icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

adhinka23
14. okt 2013

@skorvankova OK Maťka, tak pozitívne 🙂 je to ťažké, ale musím. Je to zaberák, to máš teda pravdu. My teraz pôjdeme tiež do tretieho. Inak táto stránky a vy ženy dávate človeku normálne energiu. Je super mať toto všetko k dispozícií 😝 .

cathuska
14. okt 2013

@skorvankova takze tie ovu testy pomohli?
🙂
Nuz ja som nemala. Tak uvidime snad to vyslo. Juuuj
Drzim prsty u doktora.

@adhinka23 drzim prsty. Mame dostat rovnako mrchu tak som zvedavaaaa.

skorvankova
14. okt 2013

@adhinka23 a kto by nám dodal tu energiu, ked nie same sebe navzájom? Asi nie manželia 😎 Teda aspon ten moj nie 🙂

skorvankova
14. okt 2013

@cathuska áno pomohli, ja som si myslela že mávam ovu okolo 16DC a mala som 13-14...aj ked minulý mesiac sme snazilkovali aj tieto dni a nič.
@cathuska
@skorvankova kočky ja sa na vás spolieham že budete tam kde ja :D

adhinka23
14. okt 2013

@cathuska
@skorvankova dievčence uvidíme teda ako dopadneme, Maťka ty si jasná 😀, ty už si za vodou . A nám zostáva už len čakať.
Ovu testy sú super, dosť pomôžu. Ak nám to tento tretí cyklus nevyjde, nerobím ani testy ani nemeriam BT, nechám to tak - radšej 😎

cathuska
15. okt 2013

ahojte

@skorvankova -inac ja ovu som si myslela, ze mavam medzi 13-16 nejako vtedy bez testu som si tak myslela, tak uvidime. snad to vyslo.
@adhinka23

tak Martinka, mna aj hlava fest boli, a take pocity mam vselijake, uz sa chystam si kupit test , ale pockam este par dni, kym bude meskat MS aspon den a tak si kupim, i ked by som bola prekvapena, keby teraz MS prisla, lebo citim sa tehu.

uvidime.

a ako adhinka pise, Ty uz si za vodou 🙂 teraz sa pridame my dve, dufam, ze uz teraz🙂

ADHINKA, ty moja zlata, drzim ti prstiky, mame to narovnako, som zvedavko 🙂)

cathuska
15. okt 2013

@adhinka23

u nas je to teraz stvrty cyklus🙂

a bez merania BT bez OVU testikov, len tak na pocit, ze plodne dni cca a ovu cca.

Tak drzim prstikyyy 😵

cathuska
15. okt 2013

@skorvankova dobre si to napisala o manzeloch 😵 su zlati mame ich radi, ale su veci, v ktorych sa skor podporime my zeny 😵 😵 😵 😵

luckalucka83
15. okt 2013

@skorvankova
Juj Mati tesim sa s Tebou velmi 🙂
zajtra informuj, co povedal doktor 🙂
Inak tie ovu testy mozno nie su az taka hlupost, ja som mala minuly mesiac pozitivny na 14 dc, tento mesiac sme si to s mm vseko naplanovali na okolo 14 dc, ze rusime navstevy a venujeme sa jeden druhemu a pozitivny test som mala uz na 10 a 11 dc, keby som nerobila testy, urcite to presvihneme 😝

cathuska
15. okt 2013

Babyyy

Mam dve ciarky 🙂))))

Mam dostat 19.teho. dnes som robila test

Huráaaaaaaa🙂))))))

cathuska
15. okt 2013

Ciarka je taka stredne ruzova nakolko este je skoro. Ale je tam🙂. A priznaky mam vsetky.

Takze budem si test este robit dalsie dni.a dufam ze bude silniet🙂.

Drzte mi prsteky zlaticka🙂)).

matazo
15. okt 2013

ahojte kocky, tak si to predstavte, včera poobede dúšik na teste a dnes sa začalo hnedé špinenie a to som dnes 18DPO. Tak tento raz to asi nemalo vyjst ☹ ☹ ☹

matazo
15. okt 2013

@cathuska gratulujeeem , tak aj ty si sa dočkala 😀 😀

skorvankova
15. okt 2013

@cathuska CIKULKAAAAA supeeeer veľmi sa teším, až mám zimomriavky :* Velmi gratulujem a držím palce 😵 😵 😵
Si kamoška, nenechala si ma v tom samu.

