icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

yanni
28. apr 2014

@majuska7979 my mame troch. Ja chcem ale este copatu pipinocku ;-DDDDD UZ skusame ca. rok a pol a nist. Uz sme dost "stari" (ja 36 a muz 39), takze to by bolo naposledok. Dnes som 9dc a podla toho, ze mam cyklus v priemere 26 dni by som mala zacat testovat na 10dc. No a minuly mesiac mi vysiel na 12dc pozitivny ovutest, ciarocka bola dokonca silnejsia ako testovacia. Tak som zvedava ako to bude tento mesiac.

majuska7979
28. apr 2014

@yanni a skusas tiez tak ze dievcatka sa robia nejako viac dni pred ovu??

1234lubka
28. apr 2014

@yanni dakujm ze si uviedla moje nevedomsti na tu spravnu mieru 🙂

yanni
28. apr 2014

@majuska7979 no my uz tak od toho 10teho dna tak intenzivne ako mame chut. Ale vychadza to ca. kazdy den. Ja mam v obdobi okolo ovu straaaaasnu chut *hihi* takze mame to vlastne pred, cez aj po ovu. No ako kraliky, co ti budem hovori ;-DDDDD A teraz asi chlapa aj znasilnim. Ten je totiz od minuleho pondelka prec a vrati sa az teraz v stredu, tak to si na neho brusim zuby ;-DDDDDD

majuska7979
28. apr 2014

@yanni toto som robila z ranneho mocu ale druheho????? myslela som ze to neplati z druheho ranneho??

1234lubka
28. apr 2014

@majuska7979 ved mas pravdu..ja ed som prvy krat zacaal smm preberat ze chcem babo tak by mi vychadzal termin na jun...no ale neviem si predstavit ze uz uz by to bolo na prasknutie..predsa sa nam teraz treba aj sstahovat..aj budem moct viac si privirobit kedze nebudem tak daleko odmesta, nebudeme tak potrebovat auto lebo muzov sef ze zo sarisa tak by ho vozil tak ako ostatnyh, chodi MHD do presova stamad.....teraz ked sme tu tak ked si idem neco privyrobit tak bal veci a chod ku mame na par dni (co mi uz teda neskutocne liezlo na nervy) alebo ku svokre...teraz budepardadicka....muz pride z roboty ja mozem ist...alebo ked bude doma tak mozem ist....tak ked bol dom atak tu s nim sam nechcel ostavat lebo moja babca je najmudrejsie na celom svete furt ho poucovala somariny lebo si myslela ze on nic nevie...no co ti budem vraviet....mladym je najlepsie samym..no nie?🙂 sorry za chyby :DD

yanni
28. apr 2014

@1234lubka ved rado sa stalo. ja som v tom tiez nie expert, tiez som len citala na nete a aj tu na konovi a potom este ten pribalovy letak. A pred mesiacom som testovala prvy krat a vyslo to ako z ucebnice. len ta pipinocka nejak nechce vyjst. A ani len pipik. ved to uz by bolo jedno.
Baby, ina vec, ako skoro sa da z krvy zistit tehotenstvo? Ja by som mala mat ovu okolo piatka (ak to vynde ako minuly mesiac) a o tyzden vo stvrtok mam termin u gyn. Aj keby mi zobral krv (hormonalne testy sice robil v novembri a boli v poriadku, tka neviem ci bude aj teraz) ale keby nahodou zobral, tak to este asi nic nezisti, co sa tyka tehu, vsak? Ze vraj okolo 10 dni sa ma uhniezdovat?

majuska7979
28. apr 2014

@1234lubka presne tak..mlady by mali byvat sami..potom privela hlav nad jednym problemom a z toho je masa problemov... 😀 😀 😀 😀 ja ked idem domov to som rada ze iba na 2 tyzdne..nehovorim moja maminka je zlata ale ked si uz rac clovek zvykne ze je sam...to je ako peklo byvat s niekym.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
28. apr 2014

@yanni joj to neviem moja///v tom som jelen

majuska7979
28. apr 2014

@1234lubka
@yanni dobre baby padam ja povinnosti volaju...nakupy a potom musim varit caute ;)

yanni
28. apr 2014

majuska7979 no v mojom letaku k ovu testom je napisane, ze z prveho ranneho sa nema robit, lebo je tam velka koncentracia toho hormonu a to potom skresuje. Druhy by uz mal byt OK. Z prveho sa odporuca robit tehu testy, lebo tam naopak potrebujes vela toho tehu hormonu. Ja robim z druheho, lebo mi to inak nevychadza. V kancli na wecku to robit nechcem a vecer uz mi je neskoro, to uz mam doma ine starosti a ja si to neviem ustreihnut, dve hodiny pred tym testom nejak vela nepit. Totiz dve hodky pred testom sa ma malo pit, najlepsie vobec nepit. A to ja nedokazem. Ja potrebujem tekutiny, inak skapinam na hlavu. BEz jedla v pohode, ale pit musim vkuse. Ja mam flasu s vodou takpovediac cely den v ruke.

Inak ten tstik je uz fajn. Este trosilinku a uz ta ciarocka bude ako ta kontrolna.

