icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

11miska07
18. sep 2013

@cathuska aka nova fotocka, som Ta na prvy pohlad nespoznala 😉 uz som veeelmi zvedava na info od Teba a silno drzim paste, nech mrcha nepride. Ja som tiez nervozna, bo cakam v piatok a tiez silno dufam, ze nepride. Drzime siiilno si palceky 😀 tfuj-tfuj-tfuj

beruska2327
18. sep 2013

@skorvankova no iba standardne ms priznaky, nic viac... nuz, mozno si pockam na vianocny darcek 🙂 🙂 🙂

cathuska
18. sep 2013

@mischelin ahoj moja, tak MS zatial nikde 😵 priznaky mam, aj prsia citim, takze tehu to stale moze byt...

vecer boli dve kvapky na nohavickach ale skor take nie cista krv akoby spinenie len, a dnes rano na toaletaku..

inac nic.. takye ja tak dufam, ze to je uhniezdovanie 😵 😵

kiez by to tak bolo..

cathuska
18. sep 2013

@11miska07 dakujem Miska.. si zlata.-. tak ja dufam, ze MS nepride, lebo citim sa ako tehu tak uz by ma to nahnevalo kebyze to tak nebude, lebo sa to podoba ako pri Nellke ked som bola v zaciatkoch, aj nadchu mam tak isto..

juuj.

a tebe drzim prsty , aby v piatok nedosla....

cathuska
18. sep 2013

@skorvankova andelku, drzim prsteky silno do dalsieho cyklu a hovorim, ak by som bola netehu teraz, kupujem i ja ovu testy 😵 😵 😵 😵

cathuska
18. sep 2013

@mischelin drzim palce u dokiho. 😵 😵 😵 😵

aaa mozno to mam presne ako si mala ty..
kiez by to tak bolo...tfuj tfuj tfuj..

luckalucka83
18. sep 2013

@cathuska
Ja som tiez na Teba od rana myslela a bola som cela nedockava, kym nezapnem pocitac, ze co noveho u Teba 🙂
Tak podavaj priebezne spravy a velmi Ti zelam, aby to boli dve ciarky a po mrche ani chyru ani slychu 😉

luckalucka83
18. sep 2013

@skorvankova
Ja som tiez kupila ovu testy a som z nich somar, uz 3 dni mi svieti aj druha ciarka silna ako ta kontrolna tak neviem kedy je najlepsie sa vrhnut na muza / nechcem ho vystrasit 😀

cathuska
18. sep 2013

@luckalucka83 Lucy, si zlata 😵 😵 😵 dakujem, tak ja dufam silno, ze MS nepride..

cathuska
18. sep 2013

inac na nervy je toto cakanie a necakanie na MS, ako pozname vsetky snazilky, ze?

snazim sa na to nemysliet, ale sledujem sa, nakolko vieme ze brucho pri tehu pobolieva podobne ako pred MS takze vsetko je 50:50 ..

ALE SOM SI povedala, ze DOPADNE TO AKO MA DOPADNUT..

zelame si velmi babatko aj my s manzelom, aj nasa dcerka, ale pride vtedy, kedy ma prist.

Veeelmi veeeerim, ze to je uz teraz, ze uz je zarodok v mojom brusku..

ale keby nahodou nebol, s vervou pojdeme do dalsieho cyklu, ale uz s ovu testami 😵 😵 😵

beruska2327
18. sep 2013

@cathuska este si netestovala? cvicis si trpezlivost? 😀 😀 😀 mas moj obdiv, ze si to vydrzala

cathuska
18. sep 2013

Babulky, inac, viete co ma prijmelo uvazovat nad tym, ze tento treti cyklus to mozno vyslo?

Tentokrat som mala ozaj aj po skonceni ovulacie taky silnejsi vytok, ... co som v takej faze cyklu nemavam...

a potom ta nadcha prisla..

prosto rovnako ako U nelky ked bola tehu. preto mam dojem, ze som..aj ked sme to vtedy neplanovali, nesledovala som sa, ale ked si spatne potom spominam, tak ano mala som taky ten akoby ovulacny vytok od ovulacie az do zistenia ze som tehu 😵 😵 som si robila vtedy test ked mi tyzden meskala mrcha, vtedy som nemala tak uplne nacass ako hodinky, zvykla mi meskat par dni, ale vtedy som proste citila akoby mam dostat MS, prsia , brusko vsetko.. ale do toho tam bol ten vytok a to mam aj teraz

takze dievcatka, ja duuufam, ze nedostanem..

len ked by hej, tak ideme dalej 😵 😵spolu snazilkovat vsetky.

