Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979 ta kapsicka nam tu rastie na dvore :D ani som nevedela ze s takto vola my sme to ekdysi ekd sme boli deti volai mysi chvost ci jak...sme to jedli surove jak decka:D
@majuska7979 nie mysi chvost je ina rastlinka 🙂 ale my sme tuto tak volai neviem preco 🙂
@1234lubka no mne zabrala na krvácanie...a vidno že asi aj upravila cyklus...ale znova neviem ako funguje na tehu..či podporuje či nie
@majuska7979 no to neviem povedat, niekde som citala ze v minulosti ked neboli ziadne lieky zeny siahali prave bo bylinkach, nepametam sa ci tam bola spomenuta aj ta tvoja ale alchmilka tam bola, podla mna bylinky pomozu vytvorit dobre prostredie na uhniezdenie, a podobne k otehotnenie uz potrebujes len dobre spermie :P prave my prisla smska ze moj femibion dorazil, zajtra alebo vstredu pojdem po neho a uvidime co to urobi v kombinacii s tym cajom...na jednej strane som citala kde radila jedna gynekologicka skoro kazdej co plabuje tehu uzivat infolic a potom ked meskaju kramy tak femibion.....pripadne len femibion
@majuska7979 vo svojom telefóne máš play obchod a tam.Je to zadarmo.
@bosorkabb diky
@majuska7979 😀 musím sa fakt smiať 😀 sme úplne rovnaké... nikdy antikoncepcia, ale 2x tabletka po 😕 už ma to napadlo či to nie je preto, ale tiež som bola mladá (19) tak snáď nie... zatiaľ ms nikde, keď nepríde cez noc ráno robím test 🙂 už teraz mám strach čo tam bude, aj keď viem, že opäť nič!
@1234lubka od nás z rodiny nikto nevie, že sa snažíme o malé lebo počúvať otázky, tak čo, už? to by som fakt nedala, takže je super, že si tu takto píšeme 🙂 😉 femibion som brala tento mesiac. dúfala som, že mi pomôže, plus s manželom ešte vitamín E a C, keď to náhodou nezabralo, tak si tento mesiac skúsim kúpiť inofolic a čo som čítala, tak robí zázraky 😅
@viwy no vidis sme rovnaké 🙂🙂🙂 ale otehu čoskoro ty už možno si 🙂🙂🙂
@viwy ani od nas, ja naopak budim dojem ze dalsie nechceme....radsej tak ako pocuvat debilne otazky a kedy druhe a bla bla bla...ani tu niesme velmi schovane :D bodla by nejaka sukromna tema :D ja som mm kupila normalne vytaminy duovit, to beru dva tabletky v jednej su vitaminy a v druhej mineraly, a chce ich brat co ma tesi 🙂 on dost fyzicky pracuje na stavbe tak aj tak mu bodnu...ku tomu cigaretka....no co ti poviem 🙂 ja ztaial oskusam ten femibon keby nic skusim infolic tiez som citala vselico nanho 🙂 dnes 38DC....necitim sa nijako...aj ked hladat kazdym dnom nejaky tehotensky priznak je podla mna na prd, kedze sa mi zda ze pri prvom som priznaky zacala pocitovat asi dva tyzdne po pozitivnom teste...to som bola uz asi v 8? 9tt? len viem ze ma boleli prsia casto som chodila na vecko a bola som unavena ze som musela naobed aspon nachvilku ist zdriemnut 🙂 kamoska mi povedala ze pri druhom co uz ma 9tyzdnov do porodu vobec neciti zeby ju bolei prsia co sa jej uz aj mlieko vraj zacina pustat...no neviem 🙂 radsej nehladat ziadny priznak a hotovo 🙂
No baby mne MS skončila včera, čiže v sobotu špinenie, v nedeľu krv a včera už skoro nič.Nejde mi to do hlavy, hlavne to že MS prišli skôr ako obvykle a boli divné.Asi si spravím test aj keď neviem či nieje skoro.
