Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
Ahojte buduce maminky 🙂 tak aj my sme sa posnazili a cakame na vysledok 🙂 len ta nedockavost 😖 drzim vsetkym palce 🙂
@weronika94 jeeeej tak vy uz mate po snazilkovani 🙂
A kedy by nemala dojsť mrcha? 😉
@fraules18 mna akurát teraz zacalo pichat v podbrusku ale neviem ci to je naznak ovulky alebo som sa iba pekne povedane prezrala 😀 😀
Boli sme totiz na oslave a zjedla som dost chlebikov aj nejaky ten zakusok 🙂
Dnes som ale 14.DC cize teoreticky by mohla aj ovula klopat na dvere 🙂
Skusim znasilnit draheho ak sa mi podari 😀
som 16dc ..okolo 10-teho ....pevne verim ze si ma mrcha obide 🙂
@weronika94
A kedy si mala ovulku?? Ja by som mala mat v tychto dnoch 🙂
Dnes som 14.DC a cyklus mavam tak 26-29dnovy ako kedy.
tak citila som 12-14DC ...tak sme to vyuzili...uz len cakat 🙂 🙂 cyklus mavam 28-32 tiez ako kedy 🙂 ..tak nevahaj a sup sup nato 😉
zatial nemeriam ovu davam na pocity...uvidim ci ma nesklamu 🙂 🙂 🙂
@weronika94 uz uz hotovo 😀 😀
A inak akurat som kukala ze budeme na tom rovnako lebo tiez budem necakat mrchu okolo 10.-11.eho 🙂
@nicolettka2126 bambulka moja uz aj ty ides na to??tesim sa a drzim prsteky aby sme stihli tehulkovat spolu. Veeela stastia! Tebe aj ostatnym kockam posielam tehu bacilky 😉
Ahojte babulky 🙂 🙂 pridávam sa k Vám, snažili sme sa okolo 21 až 24.3. pred ovulkou, uvidíme, či sa pošťastilo 🙂 to čakanie je úplne najhoršie, najradšej by som si test urobila hneď 😀 musím počkať ešte minimálne do 6.4. - to bude 25DC 11DPO - ale možno vydržím a testnem až v deň očakávanej MS, držím nám všetkým palce, nech si nájdeme vytúžené // čiaročky 🙂🙂 ♥
@miculiatko laaaaasko vyzera to tak ze ano 😵
Tak sa velmi velmi tesim a verim ze sa co najskor podari 🙂
Aj ja velmi dufan ze este stiham potehulkovat trosicku s tebou 🙂
Uvidime okolo 10teho aprila co bude 🙂
Este raz dakujem a dakujem aj za babulky tu v skupinke 🙂
@wewitta vitaj medzi nami buduca tehulka 😉
A ovu si mala kedy? Vies presbe alebo sa riadis pocitmi? 🙂
@margotka112 ja mam 33 dc a podla vypoctu by som mala mat ovulku na 20 den,ale pocitovo mam podla mna na 15-17,ako pises aj Ty;). Uvidime ako to bude tento mesiac,ja si ovulku vsimnem hned podla hlienu. Nechcem si merat bt ani zbytočne kupovat ovu test, verim,ze april bude nas ;) drzim prsty nech tiez vidis coskoro 2 // ;) a vlastne Ty si si ako odsledovala ovulku?
@margotka23 Ďakujem za prsty,ved aj tebe podržím.
Chodím každý mesiac k Dr. na 13 abo 14 deň, nemala som ovuláciu tak si musím pomôcť tabletkami, a mám kúpené aj testy,ešte z min. roku ked som si myslela,že som O.K. ,žial, jeden myslel a vymyslel fúrik a musel ho tlačiť 😀
Ahojte snažíme sa o bábo od oktobra 2014 zatial neuspešne. Dnes 12DC zajtra idem k novemu gyn po prvy krát a ovu by mala byt 14-15 DC. Beriem už všetko možne aj nemožne. Tento cyklus som začala brat femi kvapky od Valoviča tak uvidím či pomôžu. Držím nám palce.
@butterfly333 ahij vitaj medzi nami drzim velmi velmi palce aby aj pre teba bok uz tento mesiac vitazny 🙂
baby, ktoré ste užívali/ užívate gynex, pozorovali ste nejaké účinky už po týždni užívania? ja ho beriem týždeň pomaly ale okrem zhoršenej pleti nič iné som nezaznamenala. Je to asi ešte skoro, či nie?
@nicolettka2126 dakujem
@ajulcca ahoj ja gynex beriem od decembra no žiadne zmeny nič iba v januári som po prvy krát v živote cítila ovu mala som strašne bolesti. Inak nič ani pleť sa mi nezhoršila nič. No ešte dnes si ho dám a končím s gynexom mne nepomohol. Tak od tohoto cyklu od 6DC beriem femi kvapky od Valoviča na funkciu vaječníkov. A pijem čaj z kotvičníka.
