Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979....len dufam ze mm bude dostavat vyplatu normalne....lebo doteraz co dostal tak....ale zase dost vela davame na benzin tak by nam to odpadlo kedze do roboty by ho vozili a nebudeme odkazany na auto...kupim 3mesacny listok sa mozem vozit na MHDcke kolko chcem 🙂
@1234lubka moja neboj teraz uz budete mat lahsie ;)
Ahoj baby 🙂 a máme tu MÁJ mesiac lásky! Hádam sa nám už teraz zadari ten malý zázrak 😉 nejako už strácam nádej, že to vyjde ☹ viem, že to nie je až tak veľka doba čo sa snažíme, ale aj tak som z toho na nervy!
@1234lubka prajem krásne a pohodové bývanie 😉 ako píšeš "konečne doma" to je základ všetkého mať svoj kľud a pohodu... držím veľmi päste aby sa vám bývalo čo najkrajšie a čím skôr prišlo aj miminko 😉
@majuska7979 pozri, jasne ze bola preco by nemala byt.....ja si myslim ze pri pravidelnom cykle ma kazda ovulaciu....
@viwy dakujem 🙂 nebojaj sa sak sa raz zadari 🙂 mne sa pred troma rokmi zadarilo presne 7.maja 🙂
1DC YES :D
@1234lubka mne sa zadarilo ovu bola 17.maja :D to mas tiez januarove babatko?????? :D
@majuska7979 no si predstav :DD stihla som Januar 🙂 29 sa narodil, termin som mala 24....to som dokonca ani nevedela ako sa pocita cyklus :D ja som to pocitala odkedy mi skoncili kramy ze o 28 dni dostanem...a tak som aj dostala stale :D takze ja som dokimu povedala ze mam 28dnovy a mala som i 5 dni dlhsi :D presne 5 dni po termine sa maly narodil :DD neviem kedy som mala ovu som ti spominlaa ze vtedy som poriadne nevedela co to je :D teda hej vedela som ze cca v strede cyklu ma zena plodne dni, a ze v case ovulacie je najpravdepodobnejsie ze otehotnies atd ale absolutne som to nesledovala keby som si uvedomila ze vtedy som cca v srtede cyklu tak ina zakrocim :D tieto reprodukcne veci ma vtedy vobec nezaujimali...usetrila som si kopu stresov 🙂to ze som bola v strede som zistila az ked som si robila test, hned mobil do ruky kalendar....strasny sok🙂 :D lebo ms si stale znacim do kalendara v mobile :D inak si si vsimla moju spravu teraz pred? dnes som 1DC!!! stastna jak blcha 🙂 KONECNE :D
@viwy no ti poviem ze konecne :D este nes rano si myslim...boze 53-ti nekonecny den :D a naobed idem na WC a kukam si tam jak puk ci dobre vidim :DD zjatra som uz chcela naletiet ku doktorovy -co nakoniec ani nerobi, aj v utorok som chcela ist ale som odisla z cakarne lebo sme mali ist preberat byt a veeela zien bolo.sama tehotna...boooze 🙂 jj to vies ze budeme uz samy v byte...joooj 🙂 som zvedava ze co to za postel sme kupili :D ked sa nepodari tak nebude vadit ked nebudem cakat na dasiu ms 50 dni....aj tych 37 by som prezila..len uz nie 50! snad inofolic zaucinkuje aj ta alchemilka 🙂
@1234lubka super takze uz ju mas ..super..moj sa mal narodit 5.2..ale narodil sa 30.jan ;) presne o pol nocimedzi 29-30 ján hod 00:00 🙂🙂🙂 39tt
@viwy a ty si ako na tom???????????????
@1234lubka baby hlasim ze nemam ziadne mrcha ani tehu priznaky................uplne nic.... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 a to mrcha ma dorazit za 7 dni..prsia nebolia...a to vzdy bolia 2 tyzdne pred...mozno vazne tento cyklus bol anovulak...alebo proste sama neviem..viem ze tehu asi niesom...ale moj 7 zmysel mi hovori ze to asi vyslo 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ja uz sama neviem...asi potrebujem vypnut 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@majuska7979 nerozmylaj uz nad tym prepanajana :D mna nikdy cicky neboleli a teraz ma boleli dva tyzdne pred mrchou....kasli na to uvidis ci pride nepride....daj si nejaky datum ja neviem asi 5 dni potom jak by ti mala dorazit mrchca a vtedy skus testnut...nestresuj sa..aj si od zaciatku som si stale myslela ze som tehotna som tehotna a nebola som no......ale drzim palceky nech to vyjde!!!! 🙂 heeej 30teho? jeeej aka nahodicka 🙂 moj sa narodil rano o pol deviatej 🙂 a bola to nedela 🙂 aj ja som sa narodila v nedelu 🙂
@viwy veru ty ako?