skorvankova
15. okt 2013

@matazo je mi to ľuto moja, presne toto som ja mala pred dvoma mesiacmi. ☹ držkám silno palce na budúci cyklus a máš iba špinenie?

skorvankova
15. okt 2013

@adhinka23 no dúfam že dopadneš ako @cathuska 😉

skorvankova
15. okt 2013

@luckalucka83 dakujem moja a ktory DC si teraz ty?

matazo
15. okt 2013

@skorvankova ano zatial len to, je to bledo hnedé tak na 1 intimku,ale spustilo sa to len pred chvílou, tak uvidím.... som z toho na nervy, ale ked to tak je, asi to nie je uplne v poriadku, čo už... ☹ ☹ ☹

skorvankova
15. okt 2013

@matazo ktorý si DC?

cathuska
15. okt 2013

@skorvankova 🙂)) teraz budem ciarky kazde rano sledovat. Dufam, ze budu silniet🙂). Ty kedy ides k dokimu? Jaj moja sak to ak to bude vsetko oki v co pevne veriim nam vychadza takmer na den presne🙂

cathuska
15. okt 2013

@matazo dakujem moja.
Dufam ze ciarocky budu silniet a bude to oki.🙂

A to co mas ty moja pozname snazilky.......drzim prsty do dalsieho cyklu..

cathuska
15. okt 2013

@matazo mojaaaa ale teraz to citam o dusiku...zlatko ale ved to moze byt hniezdenie ci nie? Ako to mas s DC?

cathuska
15. okt 2013

@skorvankova martinka inac ja mam dostat 19teho. Takze dost skoro mi ciarky ukazalo. Ale priznaky mam vsetky. Tak snad ciarka bude stale silnejsia🙂.

Velmi v to verim......aaa som stastna ze nam vyslo spolu..🙂))

skorvankova
15. okt 2013

@cathuska bože moja, ja by som bola šťastná keby nám to obom vyšlo...ako som už písala, máme veľa toho spoločného 😉 ja som mala dostať 12 a test som robila 8.10. a už boli //, ale na další den iba o trošku silnejšie, potom další dosť silnejšia a další rovnaka ako predtým a teraz celkom silná. a ovu testy si robím každý den, mám ich veľa a tie už sú až bordové 😵 Ano idem k dr. pred dvoma mesiacmi som sa objednala na prev. prehl. a vyslo to práve na teraz 🙂 sranda...Aj ked srdiečko ešte asi nebude vidieť...Moja a podla PM máš aký TP? Ja že 21.6. 😉

matazo
15. okt 2013

@skorvankova dnes 39DC, 18DPO, no podla mna tam mala byť včera už silnejšia čiarka, ak by to bolo OK, nie len dúšik, bol viditelný, ale slabý

matazo
15. okt 2013

@cathuska no to už asi nie, to je moc neskoro na to, 18DPO ☹ ☹

zaira1407
15. okt 2013

@cathuska odpadnem 😀 tfuj tfuj tfuj ...strasne Ti to prajem ! juji 😉

cathuska
15. okt 2013

@skorvankova zlatko drzim prsty u dokiho..aaa je to uzasne ze aj na nas doslo🙂)))a mas pravdu mame dost spolocneho a i deti v rovnakom veku🙂)) a tak celkovo. inac aj nasi muzi su asi podobni som pozerala tvoje fotky a take podobne z nich vyzaruje🙂))
@zaira1407 dakujem moja tak vidiiis🙂))) je to sranda ze konecne zas po styroch rokoch dve ciarky🙂)))
@matazo moja tak ja som zvedava ako s tebou...a ako pokracuje spinenie? Silnejsie ci?

Ja len zhrniem posledna mrcha bola 19.09. Takze neviem presne kolko DPO som nemerala som presne ovulku ale predpokladam ze cca 13 DPO

cathuska
15. okt 2013

@matazo moja ja tomu davam nadej u teba...nerobila si si dalsi testiiik????

cathuska
15. okt 2013

@skorvankova sranda a ja mam dostat 19teho a dnes 15teho som robila a uz boli dve ciarky tiez...aj toto podobne nam vyslo hehe
A pozerala som tu foto testikov co si sem vtedy dala a take iste to mam🙂)

Inac aj ja sok zvykla mat pred MS taky hnedsi vytok a teraz to nemam tak a k tomu tie prsia unava atd takze je to jasne len nech silnie ciarocka🙂)drzim palce u dokiho🙂