Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

1234lubka
25. júl 2014

@majuska7979 sak oskusajteta co 😉 😉 😉

viwy
31. júl 2014

@majuska7979
@1234lubka
Čau babule, konečne mám čas... ako sa máte a čo nového? My rastieme, hlavne ja 😀 Bublik je dosť maličký, ale vraj je to v norme, tak hádam sa nemýlia. Koníka som dosť vypustila lebo mi to nerobilo dobre, vždy som sa niečo dočítala a potom som bola len nervózna... dúfam, že budem čoskoro počuť, že ste si našli 2// 🙂 Držím palce 😉

majuska7979
1. aug 2014

@viwy no cely cas snazillkujeme ovu u mna bola 17dc...co dnes dom uz 23dc...a tehu test negativny ☹ ja viem ze je skoro ale musim tie tehu testy znicit a potom uz ziadne neobjednavat 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
1. aug 2014

@viwy tak teraz davaj na seba a drobca pozor 😉

majuska7979
1. aug 2014

@lauritka kedy mozu ukazat tehu testy //??? som dnes 6dp..???

viwy
1. aug 2014

@majuska7979 Pozor si dávam, niekedy asi až príliš. Mne ukázal test slabučkého ducha asi až na 8 alebo 9 DP, tak držím palce 😉

majuska7979
1. aug 2014

@viwy aha dobre vediet 😎 😎 😎 😎 http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 tento mesiac som merala teplotu...tak uvidime

lauritka
1. aug 2014

@majuska7979 este vydrz aspon tri dni. staci zacat od 10 dpo. 🙂 potom su to zbytocne nahanaia duchov 😉

majuska7979
1. aug 2014

@lauritka

@viwy ok počkám pár dni.....inak dnes v noci sa mi asnivalo ze som si nasla // na rehu teste🙂🙂

1234lubka
1. aug 2014

@viwy cauky no len minezabudni poslat tietesty keddojdesdo de 🙂 nemusissa nicoho obavat...ja som nastastie objavila konika az po matkovom narodeni 🙂 ked doki povedalzejevsetko ok tak vsetko ok 🙂
@majuska7979 vyyydrz...jabudem test robit azo mesiac...skor ako na 40dc na ani nehne ked nedojde ms...a tak som rozmyslala ze ked to teraz nevijde tak drobca odlozime na neskor...nech zarobim a nasporim nejakekorunky...v oktobri mi konci zmluva ale budu kazdemu predlzovat...keby to teraz vyslo tak presne do marca/aprila by som mala zmluvu 🙂 treba sa narobit ale nieje to take zle...prniaze potrebujeme..malypojde do skolky...chcem kupit poschodovu postel 🙂 vstavanu skrynu.....

majuska7979
1. aug 2014

@1234lubka ja viem vydrzim ;) ale vies mam doma tehu testy a stvu že ich mám a ak ich použijem to nebudú ďalšie 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

majuska7979
1. aug 2014

@1234lubka to drzkam palceky aby tí to vyšlo tak ako planujes;).ja rozmyslam ist na svk na 10 dní...

1234lubka
1. aug 2014

@majuska7979 prides aj do presova? 😀 :-P

1234lubka
1. aug 2014

@majuska7979 ved hej...netreba tlacit na pilu...

majuska7979
1. aug 2014

@1234lubka velmi rada ale asi tazko Orava 😉 😉 😉 ucite by som dala s tebou kavicku 😉 😉

