Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979 ale nejak skoro sa mito zda...prepana jana...uvidime no 🙂som dobre naladena, ako si na tom ty? Dosli?
@aurlinka ahoj ja som to mala tak isto 3r mi lekár vravel že sme ok a potom som začala sa testovať sama a aj keď lekár povedal že ovulácia prebehla a bola ok robila som si ovul testy GS ovultest a ten mi nevyšiel :o( tak som nevedela čo išla som na špeci kliniku a tam mi povedali že ovulka je ale vajíčko nieje úplne dozreté malo mať okolo 20-22 jednotiek a moje mali 17 :O( takže mi šupli hormón na lepšie dozretie a termín pôrodu mám 6.10 :o) držím palce
@1234lubka dnes 1dc ;) takze ide sa do overovania v com je problem... 😉 ale poviem ti ze mi to zacina byt uplne jedno
@majuska7979 rezignujes....mne dnes druhaciarka zmizla..vychadzalo byto zednes nabytovuale nemam ani hluen ani krcok sa mi nepozdava...len citim vajecnik trochu...v nedelu bolanajsilnejsia ale ak rak nie dostatocne silna ako druha...som esteviac zmetena...
@1234lubka jasne ze rezignujem proste poslem mm na spermio a uvidime 😉
@1234lubka pozitivny ovu testik je ak je taka ista ako druha alebo este silnejsia...takze odpozoruj si mesiac uvidis kedy ti prebieha 😉
@monika11m a pocuvaj ake si mala teploty ze si prisla na to ze mas anovulaky???????????/
@majuska7979 na take kolisave a ani velmy nestuplanormalne mam 36,4-36,5 a najviac sa mi zvisil na 36,8 ale aj to len na den apostom hnet to kleslo ale teraz to je uz dobre
@majuska7979 noto somzvedava ako dopadnete...drzim palce nech sa to vyriesi...a testy...no uvidim budem testovat dalej...ale sedelo by to...v nedelu bola ciarka najsilnejsia zo vsetkych...a dnes dva dni na to citim lavy vajecnik..ked som ti pisala tak lentrochu ale potom neskirsom ho citila intezivnejsie...no som zvedava...llen nech ms dojde nacas nech sa to nenatahuje...po kolkych dnos si mala ms?ako vzdy?28-29?
@1234lubka teraz prisla asi na 30dc
@1234lubka ale nepila som cajiky..strasne malinko..nejako som sa na to vyprdla 😎 😎 😎
@majuska7979 joj testujem kazdy den...dva dni nanajpizitivnejsi test nabolej vajecnik...ale myslum ze ciarka ma byt ovela silnejsia...dnes zase trochu zosilnela...
@majuska7979 len nekvalitnefotky robi tablet...ale 12dcbolanajsilnejsia...nazivo to vyzera lepsie ovela
kazdopadne testujem dalej....cakamna silbejsie ciarky...ale dva dni po 12dc som citilavajecnik lavy...tak neviem...som zmatena
@majuska7979 ked do 35-36dcnedojde ms abudu neg testy pohdem zase kudokimu
@1234lubka caves moja sorky ale nebola som tu uz pekne dlho...no ovu testy este pockaj...🙂 uvidime ked odpozorujes cely cyklus 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 nevadi...ved ja cakam...dufam zetonebudezase do nekonecna...to uz pojdem zaseotravovat dokiho...aco uz ste objednany na spermio?
@viwy
@majuska7979 pozitiv pozitiv pozitiv !!!!!!!!

@aurlinka no ja som merala teplotu posledne tri mesiace abola som potom u doktoky a potvrdila ze som mala anovulacny ciklus aj ked beriam Duphaston uz od februera ale teraz som zacala brat Inofolic a zatial ta teplota vyzeradobre tak dufam ze sa to uz upravi a podari