icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

pollyanna
3. máj 2013

@skorvankova teraz uz by ti mali z dohody odvadzat aj poistenie..myslim, ze spatne sa to doplatit neda..jedine co by si si mohla, tak platit dobrovolne poistenie az do terminu porodu tak aby ti to vyslo tych 270 dni v dobe ked nebudes zamestnana

pollyanna
3. máj 2013

@biba ja jem femibion, ked nezabudnem 🙂

biba
3. máj 2013

Alebo by stacila iba kyselina listova? namiesto celkoveho calibrum babyplanu?

pollyanna
4. máj 2013

@biba tak ta kyselina listova je najdolezitejsia

lenulikus
4. máj 2013

ahojte,ja som brala HAK "len" necely rok a pol, pred mesiacom vysadila..mrcha dosla 😀 ,s bud.manzelom si teraz davame pozor,avsak po dalsej mrche (ktora pevne verim,ze dojde tak ako ma..) ideme na to naplno,tak dufam,ze sa zadariii..
co sa tyka vitaminov,tak beriem len vapnik-horcik-zinok (ale to skor kvoli zubom,lebo mam makku sklovinu..) a kys.listovu 1x denne

aduliak
5. máj 2013

vidite....ja som pred Terezkou brala kyselinu listovu..asi zajdem do lekarne, uplne som na to zabudla 🙂

biba
7. máj 2013

No damy, takze vcera sme s mojim drahym dali prvy neplanovvany pokus o potomka 🙂 Partner je presvedceni o svojej "sile" a tvrdi, ze sa hned zadarilo, ja som trochu realisticka a uvidim ci mrcha pride, kazdopadne teraz somniekde v strede cyklu a aj ked neviem kedy mam ovulaciu, je mozne, ze to bolo aj teraz niekedy, pretoze ma bolia bradavky na dotyk a to zvyknu vtedy. . takze cakam, ci sa dockam 🙂 ale bol strasne zlaty, lebo sme sa bavili, ze niekedy august, zacneme sa snazit, ale akosi sme to nevydrzali 😀 . . . som zvedava, ak sa to podarilo, ci mozem ist na trenersky kurz aj s bruskom 😀

aduliak
7. máj 2013

@biba jej, super, ze by prva tehulka v tejto teme? 🙂 kedy mas mat ms?

biba
7. máj 2013

No tazko povedat, mam ju zvacsa vikend okolo 19-teho, no teraz som ju mala uz 14-15-teho, ale to asi bolo posunute koli tvrdej priprave diete. . tak predpokladam, ze teraz bude klasika okolo 19-teho. . . teda mozno 😀

pollyanna
7. máj 2013

@biba to si myslel aj moj 😀

biba
7. máj 2013

@pollyanna a mal pravdu??? 😀

pollyanna
7. máj 2013

@biba nie nemal..ale zlaty bol 🙂 ako vsetko potom pripisoval tomu, ze som tehotna 🙂

biba
7. máj 2013

No u nas aj moje kamosky uz sa vypytuju, ze kedy budeme na babu robit a tak 🙂 strasne sa tesia, ta som i povedala, ze ked sa to podari a babo sa nam narodi, tak im ho bude vesat na krk 🙂

biba
9. máj 2013

Kocky, ja viem, ze to je blbost, ale v pondelok sme prvy krat skusili zarobit babo a v stredu opat (aj 2x) a ja, nechcem ty pilit usi mojmu partnerovi, tak to napisem radsej sem, strasne dufam a prajem si aby sa to podarilo, neviem, ci to bude, alebo nie, ale sledujem sa, neviem ci to je ovulaciou, alebo PMS no od pondelka ma bolia bradavky na dotyk, a mam akoby motyle a mravcenie v podbrusku, ale to si asi vsetko namyslam, ved aj keby to bolo sa podarilo, nemozem o tom este vediet a citit to. . . bozeee mracha ma byt bud tento, alebo buduci vikend, uz sa neviem dockat 19.teho, vnutorne strasne dufam, ze ziadna mrcha nebude 😀, viem, ze haluzim, no potrebujem otom hovorit a nechcem doma nicit uska tomu mojmu, aby si to este nerozmyslel 😀

pollyanna
9. máj 2013

@biba no ja sa neviem dockat ovulacie 😀

aplless
9. máj 2013

mne dnes prisiel vypocet od dr. Jonasa som zvedava ci to bude fungovat 🙂

erikocka123
10. máj 2013

My začíname v júni 🙂 neviem sa dočkať🙂 hádam sa to podarí čim skor ..........................

