Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@motorolka ahoj, no PCO nemam, resp. neviem o tom, ze by som mala... tak dufam, ze to nemam... no a zalezi na tom, co presne sa povazuje za snazilkovanie, my sme tomu skor nechavali volny priebeh a boli sme spolu len ked sa nam chcelo, a co som sa dozvedela, co znamena "pravidelne" sa snazit, tak to nase pravidelne nebolo... 😀 teraz od januara si meriam BT a snazim sa sledovat, aby som poznala svoje telo, uz viem aj aky ma byt plodny hlien, lebo ked sa ma doki pytal, ci bol hlien, tak som povedala, ze bol... ale uz viem, ze ten husty az lepkavy neprepusti spermie... takze asi tak... no, este chvilu pockam a ked nic, tak asi pojde muzik na spermiogram, aby sme vedeli, ci aj u neho je vsetko v poriadku. Mne nic konkretne nezistil doki, duphaston som brala preto, lebo som mala pred 5 rokmi MA, tak chcel tomu asi predist... ale nepacili sa mi tie vedlajsie ucinky az tak moc, tak som ho prestala brat. Uvidime, ci som neurobila hlupost... Inak som pocula, ze Inofolic pomaha aj pri PCO, ale treba to brat 2* denne, ked beries iba 1* denne, tak to je skor ako vitamin... teda ono to je v podstate vitamin, ale ked beries 2*denne, tak by mal pomahat aj pri tvojej diagnoze. Drzim palce. 🙂
@snehulienka82 Dakujem velmi pekne..aj ja ti drzim silno palceky.. 😉 Uvidime po prvej kontrole co inofolic uzivam, ci bude zmena a aj sa spytam dokiho, ci nemam brat radsej 2x denne.. Zatial svoje telo az tak nepoznam ,kedze ani neviem, ze som vobec nemavala ovu.. takze este mam co robit, kym sama seba spoznam...ale snazim sa nebrat to az tak vazne, lebo nechcem tomu az tak prepadnut.. tak sa uvidi... 😎
@motorolka mozno by si mohla zacat merat bazalnu teplotu. netreba tomu nic extra, iba jeden - najlepsie bazalny - teplomer. ja som objednavala z netu a vyslo ma to do 10 Eur. su aj ovulacne testy, ale tych musis pouzit strasne vela a nie je to najlacnejsie. samozrejme aj to je dobra metoda na urcenie ovu. ale aj z pravidelne meranej teploty sa da vela vycitat. ja sa takto sledujem druhy mesiac a dost mi to pomaha. len si treba o tom daco pocitat, keby si chcela, mozem ti poslat link, ktory mi dost pomohol na zaciatku. 🙂
@snehulienka82 Ahoj, tak to ti budem velmi vdacna, skusim sa na to pozriet a po kontrole lekara o tyzden, ked nepovie nic pozitivne 😉 tak skusim aj tuto variantu...
@motorolka skus si precitat napr. toto: http://www.otehotnenie.sk/n/bazalna-teplota-pre... mne to pomohlo. 🙂
😔 citim sa byt sama - aj ked mam dobreho MM a ukecanu 2,5 rocnu slečinku ..... toto je to co chcem zmenit ...tu prazdnotu vo vnutri .... ☹
@zaira1407 a ja uz tuzim mat babatko, ale asi este nie je ten spravny cas...
Ahojte snazilky uz beriem inofolic druhy tyzden a chcem sa spytat,ci mate niektora skusenost,ze sa vam zvysila chut do jedla,alebo skor pocit hladu,a aj zvysena unava?Zatial som sa s takym priznakom nestretla nikde v diskusii a nechce sa mi verit,ze by som po dvoch tyzdnoch bola tehu,aj ked sa mi zda,ze som prvy krat po straaasne dlhom case ovulku.Viete mi niektora poradit? Pri najhorsom mam mat o cca 5-6 dni novs cyklus tak sa uvidi 😉
@zaira1407 ale no taaak co su toto za reci 😉 neboj sa ono to pride,je to vazne strasna fraza,ale mas malu princeznu a vsetko je tak ako ma byt... verim tomu aj ja...uz sa otepluje bociany uz za chvilku priletia 😉 urcite budu mat par uzlickov stastia aj pre nas,vsetky co po babatkach tak tuzime...uz len trosku vydrzat.. 😎
ahojky ...ako sa mame ? u nas vsetko po starom .... @skorvankova uz viete pohlavie ? bude to dievcatko ?