@butterfly333 koľko ti vydržala jedna tá fľaštička? A potom vo februári a marci si cítila ovu, či len v tom januári? Ja mám jeden vaječník taký lenivý, necítim z neho ovu a aj cyklus je pri ňom dlhý cca 42 dní - tak som chcela, že ho rozhýbem. A ten kotvičník je na čo dobrý?
@nicolettka2126 - ďakujem krásne 🙂 ovu tipujem, že som mala 13DC alebo 14DC skúšali sme pred ňou, riadila som sa svojim telom,dúfam, že správne 🙂 dnes som 17DC no uvidíme 😅 a vy ako, ešte len teda čakáte na ovu?🙂
@nicolettka2621 - to som ti nevykala,len som myslela ako, ty s priateľom alebo mužom 🙂 🙂
@weronika94 - my sme na tom rovnako 🙂 rovnaký DC, držím palce, tiež aby 9-10.4. mrcha neprišla 😵
@wewitta jasne jasne pochopila som ved by si 25po zadku dostala keby si mi vykala 😀 :-P
No ja som sa tiez riadila pocitmi, vcera vecer som citila take zvlastne pichanie v podbrusku miestami viac na lavej strane tak sme zasmolkovali 🙂
Ale viem ze ked som minuly rok este len tak zo zvedavosti robila ovu testy tak pozitivny som mala 15.DC a 16.DC ale viem ze to moze byt +- 2 dni 🙂
No a vcera som bola 14.DC tak uvidime ci ma pocity neskalmali :-P
Podla hlienu sa totiz riadit neviem kedze nikdy nemam taky ako zvykli baby opisovat 🙂
@nicolettka2126 - chichi 😀 😀 nebooj, to by som si nedovolila..🙂 Tak veeeľmi držím palce,aby to bolo ono. Ja práve , že podľa hlienu to viem najlepšie rozoznať 🙂 aspoň si myslím a verím v to. Ovu testy som ešte neskúšala,ale ak by to náhodou nevyšlo, siahnem asi aj po nich. A kedy tak začnú pobolievať prsia? až tesne predtým ako má prísť mrcha? ešte je to skoro podľa mňa, ale mňa už bolia 😀 a veríš na to, že pred ovulkou sa plodia dievčatká? 🙂
@wewitta no so mnou moj hlien absolitne nespolupracuje 😀
A ovu testiky som skusala iba jeden mesiac po vysadeni HAK chcela som vediet kedy asi mavam ovu a ci vobec 🙂
Tak uvidime 🙂
Ale nejde mi do hlavy to picjanie v podbrusku vcera vecer 🙂
Nevies ako dlho by to malo trvat? Lebo dnes uz necitim nic no vcera vecer to bol celkom brutal, aj pocas smolkovania to bolelo sem tam a to som sa docitala ze prave pocas ovu zvykne trochu aj zena citit bolest pri keksiku tak dom zvedava moc moc 🙂
A s prsiami vobec netusim, myslim si ale ze az niekedy okolo terminu mrchy boloa ale fakt neviem, asi u kazdeho indi-vindi 🙂
Inak akaaaaa telepatia, tiez som vcera premyslala nad touto tvojou otazkou, ze ci to naozaj plati ze pred ovu sa plodia princezne 😀 😀
Ked sa nam podari otehu tak aapon zistime ci to naozaj plati 😀
caute. tak ja sa tiez pripajam ku vam. snazime sa o babo uz od decembra a stale nic. nechapem. prve dieta mam na neplodne dni a tak trosku nechcene a teraz ked velmi chceme druhe a syn ma uz pomaly pät rockov a velmi chce surodenca, tak to nevychadza. citam tu clanky na konikovi co baby nevedia otehotniet aj niekolko rokov a stale dufaju a skusaju. ja mam depku uz len po tych styroch mesiacoch. mrcha mi ma prist uz teraz tak sa len modlim aby neprisla a na testiku boli tie dva vytuzene ciarocky.... tak dufam ze vsetkym co sme tu a tak velmi tuzime po pokladiku sa nam splni nase prianie a tie ciarocky tam najdeme🙂
@mkmimka ahoj vitaj medzi nami 🙂
Tak zeby si ty bola prva testujuca? 🙂 🙂
Velmi silno drzin palceky aby ta ten maly pokladik uz nenatahoval a potesil ta dvomi ciarockami v najblizsich dňoch 🙂

@nicolettka2126 veď to že podľa pocitov som mala 15DC ale podbrusko,pichanie napravo cítim teraz... Uvidíme 🙂