1234lubka
28. apr 2014

@yanni no to je velmi individi kedy sa uhniezdi..som citala ze od 3-7 dni....tak kto vie 🙂 as zavisi ze kedy sa oplodni ci uz vo vajecniku ci v maternici....uvidis 🙂 drzim paluch 🙂

1234lubka
28. apr 2014

inak dievcata kolko mate rockov? ja len tak pre info lebo mam pocit ze ja tu z tch mladsich..27r 🙂

majuska7979
28. apr 2014

@1234lubka 28r 🙂

majuska7979
28. apr 2014

takze dnes este skusam keksik..mam chut ..takze to je asi tiez dobry znak 😀 😀 😀 😀 😀 najhorsie ze nasa mala antikoncepsia nechce spat kedze slniecko dlhsie svieti a zhodnocuje ze nieje noc 😀 😀 😀 😀 😀

1234lubka
29. apr 2014

@majuska7979 jaaaj ja ze v nicku mas rok narodenia 🙂
som u dokiho ale idem het bo tu vela ludi...joooj pridem zajtra,,,,52den....boze

mrirka2
29. apr 2014

kočky, musím sa pochváliť, pretože to potrebujem vykričaaať!! po roku a pol snaženia (už máme jednu trojročnú fešandu) mi to včera neprišlo...ale samozrejme som si myslela, že príde veď cítim ako keby už už🙂 dnes ráno si hovorím, že si spravím test, veď pre istotu, ale vôôôôbec som nedúfala, že vyjdu krásne dve čiaročky. Tento mesiac som si povedala: bábo moje príď si kedy chceš, ja sa na teba teším...a ono je to tu. No dúfam, že sa nič zlé nestane. Chcem vám povedať, že prestať myslieť na tehotenstvo a to, že chcem byť tehotná sa nedá, ale z vlastnej skúsenosti viem, že minimálne sústrediť pozornosť na niečo iné. Ja som si povedala, že nejaké to kilo schudnem a spevním si postavu aby som sa cítila krajšie. Začala som sa zoberať kalóriami a podobnými nezmyslami, ktoré pre mňa aj teraz nemajú zmysel.....a JE TO TU! Držím vám palce!

mija51
29. apr 2014

@mrirka2 Gratulujem!!

majuska7979
29. apr 2014

baby takze vcera keksik nakoniec nebol.. 😒 😒 😒 😒 uz som bola tak unavena ze sme si spat 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ale haluz..som zvedava ak my ukaze ovu test za chvilku riadne // to ma slahne.. 😠 😠 😠 😠 😠

majuska7979
29. apr 2014

@1234lubka nie to je take cislo vies...aby bolo a nik inny ho nemal na konikovy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

viwy
29. apr 2014

@mrirka2 super, blahoželám a držím päste aby bolo všetko v poriadku 😉

@1234lubka 26r. ale pomaličky sa to po lete prehupne na 27 😖

@majuska7979 tak to ja som včera ešte toho môjho donútila 😀 síce sa nám tiež až tak veľmi nechcelo, ale nejako sme to dali a ani to nebolo, tak zlé 😀 😀 😀 hádam vám to dnes vyjde 😉

majuska7979
29. apr 2014

baby ovulka asi dnes...mala som take jemne pichanie v lavom vajecniku...urobim ovu test za pol hodky ale zda sa ze asi az teraz...
@viwy ako u mna staci chlapa troska pohladkat a aj ked umiera to to musi mat...ale mne sa nechcelo...uz som bola taka unavena ze som bola rada ze mam vankusik a perinku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
29. apr 2014

@1234lubka takze ovu este asi len bude...

1234lubka
30. apr 2014

@mrirka2 jeeej gratulujeme 🙂

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 :D ved ani 1234 nikto nemal :D joj vcera tolko ludi bolo u dokiho...som musela stamad zdrhnut lebo sme museli ist preberat byt....dneska uz nemam casu tam ist...stvrtok sviatok...v piatok kto vie ci bude robit......sak ja uz dva tyzdne mam pocit ze dostanem a nic :( asi na 11DC som citila take popychavanie vo vajecniku raz v jednom raz v druhom...ja ze huraaa to bude urcite ovula....ale do 40DC negativne testy....45DC som bola u dokiho ten nic nenasiel ani dobre ani zle....dnes 53dc mrcha furt nikde...cele zle.....ma kare si kupit dalsi test ale.....joj.....

1234lubka
30. apr 2014

@viwy nooo tak to sme tu cca na rovnakej vekovej urovni 🙂 viem ze su tu aj starsie snazilky ktorym samozrejme tiez drzime palceky 🙂 ja pomalinky 28....v oktobri 🙂 ta zeby v nasom veku bol problem pocat dieta? no neexistuje :DD

1234lubka
30. apr 2014

inak dnes mi dorazili ovu testy...hned som si jeden urobila len tak zo srandy...negativny...no co uz :D ale pekne to je ked sa objavia dve ciarky :D

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka ale sa ti hovori vsade kde sa cez cely zivot logujem to je problem..to som musela vymysiet nieco unikatne co ludia nemaju 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a kdekolvek by som sa logovala predstav si ze to cislo nik nema 😵 😵 😵 😵 nekupuj zbytocne testy...ak aj tak pojdes do dr..to on ta obzrie 😉 😉 😉 neboj mrcha zacne coskoro 😎 viem sa mi hovori..ale neboj zacne

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 ved viem ze zacne snaz nebudem cakat dalsich 50 dni :D
zacne a mi zacneme malovyt byt, zariadovat aspon co to zaklad....🙂 ine myslienky 🙂 inofolic snad zaucinkuje.....🙂 ja len tak som si ich kupila :D sak to mozes aj namiesto tehu testu pouzit ne? ked by mi meskalo sa testenma ked dva hrube tak by mal byt pozitivny ne,?

1234lubka
30. apr 2014

boze ked si tak po sebe citam..vidno ze som z vychodu....strasne 🙂