icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

fraules18
28. mar 2015

@nicolettka2126 veď to že podľa pocitov som mala 15DC ale podbrusko,pichanie napravo cítim teraz... Uvidíme 🙂

weronika94
28. mar 2015

Ahojte buduce maminky 🙂 tak aj my sme sa posnazili a cakame na vysledok 🙂 len ta nedockavost 😖 drzim vsetkym palce 🙂

nicolettka2126
autor
28. mar 2015

@weronika94 jeeeej tak vy uz mate po snazilkovani 🙂
A kedy by nemala dojsť mrcha? 😉

nicolettka2126
autor
28. mar 2015

@fraules18 mna akurát teraz zacalo pichat v podbrusku ale neviem ci to je naznak ovulky alebo som sa iba pekne povedane prezrala 😀 😀
Boli sme totiz na oslave a zjedla som dost chlebikov aj nejaky ten zakusok 🙂
Dnes som ale 14.DC cize teoreticky by mohla aj ovula klopat na dvere 🙂
Skusim znasilnit draheho ak sa mi podari 😀

weronika94
28. mar 2015

som 16dc ..okolo 10-teho ....pevne verim ze si ma mrcha obide 🙂

nicolettka2126
autor
28. mar 2015

@weronika94
A kedy si mala ovulku?? Ja by som mala mat v tychto dnoch 🙂
Dnes som 14.DC a cyklus mavam tak 26-29dnovy ako kedy.

weronika94
28. mar 2015

tak citila som 12-14DC ...tak sme to vyuzili...uz len cakat 🙂 🙂 cyklus mavam 28-32 tiez ako kedy 🙂 ..tak nevahaj a sup sup nato 😉

weronika94
28. mar 2015

zatial nemeriam ovu davam na pocity...uvidim ci ma nesklamu 🙂 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
28. mar 2015

@weronika94 uz uz hotovo 😀 😀
A inak akurat som kukala ze budeme na tom rovnako lebo tiez budem necakat mrchu okolo 10.-11.eho 🙂

miculiatko
28. mar 2015

@nicolettka2126 bambulka moja uz aj ty ides na to??tesim sa a drzim prsteky aby sme stihli tehulkovat spolu. Veeela stastia! Tebe aj ostatnym kockam posielam tehu bacilky 😉

wewitta
28. mar 2015

Ahojte babulky 🙂 🙂 pridávam sa k Vám, snažili sme sa okolo 21 až 24.3. pred ovulkou, uvidíme, či sa pošťastilo 🙂 to čakanie je úplne najhoršie, najradšej by som si test urobila hneď 😀 musím počkať ešte minimálne do 6.4. - to bude 25DC 11DPO - ale možno vydržím a testnem až v deň očakávanej MS, držím nám všetkým palce, nech si nájdeme vytúžené // čiaročky 🙂🙂 ♥

nicolettka2126
autor
29. mar 2015

@miculiatko laaaaasko vyzera to tak ze ano 😵
Tak sa velmi velmi tesim a verim ze sa co najskor podari 🙂
Aj ja velmi dufan ze este stiham potehulkovat trosicku s tebou 🙂
Uvidime okolo 10teho aprila co bude 🙂
Este raz dakujem a dakujem aj za babulky tu v skupinke 🙂

nicolettka2126
autor
29. mar 2015

@wewitta vitaj medzi nami buduca tehulka 😉
A ovu si mala kedy? Vies presbe alebo sa riadis pocitmi? 🙂

margotka23
29. mar 2015

@margotka112 ja mam 33 dc a podla vypoctu by som mala mat ovulku na 20 den,ale pocitovo mam podla mna na 15-17,ako pises aj Ty;). Uvidime ako to bude tento mesiac,ja si ovulku vsimnem hned podla hlienu. Nechcem si merat bt ani zbytočne kupovat ovu test, verim,ze april bude nas ;) drzim prsty nech tiez vidis coskoro 2 // ;) a vlastne Ty si si ako odsledovala ovulku?

margotka112
29. mar 2015

@margotka23 Ďakujem za prsty,ved aj tebe podržím.

Chodím každý mesiac k Dr. na 13 abo 14 deň, nemala som ovuláciu tak si musím pomôcť tabletkami, a mám kúpené aj testy,ešte z min. roku ked som si myslela,že som O.K. ,žial, jeden myslel a vymyslel fúrik a musel ho tlačiť 😀

butterfly333
29. mar 2015

Ahojte snažíme sa o bábo od oktobra 2014 zatial neuspešne. Dnes 12DC zajtra idem k novemu gyn po prvy krát a ovu by mala byt 14-15 DC. Beriem už všetko možne aj nemožne. Tento cyklus som začala brat femi kvapky od Valoviča tak uvidím či pomôžu. Držím nám palce.

nicolettka2126
autor
29. mar 2015

@butterfly333 ahij vitaj medzi nami drzim velmi velmi palce aby aj pre teba bok uz tento mesiac vitazny 🙂

ajulcca
29. mar 2015

baby, ktoré ste užívali/ užívate gynex, pozorovali ste nejaké účinky už po týždni užívania? ja ho beriem týždeň pomaly ale okrem zhoršenej pleti nič iné som nezaznamenala. Je to asi ešte skoro, či nie?

