icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

zaira1407
19. jún 2013

Ahoj . 🙂 Ja by som sa k vam tiež rada pridala 😉 ...my by sme chceli zacat asi tak v auguste ....najprv som chcela v oktobri ale akosi si to asi aj pri druhom snazilkovani pre istotu posuniem o jeden dva mesiace 😅 😀 .... Lucku -dcerku sa podarilo hned ,tak uvidime co druhe babo ...ale maj je krasny mesiac boli by medzi nimi 2 roky a 9 mesiacov.

pralinka25
19. jún 2013

@zaira1407 vitaj
maj je krasny mesiac ja mam majovcatko a ten mesiac sa mi zdal dokonaly ale je neprakticky kvoli skolke 😀 ale clovek si nevyberie. to len tak pomimo lebo sa ma to momentalne tyka

pralinka25
19. jún 2013

@ica86 ja neviem ale za konzultaciu s dokinou nic nedas. mne napriklad pred prvym tehotenstvom prestala po vysadeni chodit ms uplne. som musela chodievat na vyvolavacky chodilo mi to tak raz za 3 mesiace. mne hak narobila velku sarapatu. pripadne vydrz este jeden cyklus a ked stale bude blbnut radsej pre istotu chod. zalezi aj na tom ako planujete snazenie. alebo si skus merat bazalnu teplotu nech zistis ako na tom si. mozno mavas anovulacne cykly. mozno sa telo este spamatava. tazko takto povedat

inngrid
20. jún 2013

@pralinka25 ja si stale hovorím ze hlava je 50% uspechu 🙂 ale je Pravda ze v tomto horku uff akoze my sme aj včera večer ale bolo to len take ze rychlo šup šup 🙂 horko je hehe a dnes rano sme obaja vstali spotení a mokrí :( ešte ze hlásia ochladenie bud. tyzden 🙂

inngrid
20. jún 2013

@ica86 podľa mna je to ešte ok, niektorým ženám sa aj 5-6 mesiacov čo som čítala upravuje menses ja b y somt eda 2 mesiac po vysadení určite nestresovala pokial by tam neboli iné problem typu bolesti a tak 🙂

inngrid
20. jún 2013

@zaira1407 tak vitaj medzi name 🙂

sofi88
20. jún 2013

@ica86 ahoj, ja som vysadila HAK vo februari a dodnes sa mi cyklus neupravil...keby som predtym vedela ake problemy mi to v tele narobi, tak by som to nikdy nebrala...skus este trosku pockat a ked sa ti neobjavi ani dalsia MS tak chod k doktorke, nech sa to riesi.. pravdepodobne ti da len vyvolavacku, ale aspon ta prezrie a zisti ci je vsetko v poriadku... hlavne sa zatial nad tym nestresuj, no urcite k nej potom zajdi.. telo sa musi z toho soku spamatat a to trosku trva 🙂

inngrid
20. jún 2013

@sofi88 a tebe čo nato lekárka nič? od februára je dlhá doba

sofi88
20. jún 2013

@inngrid najprv sme to riesili vyvolavackami a teraz mi nasadila lutenyl na upravu cyklu

inngrid
20. jún 2013

@sofi88 a pri tom môžeš snazilkovať?

hruskador
20. jún 2013

ahoj te holky, ak by som mohla tak by som sa k vam rada pridala,som tu new.... zatial sa snazime len mesiac tak uvidime 🙂 brala som hak dost dlho a tak necakame zazraky, ale bolo by to super keby som do zimy bola v tom 🙂

pralinka25
20. jún 2013

@sofi88 to mas tiez kvalitne rozhadzany oranizmus. tiez som tak dopadla po par rokoch uzivania hak. preto uz nikdy do toho nepojdem znova.
skusala si aj nejake prirodne moznosti na upravu?

majuka73
20. jún 2013

@inngrid Ahoj a odkiaľ si? teraz sa vybrali tieto miesta, máš to ďaleko? Nabudúce možno aj u Vás. Môžeme Ti poslať Pas plodnosti a Predmaterskú knižku, napíš mi adresu do mailu. Ak chceš.Aspoň takto, je to kopec informáciu, určite Ťa niečo zujme. 🙂

bocianoviny
20. jún 2013

Utorok v BA bude reprodukčná genetička - dr. Černáková (to je strašne zanedbávaná oblasť, všetci idú veľmi nesprávne najprv do IVF centra), bude tam odborníčka na potravinovú intoleranciu Ing. Michalcová, embryologička z najlepšieho brnenského IVF centra dr. Krásna (je to Slovenka), gynekológ, a ďalší ľudia, ktorí sú pre plodnosť mimoriadne dôležitý. Veľmi nás poteší, ak nám túto správu pomôžete rozšíriť. A ak máte hociaké otázky, napríklad o prevratných AMH testoch, ktoré predstavíme (spolu so 4 ďalšími novinkami), neváhajte. Už dvanásť rokov sa zaoberáme tým, aby sme erudovane odpovedali aj na to, na čo iní neradi. Pravdivo.

