Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@maaaaria moja švagriná, aj kamoška schudli na začiatku tehu cca 7 kg, koli nevolnostiam...jedna síce skončila v nemocke, ale dali jej vyzivu a po dvoch dnoch domov....Obe majú krásnych chlapcov. Nebojkaj sa, babo si zoberie čo potrebuje 😉
@nikushka323 aj ja som nervozna a držíme vám palce 😉
ahooojte dievcence 🙂
tak par dni som tu nebola, muz mal dovo, tak sme boli trosku mimo mesto.
Ako co nove? Idem pocitat 🙂 🙂
@svetlanka101 takze gratulovat mozem ano???? 😉 😉 😉 gratulujeeeem.
No dievcata. ja mam dostat 18.08 mrchu, zatial mam priznaky tehu, tak som zvedava, ci pride mrcha ci nie, ale kiezby neprisla. 🙂
inac u mna pri Nelke to bolo tiez take, ze som kvazi nemala priznaky, az mi vymeskala mrcha, a po tyzdni dvoch mi prisla nadcha a aj horucka, a kasel silny..a som si povedala, radsej si kupim tehu test ved mi meska dva tyzdne, a mala som pocit, ze dostanem mrchu, ale ze ju vlastne nedostanem, taky zvlastny pocit.
Tak ze ked idem k Dr, ze radsej si urobim test, kebyze som tehu, nech mi d apodla toho lieky.
A veru bola som.. 🙂
tak som to zistila..
ziadne nevolnosti nic, ale je pravda, ze som sa nesledovala, lebo to nebolo ako teraz az moc planovane, ale ze kedy pride vtedy pride 🙂
co sa tyka nevolnosti , tak mna len napinalo na vracanie, asi od 6 tt do 10tt... ale nevracala som, snad mozno raz/. citlivost na pachy unava, trosku nervozita, ale potom uz dobre, az na konci tehu mi puchli nohy..
Takze ozaj je to individualne..
ako pisete aj take veru poznam, ze kamoska vracala male aj tak pekne rastlo a vyvijalo sa.. 🙂
Drzim VSETKYM PALCE.
@lienka2407 jejeee takze som sa zmylila, hej?
tak si 24.07?
moja Nelka je 28.07 😎
inac mna tak pycha v podbrusku, mam silnejsi vytok. Mam unavu,. mam nevolnost taku na zaludku, ale skor vecer ako cez den alebo rano, a taky vnutorny pocit.
ale rpsia zatial nemam naliate takze to mi pride zvlastne, ale ani pri Nelke som nemala. co si pamapam az potom neskor v dalsich tyzdnoch tehu.
tak som zvedavaaaaaaa
@skorvankova drzim palce aby mrcha neprisla 😎
a kedy mas termin?
@cathuska držím palce aby neprišla 🙂 mne ma prísť 14.8. dufam že nepríde...A ake máš príznaky?
@skorvankova inac pozeram, ze aj ty mas 4 rocne dieta 🙂
mas synceka?
ja mam 4 rocnu dcerku, Nellku
a je ti jedno asi co bude druhe, sak hlavne, nech je zdrave, ale kebyze si mozes zelat, brala by si dievca do paru, ci?
ja by som aj chlapca, pre to, nech aj to zazijem, ze syn 🙂 🙂
ale zase dievcatko, predsa mam veci po Nelke, hracky, atd.
takze zve 🙂 davko ..
@skorvankova moja zlata, drzim palce. 🙂 🙂 🙂
tak mam priznaky, pisala som .. skoro vsetky, okrem prs. 🙂
a TY????
@lienka2407 inac to je zvlastne s tymi ovulaciami, ze ako niekedy neskor dojdu.;
No nic ak by som tento cyklus nebola TEHU, tak si kupim i ja OVU TESTY uz 😀
a budem poctivo sledovat.
@cathuska mám 4 ročného syna Šimonka, aprlovčatko 😉
mne je nejak jedno že či to bude dievča, alebo chlapec...ako píšeš hlavne nech je zdravé...
Ja mám príznak že ma neskutočne bolia kríže, a to ma aj pri malom boleli, hned na začiatku a potom mávam tak zhruba 4 dni pre MS hnedý výtok a teraz nič, ale boli sme aj na dovolenku v Chorvátsku, tak či to nemám nejak narušené z tej zmeny...
@monilik ahoj, dakujem 🙂 a ty ako? Snazite sa ci uz sa zadarilo?
@skorvankova dakujem, napodobne 🙂 strasne som zvedava ci a kedy to vyjde 🙂
@skorvankova tak uvidime. Velmi drzim palce.
@svetlanka101 no podla mna sa hniezdite 🙂
ahoj .... no ja som s Luckou vracala az po 13 tyzdni ako som sa vratila z nemocnice.... to som ani nevedela ze som tehotna
...teraz citim take cudne bolesti v podbrusku take jemne ako ked pred menstruaciou ....totalne sa mi chce spat...keby nemusim ani nevstanem z postele a spim od rana do vecera a naopak a to ja nie som spachtostovsky typ....je mi cudne od zaludka -skor tak v krku taku gucu mam ...stale cikam a pijem vela vody ... ozaj a vcera som sa sprchovala a co rok nekojim mi po sprchovani tiekla z prsnikov priesvitna voda.... 😕 .... ovulkova hlienovitost nikde ...... kramy mam mat 22. tusim tak uvidim ...mozno je to len vsugeracia akoze priznakov a kazdy mi doma leze na nervy 🙄 😀
idem spinkat kym sa lastovicka nezobudi cavte babeny 🙂

@manucao styri mesiace,predtym rok..ale ten rok bol taky,ze som to nechavala na nahodu..teraz cielene styri mesiace cez ovu..teda iba tri,lebo prave tento posledny sme tri dni mimo ovulky zhodou pracovnych povinnosti a vyslo to,sranda 🙂
skus riesit doktorov,lebo my sme po roku boli objednany na spermiogram a prave par dni pred tym sme zamiesili :D a kamoska bola nahlasena do car a tukli to na posledny mesiac pred navstevou 🙂 to je psychika