Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979 ved nech dojde ale v normalnom case, 35 by bola este brutal cyklus, dnes som 25dc, vzdy aj ked malapravideknejsi cyklus tak bol tak 33dnovy cca...tKze test naskoro10dni...ked ja si vobec besom ista tymu ovu priznakmi...sa mi zdalo ze som citila uz okolo 10dc, potom 15, potom pkolo 19-20take jak prsia trosku av podbrzsku kzstik...teraz nic, ale krcok sa mizda skrateny...sim mimo...som v tom uplne stratena ☹ a hlin si kontroluj ked sa snazite o dueta tak...jak mam vediet ci to je hluen ci pozostatok zo snazenia...teraz sa citim normalne...nic.....
@viwy moja fakt nestresuj...ja som si aj chcela ist do lekarne kupit test ked som bola asi v10 tt ci som este tehotna😀 😀 😀 inak taka otazocka....potom si si este kontrolovala hlien? v rozpoznala si nieco?? mala si nejaky tusak predtym jak ti vysiel test? teda este nejaku indiciu ze to vyzera nadejne?
@viwy inak nemozes tak stresovat aby vstko sedelo presne na dni, tyzdne...aj dieta ked.sa narodi rak sumedzinimi velke rozdiely...jdno lozi uz v 4 mes ine az v 8...jedno chdi od roka ine od roka a pol atd...vsetko je indi vidi 🙂 tabulky su skor orientacne, myslum ze terz v tehotenstve je odchylka plus munus dva tt...kamoska mala akoze orvy termin zaciatkom januara a porodila 2.2......a vsetko ok, len nevedeli presne urcit tyzden lebo mala dost nepravidelne.....klido pido este I uzivajte kym nemas brusko 🙂 mne ho bolo vidno az okolo 16 tt 🙂🙂 juuuj a potom prve pohyby...🙂🙂🙂🙂hned by som brala 😀 😀 😀
@majuska7979 🙂🙂🙂tam sa teda nate🙂🙂tu keby som chcela poziadat o polovicny takneviem ci by sa na mna nevyprdli.....
@monika11m no moze ti chodit presne ako chce, nikdy nemozes presne povedst ze pride, velmi vela faktorov na to vplyva, odchylka +/- az 8dni je povazovana za malu, cize ajkeby ti prislo raz na 28 raz na 35 stale mas velmi pravidelny cyklus, takze az ked meska viac vtedy mozes usudit ze sa nieco deje
@1234lubka moja niesi sama kto ma v tom chaoz..akurat vcera som spozorovala uz husty biely..to je znak ze ovu prebehla 😉 😉 😉 😉 😉 😉 este som sa smiala ze mm na mna cakal kedy pridem z prace a bol keksik vcera..ale to uz je jedno 😀 😀 😀 😀 asi aj tak neskoro 😅 😅 😅 😅
@1234lubka no mozu sa namna vyprdnut a nedat mi..vsak to je normal..ale idem cez union...to je firma ktora sa zaobera pravami cloveka...tak uvidime...lebo vsetky firmy by ta oklamali co najviac..takze uvidime..dnes sa mam z jednym stretnut a dat mu listy a papiere ze ake hodiny mozem pracovat.....tajne dufam ze nech schvalia ...ak budem chciet zarobit biac vzdy urobim nadhodiny a budem tam kde som bola ale iba ak budem chciet...najhorsi scenar vidim.ze poviem a schvalia a ja v ten mesiac tehu..no to by ma asi slahlo 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@viwy
@majuska7979 no ja mam hluen taky...trosku zakaleny a natahuje sa trochu....a to by nemal....vraj po oplodneni zena by mala pridukovat taky lepkavy tak kto vie...neverim, a este sa mi dnes naskytla ponuka pracovat na zmluvu....sice zs minimalku ale to je jedno. Tu na slovensku musis byt aj s takym spokojny. Este stravne listky...dufam ze to dopadne tak ako pred tromi rokmi.... zsmestnam sa na zmluvu 17.5 a 2.6 najdem //....okanzite prepustenie v skzsobnej dobe.....ja debil som im hned povedala ze om tehotna....a to do 12tt nemusis
@1234lubka co som pocula po ovu sa hned hien meni na biely husty??
Baby ja uz som z tých ovu vazne jeleň ...čo má toto znamenať??
@majuska7979 no hej biely husty ale ja sz taky biely nemam.....skor zakaleny...a ked ho je troskz viac tak sa natahuje...teraz skoro ziadny......ale natahovat by sa uz nemal.....som jelen s toho. Na dalsiu sobotu robim test
@majuska7979 ja nevien sim znetena.... asi sa treba na to uz vys*at....
@1234lubka vies dobre by bolo ak by si otehu ale im v praci nehovor ze si 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 ten 22 vyzera najsilnejsi???
@majuska7979 tovies ze by som sa to snazila utajit do skoncenia skzsobnej doby.....
@1234lubka no lebo je cerstvy ale neviem nieje pozitivny..uvidim zajtra aky bude rano lebo tieto testy su divne 19dc som urobila z toho isteho mocu v ten isty cas a vysli odlisne 😀 😀 😀 takze teraz sa iba smejem co to teraz vyslo 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 jaj..ta to co za blud
@1234lubka no chapes vsak som ich dala obidva do foto..tam to pekne vidieť 🙂🙂🙂🙂 aké lacné take vzacne 🙂🙂🙂🙂
@majuska7979 sak to. Aleved ani pri drahsich nemas zaruku.....
@1234lubka ale je al pozrieš moj album mám tam testy ked som otehu..akurát som ich mala iba 7 a ďalej som netestovala ale som otehu v ten mesiac
@majuska7979 pekne boli, potom si uz nemerala bazalku?? Ja sam v tych kratkach na grafe vobec nevyznam, akurat kramy kedy si mala 😀 😀 7
@1234lubka bazalku so merala asi 4mesiace akurát v ten,mesiac čo som otehu som sa na to vyprdla...robila som ovu testy a to iba preto že so ich už kupila 🙂🙂🙂inak by som asi ani tienerobila...mm dostal od dr v ten mesiac na spermio aleso m mu povedala nech vydrží do konca a tak ajbolo...tehulka..a papiere na spermio do koša
🙂🙂🙂
@1234lubka pravdu z bazalky som bola madar ah tak som nevedela Kedy bola 🙂🙂🙂🙂
@majuska7979 a to meranie stale rano... 🙂 ja som ani nemeralaani sa nesnazila, vtedy raz sme dalu "na ostro" a bolo to tam 🙂este sme aj po krcmach chodili.... :-P
@1234lubka vidíš asi musíš ist znova s chlapom na pivp vypiť a bude to tam :🙂🙂

@1234lubka 🙂Tiež si to stále rozprávam, že ovu bola neskôr, tak aj prcek musí byť menší.. No dúfam, že bude všetko ok a za 2 týždne budeme počuť srdiečko 🙂 a dnes sme to oznámili svokre 🙄 😅 Reakcia bola prekvapujúca, tešila sa, takže aj môžno z toho som stresovala, že čo ako bude opäť z jej strany...