cathuska
18. sep 2013

@beruska2327 zlatik netestovala som, lebo prosto uz sa mi nechce, pockam ci dojde MS, ak ma dojst dojde, ak nema nedojde..

ja verim, ze nedojde, ja mam nacas kazdy mesiac uz asi rok, 18 mrchu.

takze ak by dnes nedosla, ani zajtra pozajtra, tak to by znamenalo ze mozno som,a vtedy si kupujem test takze ak nedostanem dnes ani zajtra KUPUJEM TEST A TESTUJEM. 😵 😵 😵

a ak dostanem, PONADAVAM SI A IDEM DALEJ. 😀 😀

cathuska
18. sep 2013

len ked nahodou dojde mrcha, skoda, ze sa nedaju potom pomazat tie posledne prispevky 😀 😀 😀 😀

mischelin
18. sep 2013

@cathuska taaak, ja som naspat od dokiho, vsetko je ok 🙂 spinenie vraj bolo uhniezdovanie,lebo teraz je vsetko ciste 🙂 takze som oficialne tehulka 🙂 a tebe drzim palce 🙂

11miska07
18. sep 2013

@mischelin
@cathuska babule a kedy ste mali poslednu mrsku? Nech sa viem porovnat. Juuj, fakt je to nenormalne cakanie. Mischi, Tebe blahozko a my s cath si budeme drzat prsty, nech sa pridame 😵

cathuska
18. sep 2013

@mischelin gratulujem TEHULKA. 😵 😵 😵 Nech mas staastne a krasne tehotenstvo a nech dcerka je rada, ze bude surodencek. 😵

ja dufam, ze sa pripojim k tebe 😵

@11miska07 ja mavam mrsku vzdy 18teho. Takze 18 augusta..........som mala.... no a dnes dufam, ze nepride... juuuujjjjj

cathuska
18. sep 2013

@11miska07 hehe tak dufam, ze sa pridame k Misch 😵

aadulik2110
18. sep 2013

ahojte, kedysi som sem písala, že aj my sa v lete začneme snažiť... aj sme sa začali v júli - posledná mrška bola 9. 7. a v auguste som už vedela, že som tehu 🙂

cathuska
18. sep 2013

@aadulik2110 jejeee gratulko. 🙂 🙂 🙂

aadulik2110
18. sep 2013

@cathuska ďakujem 🙂

luckalucka83
18. sep 2013

@aadulik2110
vav tak to bolo rychle,
gratulujem 🙂

aadulik2110
18. sep 2013

@luckalucka83 no aj s prvým sme sa začali snažiť v auguste a v septembri som už bola tehu 🙂 druhé som nečala, že bude na prvý šup....

luckalucka83
18. sep 2013

@aadulik2110
tak to je parada, stastna to zenuska 🙂 duper, tesim sa s vami
nam sa maly tiez podaril na prvy sup, som ani nevedela ako, ale toto druhe zjavne na seba necha cakt, toto je uz 5 ty mesiac, co skusame ale bocian zatial ku nam netrafil 😕

aadulik2110
18. sep 2013

@luckalucka83 no veď práve, hlavne čo som si tu čítala jednu diskusiu, kde sa rozoberalo, že prvé bolo na prvý šup a druhé.... niektoré aj 8 mesiacov čakali.... tak práve preto som bola prekvapená a možno sa bocianovi pokazilo GPS... dúfam, že sa čoskoro budete tiež tešiť z // 🙂 držím palce
a pre všetky niečo na odľahčenie:

https://www.youtube.com/watch?v=fYABMasH3kM
cathuska
18. sep 2013

Tak zatial mrcha nedoslaaaa...

Duuufam, ze nedojdeeeeee

adhinka23
18. sep 2013

@cathuska Ahoj 🙂 chcem sa Ťa spýtať, pri možnom tehotenstve niektoré ženy dostanú nádchu ? Ráta sa tam tiež bolesť hrdla a to, že sa človek cíti ako zdochnutý ? 😀
Inak prajem Ti, aby si bola tehuľka a všetko bolo OK 🙂

cathuska
18. sep 2013

@adhinka23 ano moja rata sa aj hrdlo..atd napr mam zimnicu atd ..pri nelke som takto mala v uvode

11miska07
18. sep 2013

@cathuska nedojde 😉 silno, silno drzim paste

mischelin
18. sep 2013

@11miska07 13. augusta, ovulka bola 24- 25.8. a uz 4.9. mi test ukazal // 🙂 ja mavam cykly 27 ale raz za cas 25 a neviem, ci to nebol tento pripad 🙂lebo som mala ovulku uz 11- 12 den