Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@cejara no my sa budeme snažiť až od augusta veľmi by som chcela aby sa to narodila na určitý dátum ale to je asi nemožné ☹ ale tak aspoň začiatok mája by ma potešil 🙂
@ingmiriama aj si sa už začala nejako "špeciálne" stravovať? Ja si hlavne odšťavujem každý deň ovocie a zeleniu, snažím sa pravidelne stravovať, jem kyselinu listovú a vitamíny ladyvita, pijem veľa minerálky - nesýtenej, každý deň mlieko, syry... teda všetko to, čo som bežne nejedla... 😀 hlavne zeleninu a mlieko 😀
@cejara nesnažím sa ....mne sa prvé podarilo mesiac po vysadení HAK...tak si myslím že nebude problém otehotnieť no kojím možno v to mi bude brániť ...ani počas tehotenstva som nejedla kyselinu listovú vôbec...a stravovala som sa potom trocha zdravo ale bola som pažravá 😀
@ingmiriama no my tiez planujeme majove babatko ale vyslo by to az koncom maja kedze v auguste mame svadbu tak az po nej a ci to vyjde hned je vo hviezdach 🙂
@lienka2407 ja som to konzultovala s mojou lekárkou a povedala že najlepšie je milovať sa zo zadu a ležať na bruchu dve hodiny proste žiadne sprchovanie a čas je najlepší 12 až 18 deň od začatia menzesu 🙂 tak to budeme praktikovať ale prvé sa podarilo podľa plánu 🙂
ja ide m1.7 k lekárovi a verim, ze mi pani doktorka povie, už môžete 🙂 hned vysadím HAK a ideme nato 🙂 snád na konci leta to bude, kyselinu listovú nejem lebo si ju doplnam zatial v prirodnom stave jem vela salatu listového denne 🙂
@lienka2407 ja uz cakam babo a snazili sme sa iba 3 tyzdne a zadarilo sa mne doktor povedal aby sombrala vitaminy Femibion Kyselina Listova a vzdy ak budete mat sex daj si pod zadok vankus alebo aj Dva aby si mala panvu vyssie ako stale.to pomoze fakt a hlavne musis byt Kludnaaaaa
@kotatko1232 jeej ty si zlata dakujem za radu no sama som zvedava ci nam to vykde hned 🙂 blahozelam k babatku a prajem prijemne tehulkovanie 🙂 no a femibion zacnem uzivat tiez ale este beriem forcapil na vlasy tak ked doberiem zacnem 🙂
@lienka2407 sice az teraz vidim ze uz si takmer pri konci drzim prsty nech vsetko dobre dopadne a budete mat krasne zdrave babo 🙂
@kotatko1232 ta predchadzajuca sprava bola pre teba 🙂
@lienka2407 DAKUJEEEM no dufam ze aj vam sa to tak skoro podarii a ze budete mat hned 2 babetka aby ste boli Stastnučkyy 😀
@kotatko1232 a kyselina listová neni aj vo femibione?
Ahojte tak sa pridavam chceme pre nasho drobca sestricku pre niekoho mozno skoro ale nas maly je pohodak 🙂 Pri malom sa nam to podarilo na 3x... ku koncu som uz davala vankus po zadok ani sa pomaly nepohla napchala som muza E vitaminom a cuduj sa svete otehotnela som podla doktora na 20den cyklu takze treba na to hlavne s chutou a nestresovat 🙂
@ja1985 poradim ti alchemilkovy caj upravi ti cyklus 😉
@inngrid ano je ja ju beriem
Ahojte baby pridavam sa k vam my sa tiez pustame do levelu 2 uz mame doma rocneho chlapca a chcely by sme pre neho sestricku kym sa nam prve dieta podarilo trvalo to 3 roky kde som podstupila aj umele opl.ale zo zlym koncom a nakoniec sa nam to podarilo priridzenou cestou tak hadam to tentoraz nebude tak dlho trvat momentalne mam 12 dni do mrchy tak sa uvidi ako sme na tom 🙂
@kotatko1232 bereiš kyselinu listovú aj femibion ? nestačí len femibion brat? 🙂
@petuska123 ahoj Petruška ja som tu tiež taký nováčik 🙂 tak sem tam môžeme popísať snád sa zadarí ešte do konca leta 🙂 a na vianoce budeme všetkým rozprávať aký čakáme zázrak 🙂
@inngrid mas 3 druhy femibion prvy je Kyselina Listova,2 je fembibion-800 to beries do 13tt a potom mas Femibion-400 to beriem teraz to je od 13tt do konca tehotenstva+ este ako kojis ... 🙂
@kotatko1232 aha ja som nasal iba femibion 800 a femibion 400, ten femibion kyselina listová som nenašla, a písali ze ten ktorý sa berie do 13tt, ten femibion 800 je vhodny aj pred tehotenstvom nestačil by ten jet am nejaký rozdiel nevieš?
@kotatko1232 ty si asi myslela tieto 3 http://www.najlekaren.eu/search.php?orderby=pos... - ale ako pozerám prvá a tretia su velmi podobné len podla textu je tam rozdiel v tej jednej latke, ktorá rozpúšta inym spôsobom kyselinu listovú, vidim, ze ty uz si tehu ktorú uzívala si na začiatku?
@inngrid tam mas potom ine vytaminy v tom. ked si tehotna tak mas ine a ked iba sa znazis tak mas ine aby ti posilnilo vajecniky 🙂
@kotatko1232 ok, ale prvý aj tretí su v popise pred tehotenstvom az do 12tt 🙂 ty si ktoré z nich uzívala?
@inngrid ja som uzivala z kyselinou lystovou
http://www.femibion.cz/produkty/femibion-1-bez-...
potom od 12tt beriem stale az do porodu toto
http://www.femibion.cz/produkty/femibion-400
@kotatko1232 super kupim aj ja tento tyzden 🙂
@inngrid kuup a minimalne 2 mesiace musis brat ale aj snazit sa uz mozete.ale nezabudni ten vankusik pod zadok aby bola panva dooost vysoko 🙂
@kotatko1232 určite to budem riešiť a dávala si 1 či dva a čitala som, ze nie je dobre po sexe hned sa ist spršit ze radšej ostať lezať ide oto ostať lezat aj 30 min s vankúšikom pod pánvou 🙂
@inngrid rano a vecer po jednej.a nemusis 30 min staci 15min.a presne nie hned sprskovat
@kotatko1232 som myslela ze tam sa dáva 1 denne 🙂 no som zvedavá o mesiac začíname 🙂
@inngrid no ale tam mas letacik tak si potom pre istotu precitaj 🙂 ja som uz od dnes 9 mesiac 35tt este 4 tyzdne a mala by som rodit 🙂 vies ako sa bojim juj.

@aduliak
@ingmiriama ďakujem Vám a ak sa snažíte aj vy, všetkým vám budem držať palčeky 🙂