Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979 Asi áno, musím prestať myslieť na tehotenstvo, lebo ma porazí.pri prvom synovi sa zadarilo hneď tak som si myslela že z druhým to bude rovnako a nič z toho.
@bosorkabb no Ty aspon vies že pri prvom vám to vyšlo hop sup....ja viem že nam to bude trvat a trvať ...už sa nechranime asi rok a pol.....nechávali sme to na nahodu ak bude bude...a teraz 2mesiace na plno aj ovu testy a nič.....;(.......a svagrina brala antibiotik a antiky a čo otehotnela...i ked jej moc neverim..
@majuska7979 u nás je možno aj to problém že manžel je cez týždeň v Rakúsku a prichádza domov štvrtok večer a v nedeľu odchádza. Držím palce aby si čo najskôr mala na teste // .
Tiez ti prajem to iste..u mna he problem asi ze pracujem a mm tiez na plny uvazok a posledne čo sq dakedy chce to po niekom skakat 🙂🙂🙂 .....ale tak veri tomu ze ten hore vie co robi.....
@majuska7979 ja som si stiahla do mobilu takú aplikáciu ktorá ma sleduje za mňa ja si to tam len zapisujem, super vec je to.
@bosorkabb aj my sme mali prveho takpovediac nahodou...na jednu supu...vobec som necakala ze by som mohla byt tehotna....fajcila som ako duha....chodili sme po krcmach...prste sme zili....bol to sok 🙂 teraz by som maleho za nic nevymenila....chcela by som druhe ale mylsim ze toto tak lahko nepjde...mam stasne cykli poslednu dobu....toho roku som mala ms len dva krat...v januari na 41DC a v marci na 48DC....bola som aj u dokiho bral mi krv zobral cyto...vsetko ok...teraz som 37dc....
@bosorkabb no aspon nemusis tak dlho cakat :D ja som stale taka neista ze co to ma byt...joj ide mi to na nerva....teraz nemam ziadne ptiznaky zeby mala ms prist....co ja viem sem tam ma pychne vo vajecniku....v podbrusku...ale to cely tento cyklus mam take pychnutia, predtym si nepametam zeby ma niekde pychalo...ale to mohlo byt tym ze som to tak nesledoval....asi na 10-14 dc ma trosku pychalo v podbrusku...testovala som sa na 29dc a nic ale to mohlo byt aj skoro...tak cakam....vycsinou pred ms sa mi urobila taka hnusna velka tvrda vyrazka niekde na tvari..vycsinou na brade ..zatial nic...este pockam asi do piatku ked nedojde urobim si test...aked nedojde do pondelka v utorok idem ku dokimu
@bosorkabb a co to je????????????? to ti hovori kedy mas ovu atd???
@1234lubka ahoj, ako čítam, sme na tom úplne rovnako a hlavne ma pobavila "hnusna velka tvrda vyrazka niekde na tvari - brade" to iste mávam aj ja a tento mesiac po vyrážke ani stopa! Som 30DC, tak ešte počkám lebo možno ešte ms dorazí dnes, ale ak nie, tak v stredu robím test... nikdy by ma nenapadlo, že to bude také ťažké ☹
@1234lubka moja zadari sa ked to najmenej budes cakat....tak to funguje...overene...ja som kupila dovolenku all inc dominikanska rep a sla som tam v 10tt....takze to je ako naschal 😎 😎 😎
@viwy joj moja ani ja som si nikdy nemyslela ze to bude taky zdlhavy process otehu??? tak dlho sa snazit a nic to je ako za hriech.....ale co narobime... 😔 😔 😔 a hovoria ze po prvom uz to ide ako pomasle...
@majuska7979 ano , značíš si tam MS, da sa aj teplota,váha a tak.......no a ukazuje ti ovu dni
Volá sa to Menštruaciu kalendár, ako ikonu má ružový diár z bielim kvietkom.
