Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@viwy no sak zajdem...skusim sa dokiho opytat na ten inofolic vraj takisto upravuje cyklus atu na konovy som citala ze dokaze "zazraky" no ta sa mi to trosku zda za vlasy pritianute ale kto vie....zajtra idem uz mi to ide hore krkom...doriti ked mam tak povedat...urcite nebude nieco ok ked tak dlho ....od zaciatku roka....41, 49 a teraz 43 ci 44 uz nai neviem a furt ms nikde a testy negat....neviem co je horsie..ci kazdy mesiac dostavat ms pravidelne jak teraz cakat jak na spasenie....ale mam take sem tam pychnutei ejakeby uz maa dost asi tyzden a po nic....keby som si nerobila testy ta si myslim ze som tehotna...teplota nizka....na porazku :D joj
baby, tak teda nám sa to podarilo, začiatkom apríla. nie je ešte potvrdené doktorom, ale je to viac ako isté 🙂 prvý mesiac to nevyšlo, druhý som začala brať Inofolic. zrejme to pomohlo a už sa vytešujeme na vianočný darček 🙂 držím vám palce!!!
babule tak ako to u vas vypada????????????????? nejake novinky???? nejake velkonocne babatka na ceste????
@majuska7979 no dnes som bola u dokiho, mrcha nikde, tehotna niesom-sak som vedela, zase mi zobral krv na hormony, zajtra budu vysledky tak som zvedava, pytala som sa na inofolic, tak mi ho odporucil brat....objednala som si z netu dve balenia, jedno 11,80 co je brutal cena lebo v lekarni okolo 15-16 eur...vraj robi zazraky...aspon co som na konovy citala :D no som zvedava, niektore ho beru dlshie a nic ale niektorym hned pomohol....kazal mi brat dve vrecuska ale asi budem len jedno...sak je to drahe jak slak....ale ta naten moj debilny cyklus....uvidim......dnes 44DC...KATASTROFA....vraj ma MS cohcvila dorazit lebo mam vysoko sliznicu....aspon ma utesil ze som ok 🙂
@siska765 ci akoze niezeby som bola rada ze ams taky cyklus ale som rada ze je tu niekto kto ma vie lepsie pochopit...je to strasne boze tohto roku som mala v januari na 41DC a v marci na 49DC...teraz 44 a zatial nic...sak ona svina dojde 🙂 ja som mala vlastne stale nejake problem y z cyklom ale som pozerala do mobolu (tam si znacim do kalendara) tak som mala celkom pekne 33-37 co doki povedal ze je pekny pravidelny cyklus..ale toto teraz ked ccem babo...jak naschval...som zvedava na ten inofolic....pijem uz tyzdne alchemilkovy caj vraj tiez pomaha na cyklus
@1234lubka si presne moj pripad 🙂 ja tiez pred tym 35-37DC a odkedy snazime o babo tak jak naschval,ale bola som aj dva razy po sebe nachladnuta tak mozno aj pre to.Uz som tolko testov minula a zistila,ze nie je dobre mat v zasobe viac testov 🙂 potom furt skusam a lovim duchov 🙂 mne pomohlo vinko popijaj cervene a dostavi sa cochvila,mne to vzdy zaberie ked sa jej svinuche nechce 🙂 alebo si chod zacvicit do fitka alebo len tak poskac na fitlopte hodnu chvilu 🙂 u mna zabera 🙂 vino urcite 🙂
@siska765 vinko som ala vcera :D a fit loptu rozmyslam ze nafuknem len ....ten moj maly 2 rocny spunt ked ju uvidi tak to budem musiet skakat s nim :D ale ved nevadi spojime prijemne z uzitocnym :D nikdy som inak neuvazovala nad tym co by mi mohlo ms privolat :D dakujem za tipa 🙂 ale aj tak citim ze ms pride....boze keby som neboa u dokiho tak si myslim ze uz som tehotna 🙂 trosku citim prsia em tam pych dole...predtym si nepametam zeby som mala nejake priznay ze ide ms...ale vtedy som to ani neriesila ked prisla prisla ked nie tak nie urobila so test preistotu a noralne flegma cakala dalej🙂 inak ty si enskusala alchemilku? stoji asi 1,35 sypany a celkom dobre chuti, vraj to pili kedysi zeny ked nemohli otehotniet alebo udrzat plod....nema ziadne vedlajsie ucinky
@siska765 alchmilka? myslim ze stale mozes pit dva mesiace v kuse ma byt kura....niekde som citala ze treba pit cele tehotenstvo niekde ze az posledny mesiac a na inej stranke ze od 3 mesiaca...tak kto vie 🙂 ja pijem dva krat denne ked budem raz tehu tak prestanem, len normalne vitaminy budem brat ako pri prvom 🙂
@1234lubka tak pekne papaj vitaminky..ja si kúpim cajik alchemilkovy ale až v máj,jún čo budem na svk...takže to bude take teraz ak výjde budem stastna jak blcha..ale cajiky si aj tak kúpim ;) ja dom 11 dc a ovy nikde a urcite bude ovu ak budem mať popoludnovky do 23:00 v práci..ako naschvál..
