Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979 ahoj v pondelok mi doktor potvr tehot ale je este velmi na zaciatku takze bolo skoro na srdiecko. Dnes 5+6 . Na potvrdenie mam ist az 22.aprila tazko mi je v neistote cakat pretoze mam skusenost s potratom tak ....sa bojim.
ahojte kocky tak nevidrzala som do nedele a testla som a tam riadne kolajnice len mi to nejde preniest skusim neskor mam zmiesane pocity nedufala som tak skoro dufam ze to bude vse OK. 😎 😎 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby. Uz som si spravila asi 4 testy a na vsetkych mam slabulinku,ale fakt ,ze slabu druhu ciarku. Moze ist o tehotenstvo?
Som zvedava, ale verim tomu, ze ked boli jasne //, ze by si mala byt urcite tehu 🙂
@eri1212 úkaz foto moja
@eri1212 myslím že to už je tehu...4 testy a // to je podlana jasné
Ale sa to tu v jeden mesiac rozrastlo 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Kraaasa.....no predpokladám že nam to bude trvat ďalších 11 mesiacov ak nie dlshie ...;(
@majuska7979 Chcela som dat aj foto. Len je slabulinka ta ciarocka a na fotke nie je vobec vidiet.
Ja som dnes mala hnedé špinenie, MS má prísť o 4 dni.Mala to niektorá z vás? Čo by to mohlo byť?
hlásim, že ms zatiaľ nikdy 🙂 som 28DC, mám naliate prsia a pupik ako balón, ale to môžu byť aj príznaky pred ms...
Baby od včera mrchujem takže cyklus už druhy mesiac 28dni...
@viwy moja napríklad u mna viem že príde mrcha ak 2,3 dni pred ňou mám počas dňa a v noci návaly tepla....taký pot na mna ide že až...ale to iba tak niekolko krat za deň...zrazu strašne teplo...to už viem že bude mrcha...
@majuska7979 ja som tiež dnes dostala MS ☹ ale ja mávam pravidelné podľa termínu a teraz 4 dni pred.
@bosorkabb asi stres moja...stáva sa ..
@majuska7979 to by som aj ja chcela 😀 aspoň by som vedela kedy dorazí, mne sa tak akurát niekedy pár dni pred ms spraví veľký pupenec na brade a vtedy viem, že za 2,3 dni dorazí, ale teraz ani ten pupenec, tak sa nechám prekvapiť... robila som si test, ale už v piatok a tam nebol ani duch ☹
@viwy a kedy urobíš dalsi test???
@majuska7979 posledné 2 mesiace prišla na 30DC, takže môže byť že ešte dorazí 😖 ak nie, tak skúsim test buď v stredu alebo vo štvrtok, to by bolo kedy tam boli // 🙂 ale neverím!
@viwy drzkam palce x x
Ako dlho už skúšate ?? Nám prve trvalo 11,mes a teraz sme uz dlshienedávali pozor a celý čas nic...akurát 2 mesiac uz ideme naplno a nic ...takže predpokladám že nám to potrva...:(:'(:'(:'(:'(
@janusa139 Kraaasa..gratulujem

@kamylka moja a ty si uz tehulka?? Dobre rozumiem??