Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@skorvankova no iba standardne ms priznaky, nic viac... nuz, mozno si pockam na vianocny darcek 🙂 🙂 🙂
@mischelin ahoj moja, tak MS zatial nikde 😵 priznaky mam, aj prsia citim, takze tehu to stale moze byt...
vecer boli dve kvapky na nohavickach ale skor take nie cista krv akoby spinenie len, a dnes rano na toaletaku..
inac nic.. takye ja tak dufam, ze to je uhniezdovanie 😵 😵
kiez by to tak bolo..
@skorvankova andelku, drzim prsteky silno do dalsieho cyklu a hovorim, ak by som bola netehu teraz, kupujem i ja ovu testy 😵 😵 😵 😵
@cathuska
Ja som tiez na Teba od rana myslela a bola som cela nedockava, kym nezapnem pocitac, ze co noveho u Teba 🙂
Tak podavaj priebezne spravy a velmi Ti zelam, aby to boli dve ciarky a po mrche ani chyru ani slychu 😉
@skorvankova
Ja som tiez kupila ovu testy a som z nich somar, uz 3 dni mi svieti aj druha ciarka silna ako ta kontrolna tak neviem kedy je najlepsie sa vrhnut na muza / nechcem ho vystrasit 😀
@luckalucka83 Lucy, si zlata 😵 😵 😵 dakujem, tak ja dufam silno, ze MS nepride..
inac na nervy je toto cakanie a necakanie na MS, ako pozname vsetky snazilky, ze?
snazim sa na to nemysliet, ale sledujem sa, nakolko vieme ze brucho pri tehu pobolieva podobne ako pred MS takze vsetko je 50:50 ..
ALE SOM SI povedala, ze DOPADNE TO AKO MA DOPADNUT..
zelame si velmi babatko aj my s manzelom, aj nasa dcerka, ale pride vtedy, kedy ma prist.
Veeelmi veeeerim, ze to je uz teraz, ze uz je zarodok v mojom brusku..
ale keby nahodou nebol, s vervou pojdeme do dalsieho cyklu, ale uz s ovu testami 😵 😵 😵
@cathuska este si netestovala? cvicis si trpezlivost? 😀 😀 😀 mas moj obdiv, ze si to vydrzala
Babulky, inac, viete co ma prijmelo uvazovat nad tym, ze tento treti cyklus to mozno vyslo?
Tentokrat som mala ozaj aj po skonceni ovulacie taky silnejsi vytok, ... co som v takej faze cyklu nemavam...
a potom ta nadcha prisla..
prosto rovnako ako U nelky ked bola tehu. preto mam dojem, ze som..aj ked sme to vtedy neplanovali, nesledovala som sa, ale ked si spatne potom spominam, tak ano mala som taky ten akoby ovulacny vytok od ovulacie az do zistenia ze som tehu 😵 😵 som si robila vtedy test ked mi tyzden meskala mrcha, vtedy som nemala tak uplne nacass ako hodinky, zvykla mi meskat par dni, ale vtedy som proste citila akoby mam dostat MS, prsia , brusko vsetko.. ale do toho tam bol ten vytok a to mam aj teraz
takze dievcatka, ja duuufam, ze nedostanem..
len ked by hej, tak ideme dalej 😵 😵spolu snazilkovat vsetky.
@beruska2327 zlatik netestovala som, lebo prosto uz sa mi nechce, pockam ci dojde MS, ak ma dojst dojde, ak nema nedojde..
ja verim, ze nedojde, ja mam nacas kazdy mesiac uz asi rok, 18 mrchu.
takze ak by dnes nedosla, ani zajtra pozajtra, tak to by znamenalo ze mozno som,a vtedy si kupujem test takze ak nedostanem dnes ani zajtra KUPUJEM TEST A TESTUJEM. 😵 😵 😵
a ak dostanem, PONADAVAM SI A IDEM DALEJ. 😀 😀
len ked nahodou dojde mrcha, skoda, ze sa nedaju potom pomazat tie posledne prispevky 😀 😀 😀 😀
ahojte, kedysi som sem písala, že aj my sa v lete začneme snažiť... aj sme sa začali v júli - posledná mrška bola 9. 7. a v auguste som už vedela, že som tehu 🙂
@aadulik2110 jejeee gratulko. 🙂 🙂 🙂
@cathuska ďakujem 🙂
@aadulik2110
vav tak to bolo rychle,
gratulujem 🙂
@luckalucka83 no aj s prvým sme sa začali snažiť v auguste a v septembri som už bola tehu 🙂 druhé som nečala, že bude na prvý šup....
@aadulik2110
tak to je parada, stastna to zenuska 🙂 duper, tesim sa s vami
nam sa maly tiez podaril na prvy sup, som ani nevedela ako, ale toto druhe zjavne na seba necha cakt, toto je uz 5 ty mesiac, co skusame ale bocian zatial ku nam netrafil 😕
@luckalucka83 no veď práve, hlavne čo som si tu čítala jednu diskusiu, kde sa rozoberalo, že prvé bolo na prvý šup a druhé.... niektoré aj 8 mesiacov čakali.... tak práve preto som bola prekvapená a možno sa bocianovi pokazilo GPS... dúfam, že sa čoskoro budete tiež tešiť z // 🙂 držím palce
a pre všetky niečo na odľahčenie:
Tak zatial mrcha nedoslaaaa...
Duuufam, ze nedojdeeeeee

@cathuska aka nova fotocka, som Ta na prvy pohlad nespoznala 😉 uz som veeelmi zvedava na info od Teba a silno drzim paste, nech mrcha nepride. Ja som tiez nervozna, bo cakam v piatok a tiez silno dufam, ze nepride. Drzime siiilno si palceky 😀 tfuj-tfuj-tfuj