icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

1234lubka
25. jún 2014

@majuska7979 potom mi aj ty posles testy :DD

majuska7979
25. jún 2014

@1234lubka moja u nas nesnazilkujeme....nemôžme často vcera som mala dnes mm boli chrbát. A som v práci....takže keďže..ja mám 2 mesiace nednazilkovania...ale chcem vediet kedy prebieha ovu s pozerám na telo a ako sa správa :🙂🙂🙂

1234lubka
25. jún 2014

@majuska7979 jaj...no mi tiez zeby sme nejako exztra snazilkovali tak nie...taknormalne 😉 skorby som povedala ze nedavame pozor 🙂

majuska7979
26. jún 2014

@1234lubka presne proste keksij je vtedy ked mame nan chut a ked mozeme ;) od 14dc robím ovu testy a začínajú byť pozitívne ale este nie úplne..troska pozorujem svoje telo..asi ie to ľahšie ked clovek nesnazilkuhe to je lahsie...a všimla som si že od 14dc mám chuť na keksik( teraz neviem ci je to preto že tak dlho nebol a telo pyta zameškané 🙂🙂)alebo je to znak ovu..ale dav ze to je znak ovu..krčil je pootvoreny..dosť veľa hlienu ale este iba vodnaty...a este od 14dc su prsia väčšie...takže to su dosť take znaky ovu..este čakám ze ktory deň bude ovu test pozitivny úplne lebo este som taký nemala...tak som zvedava...chcela by som merat teplotu to by ukazovali či pvu prebieha ale keďže pracujem a shiftova robota nemám na to nervy 🙂🙂🙂🙂 takže babule moje pozorujem scoje telo ako sa sprava 🙂🙂🙂 a je to zaujímavé..veľa veci čo som si pocas snazulkovania neuvedomovala 🙂🙂🙂🙂

majuska7979
26. jún 2014
viwy
26. jún 2014

@1234lubka To je škoda, že netestuješ celý mesiac ako ja. Myslím, že som otehotnela len vďaka ovu testom. Je pravda, že ja žiadne ovu príznaky som na sebe nikdy nespozorovala ako ty... Inofolic mám asi 10 sáčkov, ale chcem sa dr. opýtať či ho môžem dobrať. Ak nie, tak ti môžem spraviť balíček asi 25 ovu testov a 10 sáčkov Inofoliku za super cenu 😉 Inač som si myslela, že už som 6tt ale podľa tehu kalkulačky vraj 5tt+3, takže ma to možno len všetko čaká. Čitam, že babám začína byť zle od 6,7tt, tak som fakt zvedavá.

majuska7979
27. jún 2014

@viwy baby tak dnes takto...vypada že ovu bude ako u teba 18,19,20dc ;) zaujímavé..

1234lubka
27. jún 2014

@viwy no, ja praveze neviem cije to ovu...ale co ine to moze byt ked to citim len raz cez cyklus, potom este citim take v podbrusku, potom dlho nic a uz len cakam na ms,..som zvedava ako tobude tento mesiac...uvidis das potom vediet 😉 ako s tym "tovarom"'hlavne ma zaujima postovne...si niesi na sk že?

1234lubka
27. jún 2014

@majuska7979 takze hlienik vodnaty? Nie lepkavy??? Mne sa ze krcok ma pootvoreny furt rovnaako...len meni sa trosku hlien,z predtym bol riedsi urcite ako teraz a cirejsi teraz je viacej zakaleny...len som zvedava kedy pride ms tento mesiac...bodaj by ne 😀

1234lubka
27. jún 2014

@majuska7979 vyzer to pozitivne 🙂 joj ked dostanemms pozhansm este dajake ovu testy aspon 10, askusim kazdy den...meeranie bazalnej teploty to nieje premna...a mm by sa zomna rehotal urcite ci mi sibe 😉 😀 😝

majuska7979
27. jún 2014

@1234lubka hlien vodnaty vôbec nie natahujuci..ale u mna je takého veľmi málo...no uvidím dnes či bude večer pozitívne a zajtra ráno....

majuska7979
27. jún 2014

@1234lubka ale co u mna nesedí je že od kedy pijem cajiky cyklus je 28dni...čo vychádza dnes dajme tomu je pozitívny ovu test...čo znamena ovu prebehne do 24 hod..čo znamena že som 17dc a lunearna fáza bude iba 11dni co je vraj nenormálne lebo zvyčajne je 12-14dni?????? Známena to že mám anovulaky??

1234lubka
28. jún 2014

@majuska7979 a ty jak vies aka dôha bude ta faza a ze dostanes presne na 28den???? nikdy nevies dopredu presne kedy dostanes, teraz to podla mna bude neskor, a keby si mala aanovulak tak ti nevyjde pozityvby test nie? boze co tak stresujes, a este keby si mala anovulaky tak by ti ms chodila totalne hala bala a nie tak pravidelne. By si mala medzi cyklami nie 3-4 dnove rozdiely ale ovela viac. Aspon co som postudovala 😉 ked mas tak pravidelne ako ty tak sa mozestat ze raz za rok mas anovulak a cyklus ti pride ako zvycajne. Keby sa to stavalo castejsie tak mas kramy tak 4 razy do roka...kamoska tak mala raz tza 3 niekedy aj za 4 mesiace...aj tak otehootnela, hoc neplanovala...myslela ze nema sancu tak prroste fungovali bez ochrany s tym ze deti aj tak nechceli, a bum dieta na svete