@bosorkabb kde to stiAHNEM?/
@majuska7979 ved viem ako to bolo s prvym :D nikto to necakal nikto sa nesnazil a bum je tu beha po dvore jak divy 🙂 vlastne to bolo ja supu ale to len tak zo srandy som si pomyslela sak aj tak nic s toho nebude normalne som isla hend na vecko do sprchy..vecer do prace ( robila som v bare)...ani by ma nenapadlo ze by som mohal otehotniet,,,az tak raz ze reku si kupim test jak furt nec viem...🙂 teraz uvidim no...vtedy som nemala za take nepravidelne cykli..ale ked doki povedal ze hormony su ok....tak uvidim, ked sa nedostavia tak v utork po velkej noci idem ku dokimu
@majuska7979 ani mňa by to nikdy nenapadlo a hlavne ten môj, to tam bude na prvý šup 😀 a stále nič ☹ nikdy žiadna antikoncepcia a ani tak sa nedarí ☹ a najhoršie je, že švagriná ma 14 dňovú princezničku a v piatok ich ideme navštíviť, tak sa teším, ale zároveň je to ťažké a druhá švagriná ma za mesiac termín... ešte dobre, že mám to moje štvornohé chlpaté treštidlo 🙂
@viwy no ani mne kedze prvy bol hned....ja som uz 37 dc, test som robila pred tyzdnom v utorok...nic....to debilne cakanie...treba si drzat aky taky optimizmus, objednala som si femibion....moj mm hovori ze ked pride tak pride....on si s toho teda tazku hlavu nerobi 🙂musim s i z neho brat priklad 🙂 mudime si drzat palceky 🙂 cloveku stale pomoze ked vie ze nieje v tom sam 🙂
@viwy moja neboj,...zvladnes....ver mi...proste ver ze ten hore to planuje pre nas...ked sa teraz pozeram spat...ze sme sa snazili o drobca 11 mesiacov to som rada ze som neotehu hned....sme si uzili troska sami a ver mi ze ked pride babo to uz neni cas na vela tutu mutu..pridu inne problemy ...jasa tiez musim pozerat na tehotnu svagrinu cakaju 3 ....a vsetko na prvy sup...chapes a toto tehu vraj tabletka nezabrala....comu neverim...stave sa ale nie jej.....ak vies o co tym myslim...a to vraj ma cukrovku..vraj ma iba jeden vajecnik co funguje...a vsetky deti na prvy sup
@viwy no ani ja som nebrala v zivote antiku...iba 2x tabletku po...ale to som bola mlada...a vidis...inne beru antiku a hned otehu...ale tiez poznam ze niektore poantike nemaju pravidelnu a prichadza im tak co 3 mesiace mrcha....takze to je vsetko o stasti...a ja som mala vsetko od mala pod horku...
@1234lubka
@viwy co ma fakt ale fakt tesi ze uz 2 mesiac mam normalne kramy..nemusim sa bat ze pojdem von a zacnem krvacat ako by svinu zabijali....normalne som stastna ako blcha...stastna..toto je 2 mesiac ako pijem ten cajik 10dni pred kramami..a su normalne...vsetky prehliadky u dr..vsetko bolo v norme...dali mi tabletky ktore sa davaju ludom po operacii..fungovali 3 hodiny a potom aj tak vyletelo co malo vyletiet zo mna...takze som rada ze aspon toto je vyriesene a mozem si uuuzivat krasne dni... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 este budem asi musiet kuknut cajik ktory podporuje otehu....
@majuska7979 akyze to cajik pijees? ja som zacala teraz pred 3 dnami alchemilkovy...vraj upravuje cyklus atd...a pomaha zenam po potratoch (co chvalabohu nieje moj pripad) posilnit panvove dno a maternicu....
@1234lubka ja pijem kapsicku pastiersku ale tak nejako sa to vola...to je na silne krvacanie..a zabera a upravil sa mi cyklus na 28dni...odkedy pijem cajik co je 2 mesiac..2 mesiac 28dnovy cyklus...a tak som mala 29,30 az do 33 dakedy..

@majuska7979 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂)