icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

misskate1
25. aug 2014

tak baby pre vsetky, co su nestastne z negativneho testu pripajam moju skusenost. Ja som sa tu prihlasila na zaciatku, ked vznikla tema. Ja som v polke decembra vysadila antikoncepciu. Menzes som mala pravidelny. Minuly mesiac som dostala na 8 den meskania. Tento mesiac som mala dostat, ale nedostala. Tak som sa zmieria s tym, ze mi zacali nepravidelne. Test som si robila treti den meskania, negativny. Potom 8 den meskania, negativny. Na 12 den som isla k doktorovi, ktory mi urobil vnutorne sono, ale povedal, ze tam nevidi tehotenstvo. Zobral mi este pre istotu krv a dnes mi bolo oznamene, ze mam v krvi 700hcg. Nic tomu nenasvedcovalo. Sama som si vravela, ze to musi byt velka nahoda, ze prave ja nemam ziadne priznaky, jedine raz za den ma pichlo v podbrusku uz som si myslela, ze dostanem a stale nic, testy a ani sono nic neukazalo a predsa. V stredu idem este na sono, ci uz nieco vidiet atd. Tak drzim palce a nezufajte.

majuska7979
25. aug 2014

@1234lubka caves lubi no pocas tehu som mala husty biely vytok... 😉 😉 😉 😉 ak mas taky to je dobry znak 😉 😉 😉 😉 😉 co sa tyka mna robila som ovu testy ovu bola asi vcera alebo predvcerom a dnes uz ovu test slabsi..ale nerobim ich o tom istom case..takze moze byt klamnne ... a co sa tyka teploty neviem zajtra rano odmeram len tak pre zvedavost ak je hore to ovu uz prebehla...ale to znova zalezi ci sa zobudim 😀 😀 😀 😀 😀 nechce sa mi meriat...neviem ..a asi mi je to tiez momentalne jedno cakam na mrchu a ak pride ideme do dr to riesit 😉 😉 😉 😉 takze viem ze tam aj tak mm pojde to ma trosku asi ukludnuje a ani ma to teraz moc netrapi co ma byt bude 😉 😉 😉 😉 😉

1234lubka
25. aug 2014

@misskate1 nemala si ani ziadnyhlien ani krcok nizko ani nic? 700Je uz dostnie? 😲

1234lubka
25. aug 2014

@majuska7979 ta ja som cely mesiac odkedy dostanem msv pohode...potom citim akoby ovu..pychanie na jednej strane ajprsia trosku...tento mesiac som po tychto priznakoch mala aj hustybiely hlien...potom nic nic..a tearzkedy ako..dva dni nic..potom trosku viac..tak zase nic...ked mne sazda ze ajkrcokmam vysie aj ze je pootvoreny...aletazko povedat jednoznacne...neviem urcit ci je makky i tvrdy ci jesliznicavysoko ci nizko..podla coho to mam urcovat...len cakam kedy pride mrcha nech mozem tak od 10dc robit testy..to bude asi najistejsie...ale prestava ma to vsetko bavit...kamoska na druhy pokus tehotna...

1234lubka
25. aug 2014

@misskate1 ale velmi povzbudivaskusenost 🙂

misskate1
26. aug 2014

@1234lubka vôbec nič tam nevidel. Ja som už prestala dúfať. Som si hovorila, že veď.už by videl zmenu na maternici a tak. Doktor mi povedal, že na sone je vidieť až od 1000. A u niekoho ani vtedy. No snáď to bude v poriadku. Inak to prišlo úplne na náhodu, keď už som ani neriešila či sa podarí alebo nie. Ja som to hlavne napísala pre všetky tie, ktoré sú presvedčené, že testy ukážu vždy správne🙂

1234lubka
26. aug 2014

@misskate1 no ved....len vies s mojimi cyklamu...dnes som 34dc...som zvedava dokedy budem cakat...naposledy 46dni...