bocianoviny
20. jún 2013

@kapverdanka Dobrý večer, neviem, či ste videli odpoveď, ale je aj tu... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4293567... Vďaka a tešíme sa.

aadulik2110
20. jún 2013

Ahojte, tak my sme sa tento týždeň začali snažilkovať 🙂 plánovali sme od budúceho mesiaca (manžel prekvapil a rozhodol, že už teraz je ten správny čas)

sofi88
21. jún 2013

@pralinka25 no rozhadzalo ma to uplne...neskusala som nic prirodne, ani vlastne neviem co by som mala skusit.. vravela mi, ze tam vidi aj nejake cysty na vajecnikoch, takze problem bude asi vacsi ☹ ale tak snad sa nam podari otehotniet.. z toho mojho grafu si nie som az taka ista ci ovulka bola alebo nie, ale vyzera to ze ano a ci sme to stihli, lebo sme boli spolu az den po tom, ked uz teplota stupla..

sofi88
21. jún 2013

@inngrid vraj ano, ale nie je to priamo na podporu otehotnenia

lienka2407
21. jún 2013

@sofi88 ja som brala hak vyse 8 rokov v kuse a teraz som uz vyse rok a pol bez ale menstruacia mi pekne prisla bez problemov a stale je nacas na 28 dnovy cyklus.Tiez som sa bala ze to bude take rozhadzane ale nie je.Jediny problem ktory mam je ale bolestiva menstruacia odkedy neberiem hak je to dost zle predtym som to vobec nemala 🙂

lienka2407
21. jún 2013

@hruskador no super drzim prsty nech vam to vyjde cim skor 🙂

sofi88
21. jún 2013

@lienka2407 tak to si ta stastnejsia 🙂 tak ja pevne verim, ze sa mi to da cim skor do poriadku, kedze s manzelom vemi tuzime po dietatku

lienka2407
21. jún 2013

@sofi88 a uz ste zacali alebo najprv musis vyriesit problem s cyklami?

sofi88
21. jún 2013

@lienka2407 tak riesit cykly musime..ale zaroven sa s manzelom snazime, neviem ci to nie je marne snazenie, ale aspon sa o to chceme pokusit...len mi dala lieky na upravu cyklu, ktore nie su priamo na podporu otehotnenia, tak neviem preco.. podla mna mi mohla dat aj nieco ine...

lienka2407
21. jún 2013

@sofi88 no jasne kamoska napriklad nemala menstruaciu dva mesiace tiez mala rozhadzany cyklus a otehotnela takze to snazenie nemusi byt marne 🙂

sofi88
21. jún 2013

@lienka2407 ja by som sa velmi potesila..len este nepoznam svoj cyklus az tak dole..aj tu BT, stale sa len ucim..meram, pozorujem tu tabulku 😀 a som z nej niekedy uplny jelen,ked je taka vseliaka

lienka2407
21. jún 2013

@sofi88 no tak to ani ja poriadne my chceme zacat az v auguste a uz teraz mam hlavu plnu otazk akoto bude a aci to vobec vyjde 🙂

sofi88
21. jún 2013

@lienka2407 manzel chcel tiez pockat,kym sa nepohneme trosku viac s prerabanim domu, ale potom zistil ake problemy mozu byt okolo toho, tak sa rozhodol inak 😀 a som rada, ked bude nejaky problem, nech sa nam ukaze cim skor..

lienka2407
21. jún 2013

@sofi88 no jasne ved za to nic nedate ak zacnete skor a snad sa vam aj zadari coskoro my mame v auguste svadbu takze predtym nechceme 🙂 a pockame si 🙂

sofi88
21. jún 2013

@lienka2407 to je mi jasne 🙂 my mame ochvilu prve vyrocie svadby 🙂 bolo by pekne, keby nam vtedy potvrdilo tehu, ale to asi nestihame ☹

lienka2407
21. jún 2013

@sofi88 kedy ste mali svadbu?