icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

inngrid
12. jún 2013

@biba moc sa tešíme a gratulujem 🙂 daj info čo je to poctivo sa snaziť 🙂

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid no hladkam ju stale ked ma kopne a ako krasne citim nozku a niekedy aj rucku ale to uz dole pod bruskom. ale v noci je betarka ja si lahnem na lavu stranu a ona sa puci na pravu a do vtedy to bude robit pokial sa neotocim.a to ako keby mi sla vyskocit z bruska 😝

inngrid
12. jún 2013

@kotatko1232 inak ja som niekde čítala ze jedna satrana pre detičky na lezanie nie je vhodná tak to bude asi tá lava 🙂

kotatko1232
12. jún 2013

@biba Gratulujeeeem Maminaaa 😀

petuska123
12. jún 2013

@biba gratulujem na kolky den si si robila test?

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid no asi to bude ta.lebo tak sa velmi puciiii a tlacii.dnes si idem kupit zase magnezium lebo mi uz konci aj na Brusko kremik aby som nemala Srije

biba
12. jún 2013

@inngrid no co je poctivo sa snazit? od skoncenia mrchy som sa sledovala, a v dnoch ked som mala vytok naznacujuci ovulku (co bolo v mojom pripade asi 4-5 dni po mrche) sme sa opat snazili a potom uz len tak normalne, cc 5x do tyzdna 🙂 a sup, bolo to. . .

biba
12. jún 2013

@petuska123 no ja som veeelmi nedockava, tak sa testujem asi od 5-6 dna po predpokladanom oplodneni 😀 vsetky maminy ma tu presviedcali, ze sa nema sledovat a nemam byt hakliva, no ja som to uz tusila z reakcii tela 🙂 len testy nic neukazovali, az dnes rano 🙂

inngrid
12. jún 2013

@kotatko1232 a magnesium môžeš v tehu či je nejaké špeci pre tehu? a ktorý kremik si mala na bruško? hned si od začiatku natierala? aj prsia či len bruško 🙂

inngrid
12. jún 2013

@biba
jéééééééj to je super, moc sa teším partnerovi si uz oznámila? rodičom? ako si im povedala či ako sa chystáš? 🙂 je to krásna správa na rano hehe

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid no magnezium musim brat aby som skor neporodila ale to sa berie iba do 37tt aby sa potom Maternica pripravila na Porod, a kremik pouzivam Elastiq-Q no ja si natieram Brusko,Prsia,Stehna ,Zadok ale hlavne Bursko a Prsia..

inngrid
12. jún 2013

@kotatko1232 magnesium iba do 37tt som nevedla, hneď som múdrejšia vdaka 🙂 pozriem ten krémik spokojná si bola? ako často natieraš?

inngrid
12. jún 2013

@kotatko1232 uz vidim 2x denne doporučujú 🙂

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid ano rano a vecer.ale ked mi tvrdne brusko tak si dam aj poobede 😝

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid ale ano spokojna som.a vzdy ked sa osprchujem takze rano a vecer 🙂

inngrid
12. jún 2013

@kotatko1232 super, idem pozrieť ešte ten vitamin E pre chlapov a magnesium pýtaš nejaké špeci či ani nie normal lebo viem, že niektoré vitamin tehule nemôzu )

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid Magnesium Oxide 420mg -to je najlepsie asi 🙂

inngrid
12. jún 2013

@kotatko1232 čitam tu ale aj názory lekárov ktorý to moc nedoporučujú ze dieta môze byt potom svalovo pomalšie aj pri kojení aj pri pôrode aj pri pohybe čítala si o tom?

inngrid
12. jún 2013

@kotatko1232 kolko si ho dávaš?

cejara
12. jún 2013

@biba gratulujem!!!! my sme na tom podobne. nam sa podarilo tiez na prvy krat. podla mojich skromnych vypoctov by som mala byt v 5tt 🙂

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid 2x denne

kotatko1232
12. jún 2013

@inngrid no neviem mne doktor povedal ze ten je asi najlepsii.tak ho beriem uz asi 3 mesiac.

ewisam
12. jún 2013

Hlasim sa do partie a tajne dufam, ze sa nam to v auguste podari 🙂

biba
12. jún 2013

@inngrid TAk zatial to viem len ja, vy a moje dve naj kamosky, partnerovi to chcem oznamit az ked budem to mat potvrdene od lekara, dam mu taku malu skatulku, v nej mini tenisky, ci dudlik, vysledky testov a ta. . . caka ho operacia oci, takze toto bude mat ako odmenu 😀

biba
12. jún 2013

@cejara tak vam tiez gratulujem, my by sme mali zatial byt v dva 1/5 🙂 asi

inngrid
12. jún 2013

@ewisam vitaj 🙂 ja dufam, že už v júli budme optimistky tu máme dve kočky čo sa im skoro hneď zaradilo 🙂 musime štafetu prebrať 🙂

inngrid
12. jún 2013

@cejara jééééééééj super gratulujem

inngrid
12. jún 2013

@biba jééééééééj to je krásne, neboj my nikomu nič nepovieme ako v hrobe to tu je 🙂 a rodičom? ja som vzdy uvazovala či to rodičom poviem az po 12tt alebo pred 🙂 znamym priatelom určite po ale rodine hm? ty ako planuješ?

inngrid
12. jún 2013

@biba a neviem si predstaviť ze partnerovi nepoviem kolko budeš čakať? 🙂

biba
12. jún 2013

@inngrid Tak ja pockam do 19.6. vtedy ma operaciu, je to tyzden, dovtedy si potvrdim na testoch tehotenstvo, skocim lekarovi a pekne mu to oznamim a rodicom, asi koncom jula, chcem si to nechat chvilku pre nas a az potom s tym ist na svetlo, predsa len prve tyzdne su take neiste. . . a ja vzdy hram na istotu 🙂