1234lubka
28. jún 2014

@viwy inak ty ťapka 😀 sak 5+3 je 6ty tyzden 😀 ked si 5+1 uz si V 6tom tyzdni, ked budes 6+1ta budes v siedmon. Tak jak teraz si v druhom mesiaci, nedavno ti zacal. Do 4teho tyzdna si v prvom mesiaciaj ked vlastne este nuesi tehotna ale tak sa to pocita. Ked budes 8+1 tak uz si v tretom mesiaci v 9 tyzdni, chapes? Tehotenstvo vlastne trva 10lunarnych mesiacovco je 40tyzdnov 🙂 🙂 🙂 🙂 ani ja som tp zozaciatku nevedela, som nechapala jak sa to pocita

1234lubka
28. jún 2014

@majuska7979 a anuvulaky zvycajne sposobuju cysty na vajecnikoch a rozhadzane hormony, dr by nevydel dominantny folikul na prehliadkd 🙂 nestresuj...ja nevuem ci nemam anovulaky, testy som mala vzdynegativne, kramy chodia velmi neskoro...ja mam dovod na stres ☹ ☹

viwy
28. jún 2014

@1234lubka Chápem ako chápem 😀 Niečo mi už vysvetľovala švagriná, ale zatiaľ mi to celkom hlava neberie 😝 😀 v pondelok by som mala byť presne 6tt, takže mi dr. povie, že začína 7tt? Posledná ms mi začala v pondelok, tak každý pondelok mi začína nový týždeň, či? Myslíš, že už bude niečo vidno? V pondelok mám prvú kontrolu 🙂

viwy
28. jún 2014

@majuska7979 Ja som mala 20, 21, 22 ale najsilnejšia čiarka bola 21. Na prvý pohľad sa zdali čiarky rovnaké, ale keď som sa zadívala, tak 21DC bola najsilnejšia a aj v tedy sme sa snažili a výsledok 2// 🙂 Aspoň vidíme, že nie je pravidlom, že ovu je 14DC alebo niekde v strede cyklu 😉 Ja som fakt ovu testom vďačná 😀 Škoda, že som netestovala už skôr 😠

viwy
28. jún 2014

@1234lubka Asi to budú príznaky ovu... Nie, bývam v DE, ale poštovné by som neriešila 😉

majuska7979
28. jún 2014

@viwy
@1234lubka Caves baby tak dnes sme boli na plavarni a uvedomila som si že má pobolieva ľavý vajecnik) takžeovovu asi prebieha dnes

1234lubka
28. jún 2014

@majuska7979 noo vidis tak to skuste 😉

1234lubka
28. jún 2014

@viwy no ano 😀cize v pondelok ti bude zacibat 7tyzden 🙂 teraz budesmat vela noveho 🙂 no tak dufam ze aspon ovutesty posles 😉 aj ked inofolic by tiez dodal viac optimizmu 🙂

1234lubka
28. jún 2014

@viwy asi ano ja si myslim ze to je ovu, aj ked nevien preco, ked sme sa prvy krat fakt ze snazili tak od 13dc ma pychal vajecnik, raz jeden raz druhy poton take v podbrusku...a vtedy mi ms dosla az na 43 ci jak...a testovala som sa uz na 28 aj 3dsat neviem aky...joooj cajiky moje pomozte 😉

majuska7979
28. jún 2014
majuska7979
28. jún 2014

@1234lubka sa tí hovorí skúste ak mame malu antikoncepciuktora este nespí 🙂🙂🙂 poznáš to lepsie ;)

majuska7979
28. jún 2014

@viwy no ja so zvedava kedy ta ovu bude u nás...lebo hlien este nevidim....

1234lubka
28. jún 2014

@majuska7979 poznam tu antiku :DDDD velmi dobre :DD

majuska7979
29. jún 2014

@1234lubka no tiez tajne dufam ze pomozu cajiky i ked nepijem pravidelne akosi na to zabudam..mam inne problemy...maly mal tvrdu stolicu a bal sa kakat..to si vies predstavit ufff ale uz kaka 😔 😔 😔 😔 😔 😔 n oa v praci chcem poziadat o polovicny uvazok..tak mi drzkajte palceky ...velmi by som chcela 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 viac casu s drobcom

majuska7979
29. jún 2014

@1234lubka
@viwy baby takze ovu este nebola ,,viwy vypada ze bude ovu bude ako u teba 😀 😀 😀 😀 😀 ale ak som si pozerala tu albumy v mojom profile a robila som kedysi bt...tak vypada ze ovu bola od 17dc..a ja krava som vzdy snazilkovala do 15dc a potom uz zabudni..uz rozumiem preco som nikdy neotehu 😅 😅 😅 😅 😅 😅 vsak je to jasne ako facka..som si ista ze s damiankom som otehu na 17,18dc..vtedy bol keksik pamatam 😀 😀 😀 😀 😀

viwy
29. jún 2014

@majuska7979 my sme sa tiež najviac snažili max do 18 dňa aj keď sa hovorí, že rybičky v tebe pár dni ostanú, ale asi neostali, keď som 5 mes. neotehotnela a teraz hneď na prvý šup keď sme trafili ovu. Testuj ďalej a uvidíš ako to pôjde ďalej 😉

majuska7979
29. jún 2014

@viwy no som zvedavá ovu hlirn este nemám...čo sa tyka prs to su väčšie a už troska bolia..čo som sivkedysi myslela že to je už dávno po ovu....jedna bab písala že ak máš hustý biely hlien to už je po ovu..taký este nemam ale haluz je ako clovek pozoruje vlastne telo🙂🙂🙂🙂.. a dnes bude urcite túru mutu..boli e na oslave narodenin a mm troska vypil pivko 🙂🙂 a má naladu..ale naša antikoncepcia este nespí 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 takže musime vydrzat chvíľku 🙂🙂