@zaira1407 Dakuujem..ta predosla bola strasna... 😀 tak ma napadlo dat nieco zo svadobnych 😉 Nooo..momentalne som trosku zmatena... ked som brala Duphaston vedela som presne, kedy mrcha pride...ale teraz prvy mesiac co ho neberiem a nic, podla dlzky stareho cyklu som mala mat uz 7-meho no nic. Robila som si testik v nedelu no nic 😒 ale poobede som mala vytok ako pri ovulke a to bol 31DC tak som zmatena a popletena... 😨 zajtra idem na kontrolu k dokimu..tak sa uvidi...keby tak povedal, ze uz ju ani nemam cakat 😝 som zvedava.. a ty ako? Dlho si tu nebola...ako islo snazilkovanie? 😉
@motorolka 🙂 a tak klasicky kazdy druhy den po mrche ...akurat rozmylsam ci si mam objednat tehu testy ...citim sa tak divne ...napina ma , prsia mam take divne aj som citila bolest podbruska teraz som 22DC tak neviem ci uz by som mohla pocitovat dake zmeny ...zahniezdovanie mozno nastava asi tak od 5 dna od ovulky ? neviem ale mali sme aj tutu-mutu v den ked mi koncili kramy prvykrat v zivote aj ked som sa tomu stranila ale doki povedal ze treba skusit aj vtedy tak neviem 😖 ... znova mam nadchu 😝 ale zatial len taky priesvitak 😕 ...neviem no ...ale isto by ma to potesilo keby boli palice dve 😎 ...pri dcerke si pamatam ze ma velmi bolel spodok brucha a to uz velmi skoro a asi tyzden
..... v tom 3tt +1 zaciatkom 4 teho som citila aj prsia zily jak kulturista ...tak ale teraz je to uz ine, zily mi zostali a kazde tehu je ine ...tak neviem 😒 .....
no tak snad ti doki povie pozitivnu spravu musime mysliet pozitivne 😉 a ako inofolic brala si ci beries ? ja som kupila sebe kvapky kotvicink zemny a mm tbl. lebo karuje kazdy den - nieze nafuka 😀
@zaira1407 Tak to sa z teba veeelmi tesim.. drzim palce... noo podla mojich "studii" by si citila zahniezdnenie cca 5-7 dni od tutu-mutu..cize je to mozne.. 😉 ja som momentalne stale bez mrchy... tak som dufala vcera, ze mi doki urobi sono a uvidi nieco pozitivne, no nic 😒 ani sono mi nerobil, tym ze som menila doktora sin presiel moje papiere a prisiel na nejaku nezrovnalost, ktora mi mozno sposobuje to, ze hormoniky nefunguju ako maju.. ze mam podla neho problem so stitnou zlazou..tak mi dal sprievodny list a 24.3. som sa objednala.. snad sa uz niekam pohnem.. stale papam inofolic..uz to bude mesiac a doki mi odporuca minimalne 2-3 mesiace aby bolo vidiet vysledok, tak som zvedava.. a taaak som duuufala ☹ ☹ ☹
@motorolka jaj moja ...ale aspon nieco pozitivne aj ked moc pozitivna ta stitna nie je ale mozno tam je pes zakopany ...
ja som strasne nervozna , ci dostanem alebo nie ..... neviem sa ukludnit akonahle nic nerobim tak stale sa pozorujem - jaj uz mi z toho "ŠIBE" ! Pomóooooooooc 😀 ...ideme von s malou nech sa aspon nejako odreagujem 😔
drzim ti palce ....! inak a co povedal dokedy mas cakat na MS ?
@zaira1407 Tiez si tak myslim...mozno tam bude problem..ale snazim sa nemysliet na to... Velmi dobre poznam tvoje pocity...az nahovaranie si nejakeho priznaku...neustale dufanie..cakanie..zatial som len objednana na stitnu zlazu..tak uvidime, ci mi do vtedy pride vobec mrcha a ked nie, tak skusim s malou dusickou tehu testik 😉 a ked ani tak nic, tak uz snad budu vysledky na zlazu a mam prijst k dokimu zas na kontrolu, tak veriiiimmmm....uz sa to musi pohnut dalej...
