icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

Strana
z107
zaira1407
9. apr 2014

@skorvankova u nas pomaličky ...v tehotenstve žiadna zmena .... už ani nerátam plodne dni - pride to ked bude mat ...... takze chlapcek 🙂 nevedela som ...drzim vam palce ! <3

mischelin
9. apr 2014

Zienky, idem vas pozdravit a zazelat vela stastia pri snazeni, nech vam to kazdej vyjde 🙂 my uz ideme do finale,veeeelmi sa tesime 🙂

motorolka
6. máj 2014

ahojte spolusnazilky...ako sa vam dari??? Stale
pribudaju druhe riadky pod komentikmi.. uz,aby som sa pridala tiez ☹ Ale povedala som si,ze ked do konca roka nebudu // tak urobim zmenu vo svojom zivote a uz to nebudem vobec riesit...

zaira1407
10. máj 2014

ahoj .... znova nam to nevyslo ☹ ...neviem ci si kupit ten inofolic alebo to nechat tak ....som z toho na nervy .........uz ma to nebavi 😔

zaira1407
4. júl 2014

Ahoj babeny ... chodite sem este daktora ? ...Tak nam to po 9 mesiacoch snazenia "asi" vyslo 😵 ...zatial je to velmi cerstve len den mi meska tak dufam ze ani nepride ...vcera som robila asi o 15tej prvy 25-kovy a o 17 tej 10tkovy ( ci sa mi nesniva a pre istotu ) a dnes z ranneho mocu 10tkovy a tam nabehla palicka do 1 min. uz tmavsia .... tak sa modlim nech je to hlavne stabilne a nech tam zostane ....
........ale myslim ze uz som bola hadam aj posledna netehulka 😲

skorvankova
4. júl 2014

@zaira1407 božinku mojka. držím palce nech čiarka silnie a o 9 mesiacov budeš šťastná mamička ako som teraz ja. 😉

zuzana256
14. júl 2014

ahojte s priatelov sa snazime o babo uz od oktobra 2013 a nedari sa som uz stoho smutna ze stale nic ale moc na to nemyslim pride to urcite v mesiaci jul 12.7. 2014 ma bolelo velmi pod bruchom aj som si dala tabletku paralen no nezaberalo po chvilke znova stale ma pichalo pod bruchom pustila sa mi krv slaba a kratka mala som ju len jeden den a dnes 14.7.2014 som mala s priatelom sex a hned sa mi spustila krv ale silno cervena az bordova a hne ako sme do sexovali nemala som uz nic vobec mi uz netieklo nic aj ked som chodila na wc a utrela som sa nic som tam nemala len ciste neviem cim too je ze to take mam

zuzana256
2. aug 2014

@zaira1407 ahoj uz ani mna to nebaviked sa to nezadari este stale nic

janaplt
13. nov 2014

Ked tak citam, tusim som tu posledna netehotna hmmm 😢

motorolka
16. nov 2014

Ahojte kocky, som tu skoro od uplneho zaciatku tejto skupiny a staaaale je pre mna aktualna...vela veci sa zmenilo, no brusko stale nikde...je nas viac? Ci ste uz vsetky tehu?

motorolka
16. nov 2014

@janaplt neboj sa sme minimalne dve ☹

motorolka
16. nov 2014

@zaira1407 Jeej aspon nejake zname meno, srdecne gratulujem a dufam, ze sa coskoro pridam aj ja 🙂

zaira1407
23. nov 2014

Ahoj babeny tak my sme boli min. tyzden u dokiho na poradni a velke "prekvapenie" z Tomáška čakáme Kristínku 😀 ...tak idem znova prať ale teraz ružové... Lucinka bude mať sestričku .... 😵 po 10 mesiacoch snaženia prišiel ružový zázrak <3

lyli5
3. máj 2015

Ahojte je tu niekto kto sa ešte stále snaží od leta 2013? nám sa stále nedarí 😒 , prosím ozvite sa, ako to riešite?

janaplt
30. jún 2015

@lyli5 ahoj my sa tiež stále snažíme. ☹

lyli5
30. jún 2015

@janaplt Je tak nie sme sami, mne momentálne mešká ale test je negatívny ☹ . už pomaly podlieham panike a reči typu nemysli na to nezaberajú 🙂

janaplt
2. júl 2015

Teda poviem ti 😉 mne meškajú tiež 😀 zajtra testujem. My sa už začíname zaoberať a baviť o umelom oplodneni 🙂

janaplt
2. júl 2015

@lyli5 a ako dlho ti to mešká?

lyli5
2. júl 2015

@janaplt mešká mi cca 4 dni, ale vypadá to že sa rozbieha mrcha. Ja som to zatial nezvažovala počkám do apríla 2016 a uvidím potom budem postupovať. potom daj vedieť ako dopadol testík.

janaplt
3. sep 2015

@lyli5 ahojcek my zase nic. muz bol na spg, ale vsetko je v poriadku, tak neviem preco to nejde 😒 a vy ako?

lyli5
3. sep 2015

@janaplt Joj, nervy, stres, mám pred ms. Tak neviem. 🙂 Ale zatiaľ nič 😒

janaplt
1. dec 2015

@lyli5 Ahojcek, ako sa mas? co noveho? my ideme do CAR tak snad to vyjde 😔 🙂

lyli5
1. dec 2015

@janaplt Je ahoj, žiadna zmena akurát čakám na výsledky, mala a som nejaké ženské po tiaže. Veľa roboty a ešte viacej stresu, tak nič pozitívne pre plodenie.

janaplt
2. dec 2015

@lyli5 Veď to, samý stres a nahanacky. Kam tento uponahlany svet speje.

lyli5
2. dec 2015

@janaplt Tak som sa dnes posunula ďalej som pozitívna na ureoplasmi a to je častá príčina neplodnosti. Takže aj ja aj muž dostaneme antibiotika a potom by nemal byť problém.

gabikamicka
3. jan 2016

Ahojte niekto kto skúšal tehu test s bielidlom ?

gabikamicka
3. jan 2016

B😀😀😀😀😀😀😀😀

Strana
z107