icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

1234lubka
16. apr 2014

@bosorkabb juuuj ty uz mas takeho velkeho chlapca 🙂

bosorkabb
16. apr 2014

@1234lubka no vychádza mi cyklus 22 dňový.

bosorkabb
16. apr 2014

@1234lubka no 13 ročného a môj sen je ešte dievčatko a chlapca.......ale hlavne zdravé, lebo syn je atypický autista.

majuska7979
16. apr 2014

@bosorkabb moja hlavu hore nie si sama 😉 😉 😉 😉 ideme do toho 😉 😉 😉 😉 😉 I ked ja to mam momentalne v prazi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neviem ale tento mesiac ma ani nehne robit tehu test....viem ze nebudem...to je ako s pocitom ze nebudemmat dievcatko.....nikdy..ja to viem

majuska7979
16. apr 2014

@1234lubka joj moja neviem...v tomto niesom dobra...to by si si musela krcok overovat co denne...aby si videla rozdiel

majuska7979
16. apr 2014

@bosorkabb jak tak rozmyslam to pri mojom tempe otehu ked bude mat moj syn 13........

majuska7979
16. apr 2014

@viwy moja kde I z testom...my uz cakame???????????????????

bosorkabb
16. apr 2014

@majuska7979 ja tiež už nebudem stresovať, ale manžel sa teší že snažilkujeme 😉 len ešte nevie že by som chcela dve deti 🙂
Na pohlaví mi až tak nezáleží,hlavne nech je zdravé.

bosorkabb
16. apr 2014

@majuska7979 ja som skoro začala a otehotnela som ani neviem ako 🙂

majuska7979
16. apr 2014

@bosorkabb no asicim mladsi tym rychlepsie to ide...neviem...asi to ze to planujeme to nevychadza vies....no a mas pravdu zdrave to je hlavne...a ja uz som zmierena ze nebude dievcatko....a mm vie ze chcem 3 deti...ale vravi vzdy ze 2 a staci...no to 3 to bude fakt nehoda 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a ako poznam nase snazilkovanie...to bude nehoda 13rokov neskor 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨

majuska7979
16. apr 2014

@bosorkabb moja bud rada ze iba teraz ti prisla tak skoro mrcha v praci kolegyna ma mrchu zo 21 dni....a 6 dni mrchuje...to je ako nonstop....strasne

viwy
16. apr 2014

@bosorkabb ahoj, nič 😢 dorazila ms! Neviem, nechápem, že sa nám nedarí..

viwy
16. apr 2014

@majuska7979 predbehla ma ms ani som nemusela testovať 😖 ach jo, zbláznim sa!

viwy
16. apr 2014

Baby, nevyšlo to! Hlavne dúfam, že ten hore čo to všetko riadi, vie čo robí 😉 ale tento mesiac už nič nenechávam na náhodu 😀 kupujem hafo ovu testov a hlavne Inofolic. Keď už to nezaberie, tak neviem...

majuska7979
16. apr 2014

@viwy moja ideme snazilkovat spolu 😉 tiez nebudem robit tehu test tento mesiac....neboj zadari sa 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ja uz viem ze mne urcite nie najblizsie 2 mesiace...ale tak co uz.... 😒

yanni
16. apr 2014

@bosorkabb aj ja mam tu app 🙂

bosorkabb
16. apr 2014

@majuska7979 mna tiež napadlo že keď sa človek snaží tak sa nedarí........tak ale hádam sa podarí

bosorkabb
16. apr 2014

@viwy

bosorkabb
16. apr 2014

@yanni a si z ňou spokojná?

1234lubka
16. apr 2014

@bosorkabb ?? to co znamena? ja sa v tych autistoc ani v takychto veciach vobec nevyznam....atypicky....normalny autisty su viacej do seba uzavrety ci ako to je?...

yanni
16. apr 2014

@bosorkabb ja ju uz mam roky. Ale to je tiez asi len viac-menej pre pravidelne kramy. Sice zapisat si tam mozes vsetko ale ked ti hapruje cyklus, tak ti s ovu a plodnymi dnami nepomoze ani app. U mna funguje vsetko ako svajciarske hodinky, tak som spokojna aj s app. Tento mesiac som si zo srandy urobila ovu test a pozitivny vysiel ako vypocet v app. Tiez som si vlani ca. 6 mesiacov merala bazalku, je to super, ze si teplotu mozes zapisat a graf sa ti tiez urobi. Aj tie protokoly su fajn, mozes kuknut aj rok dozadu kedy a ako dlho atd. si mala kramy.

1234lubka
16. apr 2014

@viwy to nic, len sa nenechaj vyviest z miery aspon vies na com si a mozes zacat odznova....aj ja cakam a mrchu dnes je to 39DC a ja citim ze pride...trosku my pychne sem tam v krizoch..len ten jeb*k na brade sa mi este neurobil :D som zvedava no.....

1234lubka
16. apr 2014

@majuska7979 no len zeby si to nezariekla! 🙂 ach keby som povedala mojej babke ze ako dens zeny stresuju ked chcu deti tak by sa asi za hlavu chytala..ziadne appky, ovu testy tehu testy ziadne meranie teploty infolici femibiony vitaminy nic...ani ultrazvuky! len porodna babica......a deti habadej....robili na poli okolo krav a svin....asi nebolo casu sa zamyslat nad takymi vecami :D moja babca dokonca jedno dieta porodila doma, ale stihla prist ta porodna babica....niekedy to nebolo take ako dnes....mozno preto zeny tak stresuju....dokonca babca vravela ze mala taku svokru (moju prababcu) ze rano sa jje narodila dcera a poobede ju vyhnala okopavat zemiaky....ochh

1234lubka
16. apr 2014

@majuska7979 no asi ano,,,ked ja niesomna take doslednosti :D

1234lubka
16. apr 2014

@yanni aj ja si myslim ze to tak pre parvidelnejsie..tam je podla mna nastaveny nejaky alegoritmus ktory urcuje ze obvu mas niekedy v strede cyklu niekolko dni a tak podla priemeru to rata...aspon ja si myslim....na moju smesnu nokijku by sa as nedala stiahnut :DD

yanni
16. apr 2014

@1234lubka ved vravi, ze skor na pravidelne. Lebo ked ti to skace hocijako, popr. aj vynecha, tak to bude pocitat nepresne.

majuska7979
16. apr 2014

@1234lubka no viem ty kokso.....a myslim ze v nejakom zmysle zivot bol prijemnejsi 😒

1234lubka
16. apr 2014

@majuska7979 no urcite ano, tak co ja viem....neboli take starisi ako dnes ale boli ine starosti....

1234lubka
16. apr 2014

no dnes mi pukli nervy a urobila som si test ktory dopadooool na PRD :D joj len to cakanie na mrchu ma ubija....niektore mate uz dva cykli za sebou a ja len jeden....dok zvedava kedy sa jej raaaci prist...:D ze nemysliet na to nemysliet...ako? :D keby nam aspon zavolali z bytoveho ze sa mozeme stahovat,,,to by som hned mala postarane o ine myslienky...

1234lubka
16. apr 2014

@yanni sak hej asi najpresnejsie je meranie tej teploty...mam graf stiahnuty ale....hmmm to nieje pre mna kazdy den si merat teplotu...keby ten debilny teplomer aspon nepipal :D necham to na nahodu a basta...zajtra si idem po femibion, mozno pomoze 🙂.takze december nevysiel, mozno sa podari januar 🙂 aj prveho som mala v januari.. ..🙂