@1234lubka np ten cyklus tá troska naťahuje...;( ale meboj budeme coskorp tehu aj my..len musim asi acat pocivat draheho🙂🙂🙂 že deti prichádzajú na svet ked sa sexuje a nie 4x do mesiaca a je to 🙂🙂 ja tapa si myslím že otehu 🙂🙂🙂
@majuska7979 nooo praveze caste sexovanie tiez nerobi dobrotu...idelane tak po troch dnoch, potom je kvalitnejsi "ejakulat" :D pozri pri prvom sme mali nehodu len raz a je tu 🙂 no nehodu jak nehodu :D ale len raz :D
@majuska7979 to stale tak je...preto treba mat sexi este pred ovu....ved tesne pred a tesne po mas tam dnu vytvorene take prostredie ze spermie dokazu prezit aj par dni 🙂 ako s zistujes ovu? teplotou ci testami?
dievcata drzte mi place dnes budu vysledky z krvy na horomony...minuly mesiac boli OK, dufam ze aj teraz budu....nechcela by som velmi hormonalnu liecbu.....sak by som sa slusila dohodnut z dokim ze najprv oskusam inofolic a potm keby nezaberalo tak ten duphaston ci jak sa to vola....som zvedava
@1234lubka ale testy...kdeze ja nemam nervy na meranie teploty....ked uz mamjedneho drobca spanok je vaznejsi nez meranie teploty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kupila som minuly mesiac 50 ovu testov cez ebay a mam ich Tolko ze neviem co s nimi robit...preto som ich pouzivala minuly mesiac ako tehu tiez 😀 😀 😀 😀 😀 ale tak pri mojom tempe tehu to este dalsie budemasi objednavat 😀 😀 😀 😀 😀
@1234lubka tfuj tfuj nech su vysledky v poriadku
@majuska7979 kolko stoja na ebay? inak vysledky su dobre ta ja som v pomykove s toho..preco mam taky dlhy cyklus.....s tou teplotou to mas pravdu lebo ja som v noci hocikedy hore lebo on sa dost prehadzuje prevaluje sa pyta kde som, kde ma dudu a bla bla 🙂 len.....kedy to odhadnut pri takom debilnom cykle,,,,davam velku nadej Inofolicu, aaaaaaaaaaaa maly je prijaty do skolky a cochvila sa stahujeme takze som velmi pozitivne naladenaaaaaaaaaaaa 🙂)))))))))))))) a psychika hra veeeelku rolu 🙂))))
@1234lubka super takze vysledky su ok...a co tvoj mm/?? na ebay som kupila asi 50ks za 5libier..tak nejako nepamatam...

@viwy mne sa zase posúva dopredu 😀 dnes mám bolesti vaječníkov, ako keby som mala dostať MS, ale tie majú prísť až o 16 dní.