majuska7979
26. aug 2014

@misskate1 ddakujeme za povzbudivu skusenost ale ja mam tak ze ak som otehu s drobcom to uz 9dp som mala kolajnicky ....a teraz ked robim tehu testy to vzdy su negativne ani duch nieje a niesom tehu...takze to asi zalezi tiez od cloveka...kolegyna znova 35dc a stale test negativny ale vedela ze je tehu lebo mala motyliky v bruchu 😉

majuska7979
26. aug 2014

@1234lubka drzim palce aby bol posledny cyklus a ani tie ovu testy nebudes musiet pouzit 🙂

misskate1
26. aug 2014

@majuska7979 a možno to nie je ani tak človekom, ako dieťaťom🙂 ani ovu nemusí byť presne ako pri prvom dieťati ;)

misskate1
26. aug 2014

@1234lubka tak drzim palce, nech sa to podari 🙂

1234lubka
26. aug 2014

@majuska7979 teraz co si..testy negativne...citim v podbrusku pych pych asi na ms...ale vies vsetkoma svoj vyznam ..pozri v oktobri mi predlzia zmluvu na pol roka a to uz dokopy ked odpracujem budem mat narokna matersku...teraz keby otehu tak mi nepredlzia, potom ma uz vyhodit nemozu. Zariadime malemu izbu, dame este dokopy byt...mozno ono vie preconechodi...ved pride 🙂

1234lubka
27. aug 2014

@majuska7979 waaaa caj zabral aj inofolicurobil svoje!! Dnes 1dc ty kokos normalne jaka som ja stastna!! mala som 34dnovy cyklus!!! najlepsi zatento rok!! Waaaaa ved to je moj stary cyklus .....juuuj ta ja som happy 🙂 🙂( 🙂 🙂 🙂

majuska7979
27. aug 2014

@1234lubka super takze uz normalny cyklus 😉 😉 😉 😉

1234lubka
27. aug 2014

@majuska7979 tak tento mesiac ano 🙂

majuska7979
27. aug 2014

@1234lubka a co si brala??????

1234lubka
27. aug 2014

@majuska7979 prvych 17dni alchemilka a adi od 5dna inofolic ale to len 17sackov som mala

1234lubka
27. aug 2014

teraz zasealchemilku pijem do ovu..http://www.otehotnenie.sk/p/226/kotvicnik-zemny...

1234lubka
27. aug 2014

@majuska7979 oskusaj som nasla na nete

majuska7979
28. aug 2014

@1234lubka joj moja ja nejdem riesit pokym neuvidim mm spermio 😉 😉 😉 😉 😉 uz pijem rozne cajiky a proste zda sa ze prbolem je inde 😉 😉 😉 😉 cakam do mrchy cize 8-10dni a bude

1234lubka
28. aug 2014

@majuska7979 inak ja tava vtedy co som pila caj z jednity zensky..obsahoval lubovnik bodkovany a este jednu bylinu ktorej sa treba dost vyhybat ked chce zena otehotniet...a ja ho pila jak hlucha ... :-P

majuska7979
28. aug 2014

@1234lubka haha no to mozno bol u teba problem...dnnes som tiez neodmerala teplotu...proste mam to niekde...ako vazne..mam par ovu testov a mohla by som dat na konika ze co si baby myslia kedy bola ovu...ale pravdu je mi to jedno....a zacinam rozmyslat ze jedno dieta je super...v takom obdobi ako je teraz...vcera prisla damiakovi postielka a fakt sa tesil paci sa mu...a proste uz si zvykam na pracu a neviem ci sa mi chce ist do toho babatkovania znova...proste ak bude bude...poslem mm na spermio nech viem co a ako a ak bude zle to len on bude brat vitaminky a proste co ma stat sa stane...fakt som v soku ze mam tolko ovu testov a pouzila som iba 4 lebo sa mi ani len nechce ist do zachodu a obcikat ich 🙄 🙄 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neviem ale asi ma uz presla ta honba za tehu 😀 😀 😀 😀 cely cas som na to myslela a potom cakala na mrchu...a uz ma to nebavi...tak som sa rozhodla si uzivat zivot ...s malym sme boli v zoo...vikend mam volny to ideme na plavaren a ku krsnej a uz som kupila letenky na october teraz nepoletime...ale az v octobri vsetci 3... 😀 😀 😀 😀 tak sa tesim a fakt si uzivam kazdy den 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 som menej v strese...