@bosorkabb rob test....a daj vediet..rychlo rychlo som strasne zvedava... 😵 😵 😵 😵 😵 to znie nadejne
@1234lubka no tehu priznaky su ako mrcha priznaky
@1234lubka ak by chceli aj ostatné baby, tak si kľudne môžeme spraviť súkromnú skupinu... ale mne osobne to nevedí, že tu takto píšem kým nemám profilovú fotku 😀 ja ešte stále čakám 31DC a nič, chcela som si dnes robiť test, ale nedala som to, ešte počkám 😅 a myslím, že vitamínky sú vždy super 😉 ten môj nemá nič proti vitamínom, ale sám si ich nevie zobrať 😠 musím mu ich stále pripraviť 😀
@majuska7979 pozri kazdy sme ina ja som na mrchu nemala nikdy nejake extra priznaky...aspon si nespominam, proste prisla, maximalne hnusna vyrazka na brade...aj to nie vzdy...a ked som cakala maleho absolutne som to nerusila..nespominam si zeby ma boleli prsia alebo niekde pychalo pred tym ako som si urobila test....myslim ze som zacala "priznakovat" az potom neskor...ale vlastne cele tehotenstvo som mala super keby mi brucho nenarastlo tak ani v podstate neviem ze som...nazaciaku hej tie prsia, unava, cikanie ale neskor to akosy ustupilo....ani rodit som nevedela ze uz idem :D v porodnici mi povedali ze 1000krat silnejsie priznaky jak na kramy....ja celu noc som sa otvarala nic som nespala...ale reku ked 1000 krat tak 1000krat...a rano jak uz som isla za doktorom ze mam nejake cudne silnejsie bolesti...kukol "domna" a uz som bola na 8cm a hned ma poslal na salu...a do hodky ci pol hodky neviem presne uz bolo po vsetkom 🙂
@1234lubka tak to si mala uzasne tehu a porod...u mna tehu super...do 3 mesiaca som v praci nic nepovedala a baby mi neverili ked som im povedala v 12tt..kedze som cely cas nosila to iste oblecko....zle mi nebyvalo...uplne bezproblemove...s porodom to bolo horsie...lepsie nespominat lebo prestanem mat chut na druhe babo 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 ale ta bolest stoji za to... 😎 😎 😎 😎 😎
@bosorkabb halllooooo no kde je ten test??????????????????????????????/ cakam
@viwy nooo vies akoze mam tu nejakch znamych...no sak to je vlastne jedno, aj takto to pomoze 🙂 trosku pokecat 🙂 no moj s dnes zobral sam co som bola prekvapena 🙂 predtym nebral nic , sme zurovali po nociach rano po troj hodinovom spanku so roboty....a aj tak sme "pocali" :D musime to tak brat 🙂 nesnazit sa az tak privelmi...praveze som citala ze caste milovanie moze znizit sancu na otehotnenie, lebo "ejakulat" nemusi byt taky kvalitny, idealne je po troch dnoch, cize tak dva tri krat za tyzden..mozno aj raz kazdy tyzden by stacilo :D neviem :DD niekomu sa raz stane nehoda auz je to tam...kamoskinej segre den po MS praskol kondom a BUM..bola tehotna...
@viwy moja ja si myslim ze sukromnu temu este netreba...este nas tu nieje az tak vela.... 😉 😉 😉
@majuska7979 ale tak celkovo je tu tych snazilkovskych tem dost :P
@1234lubka no presne ako hovoris nemysliet na to...vravim vam...u mna to som uz bola z toho tak mimo ze sa nedarilo ze som sa na to vyprdla...isla som kupit dovolenku na dominikansku rep...a v ten mesiac som otehu...takze v 10tt som sla na dovolenku.......cize psychika robi tiez svoje
@majuska7979 prosim ta bolest....ved to je asi najlepsia boles na svete....aj ma to bolelo...ta co uz ale vsetko opadlo ked som ho zacula plakat..taky bol krasny ruzovucky....endorfiny robia strasne vela :🙂 naozaj nemozem sa stazovat...narodil sa rano o pol deviatej, o dvanaszej som ho v sede kojila (teda snazili sme sa kedze mliecko zacalo az na 4ty den), okolo tretej som sa "nas*ala" a isla sama do sprchy lebo sestricka nemala cas....ale vecer ked pomynula injekcia zo zasivania mi uz nebolo vsetko jedno:...ale vsetko preslo, zahojilo sa 🙂 a caka priparvene na druhy krat :DD no nic mam strasnu chut na nieco "fajne" idem, si upiect bublaninku 🙂
@1234lubka proste nemysliet na to a uzivat si ....ale ako na to nemysliet 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 I ked cas neni ked uz je jedno babo....menej casu....
@majuska7979 sak hej....ci to si sa musela ja trosku obavat ze? taku dialku letiet lietadlom....tie letecke tlaky.....:P ale vidis ze sa vsetko da...ja som sa nijako neobmedzovala ked som bola tehu..akoze fajcit so prestala v sekunde....asi po piatom mesiaci som si sem tam dala jedno pivko...pohar vina...a ano treba mysliet pozitivne....negativnym myslenim si este nikto ku nicomu nepomohol
@majuska7979 tak akoze mylsiet na to asi budem stale hej ale netreba to brat tak vazne.....telo musi byt v pohode....🙂 si myslim....
@1234lubka joj neviem ako ty....ale ja si tu bolest pamatam....a vsetko mi jedno nebolo.......strasna bolest... 😵 😵 😵 a to ja viem zniest bolest....
@1234lubka joj moja bala som sa...a este pocas letu som zacala trosku spinit...ale iba taka kvapocka a potom uz bolo vse ok...a naspat let uplne super...lebo sme leteli v noci to sme vsetci spali 😀 😀 😀 😀 😀

@majuska7979 ved to si mala este super cyklus....ja som mala minuly rok taky ..teraz pozeram do kalendara kazdych 5 tyzdnov olus minus den...cize celkom pravidelne...tento rok katastrofa...v januari na 41DC a v marci na 49 DC...teraz som 37DC....aj ta alchemilka je na silne krvacania, bolestivu ms, nepravidelnu atd atd...tak som zvedava na ucinky....mozu ju pit aj tehotne.....zatial len od piatka pijem kazdy den jednu dve salky....