Inak pre moje upokojenie.. 😉 co take najcastejsie na sebe"pozorujes"? 😉
@motorolka velmi ma bolia prsia ...ako keby mi na bradavky pripli štipec na pradlo 😖 ... stale sa mi kruti hlava ako na zavrat ...ale uz citim pobolievanie vajecnikov tak neviem neviem 😒 ...dnes mi kamaratka hovorila ze jej doki odporucil inofolic ak sa snazi otehotniet a ze 3 mesacna kura urcite dopomoze k odtehotneniu ak nemas ine problemy .... no a co ked je to len marketingovy tah ? nestaci brat vitamin B- komlex ?
@zaira1407 Tak to znie dobre..dobre priznaky, az na tie vajecniky 😉 😉 😉 ale to sa podda 🙂 Mo a co sa inofolicu tyka, ja ti neviem..skusim ho aj ja na tie 3 mesiace, aj mne ho doki odporucil na taku dobu, vsak pokazit s tym nemozem nic a chvalili mi ho, ze zabera, tak neviem 😖 Snad uz nieco konecne pomoze a za tie 3 mesiace snad uz bude aj stitna zlaza "diagnostikovana", alebo aspon sa zacne riesit..
ahoj .... takze u nas nic .... kramy prisli znova ale teraz presne na chlp na 28 den ..asi sa tesim ale prsia ma bolia ako keby som nestihala dojčiť 😝
@zaira1407 ahoj u nas tiez stale nic...aspon myslim...mrcha mi sice meska 10 dni ale po duphastone je to podla doktora standardne...tak sa uvidi...dnes ma akurat ukrutne palila zaha a take problemy som nikdy nemavala,asi si pred pondelkovym sonom na stitnu zlazu urobim testik..co ak 😉 ked nic tak nejako dozijem do prehliadky u doktora,pripadne mrchy a idem skusat BT...mozno to pomoze...U teba ako?Za chvilku uz bez mrchy...cize dalsie snazilkovanie 😉
@motorolka ahoj ...nemame // palicky ...momentalne mi zacinaju plodne dni , takze chranit sa nebudeme , ale prisli nam do toho iste zalezitosti , ktore musime neodkladne riesit , takze sustredovanie sa na baby sa odklada ( aspon psychicky myslim ) a to ostatne podla chuti a nalady , pomaly sa naozaj presviedcam o tom , ze to asi pride vtedy ked ma a nie ked ja chcem .... a neboj bude to aj u teba dobre ..... inak mne po asi 5 mesiacoch prisla MS na 28 den presne na chlp a pravdepodobne mi pomohol ten kotvicnik zemny . ....a co stitna ? napis radsej IP -nech taketo veci nezverejnujeme viac ako uz tu je popisane 😀
@skorvankova @cathuska @ luckalucka83 ...uz sa vam to pomaly blizi 10 tyzdnov prebehne a je to tu.....<3 ako sa citite ?
@zaira1407 ahoj. Ano ide to velmi rychlo. Ani neviem ako to ubehlo. Zacinam sa citit ako naozajstna tehulka. Stale pracujem a este dlho chcem. Ani sa nenazdam a rodim. Neviem ci som pisala ale budeme mat Viliama. A TY ako?
@zaira1407 ahoj moja. 🙂
tak veruze sa to blizi.
Citim sa fajn, brusinko rastie, babatko kopka, nelka sa tesi na surodenca.
Od tohto tyzdna sa uz citim ako tehulka, uz aj brusko viac vidiet, aj tych par kil na sebe citi, atd🙂
takze uz len pockat do porodu, a tesime sa na synceka. 😵
drzim snazilkam prstyyyy, aj my sme so @skorvankova boli snazilky, a zrzu bum spolu sme otehotneli a o "chvilu" rodime. 🙂

@zaira1407 jaaaj no dufam,ze aj v mojich,nie len vo tvojich a dakujem za privitanie,si zlata