Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@skorvankova takze tie ovu testy pomohli?
🙂
Nuz ja som nemala. Tak uvidime snad to vyslo. Juuuj
Drzim prsty u doktora.
@adhinka23 drzim prsty. Mame dostat rovnako mrchu tak som zvedavaaaa.
@adhinka23 a kto by nám dodal tu energiu, ked nie same sebe navzájom? Asi nie manželia 😎 Teda aspon ten moj nie 🙂
@cathuska áno pomohli, ja som si myslela že mávam ovu okolo 16DC a mala som 13-14...aj ked minulý mesiac sme snazilkovali aj tieto dni a nič.
@cathuska
@skorvankova kočky ja sa na vás spolieham že budete tam kde ja :D
@cathuska
@skorvankova dievčence uvidíme teda ako dopadneme, Maťka ty si jasná 😀, ty už si za vodou . A nám zostáva už len čakať.
Ovu testy sú super, dosť pomôžu. Ak nám to tento tretí cyklus nevyjde, nerobím ani testy ani nemeriam BT, nechám to tak - radšej 😎
ahojte
@skorvankova -inac ja ovu som si myslela, ze mavam medzi 13-16 nejako vtedy bez testu som si tak myslela, tak uvidime. snad to vyslo.
@adhinka23
tak Martinka, mna aj hlava fest boli, a take pocity mam vselijake, uz sa chystam si kupit test , ale pockam este par dni, kym bude meskat MS aspon den a tak si kupim, i ked by som bola prekvapena, keby teraz MS prisla, lebo citim sa tehu.
uvidime.
a ako adhinka pise, Ty uz si za vodou 🙂 teraz sa pridame my dve, dufam, ze uz teraz🙂
ADHINKA, ty moja zlata, drzim ti prstiky, mame to narovnako, som zvedavko 🙂)
@skorvankova dobre si to napisala o manzeloch 😵 su zlati mame ich radi, ale su veci, v ktorych sa skor podporime my zeny 😵 😵 😵 😵
@skorvankova
Juj Mati tesim sa s Tebou velmi 🙂
zajtra informuj, co povedal doktor 🙂
Inak tie ovu testy mozno nie su az taka hlupost, ja som mala minuly mesiac pozitivny na 14 dc, tento mesiac sme si to s mm vseko naplanovali na okolo 14 dc, ze rusime navstevy a venujeme sa jeden druhemu a pozitivny test som mala uz na 10 a 11 dc, keby som nerobila testy, urcite to presvihneme 😝
Babyyy
Mam dve ciarky 🙂))))
Mam dostat 19.teho. dnes som robila test
Huráaaaaaaa🙂))))))
Ciarka je taka stredne ruzova nakolko este je skoro. Ale je tam🙂. A priznaky mam vsetky.
Takze budem si test este robit dalsie dni.a dufam ze bude silniet🙂.
Drzte mi prsteky zlaticka🙂)).
ahojte kocky, tak si to predstavte, včera poobede dúšik na teste a dnes sa začalo hnedé špinenie a to som dnes 18DPO. Tak tento raz to asi nemalo vyjst ☹ ☹ ☹
@cathuska CIKULKAAAAA supeeeer veľmi sa teším, až mám zimomriavky :* Velmi gratulujem a držím palce 😵 😵 😵
Si kamoška, nenechala si ma v tom samu.
@matazo je mi to ľuto moja, presne toto som ja mala pred dvoma mesiacmi. ☹ držkám silno palce na budúci cyklus a máš iba špinenie?
@luckalucka83 dakujem moja a ktory DC si teraz ty?
@skorvankova ano zatial len to, je to bledo hnedé tak na 1 intimku,ale spustilo sa to len pred chvílou, tak uvidím.... som z toho na nervy, ale ked to tak je, asi to nie je uplne v poriadku, čo už... ☹ ☹ ☹
@matazo ktorý si DC?
@skorvankova 🙂)) teraz budem ciarky kazde rano sledovat. Dufam, ze budu silniet🙂). Ty kedy ides k dokimu? Jaj moja sak to ak to bude vsetko oki v co pevne veriim nam vychadza takmer na den presne🙂
@skorvankova martinka inac ja mam dostat 19teho. Takze dost skoro mi ciarky ukazalo. Ale priznaky mam vsetky. Tak snad ciarka bude stale silnejsia🙂.
Velmi v to verim......aaa som stastna ze nam vyslo spolu..🙂))
@cathuska bože moja, ja by som bola šťastná keby nám to obom vyšlo...ako som už písala, máme veľa toho spoločného 😉 ja som mala dostať 12 a test som robila 8.10. a už boli //, ale na další den iba o trošku silnejšie, potom další dosť silnejšia a další rovnaka ako predtým a teraz celkom silná. a ovu testy si robím každý den, mám ich veľa a tie už sú až bordové 😵 Ano idem k dr. pred dvoma mesiacmi som sa objednala na prev. prehl. a vyslo to práve na teraz 🙂 sranda...Aj ked srdiečko ešte asi nebude vidieť...Moja a podla PM máš aký TP? Ja že 21.6. 😉
@skorvankova dnes 39DC, 18DPO, no podla mna tam mala byť včera už silnejšia čiarka, ak by to bolo OK, nie len dúšik, bol viditelný, ale slabý
@skorvankova zlatko drzim prsty u dokiho..aaa je to uzasne ze aj na nas doslo🙂)))a mas pravdu mame dost spolocneho a i deti v rovnakom veku🙂)) a tak celkovo. inac aj nasi muzi su asi podobni som pozerala tvoje fotky a take podobne z nich vyzaruje🙂))
@zaira1407 dakujem moja tak vidiiis🙂))) je to sranda ze konecne zas po styroch rokoch dve ciarky🙂)))
@matazo moja tak ja som zvedava ako s tebou...a ako pokracuje spinenie? Silnejsie ci?
Ja len zhrniem posledna mrcha bola 19.09. Takze neviem presne kolko DPO som nemerala som presne ovulku ale predpokladam ze cca 13 DPO
@skorvankova sranda a ja mam dostat 19teho a dnes 15teho som robila a uz boli dve ciarky tiez...aj toto podobne nam vyslo hehe
A pozerala som tu foto testikov co si sem vtedy dala a take iste to mam🙂)
Inac aj ja sok zvykla mat pred MS taky hnedsi vytok a teraz to nemam tak a k tomu tie prsia unava atd takze je to jasne len nech silnie ciarocka🙂)drzim palce u dokiho🙂

@skorvankova OK Maťka, tak pozitívne 🙂 je to ťažké, ale musím. Je to zaberák, to máš teda pravdu. My teraz pôjdeme tiež do tretieho. Inak táto stránky a vy ženy dávate človeku normálne energiu. Je super mať toto všetko k dispozícií 😝 .