Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Zienky, idem vas pozdravit a zazelat vela stastia pri snazeni, nech vam to kazdej vyjde 🙂 my uz ideme do finale,veeeelmi sa tesime 🙂
ahojte spolusnazilky...ako sa vam dari??? Stale
pribudaju druhe riadky pod komentikmi.. uz,aby som sa pridala tiez ☹ Ale povedala som si,ze ked do konca roka nebudu // tak urobim zmenu vo svojom zivote a uz to nebudem vobec riesit...
ahoj .... znova nam to nevyslo ☹ ...neviem ci si kupit ten inofolic alebo to nechat tak ....som z toho na nervy .........uz ma to nebavi 😔
Ahoj babeny ... chodite sem este daktora ? ...Tak nam to po 9 mesiacoch snazenia "asi" vyslo 😵 ...zatial je to velmi cerstve len den mi meska tak dufam ze ani nepride ...vcera som robila asi o 15tej prvy 25-kovy a o 17 tej 10tkovy ( ci sa mi nesniva a pre istotu ) a dnes z ranneho mocu 10tkovy a tam nabehla palicka do 1 min. uz tmavsia .... tak sa modlim nech je to hlavne stabilne a nech tam zostane ....
........ale myslim ze uz som bola hadam aj posledna netehulka 😲
@zaira1407 božinku mojka. držím palce nech čiarka silnie a o 9 mesiacov budeš šťastná mamička ako som teraz ja. 😉
ahojte s priatelov sa snazime o babo uz od oktobra 2013 a nedari sa som uz stoho smutna ze stale nic ale moc na to nemyslim pride to urcite v mesiaci jul 12.7. 2014 ma bolelo velmi pod bruchom aj som si dala tabletku paralen no nezaberalo po chvilke znova stale ma pichalo pod bruchom pustila sa mi krv slaba a kratka mala som ju len jeden den a dnes 14.7.2014 som mala s priatelom sex a hned sa mi spustila krv ale silno cervena az bordova a hne ako sme do sexovali nemala som uz nic vobec mi uz netieklo nic aj ked som chodila na wc a utrela som sa nic som tam nemala len ciste neviem cim too je ze to take mam
Ked tak citam, tusim som tu posledna netehotna hmmm 😢
Ahojte kocky, som tu skoro od uplneho zaciatku tejto skupiny a staaaale je pre mna aktualna...vela veci sa zmenilo, no brusko stale nikde...je nas viac? Ci ste uz vsetky tehu?
Ahoj babeny tak my sme boli min. tyzden u dokiho na poradni a velke "prekvapenie" z Tomáška čakáme Kristínku 😀 ...tak idem znova prať ale teraz ružové... Lucinka bude mať sestričku .... 😵 po 10 mesiacoch snaženia prišiel ružový zázrak <3
Ahojte je tu niekto kto sa ešte stále snaží od leta 2013? nám sa stále nedarí 😒 , prosím ozvite sa, ako to riešite?
Teda poviem ti 😉 mne meškajú tiež 😀 zajtra testujem. My sa už začíname zaoberať a baviť o umelom oplodneni 🙂
Ahojte niekto kto skúšal tehu test s bielidlom ?
B😀😀😀😀😀😀😀😀

@skorvankova u nas pomaličky ...v tehotenstve žiadna zmena .... už ani nerátam plodne dni - pride to ked bude mat ...... takze chlapcek 🙂 nevedela som ...drzim vam palce ! <3