@1234lubka ok ok ok...uz vypinam...nedalo mi a urobila som ovu test jeden...ale slabulilinka ciarka takze vypada ze ovu bola 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ok ok ok ...uz vypinam a nemyslim na to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 joj moja ja budem vediet ci prcha pride 3 dni pred...mavam navaly tepla v noci a budim sa spotena..alebo mi je horuco..to je moj znak mrchy na sto percent 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@1234lubka no 30jan...:D presne mm hovori ze hlava bola vonku 29jan a zvysok vyslo 30jan :D
.....3,53kg.....53cm
@1234lubka urobila som ovu test
@majuska7979
@1234lubka
baby ja sama neviem 😀 dnes som 17DC a snažili sme sa dosť! Pri sexe som si povedala, že vypnem a fakt sme si ho užili ako už dlho nie 😅 takže si hovorím, že to mohlo klapnúť, ale nechcem si robiť žiadne nádeje! Skoro každý mesiac mám pocit, že to vyšlo a výsledok je vždy opačný 😠 Včera sme si boli dať pusu pod čerešňou a k tomu aj krásne kvitla a tej môj hlási: dúfam, že už aj v tebe kvitne naša malá čerešnička 🙂 takže ak sa zadarilo a aj keby nie, tak to vždy bude naša malá čerešnička 😵 😵 😵
@viwy moja my sme si tiez tento mesiac uzivali 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vsak uvidime
@1234lubka moja takze idem sa riadit tebou davam si termin do 10maja...vtedy ma prist mrcha 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@1234lubka alebo vcera baby...to bolo riadne...mam zbalene vsetky detske vecicky a nejake blbosti co nepotrebujem ze to posielame domov..kazda vazi plus minus 30kg...maly zacal chodit okolo nich a vravim mu ze nech nedvyha lebo su takze...a on zmrastil celo a zhodnotil...mami ... ale tieto tasky nemozu ist s nami v lietadle..lebo su tazke a lietadlo nikde nepoleti emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon som myslela ze sa pocikam emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon 2 tyzdne dozadu pozeral fotky na stene v spalni su tam fotky so svadby..z dovolenky kde damianko este nebol na svete...vravi..tu je mama,tata a kde je damian??? ja vravim ze damianko este nebol na svete...a on damianko v maminkinom brusku???????? no co som mala povedat....ano v brusku vsak mu nepoviem ze si este preskakoval z jedneho ockoveho jaja do druheho emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon
@majuska7979 ta to su masky tie nase deti 🙂 aj moj vie dakedy tak zapotit ze :DDDno drzim vam obom paluchy 🙂
@viwy dnes ideme malovat 🙂 som taka natesena 🙂 ale najviac sa tesim na novu postel 😵 😵 ked sa nezadari tak verim ze sa mi aspon upravi cyklus
@1234lubka príjemné overovanie postielky..my budeme tiez teraz čo letime spinkat vo svojom domčeku 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 moc sa tesim....novy dom..zasadeny strom a zrobit dcérku musime 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
@viwy
@1234lubka baby niečo sa somnou deje...od casu do casu mávam zavraty v hlave...z ničoho nic sa mi točí hlava...buď je to unava alebo som tehu.....jedno z toho učíte......čosi sa deje...dnes v praci som dostala taky sok hladu z ničoho nic až sa mi ruky triasli...to sa mi este nestalo..a pritom som kolegyňu posala pol hordkú predombpu lebo som nebola hladná ....až som nechápala???
@majuska7979 a ktorý DC si? no nikdy nevieš aj to môžu byť príznaky tehu 🙂
@viwy dnes som 22dc za7
Dni mrcha
@1234lubka a ty ako?? Žiješ?? Či so uzivas postielku ;)
@majuska7979 nooo, tak to vyzerá sľubne! to už môžu byť kľudne príznaky 🙂
@viwy moja citim że sa nieco dolnou deje...buď na mna ide choroba...ale znova som naladova ako pred mrchou..takže aj aj..:🙂🙂🙂 baby pisu ze mam anovulak podla ovu testov...ale ja neviem..som unavena...naladova...vse su tehu aj mrcha priznaky..to je jedno cakam do 10 maja..;)

@majuska7979 urcite...zajtra idem ku dokimu...som pisala do nasej skupiny presovskej ci nevie niekto ci zajtra robi..by ma slak trafil keby mal dovolenku....lebo vies jak to..dnes volno a na jeden den do roboty komu sa chce ist.....