrieť a podporiť 🙂 nevzdávajte sa, držím vám palce 😀 😀

zaira1407
18. feb 2014

@motorolka ahoj a prosim ta mas aj nejake problemy ked beries inofolic ....

...rozmyslam ci si ho mam aj ja kupit alebo to mam nechat zatial este tak ....ked som si citala priznaky nedostatku vitaminu B8 tak z nich nemam asi ani jeden ,akurat ze od porodu mam cyklus 26-28 dnovy ...teraz som zazrakom dostala az na "28" den ale pripisujem to tomu ze som mala ATB
ako sa to zacina uzivat prvy den od menzesu ?

motorolka
18. feb 2014

@zaira1407 Ahoj tak ja beriem tabletky pre to,aby som bola tehu. Zatiaľ ich beriem len 5-ty deň ale cítim sa dobre. Prvé dva dni ma síce pobolievalo podbruško, ale už ďalej v pohode tak som zvedavá čo bude ďalej. Doktor mi ich odporučil hlavne pre to, že neobsahujú umelé hormóny čiže aspoň žiadne kilá navyše. 😉 Inak mi diagnostikoval PCO a môj starý doktor mi s touto diagnózou predpísal Duphaston, ale až teraz som sa dozvedela, že to sú skôr lieky na cyklus a nie na ovuláciu a práce s tou mám ja problém. Tak uvidíme.. o 3 týždne idem na kontrolu tak som zvedavá či sa to niekde pohne. Začala som ich brať už po skončení cyklu a nehovoril mi doktor nič o tom, kedy by som ich mala začať brať, tak si myslím, že je jedno, či na začiatku a či v priebehu cyklu. Držím ti palce a keď sa pre ne rozhodneš tak budem rada, keď sa podelíš so mnou o skúsenosť 😉

snehulienka82
21. feb 2014

@motorolka ja som tiez prestala uzivat Duphaston po pol roku cca, lebo sa mi to zdalo zbytocne brat... nepomohlo... ale mozno, ze bolo aj malo sexiku... teraz si meriam bazalnu teplotu druhy mesiac a podla toho sa snazime a aj kedy sa nam chce... inofolic som tiez brala v minulosti, asi 2 cykly iba... vraj sa to ma brat mozno dlhsie, ale zdalo sa mi to drahe a tiez som nevidela ziadne vysledky... niektore vraj otehotneli hned po prvom cykle ako to zacali brat... daj vediet, ci mas nieco nove. 🙂

zaira1407
21. feb 2014

Ahoj babeny ...
no tak mna chytila ale totalna depka ☹ ... moja psychika je uplne niekde v troskach ...viem, ze mam mysliet pozitivne ale dnes to nejde ...momentalne mam MS . takze mozno aj preto
..... tento mesiac sme mali pauzu kvoli tym ATB a uvazujem o kupe kotvicnika zemneho ...radsej si dam to ako inofolic -ved nemam ziadne priznaky ake sa uvadzaju pri nedostatku b8 ..... okolo vsade same babätka ...v rodine same tehotenstva ...uz aj suseda je tehotna a vyslo to hned na prvysup a to ma sused 50-siat ! ...a prave som sa prichytila ked som ju videla s bruskom ze "zavidim" ....ale samozrejme ze im aj prajem aj dvojicky co len chcu ...kazdemu to prajem kto po tom tuzi.... ale aj sebe .....
........len sa divim ze v takto vyspelej IT dobe ten nas bocian niekde bludi uz pol roka ...mozno si pomylil komin so susednym ... jaj jaj 😀 😝
prepacte ale nemam sa komu vypovedat ...som aj v januarovkach ale nejako mi to tam nevonia ...ziadna spiazdnena dusa tam nie je 😔

krasny dnik prajem -pohladkajte si bruska 😉

motorolka
21. feb 2014

@snehulienka82 Ahoj, az zasnem, sme na tom asi rovnako...a inak aj ty mas tu smolu,ze mas PCO? Mne doktor povedal, ze to skusime na nejake 3 mesiace s Inofolicom, ked pomoze super (uz ma za kratky cas celkom slusny pocet pacientiek, ktorym stacilo inofolic a su tehu), ked nezaberie, tak uz ma premyslene dalsie moznosti, ako by to malo ist, tak som zvedava. Mna najviac zaujima kontrola po prvych 3 tyzdnoch uzivania, ci budu mat nejaky ucinok a ci nie, ale pri mojom"stasti" isto nebudem ta, ktorej sa podari byt tehu hned po prvom baleni. Ty mas nieco nove? Inak aj vy uz snazilkujete dlhsi cas, vsak?

motorolka
21. feb 2014

@zaira1407 Ahoj, no taaak nevesaj hlavu, tiez mam presne podobny problem. Vsetky zname su tehu, dokonca aj svagrina caka uz druhe babo a jedno ma uz doma, druha teraz rodila, tretia uz ma tiez rok a pol male drobatko doma, vsade same mimi a ja nic 😒 kazdy sa len vypytuje, kedy budeme mat aj my a tak, vsak to poznas a uz je blbe mi odpovedat, ze sa na tom pracuje...hned mi kazdy radi, ze na to nemam mysliet, ze ono to prijde samo, ale lahko sa to povie niekomu, kto je uz tehu, alebo ma cerstve babo a inak to bude tvoje prve mimi, ked sa podari?

matazo
23. feb 2014

@zaira1407 ahoj, nevzdávaj to. ja viem, že sú to zúfalé pocity, ale zvládnete to 🙂 ved ja som bola na tom podobne. kočky, myslím na vás 🙂

zuzicek88
23. feb 2014

@zaira1407 ahoj mozem sa aj ja pridat? my sa snazime od juna a tiez stale nic,pila som aj alchemilku aj inofolic,no nepomohol,teraz som si kupila kvapky femigard,tak uvidime,prave som po ovulke.tak uz len,cakat,necakat na cervenu...

zaira1407
23. feb 2014

@zuzicek88 ale jasne ze sa k nam pridaj ...potrebujem vela snaziliek aby sme otvorili riadne velke novembrovky 2014 🙂 ....
no tento mesiac nam to vide ! citim to v kostiach 😎