happyfrog80
10. máj 2013

no holky tu vam to pojde tazsie otehotniet ked vam sem budu prispievat nevystudovane doktorky co zevraj vedia vsetko o tehotenstve 😉

monana
10. máj 2013

@biba úplne ti rozumien, keď sme sa my začali snažiť o prvé babo, mala som presne také isté pocity, počítala som každý deň, všetko boli tehu príznaky až na to, že vždy prišla mrcha, až som si po 14 mesiacoch snaženia po rozhovore s manželom povedala, že na to kašlem, žiadny plánovaný sex, žiadne vymyslené príznaky a naozaj v ten mesiac čo sme sa snažili už po 15-tykrát, mi nič nebolo, dokonca som nevedela ani kedy bola presne ovulácia a nakoniec mi len meškal menzes a ja, že šak počkám, šak nemôžem byť tehu, tak som si potom neskôr spravila test a bolo to tam. Teba vypnúť 😀

barbora84
10. máj 2013

Pridavam sa k nam 🙂 mame 13mes syna a pomaly sa zacneme snazit o surodenca ;) pred prvym tehotenstvom som vzdy vedela kedy ovulujem, mala som bolesti v podbrusku, ale od porodu uz necitim nic... Tak uvidime! Vsetkym snazilkam prajem rychle a zdrave otehotnenie ;)

biba
13. máj 2013

Takze damy, zatial sa mi ziadna mrcha nedostavila, aj ma dnes rano napadlo, ze si spravim test, ale po tyzdni asi nic nebude na nom vidiet, ale poviem vam, som ako na ihlach, prsia sa mi nalievaju, citim zvlastne tlaky v podbrusku, ale ja viem, to vsetko mozu byt aj priznaky mrchy. . . uaaa. . katastrofa, ked je niekto tak nedockavy ako ja 😀 . . inak prajem vam krasny novy tyzden 😉

biba
14. máj 2013

Takze, test nic neukazal, ale nic to. . .dnes som si kupila calibrum babyplan a budem pozitivne mysliet. . . kedy myslite, ze si mozem opat spravit dalsi test??? Najradsej by som ho spravila hned teraz alebo zajtra rano, aj ked viem, ze to nema vyznam, ale ked dni trvaju ako tyzdne, slakaaa, asi sa dalsieho pondelka ani nedockam 😵

marcela1992
14. máj 2013

Ahojte kočky.Tak mi sa zatiaľ nesnažilkujeme,ale chceme začať v auguste.Tento mesiac som vysadila antikoncepciu,do augusta chcem mať prestávku,aby sa mi kus očistil organizmus a potom ideme na to.Všetkým vám držím palce

ingmiriama
14. máj 2013

@biba pokús sa nemyslieť na to ....rob niečo čo ťa baví a zamestnáva ti tvoju myseľ ....držím palec 🙂

biba
15. máj 2013

No dnes zacina jemne spinenie a kedze test nic neukazal, je to klasicka mrcha ☹ mrzi ma to, no skusime to neskor, dufam, ze sa zadari . . . kocky, aj vam drzim palce 🙂

janulkaka
16. máj 2013

babenky tak aj my sme tento cyklus zacali 🙂 mrcha by mala dojst v priebehu buduceho tyzdna, tak uvidime ci sa podarilo. Inac uz par dni ma stale picha vo vajecniku, tak si nahovaram ze snaaaaad sa podarilo. Inac ziadne priznaky, ale to by bolo na ne este asi aj skoro. Unavena veru som, ale to vzdy pri takomto pocasi. Ale tajne dufam 😀 Ked bude nieco nove dam vediet. papa

ica86
16. máj 2013

babule tak ja neviem ked to tu vsetko tak citam, ako sa moc snazite a ako chcete baby tak mam z toho take zmiesane pocity, my sme sa len nejako dohodli ze cez leto by sme to mohli skusit ze uz je ten spravny cas, ale ze by sme po tom neuveritelne tuzili a nevedeli sa dockat to zase nie. tak neviem ci je to spravne, alebo to casom pride ten pocit??? skor mame z toho obavy

axnelez2
16. máj 2013

Časté baby , pridam sa k Vám ... Snažíme sa uz dlhšie, minuly rok v apríli sa podarilo, nakoniec to skončilo prerušenim v 22tt nakolko drobec mal závažné geneticke vady... :( ... Nevadi, ide sa ďalej.
Snažíme sa znova od nového roka, žeby to aj toto leto vyšlo ? 🙂
@ica86 nic si s tých pocitov nerob my sme chceli tiez len pretom lebo sme si to ako tak naplanovali, teraz po tom teda neuveriteľne tuzim ale je to skor zlost ze iným sa to podarilo hned a úspešne aj ked nechceli a my nic ...mozno troska trápne :D

janulkaka
20. máj 2013

@ica86 my si baby velmi prajeme, ale teraz ked je nadej ze sa to podarilo, tak ma chytili tiez obavy :( Zijeme totiz obaja v zahranici, takze by som aj tu rodila. Z porodu mam tak ci tak strach, ale rodit v inej krajine mi robi este vacsie obavy. Tiez mi po porode nebude mat kto pomoct, manzel bude v praci, rodina daleko :( ale ja si verim ze to zvladnem 😀

zuzcek79
20. máj 2013

ahojte baby, tak sa pripájam k Vám od Dr. máme povolené sa snažilkovať od augusta - septembra, tak dúfam, že nám to teraz vyjde a dobojujeme to do šťastného konca, držím palec všetkým snažilkám 🙂))