majuska7979
28. aug 2014

@1234lubka a to co za caj si pila?? to bol asi tvoj problem preto ti tak mrcha predlzovala...a stopovala ovulaciu??

viwy
28. aug 2014

@majuska7979
@1234lubka Čau babule, tak ako sa vám dari? Sem tam mrknem čo si píšete, ale už nemám taký veľký prehľad... Ja som už 14tt, takže to najhoršie mám za sebou a konečne si to začínam užívať. Vraj je všetko v poriadku a pravdepodobne čakáme chlapčeka. Teraz je boj s menom 😀 Podľa mňa vybrať meno pre chlapčeka je peklo a hlavne sa nevieme na žiadnom zhodnúť, ale aj tak bude podľa mňa 😀 Držím vám päste a nech sú tam čím skôr 2// !!! 😵

1234lubka
29. aug 2014

@viwy nebooooj stacina porodnej sale nejake "vypotit" 😀 vsetko po starom...konecne som malanormalnycyklus j 34dnovy 🙂 🙂 🙂 🙂uuuuuu to ma neskutocne povzbudilo, ajha simyslim ze lenproste nevieme trafit ovu 🙂 budem pekbe do ovu pit alchemilku, citim ze to zabera 🙂 predtymcosom pila cajnanepravidelnu ms obsahoval lubovnikbodkovany a este jednu rastlinku ktorym sa treba vyhybat ked chcem otehotniet...dobre nue? Boze....a ja ho tak pila 😀 😀

1234lubka
29. aug 2014

@majuska7979 z jednoty zensky caj hlavne nanepravifelnu ms...podzubanycaj 🙂 ajja som tak zacala uvazovat ze...ved co sa tu plasime silou mocou..ved keby som otehu tak minepredlzia zmluvu..treba zariadit byt ..vsetki by padlo..prvy rok mozno ajviac by som nemohla si privyrabat ...kde by som dalababo...nemame este detsku izbu vobec...vsetko vlastneide dobre..malemu mozem dat vsetki co potrebuje... 🙂 necudujem sa ze sa ti nechce cikat na tietesty 🙂 🙂 🙂 uz si ich ocikala az az...brutalnevela 😀 😀 😀 ani sineviem predstavit ze uz by som bola tehotna...musim este porobit..na dalsi mesiac vladtne teraz by to uzbolo realnejsie akurat by vyslo predlzenie zmluvy aj vsetko tak uvidim...mam taky dobry pocit 🙂 ten cyklus normalny ma velmi potesil 🙂 to ma najviac vycerpavalo a stresovalo...

majuska7979
1. sep 2014

@1234lubka caves lubi takze takto to je u mna...v praci 3 dni dozadu sa mi zatocila hlava a pripomenulo mi to tehu s drobcom....ale nepripisovala som tomu moc uvahu...no a vcera sme boli na barbeque a dostalal som sracku a este do toho ryhanie ale to pripisujem ze ma vcera ustipla osa a to bude asi z toho jedu...no a vcera a dnes rano som urobila ovu test ze ci nieco ukaze...ukazuje // ale to mne ovu testy vzdy ukazuju...neviem ale zda sa mi ze cosi sa deje\???????????/ 😕 😕 😕 😕 😕 neviem ci si to namyslam a nechcem si namyslat...skor pripisujem rozne inne veci len nie tehu...tak uvidime za par dni ...nic neocakavam ale nemam sa s kym porozpravat ze sa citim divne... 😕 😕 😕 😕

1234lubka
1. sep 2014

@majuska7979 hiiiiiii drziiiim palcekyyyyyyy...joj velmi drzim 🙂 🙂 mne dnes skoncila ms som 6dc...pihem grep dzus, alchemilku.....tento tyzden dorazi 10 sackov inofolicu a ovu testy od viwy...nevied ci uz mam zacat testovat...ci uz mam....ci neskor...mam nejake testy doma....

1234lubka
1. sep 2014

@majuska7979 aky si dc??

majuska7979
1. sep 2014

@1234lubka tu je foto zatial ovu testy slabe vraj by mali silniet ak je tehu?? tak uvidime