butterfly333
29. mar 2015
butterfly333
29. mar 2015

@ajulcca ahoj ja gynex beriem od decembra no žiadne zmeny nič iba v januári som po prvy krát v živote cítila ovu mala som strašne bolesti. Inak nič ani pleť sa mi nezhoršila nič. No ešte dnes si ho dám a končím s gynexom mne nepomohol. Tak od tohoto cyklu od 6DC beriem femi kvapky od Valoviča na funkciu vaječníkov. A pijem čaj z kotvičníka.

ajulcca
29. mar 2015

@butterfly333 koľko ti vydržala jedna tá fľaštička? A potom vo februári a marci si cítila ovu, či len v tom januári? Ja mám jeden vaječník taký lenivý, necítim z neho ovu a aj cyklus je pri ňom dlhý cca 42 dní - tak som chcela, že ho rozhýbem. A ten kotvičník je na čo dobrý?

wewitta
29. mar 2015

@nicolettka2126 - ďakujem krásne 🙂 ovu tipujem, že som mala 13DC alebo 14DC skúšali sme pred ňou, riadila som sa svojim telom,dúfam, že správne 🙂 dnes som 17DC no uvidíme 😅 a vy ako, ešte len teda čakáte na ovu?🙂

wewitta
29. mar 2015

@nicolettka2621 - to som ti nevykala,len som myslela ako, ty s priateľom alebo mužom 🙂 🙂

wewitta
29. mar 2015

@weronika94 - my sme na tom rovnako 🙂 rovnaký DC, držím palce, tiež aby 9-10.4. mrcha neprišla 😵

zamilion
29. mar 2015

@zmuzmu vidim slabucku ciarku. Pockaj este tri dni a test zopakuj. Prsia sa ti nenafukli?

nicolettka2126
autor
29. mar 2015

@wewitta jasne jasne pochopila som ved by si 25po zadku dostala keby si mi vykala 😀 :-P
No ja som sa tiez riadila pocitmi, vcera vecer som citila take zvlastne pichanie v podbrusku miestami viac na lavej strane tak sme zasmolkovali 🙂
Ale viem ze ked som minuly rok este len tak zo zvedavosti robila ovu testy tak pozitivny som mala 15.DC a 16.DC ale viem ze to moze byt +- 2 dni 🙂
No a vcera som bola 14.DC tak uvidime ci ma pocity neskalmali :-P
Podla hlienu sa totiz riadit neviem kedze nikdy nemam taky ako zvykli baby opisovat 🙂

wewitta
29. mar 2015

@nicolettka2126 - chichi 😀 😀 nebooj, to by som si nedovolila..🙂 Tak veeeľmi držím palce,aby to bolo ono. Ja práve , že podľa hlienu to viem najlepšie rozoznať 🙂 aspoň si myslím a verím v to. Ovu testy som ešte neskúšala,ale ak by to náhodou nevyšlo, siahnem asi aj po nich. A kedy tak začnú pobolievať prsia? až tesne predtým ako má prísť mrcha? ešte je to skoro podľa mňa, ale mňa už bolia 😀 a veríš na to, že pred ovulkou sa plodia dievčatká? 🙂

nicolettka2126
autor
29. mar 2015

@wewitta no so mnou moj hlien absolitne nespolupracuje 😀
A ovu testiky som skusala iba jeden mesiac po vysadeni HAK chcela som vediet kedy asi mavam ovu a ci vobec 🙂
Tak uvidime 🙂
Ale nejde mi do hlavy to picjanie v podbrusku vcera vecer 🙂
Nevies ako dlho by to malo trvat? Lebo dnes uz necitim nic no vcera vecer to bol celkom brutal, aj pocas smolkovania to bolelo sem tam a to som sa docitala ze prave pocas ovu zvykne trochu aj zena citit bolest pri keksiku tak dom zvedava moc moc 🙂
A s prsiami vobec netusim, myslim si ale ze az niekedy okolo terminu mrchy boloa ale fakt neviem, asi u kazdeho indi-vindi 🙂
Inak akaaaaa telepatia, tiez som vcera premyslala nad touto tvojou otazkou, ze ci to naozaj plati ze pred ovu sa plodia princezne 😀 😀
Ked sa nam podari otehu tak aapon zistime ci to naozaj plati 😀

mkmimka
29. mar 2015

caute. tak ja sa tiez pripajam ku vam. snazime sa o babo uz od decembra a stale nic. nechapem. prve dieta mam na neplodne dni a tak trosku nechcene a teraz ked velmi chceme druhe a syn ma uz pomaly pät rockov a velmi chce surodenca, tak to nevychadza. citam tu clanky na konikovi co baby nevedia otehotniet aj niekolko rokov a stale dufaju a skusaju. ja mam depku uz len po tych styroch mesiacoch. mrcha mi ma prist uz teraz tak sa len modlim aby neprisla a na testiku boli tie dva vytuzene ciarocky.... tak dufam ze vsetkym co sme tu a tak velmi tuzime po pokladiku sa nam splni nase prianie a tie ciarocky tam najdeme🙂

nicolettka2126
autor
29. mar 2015

@mkmimka ahoj vitaj medzi nami 🙂
Tak zeby si ty bola prva testujuca? 🙂 🙂
Velmi silno drzin palceky aby ta ten maly pokladik uz nenatahoval a potesil ta dvomi ciarockami v najblizsich dňoch 🙂