1234lubka
2. aug 2014

@majuska7979 😀 😀 😀 😀 ved srandujem 😀 😀 😀 orava siroko daleko 😀 😀

majuska7979
2. aug 2014

@1234lubka test dnes negativny

nufko16
2. aug 2014

Ahojte babenky snazilky, ked tu citam niektore tie prispevky, tak zavidim :D len v dobrom. My sa s priatelom sice nesnazime, teda nepomenovala by som to priamo snazenim sa, nechavame tomu volny priebeh. Ale v skratke, bola som teraz dva mesiace v anglicku a 8.7 som sa vratila na 3 tyzdne na slovenko. tak si viete predstavit :D Teraz mi meska par dni, neviem presne kolko, testy negativne, vcera duch na cb, ranna aj denna teplota nad 37, normalne mavam 36,6..krcok maternice nizko a zatvoreny. uz som ale zufala, pretoze testy stale negativne a navyse uz som v uk zase a tuto to funguje so zdravotnictvom trochu inak ako v SR. Bolesti v podbrusku uz niekolko dni a mrcha nikde. Mate niektora aj takuto skusenost? Dakujeeeeem

majuska7979
2. aug 2014

@nufko16 ja ked cestujem to sa mi cyklus preldzuje..takže vždy mám mrchy 35,36dc...cestovanie

nufko16
2. aug 2014

@majuska7979 :Dakujem za koment, no neviem, neviem, Rada by som bola tehu...ale dost vela tehu priznakov, ktore pri ms nemavam.......no musim este cakat

1234lubka
2. aug 2014

@majuska7979 a dc?aky?

nufko16
3. aug 2014

Baby,vcera som si myslela ze uz uz dojde mrcha,strasna bolest v podbrusku a vecer neskutocne pichnutie v lavom vajecniku a dnes rano....nic....uz sa mi dve noci po sebe snivalo o pozitivnom teh.teste... Dnes 34 dc
..myslite ze by mohlo uhniezdovanie trvat aj niekolko dni?

yanni
3. aug 2014

cafte babule, tak u nas nic a uz ani nebude. Muz ma diagnozu, takze darmo je robim ovu testy a robim vsetko mozne, ked nie su vojacikovia v poriadku, tak je to len na dve slova.
Mam este dost zvysnych ovu testov a aj asi nejake tri tehu, tak ak by niekto chcel, koncom tyzdna idem na SK, tak by som poslala.

majuska7979
3. aug 2014

@nufko16 kludne moze but uhnoezdovanie ;)

majuska7979
3. aug 2014

@1234lubka dnes asi 25,26....niesom si ista ale jedno viem Urcite niesom tehu 🙂🙂🙂🙂 ja to viem....mrcha za 3 dni

majuska7979
3. aug 2014

@yanni a co van povedal Dr?? Meni sanca otehu?? Nejaké baby tu tiež boli a mm tiež mal zle spermio a otehu...možno je šanca..urcite je

majuska7979
4. aug 2014

@yanni baby tak dnes som robila test a negatívny ...je to jasné

yanni
4. aug 2014

@majuska7979 ahoj. Tak to mi je luto. Teiz to uz dost dlho trva aj u vas, co? Vsetko na nevy.

Tak ani druhy test nevysiel dobre. Teraz berie nejaku zmes vtaminov a koncom augusta ide na dalsi. Ale uuz nicomu neverim. Ma len 5% progresivnych, cize ako keby nemal ziadne. Tie stredne pohyblive tiez v nedostatocnom mnozstva a uz len zdeformovane alebo uplne nepohyblive.
A tak sanca je ale kedy? Keby som mala dvadsat, tka ma to netankuje. casu dost. Ale v nasom veku uz nebude nic. Skoda, copata pipinocka uz nebude. No co uz.

majuska7979
4. aug 2014

@yanni moja a z coho to je?? ja si osobne myslim ze to je asi mm problem tiez....dost bol v stese par rokov dozadu...ohladom stavby...a nemohol nad tym dohliadat lebo sme v uk...a potom este jeho teta co mu darovala dom zacalo jej troska prepinat po 2slnecnom zapale..a to tiez sme boli tu a problemy tam...ale teraz uz rok je klud...tak dufam tajne dufam ze sa vset upravy mm berie vitaminky a to pravidelne zacala som mudavat vit e400 a to beriem aj ja...tak uvidime...no ako vidis my tiez uz dlho snazilkujeme a nic 😠 😠 😠 😠 😠 takze bud bude to iste co ma tvoj mm alebo u mna budu nepriecodne vajcovody..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre